Brorsan på plats 10 i Minimaran


Det är nästan så man blir lite avundsjuk på brorsans alla pokaler. Idag sprang han Minimaran, han var 5 sekunder från att sluta 5:a (precis som förra året), tyvärr slutade han på plats 10. Eller, tyvärr ska jag inte säga, han var missnöjd och jag var på strålande humör! Jag menar, att hamna bland de 10 bästa och inte friidrotta, hur grymt är inte det?

Gissa vad Allan (min bror) sa när vi träffades efter att han sprungit?
- Jag låg för tusan fyra.


Lyssna på den låt jag och brorsan alltid älskat (Oh susie - Secret service)

Kram på er! ♥

Foton från mammas födelsedag igår


Igår fyllde mamma år och vi hade massa gäster. Det var jättemysigt, god mat o tårta ^^

Jag hade på mig min kjol från London, visst är den sjukt söt?

Här är de jag umgicks mest med, + min barndomsvän Moa. Maja sov över och imorse badade vi klockan 10-11 ungefär, det var jättekul men iskallt i vattnet! :P Då träffade vi våra barndomskompisar Linnea och Tove (Maja har gått i vår klass när hon var yngre). Loveya!

Mammas födelsedagsfest krockade med Sofias fest, en annan Sofia (mamma heter ju också det, och även min kompis på bild ovan)

En tunika med det här häftiga trycket (H&M) gav jag och Linnea till vår klasskompis Sofia (inte på foto ovan). Sofia hade fest igår och den missade jag självklart pga mammas födelsedag, typiskt! En annan kompis fest, Jessicas, har jag även missat. Otur man kan ha! Kul att ni andra hade en så bra kväll igår medan jag firade min mamma ^^ ♥

Kram, och hoppas ni njutit av värmen idag lika mycket som jag gjort!
(Jag har solat, badat två gånger; med Maja och våra gemensamma kompisar Linnea & Tove imorse + Olivia och hennes lillasyster nu på eftermiddagen/kvällen)

STYLEBYSTARS.COM


Just nu vill jag bara beställa den här kjolen från Stylebystars. Visst är den otroligt fin?

Svenne banan fick stämningen på topp


Igår var jag på disco i skolan (min klass och parallellklass). Det var verkligen en rolig kväll, det tackar jag Olle och hans kompisar för som anordnade festen. Här ovan ser ni gårdagens outfit, kjol från den underbara hemsidan Stylebystars, tröja som är u-ringad bak från JC samt nya strumpbyxor från Åhléns. Från en början kändes det som att man bara ville hem, det var helt ljust ute och alla satt ute på skolgården. Discot började redan 18:30 (slutade 22) men jag, Olivia, Lisa och Tove kom dit lite senare. Jag älskar att dansa och det gör även mina kompisar så vi gick dit och shakade loss! Jag, Olivia och Tove hade mailat Olle med låttips så det var lite kul. Det var allt ifrån Lazees gamla hit Rock away till Svenne banan, haha! Den låten var ju riktigt bra att dansa till...

Vilken stämning det blev när den här låten spelades upp. Lyssna en stund först ;)
Egentligen är den ju skitdålig men bra att dansa till ^^

Olivia (som jag fixade mig med innan) vann danstävlingen och det är inte första gången =)
Hon är GRYM!

Crazy sunglasses


Sitter just nu och funderar vilka solglasögon jag vill köpa till sommaren, här ovan ser ni lite speciella modeller från Topshop samt Asos ;) Tycker hjärtglasögon är otroligt sött, och solglasögonen med äppelformar (från Asos) är väldigt gulliga och ögonväckande!

Hur ser era solglasögon ut som ni ska använda sommaren 09?
Kramkram och hoppas ni får en urmysig helg! ♥

Kate Moss för Topshop

» Klicka på bilden för att kika runt på kläder från Kate Moss kollektion


Fysträning med innebandygänget

Amy McDonald - This is the life

Nyduschad och myser runt med pyjamas

Ikväll hade jag fysträning med innebandyn, vi var utomhus och cyklade/sprang. Det var inte riktigt lika jobbigt den här träningen, och en av orsakerna var regnet. Det var jättehärligt att det regnade när man sprang i skogen, tills kläderna blev helt blöta. Huuh, som jag frös när vi cyklade hem! Jag badade i kanske 45 graders varmt vatten när jag kommit hem och sen kändes allt väldigt bra igen ^^ Vad har ni andra hittat på ikväll? ♥

Kram, och bor ni i Stockholm kan jag lätta er med att säga
att det blir ca: 25 grader imorgon och hela helgen! ^^,

Orientering och presentköp


Det här har varit min lilla "köpa present"-dag, mamma fyller år på lördag och min kompis Sofia nästa torsdag och tyvärr missar jag hennes fest pga mammas födelsedag :/ Ska avslöja vad det är för presenter i helgen men än så länge får ni inte reda på något! ^^

