Ingrid Nilsson fyller 50 om fyra dagar


Idag i DN läste jag om Ingrid Nilsson, som spelade Pippi Långstrump som ung. Hon fyller 50 år den 4:e maj och jag vet att chansen att hon läser detta på min blogg ligger på 0,00% men grattis! ;) Älskade Pippi som liten, haha ^^

Kram, nu ska jag iväg och valborgsfira! ♥
Hoppas ni får en trevlig kväll :)

Topshopsmycken

Just nu sitter jag och kikar runt på smycken på Topshops hemsida.
Har ni haft en bra dag hittils? ♥

Synd bara att smyckerna därifrån är så himla dyra! Annars är de nog den butik jag tycker har häftigast smycken.

Nu ska jag ut och sola lite på balkongen, helt underbart väder här i Stockholm. Känns lite bättre med förkyldningen, medicinen som börjat verka...

Kram! ♥

Hemma och förkyld

Ni kanske läste igår att jag är väldigt förkyld, och det har fortfarande inte blivit bättre. Så idag stannar jag hemma från skolan så jag inte smittar ner några andra, vilket jag redan gjort med min lillebror :/

Ja, ni ser här på bilderna ovan hur min morgon ser ut. Och så en hel del snoriga näsdukar, hostmedicin och halstabletter. Men inte ska jag deppa för det! Det är ju valborgsmässoafton - precis som ett sjukt barn på nyårsafton skulle vilja gå ut och beundra alla fyrverkerier, kommer jag inte precis sitta inne och snyta mig. Och kanske ska jag, mamma och Allan (min bror) åka och köpa nån present till pappa innan majbrasan, han fyller 41 år den 9 maj :) Fast det är så knepigt att hitta presenter till sin pappa, i alla fall brukar jag ha svårt när jag går på stan och letar.. Har ni några förslag på roliga presenter skulle jag vara tacksam! =D


Kramkalas ♥

Elevens val


Den här veckan har vi något som kallas Elevens Val och då har varje elev valt ämnen att arbeta med. Det som gör Elevens Val så roligt är självfallet att man själv får välja ämnen men också att man gör roliga saker utöver vanlig skolundervisning! Jag har valt NO och SV och på NO:n har vi varit ute varje dag och letat efter växter i naturen, fåglar, samt att vi "hovat" upp vattendjur som vi identiferat. Idag blev vi även klara med vår snygga plansch där Olivia (min kompis längst till vänster på collaget ovan) ritade lite och så skrev vi vad vi hittat de dagar vi tillbringat ute. Vi har arbetat i grupp och jag var med Olivia, Roman och Meghmik. Vi samarbetar väldigt bra ihop ^^,
Idag på svenskan var det väldigt kul för då gick vi ut och skrev dikter vid vattnet. Kändes verkligen inspirerande att ligga där på bryggan, höra fåglarna kvittra och det var en helt annan känsla än att sitta i ett klassrum och höra vår lärare säga "nu ska ni skriva en dikt om..." Jag och Olivia delade på vår matsäck; hon hade med sig smoothie och jag brownies, var väldigt gott!

Det enda dåliga idag är att min förkyldning inte blivit bättre, men jag och mamma var på Apoteket tidigare idag och jag shoppade loss ;) Haha, men jag köpte både nässpray, nått man dricker och halstabletter som verkligen lenade i halsen. Måste ju bli frisk för imorgon är det valborg och sedan är vi lediga på fredag! =)

Kram, sov gott inatt sötnosar ♥



Ska ni på någon majbrasa imorgon då?


I morgon är det valborgsmässoafton, och jag längtar verkligen till den härliga stämningen vid en majbrasa! Plus att det ska bli väldigt kul eftersom vi kommer fira valborg med mammas kompis familj, längesen jag träffade dem. Det äldsta barnet i familjen är ett år yngre än mig, Hanna, vi får se om vi pratar lite ... ^^,
Hoppas verkligen ni får ett lyckat valborgsfirande!

Kram Rita ♥

Kanye West-glasögonen

Ni kanske känner till vilken trend Kanye West startat med sina Shutter Shades.

Jag hade väldigt svårt att ta de seriöst när jag såg de första gången på några tjejer i min skola. Kanye West passar bra i dem, Paris ser bara allmänt konstig ut, haha x) Men jag tycker absolut inte småtjejer ska springa runt med Shutter Shades,
vad säger ni?

Kram ♥

Fin Topshop-klänning


Korall är typ den finaste färgen jag vet!
Söt klänning va? :)

Kram ♥

Mys


Från vänster: Tove, Olivia, Ekii (Ekeram) och Carro ♥

Idag var jag först med Olivia, Lisa och Tove men sen skulle Lisa på sin cirkus
och då gick vi ut på en promenad i det härliga vårvädret. Där nere vid vattnet träffade vi Ekii och Caroline som också var där på promenad så vi satt där på bryggan och snackade ;) Mys! ♥

Har ni gjort nått kuligt idag då?

Kram ♥

Har ni beställt någon gång från Asos? Inte jag, men jag vill!


Jag älskar verkligen Asos, här är lite snygga kläder jag hittat :) Deras jumpsuits är bara helt underbara! Och alla snygga skor; speciellt gladiatorsandaler.

Vi slutade efter lunch idag, eller de som ville fick äta lunch hemma (däribland jag). Så det är väldigt skönt! Men det som däremot inte är lika kul är att jag blivit förkyld, jävligt trist!

Kram, hoppas ni alla har gjort nått roligt idag ^^, ♥

Barnvakt åt världens sötaste barn, fint väder och jordgubbar!


På bilderna: Tove, Lisa och Olivia, när vi hoppar studsmatta hemma hos Lisa. Var askul att träffa Lisa igen, kändes som en evighet sen även om det bara var en helg, fast är man på innebandycup långt hemifrån antar jag att det känns som längre tid.
Sedan en bild på underbara Claras rum - jag var nämligen barnvakt idag efter att ha varit med kompisarna och inte åt vilka barn som helst utan Leon och Clara. Det är en av mammas bästa kompisars barn, så mamma var också där. Jag blev bara tvungen att fota i Claras rum för det var så sött med alla nallarna i fönstret. Vi var i lekplatsen och jag berömde Leon för hans "coola" trick på sin skateboard, haha :) Clara tröttnade ganska snabbt på att leka kull med mig så jag lämnade henne och gick tillbaka för att ta hand om Leon och även hans söta kompis i lekparken (: Barn sprider verkligen glädje!
Vi åt även jordgubbar och det var så jäkla gott! Rekommenderar er verkligen att köpa jordgubbar i mataffären nu, tänkte först att det säkert inte skulle vara lika gott nu när det är tidig vår, men icke sa Nicke ;) Tyvärr tror jag också att det är dyrare i början av våren, men man måste ju få unna sig en jordgubbe ;) Oavsett pris ^^,


Den här låten lyssnade vi mycket på i rummet på innebandycupen (vi bodde i en skola). Det här är remixen med Ciara jag gillar ;) Feedback är bättre än jag mindes den!

