En vecka på Gotland, inte i Gotland

Hej alla sötnosar! ♥ Hoppas ni haft en underbar vecka i Sveriges vackra väder. Det har jag, i Sveriges vackra ö Gotland & om ni inte varit där nån gång, åkt dit!

MÅNDAG
Vi var i vattenlandet Kneippbyn där orginalhuset Villa villerkulla från Pippi Långstrump ligger. Det var jättekul, tyvärr inte världens bästa väder men det blev varmare sen! Längst upp till vänster ser ni mig och min 10-årige brorsa Allan :)

Foton från Kneippbyn

På kvällen gick jag & min familj för att beundra solnedgången. Gotland är verkligen så vackert. Köpte även en ny klänning från Lindex under dagen.

TISDAG
På tisdagen besökte vi den omtalade Lummelundagrottan. Grottan upptäcktes av tre tonårskillar och det var lite roligt att få höra mer om detta av en guide. Vi var även nere vid havet, dock badade ingen trots värmen - iskallt i vattnet! ;o

Skylt om grottan samt bilder från en plats vid havet (Östersjön)

Fin himlen är på båda bilderna va? Den översta tagen runt 20 och den andra 23.

ONSDAG
Det här var dagen då både jag och min brorsa tävlade i badminton (pappa tävlade dagen innan, tisdag). Tyvärr åkte jag ut, hade väldigt otur med min lottning och istället för att möta en norrländska som pappa trodde, var det en tjej från Norge som var himla duktig. Den andra tjejen var seedad, dvs ansedd bäst. Men brorsan gick vidare, vann sina tre matcher lätt och inga motståndare tog hem ett set, otroligt duktig! Den här cupen körde man bäst av 5 set upp till 11 poäng, lite ovant..

Blev fler sitta-på-balkongen-dagar och onsdag var också en sån, efter att jag tävlat i badminton & tittat på brorsans matcher. Vi hyrde en lägenhet i Visby och från vår balkong hade man en underbar utsikt över vattnet. Ignonera mitt oborstade hår men ni kan däremot titta länge på mina nya solglasögon! (a)

Haha, brorsan är ju bara för söt ibland! Lite lik Banarne i Trazan & Banarne!
Vi gick runt en hel del på Visbys gamla gator och lekte 'Burken' varje dag ^^,

TORSDAG
Dags för brorsans semifinal i badmintoncupen! Han mötte sin värsta motståndare inom badmintonvärlden och det blev en stenhård 5-setare, som jag förklarade tidigare körde man högst 5 set den här tävlingen men har man vunnit tre så är det avgjort. Brorsan hade hittils tagit hem alla set - det här var den första 5-setaren. Jag var så nervös att jag var tvungen att gå iväg mitt i matchen fast mamma gick först x)

Brorsan vann! Seten var hur jämna som helst & jag gick iväg mitt i matchen =P Förlåt för dålig kvalité på bilden; det är hur svårt som helst att fota badminton!

Snacka om söta youghurtar! Badmintoncupens huvudsponsor var antagligen Arla & de här söta youghurtarna hade man mycket nytta av mellan matcherna. Mums!

FREDAG
Morgonen fick en dålig start. Mamma rusar in i sovrummet jag sov i och säger: "Michael Jackson är död!". Det var en av min familjs största idoler, brorsan sitter jämt hemma och spelar Billie Jean på högsta volym, mamma och pappa har växt upp med hans musik och själv har jag alltid älskat hans musik. Så jävla sorgligt...

Vi betalade för ett tvådagarskort på Kneippbyn på måndagen och det tjänade man mycket pengar på. Det var riktigt roligt, jag åkte inte så mycket vattenruschkanor men brorsan gjorde såklart, så mycket liv som finns i den nyfyllda 10-åringens kropp! Jag satt mest och solade, läste Da vinci-koden & åt mjukglass. Det är livet det ;) Uppe till höger ser ni världens längsta man samt världens tjockaste man. Shit!

Hon kan inte mäta sig med Michael Jackson men hon kan mäta sig som en av Sveriges bästa sångerskor, enligt mig. Caroline af Ugglas är en person man antingen hatar eller älskar - då väljer jag det sista. Hon gör sig inte till, lever sig in i musiken och visst kan hon sjunga! Alla kan sjunga, som hennes kör så passande heter.