Idag har vi haft orientering, det var roligare än jag hade trott ^^ Jag var med Linda, Mehrmik, Jesper och Edvin - riktigt duktiga allihopa! Tyvärr spöregnade det hela dagen, det var det enda tråkiga :/ Man fick välja att äta lunch där när man var klar eller gå hem och käka, vem väljer att sitta kvar och äta i regnet liksom? :P Jag, Olivia, Linnea och Tove stack hem till mig och åt våra matsäcker. Det var riktigt mysigt, och typiskt nog slutade det regna när vi cyklade hem! Sen åkte jag och Linnea till ett shoppingcentrum och presenten till Sofia var gemensam, + några presenter till mamma ;) Jag köpte även strumpbyxor till discot imorgon, då ska jag ha på mig min kjol från Stylebystars.

I helgen ska jag fira mammas på lördag (hon blir 41 år), då ska även min kompis Maja sova över (hennes pappa och min mamma har växt upp med varann men de är inte riktiga syskon), på söndag ska jag och Maja träffa våra gemensamma kompisar, hon gick i min klass när hon var liten :) Då ska jag även heja på brorsan som tävlar i Minimaran, förra året kom han 5:a så han är riktigt duktig! :P

Nu sitter jag och lyssnar på Simply red, mammas favorit ;)

Ha det bra,
kramkram! ♥

Solange Knowles

So be it - Solange Knowles

Gokväll på er! ♥
Vet ni vad jag har kommit på? Att jag älskar Beyoncés syster Solange Knowles! Hennes låtar är så sköna att lyssna på. Solange har varit med i filmen Bring it on: all or nothing.

Om ni sett "Bring it on" vet ni förmodligen vem Solange Knowles är ;)

Jag har alltid älskat Beyoncé, och nu älskar jag hennes lillasyster Solange också :]
Ska fortsätta titta på Champions league-finalen, go Barca! De leder med 1-0 ^^
Ha en fortsatt trevlig kväll ♥

Fråga till alla läsare


Skolavslutning 9 juni, det är inte långt kvar nu till det efterlängtade sommarlovet!

Five good things

Hej på er! ♥


Dagens outfit: shorts från Åhlens (249:-), väska från Matthew Williamson-kollektionen
på H&M (800 kr) samt skor från Skostudion på Kungsholmen (400 kr)

Idag har jag varit i skolan och sedan hade vi fysträning med innebandylaget. Vi var utomhus och cyklade först ca: 20 minuter till en skog där vi sprang upp och nedför backarna, jobbigaste träningen måste väl ändå vara i skogen! Vi sprang på ett led i rätt långsamt tempo, och den personen som var längst bak i ledet spurtade och ställde sig längst fram i kön. Så hamnade en ny person sist och den personen spurtade fram... och så vidare.

Sedan sprang vi uppför en lång trappa, jag ändrar mig - den jobbigaste träningen är inte att springa i skogen utan att göra fucking grodhopp uppför en trappa! Jag svär, det var så himla jobbigt... man skulle sitta som en groda och göra hopp uppåt, har ni gjort det nån gång? Grodhopp är bland det värsta jag vet x'} Helst två trappsteg och en trappa lutar ju jäkligt mycket upp. Som avslutning på fysträningen spelade vi fotboll i regnet, det var kul!

5 extra roliga saker som hänt idag

ξ Jag nådde SO-provet
med god marginal (alla rätt).
 
ξ Jag nådde matte-provet med god marginal, alla rätt här med! :P

ξ Jag och Olivia tog emot ett pris från en lärare som sitter med i biblioteksrådet för att vi varit så engagerade under året. Vi fick 30 kronor i presentkort i skolcafét, wihoo! Eftersom jag och Olivia inte missat ett enda biblioteksrådsmöte så är det väl inte mer än rätt med en liten belöning i form av ett presentkort på skolcafét? :]

ξ Vår musiklärare frågade om inte mitt band (jag, Jesper, Pontus, Julia och Olivia) ville framföra The rose på skolavslutningen. Vi har nämligen jobbat i band under hela året och det har funkat jättebra för oss, enligt Micke (musikläraren) den bästa gruppen av alla band sen han började som musiklärare i vår skola. Jag spelar trummor och sjunger så det är ett rätt vågat beslut om vi tackar ja . . .

ξ Den sista punkten och även den som berört mig mest. Jag har alltid umgåtts med några speciella personer och jag tänker inte nämna några namn. Det har inte varit något bråk men lite ändringar i vårat gäng - för ett år sen var alla så himla tajta och så nu i 6:an är det en tjej (jag nämner inget namn) som långsamt slutat umgås med oss som var så tajta förut, mer och mer. Nu idag fick vi reda på anledningen till att hon dragit sig undan och det var mycket gråt när vi pratade ska ni veta. Men jag väljer detta som en bra punkt eftersom vi fick chans att tala ut om det här som vi alla gått runt och burit på hela 6:an. Den personen som det i huvudsak handlade om är en otroligt stark person och jag hoppas du läser det här. Du är vacker, intellegent och en otroligt MODIG person som fick fram så mycket medan du torkade tårarna och alla lyssnade. Vi finns här för dig, hoppas du förstår att vi alltid gjort det och vill det mer än någonsin nu när det varit såhär under en så lång tid.