Vi förlorade inget guld - vi VANN ett silver!


Nu är vi hemma igen efter en rolig innebandycup, vår första faktiskt! Ni ser nog på bilderna att det inte bara varit slit med klubba och boll, vi har gjort så mycket annat också. Vi slutade tvåa och det är vi grymt nöjda över. Segrade gjorde Västerås, ett litet minus för att de ställde upp i cupen som själva skapat den (cupen var i Västerås). Men ett stort grattis till dem också :) Vi vann pris för att ha spelat schysstast i cupen, medaljer till alla och så POKAL! Så det var lite kul ^^,

Här är medaljen vi vann. Men självklart blev vi gladast över vår snygga pokal! (a)

Jag nämde att vi inte bara spelade innebandy, för vi gjorde allt från att lyssna på musik på hög volym i rummet vi bodde i till att sitta ute och mysa. På bilderna ovan fixar Olivia en inbakad fläta på Tove (hon hade en lång lista på personer som ville få sitt hår fixat av henne!) och så spår vi varandra helt oseriöst x)
 
Vi bodde i en skola, delade på ett rum där vi sov i mysiga sovsäckar (a) Och i den skolan fanns det världens sötaste teckningar som eleverna hade gjort! Fan vad vi garvade åt den här bilden av en levande papperskorg som inte kunde prutta, haha x')

Det tråkigaste på hela cupen var Olivias olycka. Ni som tror att det är hennes fot som svullnat upp så där mycket, kan jag lätta med att säga att det är is. Hon vrickade foten ganska rejält den första kvällen vi kom dit så det kändes väldigt surt :/ I början av första halvlek den första matchen, hur typiskt är inte det att man ska skada sig för hela helgen? Men som tur var kunde hon vara med och spela kvarts/ och semifinalen.

... Olivia kunde även spela finalen (!) Vi gick nämligen till final och det borde vi vara jävligt stolta över, för att vara vår första cup liksom! Här är en kort summering av matcherna.

Fredags (på eftermiddagen när vi kom dit):
Vi vann mot Ekerö med 2-1 och det var väldigt skönt med vinst där första kvällen, Ekerö är ett lag vi vann över för några veckor sedan men som vi även förlorat mot så vi tog inte ut någon seger i förskott; det ska man aldrig göra. Vi mötte dem även idag i semifinalen.

Lördag:
Vi gick upp 05:50 på morgonen men inte märktes det på planen! Första matchen var mot Kumla och då spelade vi oavgjort med 3-3, men vi hade förtjänat fler mål så det var lite tråkigt. De var ett väldigt tufft lag som knuffades i närkamperna. En tjej i laget bara slog sin klubba mot Julia (juliaholmen.blogg.se) och antingen kunde hon inte riktiga innebandyregler eller så struntade hon fullständigt i dem.
Andra matchen på lördagen mötte vi Västerås som vi även spelade final mot, och då losade vi stort, 4-0. Men om det var lite tråkig stämning på matchen mot Kumla, ska jag inte underdriva med hur tråkig stämningen var denna match. På sex minuter hade tre spelare skadat sig i vårat lag och det var nästan så jag började gråta när jag såg den tredje spelaren som, tror jag, trillade över sargen (sargen är den höga kant som är runt innebandyplanen). Det var riktigt surt och när jag spelade andra halvlek - vi hade ju hela laget med på cupen så man spelade bara en halvlek - måste jag säga att jag var väldigt uppgiven. Jag var sur för att jag tyckte (och tycker) att Västerås inte borde vara med i cupen eftersom de själva startat den, sur för att så många spelare var skadade i vårt lag, samt sur för att behöva spela mot det tuffa hemmalaget. Nej, ingen rolig match!

Vi slutade tvåa i gruppen och därmed var vi beredda för slutspel idag, söndag =)

Söndag:
Vi gick upp 05:50 imorse också, helt underbart va..? Men det var inga sura miner den här morgonen heller, alla var jäkligt peppade och allt som rörde sig i våra vinnarskallar var: "IDAG SKA VI KÄMPA!"
Och det var just vad vi gjorde.
Både kvartsfinalen och semifinalen vann vi med 2-0 båda matcherna, fy fan vad skönt det var! I kvartsfinalen mötte vi Lamadjuren, lite lustigt namn va? ;) Och i semifinalen mötte vi Ekerö som vi vunnit med 2-1 mot på fredagen. Då dömde även en jätterolig tränare som hade dömt killarnas match dagen innan (killarna i vår ålder var också där, det var dem vi åkte buss med till/från Västerås). När vi satt och hejade på killarna kom han helt oväntat fram och sa såhär till min kompis Julia: "det ser ut som att du ätit en dålig mango!" Vart kom han från egentligen? Han kom att kallas för mango-domaren och han är en av de starka minnena från cupen, ibland kan man ha så roligt åt dåliga skämt, och det hade vi x) När han sa "det ser ut som att du ätit en dålig mango" kollade han samtidigt i kors med ögonen och gjorde en ful min. HAHA, skönare domare har jag nog aldrig träffat på!
Sedan var det finalen. Vi mötte då Västerås som vi förlorade med 4-0 mot igår, lördag. Men det var inget som sänkte oss. Snarare tvärtom; vi var himla peppade för match och gav allt! Jag spelade bara första halvlek och då stod det 0-0, min tanke var såhär när jag satte mig på bänken och vilade: har vi 0-0 i första halvlek, inklusive bra skott på mål, kan inte andra halvlek sluta så dåligt!
Men det gjorde den, och vi fick tyvärr förlust med 2-0, det hade varit mer rättvist med 2-1 eller en oavgjord match. Men vi hade lika gärna kunnat vinna - det här var så mycket jämnare än matchen i lördags och det sa även våra tränare. Vi hade ett helt annat spel! Västerås fick flera utvisningar och de var verkligen ett tufft lag, vilket bådde var till nytta för oss, men det var väldigt hårt och jobbigt när vi kämpade om bollen i närkamperna.

