VECKANS BOKTIPS ♥

hej sötnosar! :)

jag har haft en liten idé om att börja med veckans boktips och nu tänkte jag genomföra min plan. denna veckas bok får bli den första boken i Twilight-serien, nämligen "Om jag kunde drömma". jag läste ut boken förra fredagen efter att ha sträckläst lite mindre än en vecka ;) det var omöjligt att lägga ifrån sig den alltid spännande historien om Bella som förälskar sig i Edward - och det har väl knappast undgått någon att han inte är som alla andra utan en vampyr - både boken och filmen har fått oerhört bra kritik och det är inget jag förvånas över.
ni som ännu inte läst "Om jag kunde drömma", gör det och ni kommer inte bli besvikna!
en av de bästa böckerna jag läst (och då läser jag väldigt mycket), den var högt över mina förväntningar. kan väl erkänna att jag var lite smårädd i början. vampyrer... scary. men Edward och hans familj (han har fyra syskon som alla är adopterade av dr Cullen och hans fru) tillhör inte den sorten. men nu ska jag inte avslöja för mycket, jag uppmanar er alla att läsa boken själv (finns för endast 79:- på bokrean, min kompis Tove har köpt), eller så lånar ni den på biblioteket vilket är näst intill omöjligt eftersom jag ställde mig på kö till den i höstas nån gång, och biblioteket har ännu inte hört av sig vilket berodde på den enorma mängd personer som stod före i kön x} eller så gör ni som jag och lånar den av nått annat Twilight-fan som har böckerna hemma, i mitt fall har jag fått låna "Om jag kunde drömma" av min släkting Linnea som har alla tre böckerna.

~kort fakta~
Titel: Om jag kunde drömma
Författare: Stephenie Meyer
Kort recension: Isabella Swan flyttar till staden Forks i Washington där hennes far varmt välkomnar henne hem, detta är huset hon bodde i som liten före föräldrarnas skilsmässa. Bella har inte särskilt höga förväntningar av den regniga staden och dess invånare, men plötsligt tar hennes liv en vändning; första dagen i skolan då hon träffar Edward för första gången. detta är början på den förbjudna kärleken... för hur enkelt är det egentligen att bli kär i en vampyr?
Mitt betyg: 5 av 5 (ingen tvekan om saken!)

hoppas ni blev lite sugna på att läsa denna bok. det tycker jag verkligen alla borde göra :']
kram Twilight-fanet Rita ♥

promenad, privatträning och nu: middag hos pappas syrra


här är några foton jag tog idag när jag var på promenad i det vackra vädret. det är så jäkla skönt att solen värmde idag, och man säger ju att våren kommer med mars månad så snart, snart är det vår på riktigt!

efter det åkte vi till badmintonhallen och både jag och Allan hade privatträning i badminton som vi båda går på, det kan ni läsa lite mer om i förra inlägget :]


medan jag hade privatträning hade mamma varit i ett shoppingcentrum i närheten och köpt champagne och doftljus till min faster och hennes kille som vi ska på middag till ikväll. + ett par örhängen till mig! bara en liten present för att "jag är världens snällaste", hihi :$

såhär ser jag ut ikväll :]
hög, svart midjekjol från H&M, rosa linne och min svarta päls.
och till det: mina favvostrumpbyxor ni ser på headern! (: och nya örhängerna ovan ^^
var det snyggt, tycker ni?

nu ska vi till min faster Linnea och hennes pojkvän Andreas, ska bli trevligt (: första gången vi kommer till deras lägenhet ^^

ha en fin fredagskväll,
puss Rita ♥

privatträning & middag med pappas syrra och Andreas

hejsvejs! ♥

hoppas ni har några roliga planer för dagen och ni som går i skolan - stackare säger jag bara! det har varit helskönt med en veckas sportlov och det är jag knappast ensam om att tycka :} har ni haft en bra vecka i stort sett då? :)

nu ska jag snart ha privatträning med Cecilia, som ni då kanske förstår är tjejen på bilden (badminton). de små bilderna är när hon och hennes dubbelpartner spelar match i Sverigeeliten som hon kör i.
det här är min första privatträning med henne vilket innebär att vi betalar 300 kr och så tränar hon mig ensam en timme, teknik m.m. väldigt bra träning! min brorsa kör också privatträning med hennes pojkvän, Joel.

och ikväll ska vi på middag till pappas syrra Linnea och hennes pojkvän Andreas. det är lite roligt för de träffades pga pappa och Andreas är pappas bästa kompis och arbetskompis x) haha, så lustigt...

men nu är Allan (min brorsa) otålig och ropar "ska vi spela buzz eller?!" och ja, det ska vi.
vi hörs :) ♥

förmiddagsshopping, dålig service på subway & BOWLING som jag vann


här är lite foton från bowlingen idag, vi hade så himla kul! ^^ kom precis på att ni kanske inte vet vem som är vem så det tänkte jag förklara.
♥ Tove: längst ner till vänster med tigertröjan ;)
♥ Lisa: näst längst till höger på samma rad som Tove
♥ Olivia: i mitten längst upp med den röda koftan
♥ Julia: ja, leta rätt på den flummigaste bilden på översta raden så hittar ni henne x)
och det var lite roligt för jag vann, konstigt nog, men har ju spelat lite bowling med kompisar på sistonde (Linneas fest och med några andra =)

efter bion hade jag sällskap med Julia och Lisa hem och vi tog lite foton i det vackra vädret :)


min dag såg ut såhär: jag träffade Tove kvart i elva imorse så tog vi bussen till ett shoppingställe. haha, jag var helt pank men jag följer gärna med Tove som smakråd ;) eller faktiskt... fick med mig en bussremsa hem och det är ju alltid bra att ha :> och så delade vi på en macka på subway, ingen ovanlig lunch ^-^ måste ha varit första dagen på jobbet för en tjej som jobbade där idag (har aldrig sett henne förut). hon var helt förvirrad och jag överdriver inte xO jag sa högt och tydligt att vi ville ha en rostbiffsmacka men så börjar hon lägga upp nått annat jäkla kött. wtf!? så jag frågade om det där verkligen var rostbiff, och då började hon om på en ny. sen hällde hon upp majonäs och inte vitlöksdressing som vi ville ha, och när hon märkte det så hällde hon bara på lite vitlök över majonäsen. så det var en härlig vitlök- och majonäsblandning. nånting nytt för både mig och Tove ^^
sen bowlade vi kl. 2-3, vi samlades kvart i 1 hos Olivia och så tog vi bussen till bowlinghallen. längtar redan tills nästa gång!





det är inte alla katter som kan flirta inte!

nu är mormor här. mamma och pappa är nämligen på bio och ser Låt den rätte komma in, nån mer som sett den? han killen som blir kär i vampyren känner jag (a) eller, känner och känner;  han har gått i samma skola som mig (nu går han i Adolf Fredriks musikskola) och vi sjöng i samma kör. Kåre heter han IRL, vet inte vad han heter i filmen..? hade gärna gått och sett den men har ju inte fyllt 15 än. fast innan dess har vi säkert hunnit köpa den på film!
hm, vad ska man ta och hitta på en torsdagskväll med sin mormor och lillebror? det ni ;}

glöm inte att skriva en kommentar om nya headern i det förra inlägget från igår! :)
puss Rita ♥

NY HEADER TACK VARE SANNA

Sanna är en underbar tjej som hjälpte mig med hur man gör en header. är otroligt tacksam! jag frågade henne om hon kunde hjälpa mig med hur man gör, och hon var väldigt hjälpsam och förklarade för mig. så, tack Sanna! :] besök också hennes blogg som hon startade den här månaden, hon har fått en väldigt bra start måste jag säga (spana bara in hur många kommentarer hon får!) så, bra jobbat ;D haha, när jag började blogga hade jag inga besökare i början, men nu har jag ju er. ♥ fast, jag antar att det är så det är, det står still ett tag tills man kommer igång. jag är bara så otroligt glad att jag började blogga! :) är inte ni?