Caroline af Ugglas - Vi blundar

Gotland är verkligen otroligt vackert, här är solnedgången precis när vi kommit ut från konserten. Bilden längst ner till höger är från Allmedalen i Visby där vi lekte 'Burken' varje dag, haha brorsan ville leka det och vi andra var väldigt schyssta (;

Pappa: Sverige förlorade fotbollen och Michael Jackson är död.
Haha, inte den bästa dagen men vi fick ju ändå åka till Kneippbyn, se Caroline af Ugglas live samt se en otrolig vändning i matchen (Sverige-England). Från underläge, 0-3, kom Sverige ikapp och i andra halvlek stod det 3-3! Amazing!

LÖRDAG

Brorsan spelade final och vann tre raka set. GRATTIS! ^^,

Han vann en skål gjord på Gotland, och han var rätt besviken ska jag säga.
Jag: men det är väl kul med en skål för omväxlings skull, du har ju redan så himla många pokaler. När du är stor kommer du säkert tycka det är kul med den där.
Allan: vafan, vem vill ha den här fula skålen?
Hahahaha...

IDAG, SÖNDAG
The worst day in my life. Haha, nu ska jag inte överdriva, men att bli väckt halv 8 på morgonen när det är SOMMARLOV.. det gillar jag inte xP Vi tog färjan hem, sen träffade jag Tove och badade & nu ska jag träffa henne igen. Tråkigt att inte träffa alla kompisar på så länge, åker till vårat land i Värmland på onsdag (ändrat datum pga det fina vädret hemma i Stockholm). Men man får passa på att träffa alla nu!

Ha en trevlig kväll, kram på er! ♥

Kommentarer
Postat av: klara

vad roligt att du är hemma igen! du verkar ha haft toppendagar :) den där vattenbanan pratade jag om senast idag, för vi ska åka till gotland i augusti och då vill jag åka den hihi :) var den rolig? jättefina bilder också! och snygga brillor och klänning :) tack så jättemycket, jag hade haft den gamla ganska länge så lite kul med förändring :) krrraaaaam!

2009-06-28 @ 22:13:58
URL: http://kkklaraaa.blogg.se/
Postat av: Moa

Vilka fina bilder! Det lät som du har haft det riktigt bra på Gotland. Min kusin bor där så jag har varit där med, Knieppbyn är ett jätteroligt ställe tycker jag :D Och det är så mysigt på Gotland (a) <3

Gud så roligt att Allan vann alltihopa :) Han verkar vara riktigt duktig! Och det är han nog också, han både verkar vara det och är det haha! :D

Din klänning var ju jättesöt, jag älskar blommor! Och solglasögonen var också jättecoola!



Nu börjar den här kommentaren bli lite lång...



Ha det bra! Kramar från Moa

2009-06-28 @ 22:21:20
URL: http://jahm.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Fina bilder och det verkar som du haft kul! =D

2009-06-29 @ 11:20:54
URL: http://liveforyourdream.blogg.se/
Postat av: Violet

Låter som en überkul vecka i gotland :) saknar dig :) hoppas vi ses<3 puss

2009-06-29 @ 15:36:08
URL: http://violeet.blogg.se/
Postat av: V I O L E T

hahaha skäms PÅ gotland dåra x<D jo det förstår jag...



jo, det tycker jag med... fattar nt varför bara tjejer gör de? elr varför de ens gör de, hon iaf som jag skrev om (1)hon är en typsisk snacka skit person och 2 är en som vill va med och inte va utanför så hon hänger på... och jag vet att det blev lite "snurrigt" å så men jag hade brottom när inlägget skrevs (A), såg du videon med killen? hahaha (A) stackare... men men...



P U S S < 3

2009-06-29 @ 16:38:01
URL: http://violeet.blogg.se/
Postat av: Carin

Såg helt underbart ut, vad var bäst på hela veckan då?

2009-06-29 @ 16:49:27
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Emmi

okej , lägger till dej = )

2009-06-29 @ 16:54:24
URL: http://heiskanens.blogg.se/
Postat av: Ebba

Vad bra att du kommit hem igen så jag kan läsa en jättebra blogg =)



R.I.P Michael Jackson....