Vad tycker ni, ska ett lag starta en egen cup som man är med i?
I det här fallet är Västerås cupstartarna som också vann .

Kram ♥
 


nu drar jag till Västerås på innebandycup!


Shopping

Ciao! ♥ Idag shoppade jag med Tove och Olivia innan vi tog tunnelbanan till innebandyträningen.


Aprikosfärgade shorts (aprikos är inne nu!) från Åhléns, 249:-

Sen köpte jag ett snyggt, guldfärgat pannband.
Från H&M, endast 19:50 kronor!

Imorgon åker vi på innebandycup till Västerås, tar ledigt från skolan typ halva dagen, vi ska nämligen åka buss dit; laget jag går i och så killarna som också ska till cupen. Det ska bli så jäkla kul, matcher hela helgen (som vi ska kämpa för att vinna!), kanske badar nånstans eftersom det ska bli ca: 25 grader i helgen, fast det är förstås iskallt i vattnet... Haha, men vi får se! Vi går säkert ut emellan matcherna och sätter oss och solar, det är jag 99,9% säker på. På lördagskvällen blir det mysigt, då ska vi typ se på film med killarna och lite sånt =)

Huugs




Grattis på födelsedagen, Jesper!

Hello ♥ Hoppas ni haft och har en bra torsdag, gjort nått speciellt kul? Det har jag med resten av klassen - vi har nämligen och kollade när några av killarna i min klass och parallellklass spelade kvartsfinal i basket, riktigt duktiga var de! Tyvärr så tog den andra skolan hem segern, det är skolor som tävlar mot varandra. Bättre lycka nästa gång! De kämpade i alla fall in i de sista sekunderna, basket verkar vara en sport där allting kan hända och poäng efter poäng trillar in. Hade i alla lärt mig lite om hur basketpoängen delas ut, man kan antingen få 1, 2 eller 3 poäng. Eller? x')

DAGENS OUTFIT.
Tröja: Lindex - 99 kr
Jeans: Levis (köpta i Italien)
Skor: H&M - 149:-

Nu ska jag åka på innebandyträning, kram! ♥

Rösta på mig som Veckans blogg och du är världens snällaste ♥

Hej på er! ♥ Idag samlades vi i innebandylaget för att lyssna på en föreläsning om att äta rätt, en ung tjej som varit med och vunnit SM-guld i innebandy, en kvinna som b.la. valde mat åt AIK-spelarna, och så en kille som jobbar inom innebandy. Det var riktigt intressant och vi fick anteckningsblock för att anteckna det vi hörde och såg, jag antecknade 4 sidor (!) Cyklade dit med Olivia och hennes syrra, det är andra gången jag cyklar med min cykel som jag fick i julas, den är jättebra förutom att det är lite jobbigt när jag hela tiden måste påminna mig själv att det är bakåttramp, lite läskigt ;S

En av föreläsarna, hon som väljer kost åt AIK-spelarna, ställde en intressant fråga.
- Har ni husdjur?
(Spridda ja)
- Då har jag en fråga till er. Skulle ni mata era husdjur med choklad, hälla upp en skål med Coca-cola istället för fräscht vatten?


... och då borde vi ställa oss själva frågan, om vi är så mån om våra djur och nära omkring oss, varför kan vi inte försöka ta hand om oss själva bättre och ändra våra matvanor?

Det fick i alla fall mig att tänka om lite. Vilka skuldkänslor jag hade fått om jag matat min katt Skruttan (på bilden) med exempelvis choklad som är jättedåligt för djur. Men är det så himla bra för oss människor då?


Vill bara uppmana er att om ni tvivlar på att skaffa lugg: gör det! Där jag satt där i frisörstolen och sa att jag ville klippa lugg, och frisörskan svarade: "ja, varför inte!" kändes allt plötsligt så bra; all tvekan bara rann av mig. För som mina kompisar sa: blir man missnöjd är det bara att låta luggen växa ut eller välja att sätta upp med ett hårspänne, svårare är det inte! Jag kommer i alla fall ha kvar min lugg, är så glad att jag sa ja det livsviktiga klippa lugg eller inte?-beslutet. Haha, viktigt är det inte, men våga verkligen göra det!

» FÖRRESTEN¸ RÖSTA GÄRNA PÅ MIG SOM VECKANS BLOGG HÄR! ♣
. . . i utbyte mot en röst prenumererar jag på din blogg via bloglovin
och du vinner en liten plats i mitt hjärta, haha ^^,

Kram, sov gott inatt sötnosar! ♥

Klippt lugg!


Datorn knasade sig igår så jag kunde inte lägga in nån bild på min nya frisyr, jag har nämligen klippt lugg! Är så glad att jag vågade, när jag sa till frisören att jag ville klippa lugg sa hon: "ja, varför inte!" och det kändes så skönt. Som att det inte var något att fundera över liksom. Det var faktiskt så att när jag promenerade till frisören var jag fortfarande inte säker på frågan; ska jag klippa lugg eller inte? Passar det mig, tycker ni? =)

Nu ska jag på ett informationsmöte med innebandylaget om att äta rätt, vi hörs ikväll och då svarar jag även på era kommentarer, kunde inte svara igår som ni kanske också förstår! (:

Kram ♥

dagens outfit


idag hade jag på mig en klänning jag fick i julklapp, söt va? ;)

dagens outfit, rolig dag med Tove och Lisa + Violets present

Hej! ♥

dagens outfit:
♥ tunika: vet ej
♥ strumpbyxor: H&M
♥ nitskärp: H&M

gillar mina strumpbyxor :) sen gillar jag nitar som ni kanske märkt?


idag var jag med Tove och Lisa. vi var hos Lisa och hoppade studsmatta, flummade, sprang in i Lisas rum fast hon inte ville för att det var för stökigt och höll på och busade x) kuligt!