OCH VAD TYCKER NI OM NYA HEADERN?
PUSS ♥

dagens köp

har ju lovat att avslöja vad jag köpte idag i stan =D

» söt kjol med hög midja från Monki, 250 kr :) tänkte först köpa XS som också passade bra, men i storlek S kommer jag troligtvis kunna använda den här kjolen hela livet om jag inte tröttnar :]
jag ser framemot att bära denna skönhet med en vit topp, bara ben (förhoppningsvis solbrända också!) och rödmålade naglar. tror ni inte nya ballerinaskorna blir snygga till?

ha en fin kväll nu, puss! :*

badminton & shopping

hellu sweeties ♥
igår-idag sov Maja och Filip över hos oss, min och brorsans lådsaskusiner (deras pappa och vår mamma har växt ihop med varann). Filip som är ett år äldre än mig umgås mkt med min brorsa och Maja och jag då :) hon är 12, just like me.

här är lite bilder från gårdagen.

vi gick ner och hyrde film, ni ser själva vilken. den var så jääkla bra och nu överdriver jag inte, högt över mina förväntningar. Maja som sett den sa att det var en jättebra film och jag gick med på att hyra den och tänkte att det vore mysigt med en liten kärleksfilm. men den handlade om så mycket! i början dör Hollys man Gerry (bilden) pga en svår sjukdom och hon tvingas fortsätta ensam i livet. men Gerry har skrivit brev till henne medan han levde som dyker upp på olika platser. breven är menade att få henne att börja leva själv eftersom hon gått upp sig i depression. sedan händer mycket... (som ni själva får se) ^^
betyg 5 av 5 måste jag säga! ;D

typ klockan halv 12 på kvällen gick vi upp och åt dajmtårta med banan x) helt galet. och sjukt gott.
+ att vi åt semlor eftersom det var semledagen. gjorde ni det med? :>


Majas hår imorse. jag är så avundsjuk..
idag spelade vi badminton, min familj & Maja, Filip och deras mamma. det var jättekul! spelade både dubbel och själv med Maja som var skitduktig. vi har ju gått på badminton ihop förut men det var några år sen nu. kanske att Maja har kvar lite badmintonkänsla från tiden då vi gick  i samma grupp? :) måste väl vara så ^^ och Filip var jätteduktig, men han är proffs i alla sporter han (;
efteråt duschade och bastade jag, Maja och hennes mamma. så skönt efter ett träningspass...
och efter det åkte vi in till stan och träffade Lisa, Tove och Olivia. :D ♥

vi var på världens mysigaste café idag i stan, "Coffeehouse by George". rekommenderar det verkligen! :)

massa smaskiga pajer (det åt de andra) och annat gott :) men jag och Maja var sugna på riktig lunch efter drygt en timme i badmintonhallen så vi delade på dessa toasts. haha, vi hade förväntat oss stora mättande mackor och så kom de in med några tunna skivor med fyllning x) aja, det var iaf gott! och så delade vi på supergod smoothie :}

det märks på b.la. MQ att alla chica mönster såsom zebra och leopard är riktigt inne nu. älska! och Very yellow-kollektionen är ju för underbar, b.la. skärpet är därifrån. en kollektion med massa snyggt på MQ; allt från skärp och smycken till sjalar och skor. har själv köpt ett skärp från kollektionen :]

det här är alltså Maja, Olivia, Lisa och Tove i stan (namnen i ordning från vänster) :)
Maja har gått i vår klass när hon var yngre så vi är barndomskompisar allihopa och umgicks mycket som små och nu håller vi fortfarande kontakten fastän Maja flyttat (först till Bollnäs men nu bor hon i Åkersberga). jag och Maja träffas ofta eftersom min mamma har växt upp med hennes pappa som jag nämde och vi kallar oss lådsaskusiner, fast vi ju inte ens är det :P

ska snart avslöja i ett nytt inlägg vad jag fick med mig hem från stan... hemlighetsfulla jag ;P

kram och ha en fin kväll (: ♥

Maja & Filip are here

hejhej :] ♥
hoppas ni haft en bra dag, tänkte berätta lite om min ;}

dagens outfit: linne, present från Olivia när hon var i USA. enkel baskofta: H&M. jeans: Levis.


hej vinterland!

idag var jag med Linnea, hon kommer döda mig för Elvis-bilden menmen ;D hon ringde sin mamma o sa att vi var hungriga (Anna, hennes mamma, var inte hemma) och då hämtade Anna oss och så åkte vi till IKEA där vi åt på donken som låg bredvid. jag åt deras fräscha kycklingsallad, Linnea oxå ^^

sen handlade vi på bokrean ;D eller, inte jag, men Linnea, hennes syrra & mamma hade med sig en rejäl påse med böcker hem. de flesta böcker som kostat runt 200 kostade nu 69:- så det var asbilligt O_o på Bokia.

Linnea skulle kunna skriva en bok med sina nageltips. hennes egna naglar är helt sjukt tjocka och långa. snygga, eller vad säger ni? :)

sen åkte vi hem till oss. min mamma och Anna, Linneas mamma, gick ut på en promenad så jag, Linnea och Lovisa blev kvar ensamma. vi kollade på film, The office och Lovisa läste lite ur Kompisboken som hon köpt på bokrean. sen kom Allan, min brorsa, hem med pappa. han hade haft privatträning i badminton. det som är kul är att Lovisa och Allan är ihop! så jäkla söta de är alltså. :] så jag umgås med Lovisas storasyster Linnea som är ett år äldre än mig och så är våra småsyskon på 9 år tsm. sweet! ♥

och nu är våra kusiner (eller, mamma har växt upp med deras pappa) Maja och Filip här. de ska sova över idag-imorgon. brorsan umgås med Filip som är 95:a (fyller 14 8:e mars) och så är jag mest med Maja, som är jämngammal med moi. vi har just ätit lasagne men det är inte det enda goda vi ska äta ikväll, blir efterrätt snart: dajmtårta ;D men jag och Maja ska gå och hyra en film på videohörnan i närheten av där jag bor. Allan och Filip är och åker iskana, haha x) och sen kanske vi spelar Guitar hero band allihopa ikväll. + champions league!

ha en fin kväll,
kram Rita ♥

ASOS.COM

'
snyggt från Asos. 270:- för jeansen, snacka om billigt!
vad tycker ni om denna enkla våroutfit? :]



bilder från när jag var liten DEL 1

åh, jag hittade jättesöta bilder från när jag var liten som mormor och Fred (hennes man) hade på sin dator :D

jag och min lillebror när vi är små i stugan på Bockholmen (mormor och Fred har en stuga på en ö Fred äger med sina bröder i Stockholms skärgård). kolla vad liten Allan ser ut! :P typ flintis xD

jag när jag matar fåglar x) aaw <3

jag på nån staty.

gick i blomaffärer med mormor xD

här var några fina bilder från skärgården där mormor och Fred har sin stuga. badplatsen jag badat på sen jag var liten och åkte båt till ön första gången :>

så fint! hit ska jag ta mina kompisar sommaren 09. haha, på högra bilden ser ni världens sötaste hund, Ninja :)

där sitter mormor med Freds barnbarn Nicole, så underbart foto.
visst är hon för söt? ♥

lägger in fler bilder nån annan gång, tar det i små delar x)
kram!

en måndag som inte känns som en plåga

måndagar brukar verkligen vara värsta dagen. eller den bästa.
ibland ser man framemot veckan som följer, ibland inte. speciellt trött är man väl på måndagar när en lång, tröttsam skolvecka väntar... fast inte när man har sportlov! yeah, den här måndagen känns inte som en plåga - precis som jag skrev på rubriken ;)

idag var jag och mamma och åkte skridskor - första gången på länge för min del.

rykande, varm choklad satt fint efter några timmar på isen. åh, jag hade så jäkla ont i fötterna efteråt! är första åket på länge för min del. mamma sa att ifall jag skulle åka skridskor imorgon igen hade det inte gjort lika ont. fast just den stunden var jag inte så sugen på att åka skridskor igen kan jag ju säga x'D

nu känns det som vinter igen. brukar det vara såhär snöigt under sportlovet vecka 9? :O
aja, vi får hoppas att våren kommer med nästa månad, mars :)

sen var jag och mamma och handlade eftersom vi behöver fylla på kylskåpet nu när Maja och Filip kommer imorgon (våra lådsaskusiner).

aaw, finns så himla söta skor för små barn. blev ju nästan sugen på att köpa sånna här tofflor själv, rea var det ju också x')

nu har jag på mig en marinblå kjol från H&M, svarta tjocka strumpbyxor och en kofta. lite måndagsmys sådär. :>
och nu ska jag gå ner och läsa Harry Potter och dödsrelikerna. har läst H.P-serien två ggr, haha. fast jag tror faktiskt inte att jag läste ut den sista boken, konstigt nog. nu minns jag att jag TAPPADE boken, köpte Harry Potter och dödsrelikerna och sen tappade jag den, måste ha varit påväg hem från skolan eller nått. tycker att man inte borde kunna slarva bort en så stor bok på typ 700 sidor eller vad det kan va x'D fast, allt kan hända mig ^^

verkar som att det blir middag först innan jag kan läsa. vet ni förresten om det går nått bra på tv ikväll? blir glad för svar! :D
och imorgon kommer Maja, som är jämngammal med mig och hennes storebror Filip. ska bli så kul!

kram ♥

SHORTS FRÅN TOPSHOP

visst är dessa shorts från Topshop sjukt snygga?

otroligt fint blommönster och rosetten där bak... så jäkla snyggt helt enkelt!

puss Rita ♥                                         


en kväll med tjejerna

hej på er! ♥ nån mer än jag som tycker det är sjukt skönt med sportlov? jag är alldeles lycklig, tänk att vara ledig en hel vecka! och sen är det bara 5 veckor till påsklovet :> tycker det är perfekt att ha lov nu, vecka 9, vissa har ju haft det tidigare men mina föräldrar hade det vecka 9 när de var små, tydligen det vanligaste i Sverige också. har ni sportlov nu eller har ni haft?