Hoppas ni får en bra kväll,
kramkram! ♥

Resten av svaren till frågorna

Kom på att jag fortfarande inte svarat på alla frågor till frågestunden i tisdags, så här får resten av alla läsare sina svar! Till alla andra frågor har jag även gett en följdfråga/kommentar men det orkar jag inte med nu, ni får istället lite foton ;)
Lyssna på Beyoncés syster Solange Knowles medan du läser svaren på alla frågor


Vart har du köpt dina gladiator skor? Och tjänar du pengar på din blogg, isåfall hur? :D
Skickat av: Elisabeth och Charlina
Här har ni en bild på båda mina gladiatorsandaler samt pris! Och nej, jag tjänar inte pengar på min blogg, men det kanske jag gör i framtiden ;)

Vem är du? Namn, ålder, stad, sysselsättning, civilstånd?
Skickat av: Carolina
Vem jag är? ;) Om jag svarar på dina andra frågor så kanske du lär känna mig lite bättre. Jag heter Rita, fyller 13 år i sommar, jag spelar innebandy och badminton (badmintonnen är slut för säsongen och i innebandyn har vi fysträningar utomhus, springer och sådant). Jag bor i Sveriges huvudstad Stockholm och är singel ^^

Hejar du på något fotbollslag?

Skickat av: Jessica
Jag hejar mest på lag i de större ligorna, Chelsea samt att jag vill att Barca vinner Champions league-finalen imorgon! I allsvenskan gillar jag AIK och BP mest.

Har du någon fobi ? Isåfall, vilken ? Ditt drömresemål ? Dina 2 absoluta favoritplagg i garderoben ? Favoritglass av alla du någonsin smakat ? Ha en fin kväll =)
Skickat av: bbellahh
Jag har fobi för maskar, tycker det är så jäkla äckligt när de kryper omkring på marken, eller kryper gör de väl inte. Går fram? Vad säger man att maskarna gör när de rör sig framåt? x) Mitt drömresemål är nog New York eller Australien :) Melonglass är sjukt gott, det var nog första gången jag smakade det i år! Knäckglass är även otroligt gott ^^

Här får du bilder på mina favoritplagg, Bella! :)

Vem är din favoritskådespelare :)?
Skickat av: Rebecca
Det är nog Angelina Jolie och Brad Pitt ;) Kärleksparet ^^ Sedan gillar jag även Isla Fisher.
När fyller du år?
Skickat av: Caroline Bernadotte
Jag fyller år den 30 juli, mitt i högsommaren! Rätt trevligt datum att fylla år på faktiskt (;

Har du några syskon? Trivs du med dig själv? Vad skulle du önska dig om du bara fick önska dig EN enda sak? ;)
Skickat av: Emma Inga-Maj Johansson
Jag har ett syskon, min 9-årige lillebror Allan ;) Jag trivs jättebra med mig själv, hoppas du också gör det Emma Inga-Maj! Om jag bara fick önska mig en enda sak... det tror jag att jag redan svarat på till en annan bloggare, men då försöker jag komma på ett annat svar. Att bli författare/advokat/fotograf när jag är stor, mina drömjobb, och att min gammelmorfar lever länge till. Han är 85 år ^^

Vad är sommarens outfit?
Postat av: Amanda
Jag kommer gå klätt i mycket persikofärgat, tänker köpa mig en persikofärgad tunika och till den kommer jag bara ha på mig gladiatorsandaler! Persika är inne och otroligt sött, enligt mig. Sedan kommer jag väl köpa mig jeansshorts, och det kan man ha till det mesta. En annan sommarens outfit jag kommer bära är klänningar. Jag älskar klänningar!

Hur oftta klipper du din lugg?
Postat av: sara
Jag har bara klippt min lugg en gång än så länge, och det var för inte alls längesen. Så vi får se :P Men jag tror jag låter luggen växa ut så jag kan sola pannan hela sommaren, sen till hösten klipper jag nog lugg igen! ^^

Har du rökt?

Postat av: Ebba
Nejnejnejnejnej ... och jag ska försöka hålla mitt löfte om att aldrig röka heller. Jag anser bara att det är meningslöst att röka, varför lägga pengar på något som dödar en långsamt (man dör ju tidigare), kostar pengar och bara är allmänt dåligt? Grupptrycket? Jag kommer i alla fall stå emot den dagen någon frågar "ska du ta en cigg?"

Tjänar du pengar på din blogg?

Skickat av: http://elow.blogg.se/
Nej, tyvärr gör jag inte det :) Men kanske i framtiden?