förresten, det här köpte jag till Violet som fyllde 15 i torsdags. en liten söt kofta och så ett diadem med rosett. GRATTIS VIOLET! haha, vilket proffsigt rim ^^,

nu ska jag snart lägga mig. sov gott!
kram Rita ♥

Tusen strålande solar


BOKRECENSION OM TUSEN STRÅLANDE SOLAR, författaren är Khaled Hosseini som är uppväxt i Afghanistan i huvudstaten Kabul, men nu bor i norra Kalifornien med sin fru och barn. han har skrivit "Flyga drake", ni vet? :) i skolan håller vi nu på med ett arbete och det första vi fick göra var att välja bok (Tusen strålande solar för min del), sen har vi valt ett ämne (mitt är Afghanistan). en punkt att göra under arbetets gång var att skriva bokrecension som jag just gjort:
Detta är en fantastisk bok och man lever sig verkligen in i en afghansk kvinnas perspektiv. Mariam, som är 15 år och utan utbildning, bor med sin mamma i en kolba i Afghanistan. Kolban består av soltorkat tegel med lera och halm. Jalil, Mariams far som är en av de rikaste i huvudstaten Kabul, har satt upp en gjutjärnskamin inomhus för vinterkylan och på baksidan staplat upp ved. Där finns även en s.k. tandor som man bakar bröd på samt en hönsbur med staket runt. De har tillgång till ett utedass och det strövar runt får ute.
”Det är hans sätt att göra bot”, säger Mariams mor Nana.
Jalil äger en bio, mark i Karokh och Farah, tre mattbutiker, en klädbutik. Han har kontakter överallt i Herat, där han bor, och är vän med borgmästaren. Han har kock, chaufför och tre hushållerskor. Mariams mamma Nana var en av hushållerskorna, tills hon blev med barn. Varje onsdag kommer Jalil och hälsar på och det finns ingenting Mariam längtade efter mer. Trots mammans berättelser, vägrar hon tro att hennes pappa är sån som Nana påstår. Ofta beskriver Nana sin vidriga födsel av Mariam. Mariam är en harami; ett oönskat barn. Dagen 1959 då hon kom till livet tvingades Nana föda henne ensam på kolbans golv, några avskyvärda detaljer därmed, och hon säger att Jalil inte brydde sig om att kalla dit läkare eller ens barnmorska. Jalil sa att han varit där och hjälpt till, kallat på läkare.

Våren 1974 fyller Mariam femton. Hon säger till Jalil, som är på besök som vanligt en onsdag, att hon önskar sig mest av allt att gå på bio på hans biograf. En tecknad, amerikansk film som Jalil berättat om. Då säger han något som i alla fall jag tycker är väldigt hemskt. Han säger att bildkvalitén på den filmen är dålig och att ljudet inte är bra. Sedan ger han med sig. Men när Mariam dagen efter förväntansfullt väntar vid ån på sin far som skulle komma klockan tolv och hämta henne med sin fina bil och chaufför, kommer han aldrig. Hon har gjort sig fin, en knälång klänning och grön hijab, en sjal som täcker håret. Redan klockan nio på morgonen sitter hon där och väntade. Men han kommer aldrig. Mariam ger sig därför iväg hela vägen till Herat där hon vet att hennes far bor någonstans och hon frågar en gamling var Jalil Khan bor.
”Du är visst inte från Herat, va?” svarar han då. ”Alla vet var Jalil Khan bor.”
Gamlingen säger att hon kan åka med henne och när Mariam kommer fram till sin fars gigantiska hus och knackar på, öppnar en ung kvinna och hon presenterarsig som Jalil Khans dotter. Snart kommer även Jalils chaufför och han säger vänligt att Jalil inte var hemma. Han är borta i viktiga affärer. Den natten sover Mariam utanför Jalils hus. När chauffören dagen efter säger att hon måste åka hem, sveper hennes blick en sista gång över huset och trädgården. Då ser hon sin far. Han står i ett fönster en trappa upp i huset.
När Mariam kommer hem följer chauffören med henne till kolban. Men han säger att hon ska vända om, för han hade fått syn på något. Och det har även Mariam. Bakom trädet stod en av stolarna omkullvänt och ett rep hänger från en hög gren. Nana dinglar i öglan.
Mariam tvingas hem till sin far som svikit henne så djupt, och när han en dag säger att hon har en friare och hans fruar försöker övertala henne att det är ett fint erbjudande som aldrig kommer komma tillbaka, säger hon nej. Då berättar Jalil det hemska. Han har redan sagt ja.

Mariam tvingas leva i ett våldsamt äktenskap med en trettio år äldre man som våldtar, slår och behandlar henne illa. När hon inte får något barn ökar hans våld. En dag får Mariam sällskap av den unga Laila som Rashid gift sig med. I Afghanistan har man många fruar. Kvinnorna blir som systrar för varandra och deras vänskap förändrar inte bara deras liv utan påverkar även den kommande generationens liv.

Citat ur boken:
”Du är trygg här hos mig. Om någon skadar dig tänker jag slita ut deras lever och tvinga dem att äta upp den.”
Det är Rashid som säger det till Mariam när hon precis blivit bortgift. Du är trygg här hos mig, stämmer det när man våldtar och slår sin fru? Svar: nej. Men meningen efter skulle inte vara omöjlig.



i år går pengarna som tjänas in från Operation dagsverke till Afghanistan och till att bygga skolor där. efter att ha läst den här boken och verkligen förstått hur svårt man har det i Afghanistan, tvekar jag inte en sekund för att säga att om nått land är i stort behov av pengar, är det Afghanistan.
ja, där var en väldigt "kort" bokrecension och med den lilla texten över vill jag bara säga att det är välförtjänta pengar som går till Afghanistan i år, varje år har man ju "Operation dagsverke" i Sverige, en dag då elever samlar in pengar för ett land i behov av pengar.
är er skola med på Operation dagsverke i år? ^^,

kram, hoppas ni får en bra kväll! ♥

fin topp


toppen från Victorias secret blir ju underbar till sommaren och så i puderrosa ;)

vad gör ni ikväll?
jag ska ut och cykla med pappa nu, första gången
jag använder min cykel jag fick i julklapp ^^
kram! ♥


BP-AIK idag, vilka vinner?


vi kollade i ett gammalt fotoalbum igår, helt sjukt fina bilder från min barndom! älskar bilden på mig och min gammelmorfar, längst upp till vänster :) då sitter vi i båten påväg till mormor och hennes mans ö, dit jag ska i maj. älskar verkligen att vara där och känna lugnet som finns där. ligga i hängmattan, plocka smultron i skogen, basta och sen bada... haha, och kolla vad söta jag och min brorsa är!