alla tar med sig nånting gott... den här gången bidrog jag med havrebollar, det var väldigt uppskattat ;)

man gör sig lite fin, t.ex. Olivia som dök upp med en fin, inbakad fläta. och så ska jag inte glömma det viktigaste: allt flumm x')

vi spelar kort, pratar och myser. :>

sen gick vi ut och hade SNÖBOLLSKRIG, snacka om att det var roligt! x'D vi var helt dyngblöta efteråt av all smält snö och väldigt uppspelta, jag har nog aldrig haft så roligt x) Olivia frågade "hur mycket är klockan?" när vi satt och spelade kort och när jag svarade att den var tjugo i 9 sa hon "men då kan vi gå ut och ha snöbollskrig tills Beck börjar!"
och... det hade vi.
jag mulade Lisa precis innan vi gick in (okey, jag sprang mitt snabbaste så att hon inte skulle hinna ikapp mig). när vi kom in så kom Lisa med en jäkla blöt vante som hon började "mula" mig med. den var helt blöt efter snöbollskriget. riktigt...najs. och vi fortsatte hämnas på varann, jag hämtade självklart en annan vante och började jag med x)

sen kollade vi på Beck. Lisa satt i en väldigt skön ställning lutad mot väggen, haha. den enda som kunde sköta sig lite under filmen, var Olivia ;D

taha, Olivia :)

we are da shit ;D

hade förresten på mig min tunika från Cubus, 99:- och där är mitt osminkade öga.

och imorse rostade vi mackor och åt jättegod frukost. eller ja, snarare brände mackor, iaf jag :P

beroende av att spela kort x)

tack för allt Lisa med familj, det är jättekul att få sova över hos er :}
det måste vi göra om snart! ♥


sen gick jag hem.

snälla, vad händer? visst är det vackert med all snö men jag hade hoppats på att våren var påväg. dream on...

nu ska jag snart åka skridskor med mamma, så fort pappa och Allan kommit hem (Allan har haft privatträning i badminton som han har några ggr i veckan).

pusshej, hoppar ni har en rolig måndag! ♥

laleh-konserten på circus, badmintonturnering & snöö

hej allihopa! :)
mkt som hänt den senaste tiden och det tänkte jag berätta om nu ^^

IGÅR.
hade på mig en svart, mysig kofta och jeans - var förberedd för ganska kallt väder under kvällen. körde osminkat, har vanligtvis bara lite mascara och rouge men man är som finast helt naturlig.

jag och mamma åt middag hos mormor och hennes man Fred. älskar deras glasdekorationer som förställer godis :} efter Laleh-konserten sov jag och mamma i mormors lägenhet på Östermalm.

vi fick jättegod mat, först kantarellsoppa (svampar från mormor och Freds ö i skärgården), o varmrätt lax med potatis.
och sen efterrätt; melon med hallon & kaffe till det. mums!

jag blev rätt kär i de här kopparna ;D

några timmar senare efter att vi tagit buss & tunnelbana till t-centralen (senare buss igen till Circus där Laleh-konserten var)

vi mötte Nils Ferlin på vägen ;) Åhlens city i mörkret, säkert enda shoppingstället som har öppet till klockan 8 på kvällen, allt annat var stängt.

sen var det konsert! :D såg Laleh på ...

... Cirkus på Djurgården, en av Stockholms - nej, kanske t.o.m. Sveriges - kändaste konsertlokal dit alla artister kommer nån gång i livet. precis vid Skansen.

hon sjöng med otrolig känsla och fick fart på hela publiken. jag stod allra längst fram på första raden (var ståplatser längst fram; senast jag var på Cirkus kunde man bara sitta).

haha, vem gömmer sig där bakom? jo, LALEH!

några som stod bredvid oss sa: "Laleh är bland det bästa man kan se live", och det håller jag fan med om. hon var helt vild, hoppade runt, slängde med håret och... you name it. hon var iaf otroligt bra live, och så jäkla söt. har bara sett henne på film (Jalla jalla!) och på musikvideos. men det var en annan sak att se henne några centimer ifrån ;D
hon pratade ju också mellan låtarna, vissa artister har rätt svårt med vad de ska säga mellan låtarna, men det hade inte Laleh. b.la. fick jag reda på att hennes namn Laleh betyder tulpan på hennes hemspråk eftersom hennes ansikte såg tulpanformat ut när hon föddes xD

Laleh är en otroligt bra artist och hon skriver så jäkla underbara texter.

en låt hon gjorde otroligt bra på konserten var Big City Love.

efter konserten som var slut ungefär 22:30 promenerade jag och mamma till mormor och Freds lägenhet på Östermalm, vi skippade taxi och gick dit, tog ungefär en halvtimme. jag på vänstra bilden ;D


fanns ju världens sötaste foton hos mormor. det högra är på mormor och Fred (hennes man) och där är Allan, min brorsa, när han var liten :P snacka om att va söt!

det här fotot när jag är i skärgården på mormors ö, bara älskar jag ;D

kolla mina glasögon ;D

IDAG

här är nya träningsoverallerna för min klubb. snygga va? ;D

pappa hämtade mig och mamma i stan klockan halv 11 idag, skulle spela dubbel med Violet. vi kom 3:a i turneringen, i semifinal förlorade vi mot en av Sveriges bästa dubbelpar så det var ingen oväntad förlust, de var så himla duktiga. och deras namn kände man till redan innan, de är typ kända i badmintonvärlden. det var faktiskt så att Katharina skulle åka till Åre och visste inte att det krockade med badmintonturneringen - så jag hoppade in istället för henne, och spelade med Violet. hoppas du har det bra i åre, Katharina! :)


frukosten imorse ;D har varit så himla sugen på kiwi när jag upptäckte ett inlägg på Julias blogg (en annan badmintonkompis) om att hon ätit det.

glöm det jag sa i fredags om att snön håller på att smälta bort. ni ser själva hur Stockholm ser ut. Östermalm var helt snötäckt imorse...
och så såg det även ut där jag bor, en bit utanför stan.

min brorsa vann välförtjänt cupen. han är bland Sveriges bästa på badminton ;D
han och hans dubbelpartner Jakob kom även 2:a.

GRATTIS BRORSAN! trean hade redan åkt så det var Allan och tvåan, William, som fick stå på prispallen efteråt. de möttes i en final som ledde till tresetare (tre set) och då vann Allan stort. men det var en jäkligt tuff match, särskilt andra set var otroligt jämt. jag tänkte förklara för er att man kör s.k set till 21 poäng i badminton, och om båda vinner varsitt sett kör man ett tredje - som de då fick göra i finalen, det är ganska vanligt.

ha det bra!
kram ♥

hejdå

nu ska jag till mormor, vi ska äta middag där jag och mamma. sen ska jag se Laleh live, skriver imorgon om konserten! :D
har även badmintonturnering imorgon men vi hörs (: kommentera gärna några inlägg!
kram på er ♥

13-årig pappa

NÅN SOM MISSAT DENNA SJUKA NYHET?
när Alfie (pojken) var 12 år låg han med 14-åriga Chantelle (15 nu). och de bestämde sig för att behålla barnet, SÅ FUCKING SJUKT. herregud, JAG är 12 år och inte fan skulle jag kunna föda ett barn och behålla det - man måste ha ett stadigt förhållande, pengar, ett hem :S
» vill ni veta mer så kan ni det här ...


vad tycker ni då?
//upprörd Rita

fredag med skoldag, badmintonträning & bröllopsduellen

hejsvejs, hoppas ni haft en bra fredag :) på fredagar brukar man ju alltid må som allra bäst när man vet att en helg väntar, och ännu bättre: sportlovet! vissa har redan haft det och jag hoppas ni hade det bra och för alla er som befinner er i min situation med ett lov som väntar, ni får ha det så himla skojsigt ;)

som ni kan läsa på rubriken så har det hänt en del idag =D

vår skolmat är verkligen kass ibland och det är inget Lisa döljer när hon lägger upp lite salladsblad och en ynka, liten majs. tyckte det såg så jäkla roligt ut så jag var tvungen att fota xD hon sa nej till dagens kebabgryta, till och med sallad är bättre, enligt henne ;) hihi!

här är Olivia som gör...? xD alla börjar få lite vårinspirerade klädsel nu i februari, Olivias linne med rosor och blåa fåglar ger ju en härlig känsla av våren :)

skoldagen förflöt på. jag har avslutat allt arbete i vårt projekt "jag i universum" eller vad det heter - ett samarbete mellan NO:n och SO:n. så nu är jag inpluggad med hur en stjärna föds/dör, vilka de nio planeterna är, hur allt fungerar uppe i rymden m.m. hihi (a)
vi hade även nutidsorientering idag, då har vi chans att träna inför DN:s stora orienteringstest. nutidsorienteringen går ut på att en lärare ställer 10 frågor om saker som hänt under veckan, och så får man fylla i 1, X eller 2, som en frågesport ungefär, sedan räknar man hur många rätt man haft. DN:s test deltar alla skolor i hela Sverige på och om man får alla rätt på frågorna under det testet (då gäller det att läsa tidningarna och se på nyheterna så ofta som möjligt) får man flera tusen kronor av drottningen Silvia. fast det är svårt att få det priset - men inte helt omöjligt.
därför är det så bra att vår skola kan träna lite med nutidsorienteringen för att vara bättre förberedda ;) nån mer som kör med det i sin skola? ^^
ja, vad hände mer? Jesper W i klassen gick runt och kramade alla tjejer med värsta allvarliga minen. vet inte vad det var med honom, men någon form av kramsjuka hade troligen drabbat honom x'O


nu håller det mesta av snön och isen på att smälta bort.