Han lever fortfarande!!! På nåt sätt, musiken finns ju...

Billie jean is not my lover she just a girl.... lalalaa

2009-06-29 @ 17:03:43
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: Moa [moasfotoliv]

Hej Rita!

Det är jag Moa, som hade bloggen www.lillmosan.blogg.se , somsagt tog jag bort den. Men har skapat en ny, fräsch blogg! :DD

2009-06-29 @ 17:11:37
URL: http://moasfotoliv.blogg.se/
Postat av: J O S E F I N E

Roligt att du är hemma! :D

Har du haft det bra? :) ser ut så på bilderna! skit härliga bilder, och du har ju haft tur med vädret också :) solsken som bara den! :D

KRAM

2009-06-29 @ 17:23:52
URL: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: ♥ Sandra ♥

Åh tack så mycket=)



Detsamma, ska du göra något kul idag?:)

2009-06-29 @ 18:04:22
URL: http://lovebysandrablogg.se
Postat av: v

Långt inlägg =) Menade min syster och linda när jag sa "vi" =) Vi tog min gummibåt och åkte till våran klubbholme, passade även på att hyra stugan där =)

2009-06-29 @ 18:31:36
URL: http://typveroniica.blogg.se/
Postat av: [ t a k a i . b l o g g . s e ]

*svar;*

haha, hon är jobbig och gnällig som SATAN :<

2009-06-29 @ 18:34:49
URL: http://takai.blogg.se/
Postat av: jossa <3

Verkar som att du har haft det roligt i alla fall :)!



ha en bra dag du med <3!

2009-06-29 @ 18:56:17
URL: http://josefinethyberg.blogg.se/
Postat av: klara

åh ja gud vad roligt om vi skulle kunna göra träffas! jag ska dit i början av Augusti, runt den 8:onde kanske men vet inte riktigt! när ska du dit? :) haha jaha! balder är verkligen hur kul som helst haha :) vad är det värsta du åkt? kramkram! :)

2009-06-29 @ 19:25:04
URL: http://kkklaraaa.blogg.se/
Postat av: Badfiorna

Jag har också varit i Kneippyn.

Jag var där på klassresa för inte så länge sedan.

Var det roligt på Gotland?

2009-06-29 @ 19:36:25
URL: http://[email protected]
Postat av: Moa [moasfotoliv]

sv; Aw, tack.

Tack så mke, o kmr nog nte radera den här bloggen! :D



Hittas på? (:

2009-06-29 @ 20:04:39
URL: http://moasfotoliv.blogg.se/
Postat av: Ida

Mysigt med gotland:D Har aldrig varit där faktiskt!

2009-06-29 @ 21:10:03
URL: http://festizzz.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv; haha jaa.. men nu e jag lite smått tillbaka i alla fall. Eller jag jobbar på det! Har fått igång den gamla datorn!:D

2009-06-29 @ 22:29:14
URL: http://purplesecret.blogg.se/
Postat av: anna

Vad fint det ser ut att vara i Gotland! :)



Svar: Ja, äkta silver, men ord. pris var typ 300 så det var ju kraftigt nedsatt :)

2009-06-29 @ 22:31:18
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Johanna

sv; haha tack! det tyckte jag också, fram till att han på bilderna dumpade mig, då var den inte lika cool längre, haha.. :P :S

2009-06-29 @ 22:47:30
URL: http://purplesecret.blogg.se/
Postat av: jennifer

tack så mycket!

fina bilder :)

2009-06-29 @ 22:51:34
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: jennifer

huh :o haha, nej gud va söt du är! kan inte påstå att jag håller med om det om proffsfotograf, men tack så hemskt mycket! haha :)

2009-06-29 @ 22:56:13
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: Linda - det handlar om helheten!