tycker den här låten är så fin. hör ni vem det är? ;)

idag ska jag på BP-AIK, spännande! sen har jag badmintonträning och vi kommer stanna i hallen några timmar och säga hej då till den tränare jag haft sen jag började med badminton, Kiki. han är en grym spelare och nu när han flyttar tillbaka till sitt hemland, Indonesien, kommer han bli saknad av mig och alla andra som han hjälpt genom åren. han är alltid så glad och hans glädje har smittat av sig på träningarna, tycker jag. men framförallt var han väl vår klubbs starkaste spelare så det är en stor motgång för elitspelarna :/

ha en bra dag!
kram ♥

lyckad kväll och bokade biljetter till Madonna!

hej på er! :) ♥
hoppas ni haft en riktigt bra lördag. det här har varit min lilla "hjälpa till hemma"-dag kan man väl säga. jag har städat på rummet, b.la. satt upp de där lapparna ni kan se på min garderob? där står det "toppar" där topparna ska ligga osv. sen har jag bakat efterrätten (vi hade gäster idag), tvättat fönster och mer. applåder för mig! hahaha :) vad har ni gjort?

dagens outfit: kjol från Monki - 250 kr, till det en vit u-ringad tröja både fram och bak
och så mina älskade ballerina till! :) älskar den lilla söta rosetten som fransar sig (a)

gästerna var inga mindre än pappas syrra (på bilden längst till vänster) och hennes pojkvän Andreas som även är en av pappas bästa kompisar, de träffades genom pappa som ni kanske förstår ^^ ett jättesött par! (: jag satt i den där sköna fotöljen; vi höll till ute på balkongen hela eftermiddagen och långt inpå kvällen. de brownies jag gjorde blev supergoda!

vi kollade på "Den bästa sommaren", så jäkla bra! den är så fint gjord, alltid så roliga kommentarer och världens härligaste scener! och så utspelar den sig på sommaren i en fin miljö. handlar om två sommarbarn och man har lyckats riktigt bra med att allt ska se ut att vara inspelat för längesen. sommarbarnen heter Mårten och Annika, från Stockholm och Uppsala. de hamnar hos Yngve Johansson som jobbar som begravningsentreprenör och man skrattar som fan åt honom! skådespelaren är Kjell Bergqvist, ni vet? och han är lysande i rollen som Yngve! barnen tycker inte alls om honom (haha!), och han är inte särskilt förtjust i dem heller. men snart börjar de tycka om varann mer och mer, och barnen försöker para ihop honom med läraren de har; de måste gå i skola, fast det är sommarlov. Mårten och Annikas föräldrar är döda och det är väldigt fint för de gillar varann lite mer än vänner. mamma gråter floder när de ska skiljas åt :/ ...men ni får själva se om det verkligen blir så.



VILL NI VETA EN ROLIG SAK?
ikväll beställde vi biljetter till Madonna! det var inte billigt ska jag säga eftersom vi, jag mamma och pappa, valde "bästa sittplatser". Ullevi (Göteborg) 8 januari 09, ska bli så kul!


sov gott inatt!

hälsningar från en trött katt och en ännu tröttare Rita x')

middag ikväll för Andreas och Linnea

LYKKE LI´S BÄSTA ENLIGT MIG.
nu ska jag hjälpa mamma och laga mat. vi ska göra egen pizza för gästerna ikväll (pappas syrra och hennes pojkvän Andreas). mycket nyttigare än att köpa och gott såklart! :P

för typ en minut sen var det en katt utanför som började "slåss" med Skruttan, min katt. eller de började bråka iaf ;) även katter måste ju kunna bråka, right? men det som är så häftigt var att Skruttan klättrade uppför en av pelararna till balkongen, ni vet, som håller balkongen uppe. det brukar hon göra, den lilla tuffa katten ;)

vi lyssnar samtidigt på Lykke li´s skiva.


imorse städade jag inuti min garderob och satte upp små gulliga lappar där det står vad lådan innehåller. lapparna blev "kjolar", "långa tunikor, klänningar", "toppar/linnen/tunikor" och lådan längst ner: "koftor, jeans (jeans högst upp)". smart va? :)

sådär fint är det nu! (a)




igår


är lite kul för hela min familj gillar att spela badminton,
när jag säger "sen åkte vi och spelade badminton" syftar
jag på hela familjen. mina föräldrar tävlar och brorsan är
bland de bästa i Sverige så det är lite kul :) vi spelar för
samma kul, jag och Allan (min brorsa).
vad gör ni idag och såg ni på Talang 2009 igår?
puss & kram! ♥

LOOKBOOK.NU


godmorgon sötnosar! ♥ några roliga planer för dagen?
just nu sitter jag och spanar in alla snygga outfits på lookbook.nu, delar med mig av mina favoriter däruppe. den hallonrosa kjolen och jeansjackan längst till vänster är ju bara en alldeles underbar kombination! åh, vad jag älskar hemsidan lookbook - gör som mig och låt dig inspireras därifrån ^^, där är modeintresserade tjejer och killar från hela världen som lägger ut outfits. kul att det är så många från Sverige, vi är ett modemedvetet land hörrni =)
kram, hoppas ni får världens bästa lördag!

matematiskt i modevärlden




matematiken sätter spår i modevärlden. det gör även sminket puder.
det är en härlig vår och sommar som väntar med fint mode :) undrar du var nånting är ifrån och hur mycket det kostar ovan så kan jag ta reda på det!

sov gott inatt och hoppas ni får världens underbaraste helg!
kram ♥

tidernas bästa rappare ... vem?


Stan - Eminem ft Dido

Dead and gone - T.I ft Justin Timberlake

21 Questions  - 50 cent

vem tycker ni är bäst av 50 cent, Eminem eller T.I?
skulle vara kul att veta! (:

nu ska jag till Lisa,
kram ♥

THANK GOD IT'S FRIDAY!

ciao! ♥


dagens outfit: brunt linne, vit kofta (H&M) och ett halsband från Grekland där jag var i höstas. haha, en hårslinga sticker ut lite som ni kanske ser x')

och nu är det fredag! herregud vad snabbt veckan gått; måndagen räknas ju inte eftersom det var annandag påsk, men dagarna därefter har bara - eller vad säger ni? - rusat iväg.

har ni några roliga planer inför helgen då?




asbra låt. When it was good.
men visst låter det som att Flipsyde härmar Lady Gaga's "Just dance" i början? x)

ha en urmysig helg nu! ♥
ska på badmintonträning, sen Talang-kväll hos Lisa. haha, inte jag, Tove, Olivia eller Lisa som är talangerna, vi kommer sitta bänkade framför tv:n för att följa Talang 2009 (a)