och solen kikade fram första gången på länge ;D så underbart, blir alldeles lycklig.
där är vår villa ;D

och där är Violet. vi fick träningsoverallerna idag från badmintonklubben, på bilden ser ni iaf byxorna som sitter som en smäck på Violet ;) på "jackan" - känns fel att säga kofta eftersom den är extremt tunn - står ens namn och massa sponsorer för vår badmintonklubb. skitsnygga träningsovaller verkligen, och det är ingen overall men säger det ändå ;) vi kollade lite på träningen efter vår.
sen var jag och Violet på bio och såg på Bröllopsduellen. den var bättre än jag trott! faktiskt så trodde jag att den skulle vara lite meningslös, lixom... två tjejer som tävlar om deras bröllop; inte sådär jäätteintressant kanske. så jag gick in på biosalongen med ganska låga förhoppningar men det är ju alltid kul att umgås och gå på bio - och sen blev jag så förvånad! filmen var nämligen hur bra som helst :>

men innan åt jag en jättegod vesuvio med en form av fisk, hihi ;D det var lite kreativt av de italienska pizzabagarna på restaurangen ^^

Violet till vänster och jag till höger ;D

vi var i shoppingcentrumet Kista galleria där alla butiker finns; H&M, Sisters, Gina, Bikbok, Scorlett, massa skoaffärer, massa smyckesaffärer och framförallt... massa restauranger x') och en biograf. :>


såg så himla mkt vårnyheter bland skobutikerna! och det var oerhört fina skor, ska jag säga er :)

alla skor ovanför kommer från Scorlett , kika in där nästa gång ni är och shoppar - ni lär inte bli besvikna på alla nyheter bland hyllorna där! ;D

här är skomodet för våren 09. mysko klackar, säger jag bara :O

sen köpte vi B&J-glass (half baked). högra bilden ska föreställa grundarna Ben och Jerry som var polare sen de var små. idén föddes redan 1978 och glassarna började säljas här i Sverige 2004, har pluggat på lite vettni ;) så extremt goda alltså. när jag är i London (ska dit 20:e mars) måste jag besöka nån B&J-bar där!

vi hämtade skedar på donken och så delade vi på en b&j-glass (half baked) och varsin ramlösa. jag smakade en med blåbär för första gången och Violet med hallon, jättegott!

haha, sen ville Violet fota oss i en skoaffär (a)

lite fina kläder jag såg i butikerna...

fina kjolar. och världens snyggaste nitskärp från bikbok, 300. är überförtjust i de trendiga nitskärpen - har tre stycken hemma i olika modeller! ;)

Bikbok överraskade med mycket snyggt ;) vad tycker ni om nitvästen då? kanske lite väl nitigt tycker jag, ett ord jag just skapat ^^ nitigt.

undrar ni över var nånting kommer ifrån så ska jag försöka minnas, fråga på!


sen hittade Violet en byxdress som var större än henne själv. jag gillar byxdressen och det finns många snygga hos b.la. topshop. men Bikbok hade inte lyckats särskilt bra med denna hängiga modell.. x'O
skulle ni våga ha på er en byxdress, eller vore det för vågat?

en kändis som lyckas bära upp byxdressen väldigt bra är Blake Lively. men den är annars väldigt svårbärd...

vilken gillar ni mest av dessa tre? :)


nu ska jag gå ner och läsa Om jag kunde drömma (första boken i Twilight-serien). den är helt enkelt omöjlig att lägga ifrån sig, jag är helt seriös nu... och så ska jag självklart gosa lite med min katt Skruttan, så här såg hon ut när jag kom hem från bion för en stund sen (mamma hämtade mig direkt efter jobbet) :}

sov gott inatt! ♥
det har ju redan blivit lördag eftersom klockan är över 12, jäklar vad tiden går snabbt ibland :P

idag (eller igår, det har ju övergått till lördag) så hade ACDC konsert i Globen. biljetterna var slutsålda på bara nån timme, vilket inte är så konstigt eftersom deras senaste spelning i Sverige måste ha varit evigheter sen, och frågan är om de kommer tillbaka? sångaren är ju över 60 nu... säkert många glada rockare som fick se dem live idag, igår menar jag xD, och jag hoppas det var en bra konsert.
Håkan Hellström hade även konsert igår, en bloggare som skulle på den och min fråga till dig är självklart; hur var den? ;)

aa, men nu måste jag verkligen stänga av datan.
pusshej ♥

outfits fredagen 02:e februari 9002

hej vänner! ♥ trixade lite med rubriken som ni kanske la märke till, ni kanske kan lösa problemet om ni är lite snabbtänkta? ;D

idag hade jag på mig en tajt, u-ringad vit topp (149:- på JC) och halsband från Julia + Levis-jeansen jag köpte i Italien för 1600 ^^
hade även på mig mina nya skor från H&M, 149:- :) älska! kommer ha de utomhus i vår/sommar.

kvällens outfit blev den här underbara, mysiga tunikan som jag fick av mamma imorse då hon påstod att den var för liten. var ju tvungen att prova den imorse, andra bilden är hur jag såg ut ikväll innan jag hade min lilla biokväll med Violet som jag snart ska berätta om... :) hade den till mörklila strumpbyxor från Lindex.

kram ♥

outfit

hej alla sötnosar :* tänkte visa dagens outfit.

strumpbyxor: åhlens. tunika: H&M i Italien (rosett där bak och tre knappar framtill). kofta: mango (finns för 200 på rea nu)

här är koftan lite närmare ;D

hoppas ni har en fin torsdag! och imorgon är det fredag, sen helg, och efter det... LOV! gud så skönt :) jag ska bara vara hemma och umgås med kompisar & familjen. vad ska ni själva göra? ni får ha det så himla bra alla sötnötar ♥

kram!

VÅREN 2009

tänkte berätta lite om vårens trender 2009, som vi alla är så nyfikna på. har snappat upp så mkt jag kan från bloggar, tidningar (chic, sofis mode m.m). så nu ska ni få höra! :D

paljetter är väldigt trendigt. denna partyväst med paljetter blir din för 299:-


jeansväst från monki, 350:-. och jeansjackan från H&M har väl knappast någon missat, kenza m.fl. har ju tipsat om den :) 298 kronor, otroligt lite om man tänker efter. jeansvästen kostar ju 52 kronor mer också... ;)

korall är även en av vårens färger. Lindsay Lohan var en av Matthew Williamsons gäster på sin butiksinvigning i New york. visst är hon häpnadsväckande smal? :O hon påstår att det har mkt med stress att göra eftersom hon jobbar mkt och sover för lite pga alla resor hon gör.
Monki är en av butikerna som nappat upp den stora trenden, både skorna och tunikan kostar 300:-. en av anledningarna till att jag gillar Monki så starkt är att det alltid är jämna kronor - de har helt hoppat över de, tycker jag, onödiga femtioöringarna. så det är något lite extra med Monki ^^

kavajen gör stor comeback i vår. den till vänster är från ginatricot och kostar 399:-, till höger en kavaj från mango (ni kan även se en glittrig topp under, en trend jag nämnt), den blir din för 1299 kr - en betydligt högre summa.

här är mina favoriter från mangos vårkollektion.

i vår är det många ljusa, sköna färger som kommer ses. men även starka färger som sticker ut, t.ex. som bild nummer ett med de röda accensoarerna.
blått är även en av våren 2009s stora färger. jag bara älskar klänningen och den gör sig verkligen rättvisa med den lilla blommiga väskan, skorna, halsbandet... betyg 5 av 5!
snyggt med mer beige, ljusa färger. och skorna är väldigt trendiga, tidningen chic påstår att träfärgat är en av vårens måsten.

här ser vi en trendig blandning av chica mönster, glittriga västar och kavajer.

hos MQ's kollektion Very yellow hittar du de allra bästa accensoarerna. zebra och leopardränder, stora nitar och färg i korall... kan det bli bättre?

välkommen våren 2009!

80-tal VS 2000-tal

hej allihopa! ♥

hörde på radio påväg hem från badmintonhallen och då slog det mig att det är en sån skillnad från vår tids musik - 2000-talets - om man jämför med 80-tal då artister som Michael Jackson och Madonna regerade.
tänk på alla videos, Akons "I wanna fuck you" och "wanna make love right now" för exempel. översätt texterna till svenska så får ni ju väldigt trevliga texter... det är så många, avklädda videos med tjejer i bikini som försöker vara sexiga. jag förstår inte? och så många, värdelösa texter.
håller ni med mig?
visst bjuder 2000-talet på så mkt bra musik, men alla rappare... och videos.