Vilket är ditt favorit plagg som du har? lägg gärna in en bild så man får se! :D
Skickat av: Hanna
Klart jag ska lägga in en bild på mitt favoritplagg, här kommer det!

Den här klänningen är nog mitt favoritplagg (lite längre upp ser du även en kjol jag älskar). Fick den av mormor i julklapp :) Otroligt fin till mina gladiatorsandaler också!

Kram och tack för alla frågorna!

Vem kommenterade...?

Hej Rita :) Idag var jag på H&M med min pappa och skulle leta efter väska jag med ;) Det första jag såg när jag åkte rulltrappan ner var en väska med olika mönster och lila. Jag blev genast glad när jag såg den. Och kände igen den. Kom på att du hade en sån x) Och sen när jag tittade på prislappen tänkte jag.. OOH YES! Det är den som Rita har! :D

Anonym syftade på min väska från Matthew Williamson-kollektionen på H&M, 799:- :)
Man blir faktiskt väldigt glad av den, kul att du också tycker så, vem-du-nu-är ^^

Kram! ♥

Det var förvånansvärt varmt i Östersjön!


Idag cyklade jag, Tove & Lisa till ett bad i närheten av oss och det var hur mysigt som helst. Plus att vi badade, det är jag lite stolt över (a) Det var hur varmt som helst i luften och jag skulle kunna tippa på att det var 15 grader i vattnet, faktiskt riktigt varmt! :O
Melon och kakor med chokladbitar i är väl bara underbart gott? :]


Vi lyssnade på den här låten


Vi har bevis för att vi badat idag, den 25 maj (a)
Dessutom badade jag på samma bad den 2 maj i år!

Har ni badat i år?
Kramkram! ♥

Sommar i luften!


Idag var det helt underbart varmt så jag tog på mig min fina kjol från Monki och gladiatorsandalerna! Det känns verkligen att sommaren snart är här, och vet ni? Idag badade jag med två kompisar! Det var faktiskt riktigt varmt, tro det eller ej. Om det blir fler sånna här varma dagar (ca: 25 grader i Stockholm) tänker jag absolut bada igen =P

Puss ♥

Skärgården

Hej hörrni! ♥ Nu är jag hemma efter några underbara dagar i skärgården med min mormor och hennes man Fred (inte min riktiga morfar). Precis som jag sa i inlägget innan vi åkte blev det inte världens bästa väder, men vi har suttit inne i stugan och spelat pokerpatiens, läst böcker (läste ut Boktjuven som var jäkligt bra!), plus tränat mycket till mitt engelskaprov som är imorgon - vi har gått runt och pratat engelska med varann och det har varit jättebra träning ^^ Vi har även bastat men jag badade aldrig, iskallt i havet!

Lite foton från hamnen. Längst överst ser ni min mormor och deras båt ^^

Ute i Stockholms skärgård, Östersjön. Vad kan vara härligare än att åka båt?

Då var vi framme!

Här ska det badas i sommar :)
Hotfulla moln på himlen, och det var tyvärr mycket regn också.

Har ni landställe i skärgården?

Vi trodde vi hade mycket mat med oss, men mormor och Fred hade lyckats glömma en kasse så vi kunde inte grilla lika mycket kött + att vi inte hade smör med oss.. haha, men det gick att lösa - vi fick ta matmargarin istället! xP

Första kvällen bakade jag och mormor rabarberpaj som vi satt ute i solnedgången och åt. Hur underbart låter inte det på en skala?

En ensam båt som åker förbi då och då...

En av dem som saknat mig mest när jag varit borta är Skruttan x') Haha, nu ligger hon bakom mig på datorstolen och spinner för fullt. Aw, djur kan vara för söta ibland...
Fint foto va? Det har min kära vän Lisa fotat, som jag även var med idag ^^

Vad har ni gjort nu under Kristi Himmelsfärd?
Hoppas ni haft det lika bra som jag! ;)

Puss & kram Rita ♥

Skärgården next!


Nu drar jag till skärgården, njut av ledigheten nu under Kristi Himmelsfärd! Jag gick hem direkt efter matteprovet (som gick väldigt bra). Det är min mormor och hennes man som har en stuga på en ö i Stockholms skärgård, ska bli underbart att komma dit, även om det inte ser ut att bli världens vackraste väder. Menmen, man kan sitta därinne i stugan och spela spel och läsa böcker. Ska till mormor och Freds ö i sommar också, men då med kompisar. Det ska bli så kul att ta med dem dit och visa upp allt på ön! (a)
Ha det bra, jag kommer hem på söndag igen!
Kram ♥

Svar till frågestunden, tack så mycket för alla frågor! ♥

Nu har jag svarat på frågorna till frågestunden, eller iaf de flesta :)
Har även skrivit en liten följdfråga/kommentar till varje bloggare som ställt en/flera frågor.
Tack för alla roliga frågor sötnosar! :) ♥

Hur bra tycker du själv din blogg är från 1-10?