Jessica Alba



HÄR KAN DU FÅ REDA PÅ HUR MYCKET SOM HELST OM JESSICA ALBA!

här är alla filmer hon gjort genom tiderna.
• 1994 – The secret world of Alex Mack (TV-serie)
• 1995 – Flipper (TV-serie) * 1999 – Never Been Kissed
• 1999 – Idle Hands
• 1999 – Paranoid
• 2000 – Dark Angel (TV-serie)
• 2003 – Honey
• 2003 – The Sleeping Dictionary
• 2005 – Sin City
• 2005 – Into the Blue
• 2005 – Fantastic Four
• 2007 – The Ten
• 2007 – Awake
• 2007 – Good Luck Chuck
• 2007 – Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
• 2007 – Meet Bill
• 2008 – The Eye
• 2008 – The Love Guru
• 2009 – An Invisible Sign of My Own
• 2010 – Sin City 2
vet ni? under inspelningen av filmen Fantastic Four från 2005 träffade hon Cash Warren, som hon gifte sig med den 19 maj 2008 i Beverly Hills och håller ihop med än idag. den 10 juni 2008 föddes deras första barn, den lilla tjejen hon tar hand om så bra och den sötaste ungen jag nog sett ... Honor Marie Warren. ni ser ju vilken god mor Jessica Alba verkar vara till det lilla barnet :}

kram, dröm sött inatt! ♥

BÄST I VÄST MUSIKTÄVLING

hej på er ♥

haft en bra dag? :)
det har jag, dels för att idag hade den roliga musiktävlingen "Bäst i väst" final med bidrag från olika skolor från väst, det hör ni ju själva på namnet ;) vår skola var med och tävlade men möttes av väldigt tufft motstånd så jag är - tråkigt att behöva säga det - inte förvånad över att tjejerna inte hamnade bland topp 3. bättre lycka nästa gång!

här var låten jag tyckte skulle vinna (de fixar lite med bandet i början men låten drar snart igång). den underbara rocklåten Heavens on fire jag alltid älskat.
... eller den här. lugna, vackra Hallelujah.

här är låten som vann musiktävlingen idag. i pris kommer hon få göra en egen musikvideo och spela in en egen singel (: visst är hon duktig?


vi som gick dit var jag, Lisa, Tove, Olivia och så Johanna :) lite kul för Lisa och Johanna har gått i scouter tillsammans för längesen och nu fick de träffas igen. Johanna är en kompis utanför klassen och så dök hon upp där på musiktävlingen själv, och vi gjorde sällskap.

gissa vem som satt i juryn? jo, Laila Bagge! så det var lite häftigt (; men hon var en halvtimme försenad så därför tog det en jäkla tid innan allt drog igång -.-


här är lite bilder från tävlingen. längst upp; alla finalisterna. och så en grym tjej som sjöng med ett band (var både tjejer och killar med i bandet; det gillar jag!). och så en bild på mig från idag. har på mig min stickade kofta fast som en topp, och så miss sixty-jeans.

kram ♥

Chelsea vidare till semifinal i Champions league

Chelsea gick vidare igår, blev 4-4 mot Liverpool, och herregud vad spännande det var...
orkar inte skriva om matchen men det kan du läsa här ^^

är du ett Chelsea-fan,
precis som jag, så kan jag föreslå att beställa olika Chelsea-saker härifrån.

- go Chelsea! ^^

sov gott inatt,
pusspuss ♥

Tove & Olivia ♥


foto: jag
på högra fotot: Olivia till vänster, Tove till höger



det skulle nästan vara ovanligt om jag inte var med Tove och Olivia, haha x) idag var vi på ett ställe där man kan bada på somrarna, ni ser på min header? det är den bryggan Tove och Olivia går ut på. vi stack dit på gympan då man kunde vara ute och vi fick tillåtelse att gå på en promenad. som tack plockade vi den där blombuketten till vår gympalärare, Lin :)

hoppas ni har nån riktigt bra vän som aldrig skulle svika!
kram ♥


"fruarna kommer fortsätta vara desperata ett tag till", haha!

hej på er!
det där var rubriken på en annan bloggares inlägg ^^ varför? jo; nu är det så att Desperate Housewives från början var planerat att gå till säsong 7 men nu ryktas det om att det är förlängt till hela 9 säsonger! haha, vi verkar få följa de här kvinnornas liv i all oändlighet; men för mig gör det inget om det fortsätter ett tag till ... (a)
här är andra program som kommer få nya säsonger:
Heroes - Säsong 4
Lost - Säsong 6
Grey's Anatomy - Säsong 6
90210 - Säsong 2
Gossip Girl - Säsong 3

följer ni någon serie på TV?
själv kollar jag på Andra Avenyn, Desperate Housewives och G.G :)

den här gamla sköna låten (Killing me softly - Fugees) har jag lyssnat på 24/7 den här pluggkvällen.

puss å kram ♥

bra låt

911 - Wyclef Jean & Mary J Blige, klicka för att lyssna på låten :)

vad har ni hittat på idag?
själv var jag i skolan (började idag), efter det var jag med Tove innan träningen som jag kom hem från för ett tag sen, och nu ska jag kolla på kvällens avsnitt av Andra avenyn fast på svt's hemsida (man kan kolla på kvällens avsnitt samma dag). träningen gick jättebra, gjorde sammanlagt 9 eller 10 mål. en ny tjej började också =)
kramkram ♥

första dagen i skolan


halli hallå! ♥ hoppas ni haft en bra dag, och ni som började skolan idag hoppas jag fick en bra "start" på veckan. jag tyckte det var kul att börja igen (även om jag hade ganska deprimerande tankar imorse när jag drog iväg dit). vi hade prov som jag skrev igår (idrott) och det var faktiskt ganska lätt som tur var :)
idag när jag kom hem gjorde jag engelsk-läxan som vi har tills på fredag, solade och drack kaffe med skummad mjölk som mamma fixade till mig, mums! ♥ älskar verkligen vårvädret, det saknade jag i kalla Riksgränsen!

idag hade jag på mig min somriga tröja från ginatricot :)

nu ska jag till Tove, vi ska vara lite med varann innan innebandyn som vi tar bussen till.
hoppas ni har haft och har en jättebra dag! sätt er och sola lite i värmen  är mitt bästa tips ^^
kram ♥

en fin dag med Tove


idag hade jag och min kompis Tove en underbar dag. vi spelade boule, fotboll, lekte kurragömma och andra lekar med hennes lillebror, framförallt spelade vi kort (Henriks favoriter är "dam" och "finns i sjön"). sen var vi ute på en promenad i över 2 timmar i vårvärmen; det var inte soligt men däremot varmt i luften. vi gick ner till vattnet och där var det två svanar som vi blev rädda för, fega som vi är, men jag kommer alltid minnas när några svanar klev upp på samma brygga som mig och fräste. så vi bytte hela tiden plats eftersom svanarna tycktes förfölja oss vart vi än gick x) till slut försvann de!