Crossfire - Lady måste väl ändå va det värsta exemplet! helt sjukt x'S

ha en fin kväll!
//Rita ♥

söndagskväll

gokväll bloggen! :)

hoppas ni haft en underbar söndag. har ni hittat på nått speciellt? om du skrivit om din dag på bloggen, så läser jag det gärna! ;)

tänkte lägga in lite bilder från igår :)

jag sov över hos Violet igår-idag. hon har skilda föräldrar men jag var hemma hos hennes mamma, de bor i världens mysigaste lägenhet :) så himla fint! och så får man underbar mat också, igår åt vi kycklinggryta med ris ^^ coolaste porslinet med lutande glas.

vi var inne på datan en stund innan melodifestivalen, medan vi satt på en studsmatta och mumsade på detta ^^

sen la vi ut tävlingskläderna såhär fint ;D Violet undrade om hennes tröja fortfarande passade ^^

Olofsson, Violet. eller varför inte Violet Olofsson? ;D

Violets skolfoto (; världens finaste ♥

imorse hade Violets mamma fixat med värsta frukosten ;)
vi spelade nämligen badminton idag, både dubbel och singel, så det var bästa dagen att sova över till. tävlade för vår klubb i seriespel u15 och det gick superbra! :) u15 står för "under 15 år", jag är ju 12 så jag tävlar vanligtvis i u13, men idag fick jag hoppa in och köra med de äldre. Violet fyller 15, går i åttan. två killar från vår klubb var även där och tävlade, superduktiga :D
lägger in bilder från digitalkameran senare när pappa kommit hem och kan hjälpa mig ^^

nu ska jag läsa lite,

"Om jag kunde drömma" - första boken i Twilight-serien - är verkligen över mina förhoppningar. trodde att den mest skulle handla om en tjej som blev kär i en vampyr och inte så mkt mer, men läs boken själva så får ni se! det är bara en liten bråkdel av allt boken handlar om och är en perfekt ungdomsbok.
JAG ÄLSKAR DEN! :')


sen, klockan 7, kommer Olivia och Tove till mig och vi ska se på Gossip girl tillsammans, blir mysigt!

puss ♥

jippie, lördag :D

hej allihopa :)

hoppas ni haft en fin lördag och alla hjärtans dag, svara gärna på det förra inlägget om ni gjort nått speciellt idag ;) själv brukar vi inte fira alla hjärtans dag på något speciellt sätt, men jag vet att många andra gör det ^^

idag var jag med Tove innan vår innebandymatch.

såhär såg Skruttan ut imorse när hon låg på min säng ^^

senare när jag kom hem låg hon med ena tassen framsträckt, snacka om att va söt!

det är fortfarande snöigt ute, men det är iaf lite sol :)

Toves familj har en lite udda tradition: de bär mandariner på huvudet på alla hjärtans dag. hihi, nejdå ;)

solnedgången :)

sen har jag spelat innebandymatch som vi tyvärr förlorade. laget vi mötte - Töjnan, ligger under oss i serien och vi har både vunnit, förlorat och spelat oavgjort mot dem. är redan revanschsugen!

ska sova över hos Violet ikväll, vi ska spela dubbel imorgon (seriespel i badminton).

har på mig tunikan med paljetter jag fick av Violet i julklapp.

ha en bra kväll,
kram! ♥

glad alla hjärtans dag!


nu får ni alla ha en himla fin alla hjärtans dag allihopa ^^
ska ni fira på något speciellt sätt? :)


                                              ... och hoppas även ni får äta mkt gott ;)
                                                    dessa alla hjärtans dag-inspirerade cupcakes
                                    tackar man ju inte gärna nej till ^^

kärlek från mig,
Rita ♥

fredagen den trettonde (fast det hann visst övergå till den 14:e)

hej alla sötnosar :)
tänkte berätta om min fredag innan jag går o lägger mig ^^

dagens outfit fick bli en enkel, grå topp med hög krage. till det mina miss sixty-jeans och nymålade, lila naglar :)

och det här var en av de flummigaste dagarna i skolan på länge. Krille, en kille i vår parallellklass som är lite småförtjust i min kompis Linnea (skämt du som kommenterade) ;), gjorde henne till en helt ny människa, verkligen xD tatuerade henne med sån där klistertatuering på bägge kinderna och fixade med hennes hår. kolla så fint det blev ^^

haha, de här bilderna förklarar allt.

en av tatueringarna ;) så kul vi hade åt Linneas nya stil för en dag...

eftersom det är alla hjärtans dag idag (hjälp, klockan är ju över 12 så det är inte fredag längre), så fick vi jättegod mat i skolan! en tradition i min skola ;)

vi fick pannkakor med glass, sylt, grädde och fruktsallad. yeah ;D

haha, fotade Tove och Olivia när de åt ;D

sen bjöd Viktor oss på geléhjärtan på tyskan, som han gör varje år. sött va? ;) det gjorde även vår tyskalärare. har godisförbud men får äta godis på högtider så då passade jag på ;D

kvällen
hade egentligen planer på att gå på bio, men när pappa fick höra att det var 15-årsgräns sa han att jag inte fick gå, så Violet & Katharina (mina badmintonkompisar) gick istället. det var en skräckfilm som hade premiär idag, Friday the 13th, vilket ju passar ganska bra eftersom det är, var, fredag den trettonde. snackade med Violet som sa att den varit jättebra! så till er 15+ kan jag rekommendera den skräckfilmen som alltså är bioaktuell nu ;)

istället träffade jag de här tjejerna (heelt seriös bild också, haha).

...kollade på Let's dance (eller ja, en hel del flumm också).

och sen så spelade vi kort ;) bluff, det var första gången jag spelade det kortspelet. var superkul, faktiskt! ;O


älskar det här bildspelet av Olivia när hon får ett skrattanfall ;)

Tove släpper verkligen loss ibland ;D

sen kom jag hem ungefär 11 från Lisa :)
om du läser det här så ska du veta att jag redan längtar tills nästa Let's dance-kväll hos dig ♥

det där var lite bilder från dagen. hoppas ni haft en bra fredag och får en underbar helg!
puss & kram,

snygga toppar från topshop ;D


har suttit och spanat in Topshops hemsida ett tag nu, och fastnade lite extra för de här underbara tunikorna! :D la även in en mindre bild där ni kan se dem bakifrån (: men visst är de fina? och vilken gillar du mest? :)
just nu längtar jag så himla mkt efter alla snygga vår/och sommaroutfits... och det är jag nog långt ifrån ensam om!

ha en trevlig fredagskväll,
puss Rita ♥

utmanad!

nu har jag blivit utmanad av Violet - kuligtkuligt.
här är alla reglerna ^^

1. Gå in i din bildmapp.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Bjud in sex nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade.

så det tänkte jag göra nu (:

gick in på en gammal mapp (det är så mkt roligare) och bild nummer sex blev den här från min semester i Grekland hösten-08. den här bilden är tagen från första dagen när jag och mamma stod och beundrade utsikten från en klippa. i havet därnere badade vi och ända ut till båtarna ni kan se, simmade vi. det var helt underbart! ca: 25 grader i vattnet och minst 30 i luften - ni ser ju själva mitt "vackra" kisande ;P den där lilla udden lite längre bort, gick jag och mamma ut till en dag. tyvärr fick vi lite ont i fötterna efteråt eftersom underlaget inte var det bästa. Rhodos i Grekland är en underbar stad och alla borde få komma dit nån gång ;) jag och mamma gjorde allt från att äta god, grekisk mat på restaurang till att ligga i varsin solstol med en bra bok. jag läste Jan Guillous "Ondskan" och jag kommer ihåg att jag alltid hade med den eftersom jag tyckte att den var så otroligt fängslande och spännande. tyvärr blötte jag även ner sidorna xD minns även att på den här bilden hade vi just lämnat in väskorna på rummet och gjort oss hemmastadda, sedan gick vi längsmed en bilväg tills vi hittade ut till den här klippan som vi sedan vandrade nerför och det var massa taggiga växter. den kvällen åt vi på hotellets restaurang. ja, det där var vad jag hade att berätta om den här bilden, dvs en hel del ;D

jag utmanar:
Michelle
Moa
Amanda
Ekeram
Emma
Karin (har tackat nej)
listan kan bli längre, väntar fortfarande på svar från vissa :)

ha det så bra!
puss

torsdag

hej alla sötnötar ♥

nu är det bara en dag kvar, sen är det FREDAG! tiden bara rinner iväg...
vad ska ni hitta på i helgen då? (:


idag hade jag på mig min tunika från Mango (399:-) och pälsen jag fick i julklapp av mormor (äkta) :)

här är hela outfiten (:

det har varit en rolig dag i skolan.
vi började klockan 8 (vilket är lite jobbigt), men fick sluta ovanligt tidigt istället eftersom jag är klar med allt skolarbete :) vi har temavecka, sagotema, så vissa skriver sagor, spelar teater eller gör "tittskåp", när man får måla och hålla på. själv valde jag dramatisering som första val, men fick istället att skriva en saga, vilket var mitt andra val. och nu är jag klar med min saga som jag döpt till Mirabell i underjorden, vilket är ett väldigt passande namn med tanke på att den handlar om en flicka vid namn Mirabell som klättrar nerför en stege i en brunn, och landar i underjorden där Herr Fracks - en stor groda - är kung. ni hör själva hur tokigt det låter, men en saga är en saga och då kan man låta fantasin flöda iväg ;)
och nu ska jag typ om en timme möta Olivia, Tove och Linnea så ska vi åka buss/tunnelbana till innebandyträningen som vi alltid gör på torsdagar =D


nu har i alla fall vädret blivit lite bättre - även om det fortfarande är snö och jäkligt halt. men fåglarna kvittrar och jag hoppas verkligen att våren snart hittar hit ^^

när jag kom hem upptäckte jag Skruttan, min katt, på precis samma ställe jag lämnat henne imorse. är hon inte för söt? det enda hon gör på dagarna är att äta, sova, gå ut ibland. vilket soft liv det är att vara katt (;

ha en fortsatt trevlig torsdagseftermiddag!
puss Rita ♥

sugen på att vara med i en tävling? ...tänkte väl det :P



är du, precis som jag, ett stort fan av the body shops produkter? då tycker jag att du ska ta och anmäla dig här - instruktionerna är enkla; posta en kommentar att du är med (glöm ej bloggadress) och sedan skriver du om tävlingen, precis som jag nu gjort ;) det finns ju faktiskt en liten chans att man vinner! (a)

ha det bra,
puss ♥

lång dag till 16:10

hello cuties :*

hoppas ni alla haft en underbar dag :) onsdagar är den längsta dan, vi slutar 16:10. vilken är er senaste dag? det är stor skillnad nu på högstadiet.