Skickat av: Hanna
Jag är rätt nöjd över min blogg just nu, har nyligen bytt design och det är väldigt kul med alla nya läsare! Så, just nu känner jag faktiskt för att säga en 10:a ^^, Men det varierar. För en vecka sen hade jag kanske sagt en 3:a, men nu är jag på gott blogghumör, hihi :]
Tack för den roliga frågan, Hanna!

Vad har du för framtidsdrömmar?

Skickat av: Marina
Jag skulle vilja bli författare, fotograf, journalist eller advokat som vuxen - det är mycket jag vill bli!. Helst av allt författare, jag har alltid haft en liten begåvning för att skriva enligt lärare, vänner och familj, och det är bland det bästa som finns. En framtidsdröm som sträcker sig långt framåt är att ta med min familj till många olika platser i världen, jag älskar att resa!
Rolig fråga som funkar bra i frågestunder, Marina! ;)

Var skulle du helst vilja åka om du fick bestämma?
Skickat av: Clara
Till New York! Har aldrig varit där men vill otroligt gärna åka dit.
Har du varit i New York Clara?

Varför började du blogga? Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner?
Skickat av: Saga och även Sofie ställde frågan om varför jag började blogga, här får ni båda svar tjejer!
Jag har ju haft blogg tidigare som jag bara gav upp med. Jag kände ingen blogglust helt enkelt. Sedan märkte jag att många personer i min vänskapskrets skaffat bloggar och jag tyckte det var jättekul att läsa min barndomsvän Ekerams, så jag bestämde mig för att testa och se om jag skulle tycka det var kul! Idag tycker jag det är superkul, förstår inte hur jag inte kunde tycka det tidigare ;) Om jag vann 10 miljoner skulle jag nog flytta utomlands, kanske till London - en stad som jag älskar. Min mammas bror och hans flickvän bor även i London, plus en kompis fast hon ska flytta tillbaka till Sverige, men jag har lite anknytning till landet på så vis också :P Sedan skulle jag vilja skaffa mig flera fadderbarn, just nu är det enda jag bidrar med till fattiga länder att jag alltid bruka skänka pengar till fattiga länder när jag pantar burkar + att jag brukar ge gamla kläder till klädinsamlingar. Men fadderbarn tycker jag verkar otroligt kul att ha, min mormor har haft fadderbarn alla år ^^
Du är bäst Saga, och tack för frågorna! Det fanns mycket att säga till svar ;)
Tack Sofie! Det är allt en rolig fråga om varför man börjat blogga, finns oftast ett bra skäl ^^


Vad är ditt mål i livet?
Skickat av: Mariana
Mitt mål i livet är att bli författare, driva en framgångsrik blogg och satsa mycket på sporterna jag går på; innebandy och badminton.
Tack för en intressant fråga!

Hur många timmar lägger du ner på bloggning och bloggen över huvudtaget om dagen?
Skickat av: Caroline
Det varierar, men är det helg och jag har hemmakväll kan jag fastna vid bärbara datorn ett bra tag! Men minst 1 timme om dagen iaf :) Jag försöker att uppdatera så ofta som möjligt!
Hur många timmar lägger du ner på din blogg varje dag, Caroline? :)

Hur snygg tycker du att du är från skalan 1-10?
Skickat av: Amanda OCH Sofie (ni ställde båda samma fråga)
Hm, Amanda och Sofie... det är en väldigt bra fråga, och eftersom jag själv ställer den så ofta i frågestunder måste det väl bli min egna tur att svara på den någon dag! ;) Jag känner mig som snyggast när jag precis duschat t och har Cliniques sköna ansiktskräm på mig. En femma idag faktiskt eftersom det känns som att jag är klädd för begravning, vi har haft dansdag i skolan idag och vi var James Bond-skurkar och skulle gå klätt i helsvart. Men det varierar självklart, när jag just stigit ut ur duschen så kan det vara högre :P
Väldigt rolig fråga tycker jag! 8) Haha, brukar alltid ställa den själv :P

Favorit musik/band?
Skickat av: Sofia och även Lisa ställde frågan om vilken musik jag lyssnar på!
Det kanske är lite konstigt men jag gillar all musik, ja, nästan iaf! Är inte så förtjust i klassiskt men det är en salig blandning med allt ifrån hip-hop till rock. Jag älskar 80-talet och musik som gjorts innan dess, men min favoritgrupp är nog ABBA. En av de moderna grupper jag gillar är exempel Flipsyde. Sen gillar jag Pink Floyd, Guns 'n' roses och gamla rockband.
Vilken musik lyssnar ni mest på?

Hur gammal är du? I vilken stad bor du i? Beskriv dig med 3 ord!
Skickat av: Josefine
Jag fyller 13 år i sommar, den 30 juli och jag bor i Stockholm.
Rolig, ärlig och knäpp!
Hur gammal är du då Josefine?