ååh vattenland, där har jag med vart. fast då va jag så liten så jag kommer bara ihåg vissa sekvenser. =)



haha, den som väntar på nått gott... ;)

2009-06-29 @ 22:58:03
URL: http://lindapyykkonen.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Sv; Jag har också godisförbud, tyvärr året ut "/ Får väl köpa en och spara till 1 januari=D

2009-06-29 @ 22:58:41
URL: http://liveforyourdream.blogg.se/
Postat av: klara

jaha! pappasa nu att vi ska åka den 8:onde! är du kvar då? :) vad var det du skulle göra i gotland föressten? hihi ja den är faktiskt kul, och vilda musen har jag aldrig åkt men den vill jag gärna prova :) det är så segt när de är så lång kö bara haha! aj då, våfflor som är sååå gott!!! :) kraaaaaaam <3

2009-06-29 @ 23:03:37
URL: http://kkklaraaa.blogg.se/
Postat av: ♥ Sandra ♥

Tack så mycket.. ja men verkligen, det går att matcha till nästan allt :)



Vad mysigt för dig!



Idag har jag bara jobbat, inget roligare än så :P

2009-06-29 @ 23:08:50
URL: http://lovebysandra.blogg.se/
Postat av: ♥ Sandra ♥

nee inget landställe. Men min pappa bor i halmstad så det är min sommarstad :)



Jag jobbar som butiksbiträde i en klädbutik=)

2009-06-29 @ 23:16:38
URL: http://lovebysandra.blogg.se/
Postat av: Agnes

Okej, hehe:)

Jag älskar gotland. Det är så himla fint där:)

2009-06-29 @ 23:22:06
URL: http://aagneess.blogg.se/
Postat av: ida

hehe jo :D

2009-06-29 @ 23:22:46
URL: http://idaskarin.blogg.se/
Postat av: jennifer

naw, men sluta nu! haha jag blir helt rörd här ju, tror inte att någon har sagt något så fint till mej innan! tusen tack sötnos!

2009-06-29 @ 23:23:23
URL: http://sameoldjennifer.blogg.se/
Postat av: Agnes

Jag var där förra sommaren:) Vi bodde i Tofta och vi hade jättefint väder varje dag. Jag vill verkligen åka till Gotland snart igen:)

2009-06-29 @ 23:25:33
URL: http://aagneess.blogg.se/
Postat av: ♥ Sandra ♥

Ja det är jäätte fint där.. Bästa staden någonsin =)



Jag obbar på brothers & sisters =)

2009-06-29 @ 23:26:14
URL: http://lovebysandra.blogg.se/
Postat av: sadia

härliga bilder :)

2009-06-30 @ 11:04:39
URL: http://sadia.blogg.se/
Postat av: Sara

roligt allt låter :)

2009-06-30 @ 15:56:47
URL: http://sarra.blogg.se/
Postat av: emilia

sv; oh, tack så mycket!!

åh, vad härligt det ser ut att ha varit, nu längtar jag jättemycket tills jag ska till gotland! ^^

Hoppas du får en bra dag! :D Kram

2009-06-30 @ 16:58:34
URL: http://beautyrushme.devote.se
Postat av: L i n n i e

Fina bilder, ser ut som om du har har en rolig tid på gotland eller i alla fall på sättet du skriver :P



Sv: Joo, gul vattenmelon är det godaste som finns! :P och du har kanske rätt med det är om att man aldrig tkr att man är brun får hoppas på lite färg i sommar iaf :P

Ha det gött!

2009-06-30 @ 21:43:01
URL: http://thenamewas.blogg.se/
Postat av: Sara

så mysigt det såg ut :)

2009-07-05 @ 14:58:10
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: hannah :)

vi skulle igentligen dit men det hände något så vi åkta till öland istället :)

fina bilder :D

2009-07-09 @ 12:39:50
URL: http://radtke.blogg.se/
Postat av: felicia

fina bilder ! :d

2009-07-10 @ 17:40:14
URL: http://aboutfc.blogg.se/
Postat av: M Y O L S S O N

Såg ut som en härligt vecka i gotland! :)

2009-07-13 @ 09:59:15
URL: http://prinzessiin.blogg.se/

Skriv en lång, rolig kommentar nu! ^^, ♥

Ditt namn?
Kommer du tillbaka?

Din e-postadress? (publiceras ej)

Lämna din bloggadress om du vill att jag kommenterar tillbaka! :)

Och... SKRIV!

RSS 2.0