idag hade jag på mig toppen Olivia köpte till mig i New york och mina miss sixty-jeans (halva priset på MQ) ;D älskar toppen, tack Olivia :)

såhär såg jag ut idag (;

Olivia fyllde år igår och då fick hon den här underbara mobilen som hon var väldigt stolt över ;) visst är den snygg?

har vart en del med Mickan den här veckan, vi har valt att skriva sagor på sagotemat (den här veckan spelar vissa teatrar av kända sagor m.m) :)

Olivia och Lisa <3

vad tycker ni om att
MCKEY vann top model? :)

sov gott inatt, och glöm inte att kommentera innan ni lägger er ^^
puss Rita ♥

B&J glass & innebandyträning

gokväll på er ♥

hoppas ni haft en bra dag! händer det något särskilt på era tisdagar? själv har jag innebandyträning, och så sitter jag ju självklart bänkad framför tv:n som alltid ("Top model" och "Andra avenyn") (:

tänkte visa lite bilder från dagen =D

efter skolan gick vi förbi mig så hämtade jag innebandyklubba och träningskläder.

Tove tyckte att jag skulle lägga in nån bild på mig själv på bloggen, haha så där är jag. nöjd Tove? ^^ åh, det är så tråkigt väder just nu men det börjar bli ljusare! och det regnar/snöar åtminstonde inte ;)
sen gick vi vidare mot Linnea och Toves hus som ligger kanske tio minuter från mig, de skulle oxå hämta sina grejer och därefter hade vi tänkt gå hem till Linnea och äta B&J-glass ;)

efter att de packat klart till träningen gick vi ner till köpcentrumet och köpte B&J. lätt godaste glassen ju ^^ har ni smakat Bohemian Rasberry? det var vaniljglass med hallon & choklad, nya favoriten ;)

förlåt om jag suktar er xD

haha, där sitter vi hos Linnea och äter glassen (; blev perfekt att dela priset på tre - 16 kr var (a)

sen sjöng vi singstar, så jäkla kul ;D både 80-tal (min favorit) & svenska hits.

Tove var lite koncentrerad, hihi (a)

kan ni gissa vilken låt det är? ledtråd: den finns med i en film om en boxare. tänk på ett stort kattdjur så lyckas ni nog klura ut det... Linnea tog hem segern :}

när vi stod och väntade på bussen ;) vi hade lite otur för de hade bytt busstiderna, så vi gick tillbaks till Linnea och bytte om (som vi tänkt göra i hallen) och tog bussen 17:11 istället för 16:48 som vi alltid tagit. men tiden hade ändrats till 16:41 ;O vi hann, som tur var! på bussen stod några killar som gjorde några misslyckade försök att ta kontakt med oss. "kör ni bandy, brudar?" osv. och en ba: "akta er för Jocke, han är pedofil" eller nått (troligtvis killen som snackade mest), och jag svarade: "ja, jag förstår det", precis innan vi gick ut. haha, ägd!

på innebandyn delade vi upp laget i två halvor och så skulle man med klubba och boll runda några koner och skjuta på mål. vi vann en gång var ;) och juste, som uppvärmning körde vi s.k skoinnebandy, var riktigt skoj! =D man tar av sig ena skon och så spelar man med den - match alltså - med vanlig innebandyboll. svårt, men blir mkt skratt och så springer man mkt så det är en bra uppvärmning ;D sen körde vi småmatcher, tre mot tre. då gäller det att förflytta sig och hitta ytor. det gick bra för vårt lag; jag, Matilda och Emma. gjorde ett jättesnyggt mål rakt upp i krysset en av matcherna ^^ sen blev det inte särskilt många mål, man fick vara nere och hjälpa till mkt i försvaret också eftersom vi var tre (vanligtvis fem).

hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!
kramkram ♥

OLIVIA,13 ÅR IDAG!

hej alla ♥

idag har jag varit i skolan som vanligt, men det var inte riktigt som vanligt eftersom vi påbörjade sagotemat där vissa skriver sagor på svenska eller engelska, spelar upp kända sagor (teater) eller gör "tittskåp". själv hade jag önskat teater i första hand, men istället blev det skriva saga i svenska. men det är ju oxå kul! :P
efter skolan tog jag och Lisa bussen till badmintonhallen jag tränar i. vi gick av några stationer för tidigt så vi fick gå längs vägen där det var alldeles isigt, trodde nästan jag skulle trilla ut på bilvägen. fyy vad det är halt just nu! iaf, där träffade vi Violet (vi går i samma badmintongrupp och brukar spela bara vi två på måndagar) och där diskuterade vi kollot Synsholmen som verkar otroligt bra! spelade även badminton som vanligt, Lisa var jätteduktig för att va nybörjare ;)

så, ta er en titt HÄR om ni vill veta var jag
tänkt tillbringa två soliga veckor i augusti (a)

sen så fyllde min älskade vän Olivia år idag, tusen gratulationer till dig bästavän! :>

Olivia är en otroligt fin person på alla sätt och vis, hon har verkligen allt en äkta vän ska ha. pålitlig, världens snällaste, underbaraste människa... och idag, den 9:e februari 09, växte hon alltså upp och blev tonåring! ;D

                                      ♥ GRATTIS GUMMAN! ♥

hoppas ni alla får en fin kväll!
kramar Rita

090208

söndagskväll. det är becksvart ute, det ända som lyser upp omgivningen är några lampor längsmed vägen. skönt att inte behöva vara ute, jag hatar verkligen Stockholms väder februari månad :/ halt, isigt, kallt och mörkt.
nej, nu vill jag ha vår!

tänkte berätta lite om min dag :)

dagens outfit: "tunika" från H&M (den är väldigt kort numera) och Levis-jeans.

Lisa sov över mig igår/idag. vi hade hur mysigt som helst, och idag var vi så tokiga att vi åkte och simmade på förmiddagen 45 minuter tills simhallen stängde. det var riktigt skönt, älskar att simma, så himla kul =)
sen hade jag badmintonträning och där var jag verkligen otursförföljd. träningen började med att jag fick en smasch på läppen och ni kan ju tänka er hur skönt det var, senare i ryggen. men inget annat hände än att jag började gråta så det var ju tur i oturen att det inte slutade sämre...

men nu kollar jag på Gossip girl och är glad, gladare, gladast - den serien lyckas alltid få mig på gott humör ^^

nån mer som älskar G.G-serien?

hoppas ni får en underbar vecka! ;)
kram ♥

news


år 2010 kommer vi få se fortsättningen på succén Sex and the city. jag längtar redan , och det är jag nog långt ifrån ensam om ;) hittade den glada nyheten här.

sedan måste jag ju bara informera om att G.G börjar ikväll, klockan 7 som vanligt.

fy vad jag längtar. :>

ha en fortsatt trevlig söndag nu alla!
pussar och kramar Rita ♥

new shoes

ja, köpte skor idag i stan! :P


149:- på H&M. de kommer bli übersnygga i sommar!

vad tyx?
pusspuss ♥

bilder från idag & igår

nu hade jag tänkt lägga in bilder från min lördag :D klockan 11:30 kom min kompis Lisa till mig o då tog vi tunnelbanan in till Fridhemsplan där vi skulle på kollomässa och få höra om alla sommaren 09:s kollo. vi ska nämligen åka på kollo, även min badmintonkompis Violet ska med, och vi tror att vi hittat ett =D

vi lunchade på Kulturhuset, jättemysigt! jag åt kycklingpaj och Lisa festade på pannkakor med sylt å grädde. yummi!

sen var det dags för efterrätt ^^ jag åt kakorna till höger, fy vad de var goda ^^ och Lisa åt en chokladboll (a)

haha, ser lite tomt ut ^^ vi åt varm choklad till så det var inte allt x'D

                                                  laaav

sen kikade vi runt lite i butiker i stan, första bilden på Mangos skyltfönster ;) till alla hjärtans dag hade man satt upp hjärtan, så sött! :D ser ut som att de svävar på den här bilden.

flumm på H&M ;) snyggaste glasögona juh ^^

inne på Monki & en snygg jeansjacka på MQ :)

sen va vi på Konserthuset, hihi =D i spegeln där ;) mormor är typ medlem på nån grejs så hon får gå på konserter där med mig två ggr/terminen men idag gick alltså jag o Lisa dit.

innan all publik strömmade in ;) och där sitter sötaste Lisa ^^ vi satt på 4:e raden, bästa platserna (aa)

Lisa fick syn på sin tvillingsyster på tunnelbanan påväg hem x'D

sen va vi i vby innan vi åkte hem. då var klockan ungefär 6... det hade varit en lång dag! först kollomässa 1-3, sen konsert 4-5 (den va faktiskt riktigt rolig, handlade typ om vänner xD).