Hur länge har du bloggat?
Skickat av: "J"
Sedan december 08 men innan dess gav jag upp kanske 2 eller 3 bloggar. Den här bloggen tänker jag aldrig ge upp, så oroa dig inte ;)
Vad heter du egentligen, för jag antar att du bara förkortas med J... ;)

Säg nåt du vill ha precis nu? Vad är kärlek för dig? Varit kär nån gång? En sak du verkligen INTE kan leva utan?
Skickat av: Nikolina
Just nu vill jag ha sol och sommar! Imorgon ska jag nämligen åka till skärgården med mormor och hennes man, de har en stuga på en liten ö i Stockholms skärgård så jag hoppas självklart på bra väder ;) Kärlek för mig är när två personer verkligen älskar varandra, så lätt det låter när jag säger det, men kärlek är allt bra knepigt det! Klart jag varit kär (a) Jag kan verkligen inte leva utan dator, haha :)
Fint namn du har! ♥

Vad är din högsta dröm?
Skickat av: ElinPelin
Min högsta dröm är nog att få en riktigt snäll pojkvän ;)
Tack för en fråga som jag behövde tänka till lite för att besvara!

Vilken är din favoritglass?
Skickat av: Emilia Widerström
Nya Sandwich-glassen för GB, men annars är min stora drog knäckglass! Fast min lillebror på 9 år är värre, han kan äta flera liter med knäckglass varje dag. Haha, nu ska du inte tro att han är nått fetto för han tränar typ varje dag också! ;)
Gillar du knäckglass, Emilia?

Hur mycket gillar du Linkin Park på skala 1-100? Vad tycker du om min blogg? Vilken skostorlek har du och vilken vill du ha?
Skickat av: Cassandra
Linkin Park är bra men jag är inget av deras största fan, men kanske skala 40? Jag har även 40 i skostorlek och jag tycker inte skostorlek har så stor betydelse, 40 är lagom för en tonåring (snart tonåring iaf!) Din blogg är jättefin, Cassandra :)
Gillar du Linkin Park?

Vad är det bästa med vänner? Har du pojkvänner? Tycker du det är roligast att vara med killar eller tjejer?
Skickat av: Beatrice
Åh, bra fråga Beatrice! Det bästa med vänner är att de alltid ställer upp, man kan prata med dem om allt och de kan komma med bra råd då man mår som sämst. De uppmuntrar, får en att känna sig betydelsefull och bara gör en glad! Visst har jag pojkvänner och jag tycker inte man ska dela in sina vänner så mycket som killar och tjejer; jag inte tror det är så stor skillnad på vilka man umgås med ^^ Man kanske bara har lite andra intressen :)
Är du mycket med killar?

Vilka grejer vill du göra innan du dör? Vad är det knäppaste du gjort? Har du nånsin varit i Paris, Rom eller Madrid?
Skckat av: Maja
Innan jag dör vill jag gå ut med nån bok (vill bli författare när jag är vuxen), få barn och barnbarn! Plus ha många djur när jag är stor och resa mycket, djur och resor är bland det bästa jag vet ;) Hm, det knäppaste jag gjort...? Det vet jag faktiskt inte, kanske när jag och mina kompisar Tove, Olivia och Linnea var inne på Subway och eftersom vi älskar kakorna därinne skyllde alla ifrån sig på varann och sa: "hon där vill ha en kaka". Vi skämdes så jävla hårt eftersom vi gick dit om och om igen och köpte de där Subway-kakorna x) De är verkligen beroendeframkallande! Jag har varit i Rom, tyvärr inte Paris fast jag varit i Frankrike och tyvärr inte Madrid men jag varit i Spanien. Haha! Men jag vill till både Paris och Madrid :)
Har du nån grej du skulle vilja göra innan du dör? Och har du ätit Subway-kakor? ;)

Om du bara fick välja en blogg att läsa vilken skulle det då vara och varför?
Skickat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN
Det vore nog Caritas söta lilla blogg som du hittar här. Hon har kanske inte världens bästa uppdatering på sin blogg men när hon skriver inlägg är de alltid lika intressanta! Hon tar otroligt fina foton och det är en rolig blogg att följa helt enkelt. Sedan gillar jag din blogg också Frida, det är otroligt kul med dina veckans blogg-tävlingar och jag är väldigt glad att jag fick vara med den här veckan.
Rolig fråga!

Beskriv dig själv med 3 ord. ;)
Skickat av: Badminton-Sara (en av Sveriges bästa badmintonspelare som jag är kompis med, vi lärde känna varann på ett tjejläger)
Badmintonproffs, flummig och knasig! Haha :)
Du är grym på alla sätt Sara, glöm inte det!

Hur mycket gillar du din vänstra näsborre?
Skickat av: Mattias
Oj Mattias, du drog till med en riktigt annorlunda fråga du! ;P Kul! Jodu, jag älskar min vänstra näsborre, vi är bästa vänner förstår du (aa) Haha!
Fortsätt med udda frågor, det uppskattas! =D

Vad är ditt besöksrekord?
Skickat av: Olivia
Nästan 1000 besökare hade jag en dag! ^^ Det tackar jag alla söta läsare för, däribland dig :)
Visst är det kul med fler besökare?