Tove hade en underbar outfit på sig ^^

det var inte lite vårtecken ute! och alla fina blommor ... :)

min brorsa hade tydligen haft min kjol i sin garderob, hur kan det komma sig? x) så lättad jag blev, hade några onda aningar om att min kjol från Monki kunde vara borta!

imorgon har vi idrottsprov och jag ska kolla igenom alla karttecken en sista gång... tycker det är väldigt dåligt att ha prov samma dag man kommer tillbaka från skolan :/ orientering tillhör inte heller en av mina starkare sidor, men tror och hoppas jag kan klara av provet bra även om jag är en aning förvirrad när jag själv står med en karta i handen i skogen x)

puss & kram, hoppas ni får en trevlig kväll! ♥

hemma igen från Riksgränsen!

hej igen, alla underbara! :) ♥ nu är jag hemma igen efter att ha tillbringat påsklovsveckan uppe i Riksgränsen, som ligger i Norrland på gränsen till Norge. det är oerhört vackert, och i de höga bergen har vi för det mesta haft sol; stark sol kan man verkligen säga att det var. även om det varit flera minusgrader varje dag har solen lyst starkt, det är en väldigt häftig känsla att sitta där på toppen av ett berg och kunna sola. och ni som inte varit på semester i Riksgränsen eller på nån annan skidsemester, har troligtvis haft toppenväder här hemma - i Stockholm har det ju varit närmare 20 grader nån dag! vad underbart ni måste haft det :)

såhär ser det ut. på bilden längst upp till höger står jag :)

vi tog nattåget till och från Riksgränsen 20 timmar, det var rätt skönt att kunna sova i det skumpande tåget och det gick bättre än jag trott. för att fördriva tiden satt jag mestadels och läste eller stickade på min halsduk. har läst ut tre långa böcker, det ni! ;)


sedan har vi ätit på hotellets ena restaurang, däruppe ser ni en outfit jag använde en kväll; min nya tunika och lilla söta kofta. första kvällen kollade vi på Gossip girl som visades på restaurangen (eller jag iaf; min familj tycker det är ett riktigt skitprogram, HAHA). ni känner antagligen igen Chuck på bilden längst ner till vänster om ni är G.G-beroende som mig? ;) min brorsa på fotot ovan är taget  när vi äter på restaurangen första gången. i Riksgränsen satsar man verkligen allt på skidåkning, hotellet vi bodde på hade en restaurang/bar där man kunde köpa antingen hamburgare eller räkmacka (svaret är enkelt på vad vi beställde; hamburgare till mig och Allan samt räkmacka till de vuxna!), sedan fanns det ett dyrare alternativ där den billigaste rätten kostade 300 kr. helt sjukt! :S men till vår lilla lägenhet som låg i hotellet (lägenhetshotellet kallas det där vi bodde) kunde man även laga till sig egen mat på en liten spis. en annan sak som hotellet bjöd på var möjligheten att gå på spa som vi gjorde! det var urmysigt att bada och se ut på fjällen i stora fönster. man hade möjlighet att få massage och olika behandlingar, men vi valde att ta det lugnt i poolen (fanns en vanlig pool och bubbelpool). bubbelpoolen var dock lite jobbig då man bara fick bada där 10 min, sedan skulle den renas 10 min - det var väldigt segt att sitta och vänta de där 10 minutrarna då den renades. och så alltid en lång kö! men jag njöt som f*n de dagarna vi badade där . . .

vad har ni hittat på den här veckan sweethearts? ^^



två tv program-tips och länkar till sidan där ni kan se senaste avsnitten

hej på er!

i det förra inlägget skrev jag att det blev det sista farvälet till bloggen innan jag reser till Riksgränsen, men det får istället bli sista inlägget, haha :)
ville bara säga att den här serien som hade premiär på svt 1 i måndags verkar sjukt bra! en tjej som gick i min parallellklass (hon har bytt skola nu), Stephanie, kommer vara med senare. ingen huvudperson eller så, men ändå lite häftigt ;) det var så kul för min brorsa gick runt och sa: "kalla mig inte Willy. kalla mig kung Willy" för två dagar sen, och då kände jag igen det. när jag frågade var han fick det ifrån sa han: "det kommer från ett jättebra tv-program och då säger en kille såhär. han måste ta hand om sina syskon och så ska han säga tre regler, en av de reglerna är att kalla honom kung Willy!" haha, det tyckte min brorsa tydligen var jättekul x) men det verkar vara en otroligt rolig serie (hemsk också) "familjen Babajou".

Andra Avenyn är ju en serie som det alltid händer saker i varje avsnitt, så sjukt bra! tyvärr krockar det med Desperate housewives så därför ser jag på reprisen på svt's hemsida. se på det senaste avsnittet här. kan förklara lite vad som hänt den senaste tiden: en tant som heter Ulla är rektor på en skola och hon har missbrukat alkohol så i det här avsnittet hamnar hon på behandlingshem och det är jättehemskt, mamma satt och grät som fan x) det är även hemskt hur hon påverkas av alkoholen, det går så långt att hon slår sin fosterdotter Roxanna.
ang. Roxanna; hon har en bebis som heter Silvia, och Silvias pappa Hamza är städare, det går inget vidare för honom och Roxanna brukar vägrar låta honom ta hand om Silvia - men det finns undantag och då är han överlycklig. från början visste de inte att han var pappan, men efter ett faderskapstest som bevisade att han var den den riktiga pappan sa han upp sitt jobb i Norge och flyttade tillbaka i Sverige för sin dotters skull.
den nya rektorn på skolan är bög och har ett jättetrassligt äktenskap. han har en fru, Sigrid, men hur kul är det att vara ihop med sin man som man vet är bög? de har även en son, han är ihop med en tjej som heter Liv och de driver ett chokladföretag ihop som nu håller på att gå i konkurs eftersom några norskar påstår att de snott recceptet på chokladen... Livs pappa Dennis som är präst har varit otrogen med en kvinna som heter Lotta, det får man ju verkligen inte när man är präst. Lottas man Roland (de har ännu inte skiljt sig) mår jättedåligt eftersom han fått en lampa i huvudet. Lotta kommer troligtvis stanna kvar hos Roland, hon förstår att hon inte kan vara ihop med Dennis, och speciellt inte när Roland är så skadad att han troligtvis behöver hjälp hela tiden...