H&M har rustat sina butiker med massa heta vårnyheter. känner verkligen för att shoppa loss där nån dag! ;) och inne på Ur&Penn hittade jag mitt drömarmband med nitar på., 50% rea är ju alltid nått! :D

delade på en macka på subway + favvodrickan bonaqua till middag :)

sen vi kom hem har vi kelat med min katt Skruttan. Lisa och Skruttan kommer riktigt bra överens ^^

mkt pussande ;)

hej jag heter Skruttan och jag är sötast.

nu är madrassen bäddad för Lisa ska nämligen sova över här! blir en riktig myskväll med Melodifestivalen och massa snacks ;D Lisas brorsa ska ha fest så hon skulle inte klara att tillbringa natten hemma xD

igår
kom på att jag inte lagt in några bilder från igår. då såg jag b.la på I taket lyser stjärnorna med Olivia, Tove och Lisa. den va verkligen hur bra som helst! absolut värt ett biobesök (:

gårdagens outfit: u-ringad topp fram o bak JC, 149:- och hög midjekjol från Gina Tricot (finns ej att köpa längre), ca: 300 kr om jag inte tar helt fel ;)

hade även ett halsband från Italien på mig :) massa coola, färgglada pärlor ^^

på badmintonnen träffade jag min älskade vän Violet ;)

senare på kvällen var jag på bio med älsklingarna Tove, Olivia och Lisa. vi såg somsagt på I taket lyser stjärnorna och den var över mina förväntningar! och fyfan vad snygg lilla Tzatsiki blivit.

hotty ;D

jag åt B&J-glass inne på bion, moahaha. och jag åt upp allt! stolt (a) det här är min favvosmak ^^ Tove åt choklad (;

efter bion :}

det enda jobbiga från biobesöket var några kaxiga tjejer som höll på att störa för oss andra. Olivia började gråta asmkt när det var som sorgligast och de ba: "ska vi hämta näsdukar va?" och massa grejer. satt och skrattade när alla andra grät. höll även på att kaxa som fan mot Niki, Sandra, Ella och Emelie som också var där (några tjejer från 7an i min skola). tråkigt med personer som förstör för andra. det finns för många av den sorten här i världen :/

ja, det där var då lite bilder från IGÅR (:

ni får ha en trevlig lördagskväll nu,
puss från mig ♥

forever21 öppnar i Sverige

enligt Sofis mode och Aftonbladet ska Forever21 öppna i Sverige.

åh, nån mer än jag som tycker att det är sjukt kul? de har så mycket fint :'D här är två av mina favoriter därifrån.

nu behöver man inte shoppa från webbutiken längre med så dyr frakt, de kommer ju starta här i Sverige! :'D nån som vet i vilken stad?

ha en trevlig lördag nu!
puss ♥

skaffat bloglovin! :D

Follow ritas
ja, nu så har jag äntligen skaffat bloglovin! ;) har inga prenumeranter än men snart så ^^ tycker du att min blogg är intressant så tycker jag absolut att du ska trycka på länken ovan, så kanske jag kan prenumerera på din? (a)
sov gott inatt,
puss ♥

MINA FAVORITER FRÅN MONKI

nu är den här; Monkis vår- och sommarkollektion. jag är helt förälskad i vissa plagg och det tänkte jag dela med mig av till bloggen! kanske kärlek vid första ögonkastet för mina kära läsare också? ;)

titta så fin denna vita, enkla topp kan bli med ett brunt läderskärp. och den blommiga tunikan är verkligen helt underbar. tänk er den med brunbrända ben på stranden...

och här är två helt fantastiska kjolar, gillar speciellt den första. den skulle verkligen se strålande ut med bruna ben och en vit topp. och bild nummer två är ju alltid en hit med blommor. även den helt underbar. :)

jeansjackor är en stor favorit i modevärlden. me like! till kjolen bredvid skulle det bli en sommaroutfit att slå igenom med ;) min kära vän Olivia köpte en sån kjol när vi var i stan och hon såg verkligen fantastisk ut i den. fan vad avis jag är på henne och alla som bär någon av monkis fina kjolar!

skjortan är även en trend som håller i sig. och chinos måste jag verkligen ha inför våren!

monki har jämt så underbara accensoarer. hur snygga är inte dessa hippie huvudband? jag älskar dem :)! och monkis underbara skor... ett riktigt måste ha-köp. de blommiga skorna är ju bara för söta.

gillade ni nånting av det där extra mkt då? ;)
pussar en shoppingsugen Rita ♥

bråttombråttom

nu ska jag på badmintonträning o efter det raka vägen till biosalongen, ska nämligen se på I taket lyser stjärnorna med Olivia, Tove och Lisa. hoppas verkligen att den är bra! :D
skriver mer ikväll, kram på er ♥

min torsdag

gokväll ♥

idag har jag varit i skolan och där blev det mkt fotande! ;)

första lektionen hade vi NO-labb. där är Olivia och vår jätteroliga skola i bakgrunden x'D förra terminen började vi 9:40 men nu börjar vi redan klockan 8 och så får andra mentorsgruppen sovmorgon. det är jättejobbigt att behöva börja så tidigt, fast det är ju okej när den här underbaringen livar upp ens dag!

haha ;) det ser ut som att Lisa har nånting på lur x')

såhär var vädret när jag kom hem. snö, snö, snö så långt ögat kan nå xD

photos ;)

gokväll alla sötnosar! ♥

hoppas ni haft en bra dag. jag tänkte lägga in lite bilder från min onsdag ^-^

imorse gick jag upp 6:50 (började 8:10) och duschade, sen bytte jag om till min skjorta från sisters, 200 kronor och Levis-jeans för 1600:- :)

nån timme senare i skolan...
     
     
jag tog massa bilder på mina älskade vänner.
    
    
fr höger
♥ första bilderna; Olivia & Tove
♥ bilderna längst ner: Lisa & Linnea
LOVE YA ALL!


hur söt är inte den här tjejen på en skala? :')

att Olivia är söt, har ni troligtvis fått höra några gånger ;) <3

tack för att ni alltid lyckats få mig att må som bäst :') ♥


efter gympan bytte jag om till ett långt linne (59:- på H&M) och nitskärpet jag köpte i söndags (149:- från MQ) med mörklila strumpbyxor (59:- Lindex).

jag och Linnea hade kör, vi slutar 16:10 på onsdagar (underbart!) och efter att ha fixat oss går vi direkt dit, kören börjar halv 5. då uppträdde vi med tre låtar, och det gick superbra måste jag säga :)!


gissa den lilla svarta svarta saken på golvet? (a)

nu börjar snart top model efter pausen, nån mer som kollar på det? ;)
ha det bra, puss :*

tjuvröka, i 6AN?!

ja, ni läste rätt.
"idiotiskt" var nog er första tanke när ni läste rubriken; det tror jag iaf att många håller med om - det är nämligen så att några killar i klassen tjuvrökt. hur tänker man då? :@ vet att de får ta mkt skit för detta, deras föräldrar ska kontaktas osv, men vad fan förväntar man sig? herregud, vi är fortfarande barn! totalt sinnessjukt -.-
vad tycker ni andra? har man inte sjunkit ganska lågt om man som 12-åring röker? :S
//upprörd Rita

söta små väskor

hej alla sötnötar ♥


visst är de här väskorna underbara från Topshop underbara? ...I'm in love! ♥
våren 09's stora mönster är just hjärtan; allt från kläder i hjärtmönster till topshops stora trend: hjärtväskan. hiss eller diss?

hoppas ni har det bra, nu sitter jag och kollar på Grease med älsklingarna =D

Tove... och Olivia :P

ska på innebandy men loggar troligtvis in på datan efter träningen :}
puss ♥

min måndag

hej alla sötisar! :*

hoppas ni haft en bra dag, kommentera gärna om ni hittat på nått kul som ni vill berätta om för mig (A)

idag hade jag en tunika som inte syns så bra i ljuset och det nya skärpet, ville ju visa upp det för alla i skolan ;)

skoldagen förflöt på, vi började halv 9 och slutade 15:05. gick ovanligt snabbt för att vara måndag (de brukar alltid gå så ovanligt segt, tycker ni inte?) ;)

sen så åkte jag till badmintonhallen där jag träffade Violet, vi tränar alltid måndagar och just idag passade det extra bra eftersom brorsan ändå skulle ha privatträning. han spelar också badminton och är bland de bästa i Sverige så det är lite kul ;) även mina föräldrar är aktiva i sporten, de spelar i Korpen (det är för de lite äldre som vill sporta), finns även i andra sporter.


haha, snyggingar x') naat! Violet började skratta lite ;D

sötaste ♥

sen fick jag en liten svartvitt-attack så jag fotade bara i svartvitt ;D i bilen påväg hem var det minus 3 grader, kalltkallt! och på högra bilden; min underbara katt Skruttan som ni antagligen sett på många bilder om ni följt min blogg xD

nu får ni ha en underbar kväll!
själv sitter jag här med en skål popcorn och tänker svara på alla era kommentarer :)
puss o kram ♥

P.s min brorsa har fått ögoninflammation, den stackarn :/ men det är ändå lite roligt för han hade sagt såhär till mamma, den sötnosen: "det här är en ganska bra sjukdom förutom att jag ser lite ful ut!" hihi, hans ögon är typ lite röda och så rinner de. aaaw...