Hur många unika besökare har du om dagen? Vilka är dina favoritbloggar?
Skickat av: Josefina
Några hundra har jag haft de tre senaste dagarna, otroligt! Innan var det ungefär 50-100 men nu har besökarantalet ökat och det är otroligt kul! Mina favoritbloggar är Caritas (minicookie.blogg.se), Blondinbellas (blondinbella.se; en stor blogg som de flesta nog känner till!) och Emmas blogg som alltid bjuder på fina foton och spännande inlägg! Sedan gillar jag många småbloggar som jag bara klickar mig in på, jag har väldigt lätt för att gilla nya bloggar!
Vilka är dina favoritbloggar då, Josefina?

Du får bara lyssna på en enda låt resten av ditt liv, vilken väljer du?
Skickat av: Emma says style, love & rock and roll
Hm, EN enda låt säger du. Jag tror jag skulle välja Scorpions "still loving you", den är så otroligt fin.
Det var en bra fråga tycker jag! Klurig också! Gillar du Scorpions? ;)

Vart bor du och vad brukar du göra på fritiden?
Skickat av: Madeleine
Jag bor i Stockholm och på fritiden brukar jag vara med kompisar (mest mina älskade vänner Olivia, Tove och Lisa), sedan går jag även på innebandy och badminton + går på sång. Nästa år vill jag börja på ett instrument, kanske trummor!
Roliga frågor! Vad brukar du hitta på för kul på fritiden då?

Hur lång är du? Vilka bloggar följer du? Vad tycker du om min blogg?
Skickat av: Jasmine
Jag är ca: 1.65 cm lång :) En blogg jag alltid följer är Blondinbellas, sedan hittar jag ju nya bloggar varje dag! + alla bloggar jag följer via bloglovin ^^, Din blogg är väldigt söt, jag gillar den rosa designen. Du skriver inlägg som verkligen intresserar!
Kul att du gillar min blogg så mycket, jag gillar din - som du även kanske märker i svaret ovan =)

Vad är roligast, badminton eller innebandy? Vad har du för mobil?
Skickat av: N. Thalin
Just nu är jag nog inne i en badminton-period, det var sjukt längesen jag spelade badminton eftersom jag varit borta så mycket; i London, sjuk sjuk sjuk, innebandycup i Västerås. Innebandysäsongen är över för i år och vi har bara fysträningar tisdagar och torsdagar så det är ju mer badminton :) Jag har en superbra mobil som jag kommer skriva om framöver, vet inte vad den heter men det är Sony Ericsson med walkman och mycket minne. Otroligt bra är den!
Vad har du för mobil?

Fler svar kommer snart!
Kram ♥

"Melondagen"


Hej sötnosar, nu är jag med min kära kompis Lisa (som håller i melonen). Vi är lite flummiga idag och därför kallar vi den här dagen för "melondagen", eller jag gör det iaf (;
Snart ska vi till skolan eftersom det är som en aktivitetskväll då alla klasser gör nått roligt; vår klass ska ha straffskjutning (fotboll) i gympasalen :) 5 kr för 5 straffar och pris om man sätter 3 av dem, det är rätt lagom va? ;)
Kram på er, nu ska jag & Lisa äta melon! ♥

Rösta på mig som Veckans blogg genom att klicka på bilden


(Klicka på bilden för att komma till Fridas blogg och rösta på mig som veckans blogg!)

Om jag ser att Du röstat på mig vinner du föralltid en plats i mitt hjärta + en ny prenumenant via bloglovin, om jag inte redan prenumererar på din blogg där ^^,
Ni tjänar alltså en del bara av att skicka en kommentar och skriva "jag röstar på nr 8" =)

Sov gott inatt,
godnattkram Rita ♥




Frågestund!

Nu har jag frågestund och du kan fråga exakt vad du vill och ju roligare och konstigare frågor, desto bättre! ;) En av frågorna i collaget ovan, "hur snygg tycker du att du är på en skala 1-10?" brukar jag ofta använda i frågestunder, hihi! Men man kan ju byta ut snygg mot i princip vad som helst ^^ Svar får ni redan imorgon! :) ♥

Nu ska jag ut och springa i duggregnet!


Såhär ser jag ut idag, plus ett foto på min nya väska från Matthew Williamson-kollektionen på H&M. Den kostade 800 kronor och jag köpte den i helgen. Väldigt dyrt enligt mig, men historien bakom att köpte den var såhär.. jag och mamma gick runt och kollade på väskor, jag ville ha en brun, stor och rymlig väska. Så sa mamma: "nej, nu tycker jag vi tar och köper en väska från den där kollektionen du gillar, som jag var och kollade på igår". Mamma hade redan spanat in den och tänkt köpa åt sig själv, så hon var glad att jag gillade den jag med! Min nya skolväska :) Visst blir man glad av mönstret?