ja, där var två tv-program ni borde se om ni får nån stund över på lovet!
vet ju inte lika mycket om "familjen Babajou" eftersom det bara gått ett avsnitt än så länge, men Andra avenyn däremot har jag sett på väldigt länge ;)

kramkram ♥

upptäcksfärg med kameran

hej allihopa! ♥
nu har jag just varit och fotat lite :)

riktigt såhär grön är inte vår gräsmatta (lite redigerad) ;)

blommor! äkta vårtecken ju ^^

härlig himmel :)

ser ut som en och samma bild; men är ni väldigt observanta kan ni se att jorden har lite olika färg och att det är två olika foton jag klistrat ihop ;) snart kommer vi se ett blomstrande Stockholm!

puss & kram,
ha en bra dag och sitt inte inne vid datorn utan gå ut, njut av värmen!


Angelina Jolie & Brad Pitt, hur är det med deras förhållande?

där var en liten text jag skrev om Angelina Jolie och Brad Pitt.
nu ska jag packa till Riksgränsen, vi drar ju dit i eftermiddag och ska vara där hela lovet ^^ ska dit med familjen (vi tar nattåget upp och åker ca: 20 timmar). vi kommer åka skidor och mysa där :) Riksgränsen ligger på gränsen till Norge uppe i Halland, det är hur vackert som helst där säger alla. b.la. mamma som varit där förut.
kramkram ♥


Lykke li



                                                  Lykke Li är så jäkla bra!
                            låten ovan är "Until we Bleed" live, den har ni säkert hört :)

läste om henne i Elle idag (på framsidan). hon är uppväxt i Portugal, är 22 år, har vunnit pris på Elle-galan som Sveriges bäst klädda kvinna (spana bara in andra bilden ovan så är det ju lätt att förstå!) hon har verkligen en egen stil och är en modeförebild för många personer, däribland mig. och så gör hon otroligt bra låtar.

såhär inleds intervjun med Lykke Li i tidningen Elle: efter att ha läst kanske tusen artiklar om Lykke Li och sett minst hundra konsertklipp på Youtube tycker jag nog att jag borde vara förberedd på vem jag ska möta. Ändå är det en liten chockvåg som går genom hotellbaren när Lykke Li kommer in i rummet. Hon är magnetisk - pluspol och minuspol på samma gång, flicka/kvinna, bräcklig/stark, vanlig/extraordinär - som lakritsrippel, cool med djupa, mörka stråk av svärta som skär genom allt det vaniljsöta.

nån mer som gillar Lykke Li? har inte lyssnat särskilt mycket på hennes musik men b.la. Until We Bleed (låten däruppe) är grymt bra!

kramar ♥

WIHOO, påsklov!


idag hade jag på mig min nya kofta (249:- från H&M) tillsammans med Levis-jeansen :)
kände för att gå lätt klädd då det var ca: 15 grader som varmast idag, helt underbart! och så självklart när man har något nytt plagg (koftan köpte jag igår) vill man ju visa upp sig lite ^^

solen bländar ju nästan bara där på datorskärmen x')
jäklar vad skönt vädret var idag! hoppas ni kunnat njuta av värmen på bästa sätt. själv gick jag och la mig i en solstol så fort jag kom hem från skolan, nästan lite konstigt hur fort våren kommit; för en vecka sen var det liksom snö?! men det är himla skönt, eller vad säger ni? :)

korall är ju sött och inne i vår. tycker också det är en så underbar och en utstickande färg, tänk när man är brun på sommaren, då är den färgen så sjukt snygg! köpte därför en klänning i den färgen (ganska tajt) och så även ett par söta leggins som jag ska kunna ha till kjolen från London. inte helt vit, utan benvit som mamma lärt mig att det heter, hihi. :>

den här lilla söta koftan fick jag även med mig hem i Indiska-påsen =)
när mammade visade den för mig med orden: "skulle inte den här vara fin att ha över axlarna?" föll jag direkt. sötare kofta får man ju leta efter, och den går att ha till nästan allt.

SOV GOTT INATT! ♥
& hoppas ni får ett riktigt underbart påsklov :)

bra väder idag igen, ny kofta


här är dagens kläder, grå tunika från Cubus och så ljusa jeans till det. + den stickade halsduken jag fått av mamma, älskar den! tack mamma ♥

jag köpte en jättesöt kofta från H&M idag när jag och mamma var och tittade i affärer på stan.

Skruttan ligger i vår solstol och solar nu, hon har tydligen inte fattat att klockan är närmare 7 på kvällen, hihi. hon är för söt när hon njuter av vårvärmen ^-^ har varit ute hela dagen och jagat efter fjärilar, såg förresten våren 09´s första fjäril igår, 1 april!

nu ska jag till badmintonhallen och heja på mina föräldrar som ska tävla dubbel ikväll..
pusshej! ♥

Toves födelsedag, värme, Bob marley

hej sötnosar, hoppas ni har en bra tisdagskväll ;D


idag hade jag på mig min kjol från London :) till höger ser ni hur outfiten blev, tillsammans med min nya tröja från Lindex. tänk att man kunde gå så lätt glad till skolan. men det hade ju att göra med det helt underbara vädret!

det var som sagt underbart väder ute idag! ni anar inte hur lycklig jag blev när jag vaknade imorse av fågelkvitter, och senare drog upp gardinerna för att spana ut på en helt klarblå himmel. extra kul när det är Toves födelsedag! hon blev förresten väldigt glad för presenten; en jättesöt topp i fina färger, går i lite gult, brunt och grönt. ser ut som en djungel eller nått. fotar den nästa gång hon har på sig den i skolan! grattis till världens bästa kompis Tove :) ♥
vi satt ute rasterna i skolan i t-shirts, lyssnade på den här låten på Nesims mobil och njöt av värmen. tygskorna kom till användning, det är inte ens nån snö kvar, så jäkla skönt!

den här låten gör en bara så glad!
älskar raggae, och då tänker jag speciellt på legenden Bob marley . . .

imorgon är det matteprov, önska mig lycka till? ;)
puss & kram ♥

RSS 2.0