090201

hej på er alla!
tänkte precis tassa ner o borsta tänderna men sen kom jag på att jag måste skriva om min dag på bloggen, det hade jag ju glömt! ;)

jag och Tove åkte och shoppade, superskoj! men vem har inte roligt när man shoppar? (A) första bilden är fotad på H&M, de har så himla många vårnyheter och den där ljusblå koftan tänkte jag nästan köpa, visst var den fin? :) vi åt även världens godaste lunch, nämligen på subway. där får man göra sin egna macka, säga exakt vad man vill ha på och så grillar de den. rekommenderar även kakorna man kan köpa där, så goda! nån mer som ätit dem? :)

jag köpte detta balla skärp från MQ (Very yellow kollektionen som jag berättat om). vad tyx? :)

kanske lite dyrt för ett skärp, 150 kr kostade det, men jag är inte den som backar för pengarnas skull! ;)

efter att ha shoppat med Tove åkte jag med tunnelbanan in till stan. där mötte jag pappa, och vi gick till Hard rock café där vi skulle äta med fotbollslaget som min pappa tränar och brorsan är med i :)

de hade haft en rolig dag tillsammans: först spelat cup som de vann, sedan bowlat och sen detta. jag åt en hamburgare med bacon och ost, var supergott! :)

sen kastade killarna upp sina ballonger som de fick från restaurangen. jäklar vad högt de kom!

sen var det badminton där jag b.la. träffade de här underbara tjejerna. Violet och Katharina prövade sina nya träningsdräkter :) jag har också beställt :D på andra bilden: jag och Katharina. efter träningen var vi och gymmade (sprang på löpband, cyklade m.m). för er som inte vet, så är jag och Katharina släktingar! det är så häftigt så jag måste berätta om det för alla ;) vi hade inte nån aning om detta förrns Katharinas mormor berättade att hon var släkt med min mormor. tänk dig att få reda på att du är släkt med din kompis, vore inte det ganska läskigt? men det är kul också, förstås! :)

sen duschade och bastade jag i badmintonhallen innan jag tog bussen hem.

bussen jag egentligen skulle ta, trafikerades tydligen inte på helger och det visste inte jag. gaah! så jag fick ta en annan buss och sen byta... och vet ni, när jag skulle byta buss så visade det sig att den inte kom förrns om 40 minuter så där satt jag på busshållplatsen och visste inte vad jag skulle ta mig till. som tur var låg pressbyrån där så jag köpte både Elle och Chic.

man fick 20% på HM från Elle. bra va? :O och i Chic stod det mkt om Victoria Silverstedt och andra kändisar, riktigt intressant! :D

nu ska jag lägga mig och läsa, pusshej ♥

svar till frågestunden!

gokväll bloggen, och hoppas alla som ville har skickat iväg en eller flera frågor till frågestunden jag nämnde i ett tidigare inlägg. nu ska ni få alla svaren! :D

Vilket smink använder du? Jag andvänder concealer (Nivea), rouge (Isadora) och mascara (Lóreal Paris och Clinique).

Vad är dina intressen?
Innebandy, badminton och att umgås med vänner ;)

Är det något du verkligen inte klarar dig utan?
Hmm, bra fråga. "Något" och alltså inte "någon" (isf hade svaret varit enkelt: vännerna!) - men då väljer jag nog datorn. I så fall hade jag ju inte kunnat sitta och skriva det här t.ex. ;)

Favoritbloggar?
Kenza och FEBB :)

Drömyrke?
Författare, och ifall jag får nämna ytterliga ett så skulle det vara fotograf.

Varför börja du blogga?
Mina kompisar startade bloggar och jag tyckte väl att det verkade spännande, så jag startade den här bloggen och det är jag riktigt glad över!

Vad tkr du om Kenza/Kissie/Stina-Lee/Bb? Jag läser Kenzas blogg dagligen så jag behöver nog inte förklara att jag är ett stort fan av henne och bloggen! Har endast besökt Kissie ett fåtal gånger och jag tycker inte att hennes blogg intresserar så väldigt mycket. Stina-Lee's blogg besöker jag även ofta, så henne gillar jag :) Blondinbella kommer med bra tips som stärker ens självförtroende och verkar ha en väldigt positiv inställning, ibland lite väl positiv kan jag tycka.

Vad lyssnar du på för musik? Hiphop och rock. :)

Vad tkr du om tokio hotel? Riktigt bra!

Om du vann 1 miljon kronor, vad skulle du göra? Bra fråga du... shoppa upp pengarna var min första tanke, men det skulle jag självfallet inte ;) Kanske flytta utomlands, eller spara dem och vänta in rätt tillfälle till att spendera dem. Kanske köpa en villa vid havet och sommarstuga? Det finns många svar och skulle ta en evighet att rabbla upp allt! ;)

Vilka bloggar läser du dagligen? Kenzas.

Vilken klädesaffär är den bästa enligt dig?
Topshop, Monki, MQ m.m. Kan inte säga nån speciell! Fast okej, kanske Topshop om jag måste välja ;)

Varför är du så hiiiiimla söt?
Jag ställer samma fråga till dig :'D ♥

Vad sysslar du med på fritiden?
Jag går på innebandy, badminton, sjunger i kör, är med vänner och med dem hittar jag på mycket!

Vad har du för förhoppningar i framtiden?
Jag skulle vilja bli författare, i varje fall publicera en bok, bilda familj och min högsta önskan: behålla mina underbara vänner (ni vet vilka ni är) :) Självklart vill jag även fortsätta driva bloggen och få så många läsare som möjligt! =D

hoppas ni är nöjda med era svar, snart blir det ny frågestund igen :)
kramar ♥

BESÖKARREKORD!

godmorgon alla sötnosar ♥

hoppas ni alla sov gott inatt. jag sov på en av sofforna på övervåningen med brasan tänd, det var så kallt därnere (en värmepump är trasig och det ska fixas imorgon) ;) la mig ca:  2 på natten igår och då var jag jättetrött, men ändå gick jag upp typ halv 9. mysko...? :S
mina planer för dagen är att jag ska åka och shoppa med Tove, därefter tar jag tunnelbanan till Odenplan och sen ska jag gå på Hard rock café med alla härliga fotbollsgrabbar i min brorsas lag, sedan är det badmintonträning och ikväll ett nytt avsnitt av humorserien Mia och Klara, jippie :D

men till saken, igår hade jag nytt BESÖKARREKORD! jättekul, tycker jag. såhär många besökare har jag inte ens varit i närheten av att ha ;O


245 besökare, wihoo! det kanske inte ser så mkt ut, men jag började blogga den 17:e december 08 så för mig är det rätt mkt :)! tack alla ni som besöker och skickar så underbara kommentarer, det värmer! och då menar jag kommenterar och inte i stil med "hej kom och besök mig" - det gör jag ju ändå! ;)

vad har ni för planer för dagen? :) blir glad för svar!

KLICKA HÄR om ni vill besöka en underbar person, hon hjälpte mig med att ändra där det står "kommentera här!" osv, så nu bloggen livats upp en aning. tusen tack till dig, underbara människa! ♥

kisses

kvällen

gokväll bloggen ♥, tänker såklart skriva och berätta om vad som hänt ikväll!
min familj var bortbjudna till Toves, vi har aldrig varit hos dem på middag så det var lite extra :) de bjöd tillbaka sen i somras då de var på middag hos oss... :) Tove har en helmysig familj; mamma, pappa, storasyster som går i 8:an och lillebrorsan Henrik som går i sexårs.

först fixade jag iordning mig. fick bli samma kläder som igår :)

sådär såg jag ut :) och till det; min marinblå kappa som passade bra till övriga looken.

och här börjar bilderna från kvällen

our brothers :) min till vänster (haha vad gör han på första bilden?) och Toves brorsa Henrik till höger då :) troligtvis världens sötaste 6-åring :P

där är Tove och småsyskona som är väldigt insatta i nått fotbollsspel...

ASG, det var typ kycklingar som spelade ;) så sött, Henriks favoritspel ^-^

sen fick vi shetagod mat också.

förrätt och efterrätt; tacos och sen kladdkaka, fruktsallad och vaniljglass. yummi!

sen kollade vi på film medans föräldrarna satt uppe och pratade :)

... nämligen Miss Secret Agent (både ettan och tvåan som visades på kanal 3). Sandra Bullock som spelar FBI-agent klär i första filmen ut sig till modell för att få tag på en skurk, och det kunde hon gott och väl vara. visst är hon sjukt hollywood-snygg? ;)
nån som sett filmerna eller någon av dem? :D


nu är brasan tänd här hemma. det är nämligen fel på nån värmepump så det är hur kallt som helst inomhus, ska komma nån som fixar med detta på måndag, så jäkla dåligt men det finns inga nu på helgen som kan återställa problemet :/ jaja, har jag överlevt dagen endast med värme från brasan så borde jag väl klara mig nu med ;) har nått liknande hänt er?

kram och hoppas ni haft en lika mysig lördag som jag! ♥
pusspuss och vad kul med alla frågor i min frågestund, ni är ju bara bäst (=

RSS 2.0