Jag blev väldigt överraskad när Fredrika ringde och frågade om jag ville gå ut och springa med henne. Jag svarade ja, såklart! Alltid kul att springa, det är faktiskt det allra roligaste sättet att få motion, att vara utomhus och springa. Det går inte att mäta sig mot att stå på ett löpband i badmintonhallen och springa på ett jäkla band som rullar hela tiden.
Fredrika och jag har gått på samma dagis när vi var små, samt i samma klass i många år, ända tills vi började på högstadiet i år och splittlades, lite sorgligt nu när jag tänker på det ... men kul att vi fortfarande är lika bra vänner! :)

Vad ska ni göra på torsdag och fredag när man är ledig för att det är Kristi Himmelsfärd? Själv ska jag till Stockholms skärgård, där mormor & hennes man har landställe! Åh, jag längtar (a)
Kramar Rita ♥



Badminton och innebandy

Hej alla kära bloggare och andra läsare! ♥
Nu när så många nya läsare hittat hit, tänkte jag ta och berätta om de två sporter jag håller på med, nämligen innebandy och badminton. Går ni på nån sport? :)
Wyclef ft Jean & Mary J Blige - Call 911

Badminton

Badminton började jag med för ca: tre år sedan och jag har även bytt klubb en gång. Jag kan säga att det är en riktigt kul sport att spela i klubb, fast man kanske inte tror det. På träningarna är det mycket matcher, teknik och fotarbete. En av de saker jag haft störst problem med är att stå med sidan vänd mot bollen innan man träffar den med racket (för att få mycket kraft), men det är en av de saker jag ständigt försöker förbättra. Ni kanske undrar lite hur man gör under en match? Jo, man spelar vanligtvis två s.k. set men om båda spelarna vinner ett var så kör man ett tredje.
Det gäller samma sak i dubbel (två mot två), enda skillnaden från dubbel och singel är att linjerna är annorlunda på banan. Man kör till 21 men där finns ett undantag; man måste ha övertag med 2 poäng för att vinna setet. Alltså, står det 21-20 har man inte vunnit. Vid 30 går en gräns så står det 30-29 vinner man, men det är inte särskilt vanligt att man går så långt. uppstod ett racketspel bland munkar vid namn Jeu de Paume på 1100-talet, som man spelade med fjäderboll. Badminton är världens snabbaste sport och man måste verkligen träna upp sin fysik, för bra kondition har man nytta av när man rör sig över banan!

Historien bakom badminton
är lite kul (källa: Wikipedia). Fjädersporter av olika slag spelades redan i Japan, Kina, Indien och Thailand och även bland Syd- och Nordamerikas indianfolk för två tusen år sedan. I Frankrike och Italien

Innebandy
Innebandy är en lagsport som de flesta vet, och man har 5 utespelare; två forwards, en center samt två backar. Och en målvakt, det ska vi inte glömma! I vårat lag har vi en hyffsat ny målvakt, Maja. Hon är verkligen duktig :) Det är alltid kul med en bra målvakt, men såklart måste man ha bra backar som kan gå på och inte är rädda i närkamperna (när två kämpar om bollen). Jag har inte spelat innebandy särskilt länge men började med anledning av att nästan alla mina kompisar går på det, när jag var påväg till min första träning tänkte jag mest på hur kul jag skulle ha med mina kompisar, och inte särskilt mycket på vilken sport innebandy är.

Nu när jag är äldre har jag insett att innebandy är en otroligt rolig sport, fast det är såklart helt personligt och om jag hade frågat någon annan hade hon/han med stor chans svarat något annat. Sedan 1970-talet  har innebandy utvecklats i Sverige och spreds till resten av världen under 1980-talet, lite häftigt att vi var först med det! Vi spelar 2x15 minuter under matcher men när vi blir äldre kommer speltiden bli 3x15 alternativt 2x20, därefter blir det 3x20.

Svenska mästare senaste 5 åren. (Herrar)        
• 2009 - AIK                                                                 
• 2008 - Warbergs IC 85                                           
• 2007 - Warbergs IC 85                                           
• 2006 - AIK                                                               
• 2005 - Warbergs IC 85                                           

Svenska mästare damer.

• 2009 - Balrog IK
• 2008 - IKSU
• 2007 - Rönnby IBK
• 2006 - IKSU
• 2005 - IKSU

Om ni läst allting om badminton och innebandy är ni riktiga kämpar!
Hoppas ni fått en bra start av veckan, kram på er ♥

531 läsare, hur hittade ni hit?


Idag har jag 531 besökare och det tackar jag er grymt mycket för!

Nu sitter jag och kollar på Madonnas "Papa Don't Preach". I det här videoklippet får ni även med låttexten som är otroligt fin. Ska bli så kul att se Madonna live i sommar!

Kram och sov gott inatt! ♥

If I was a boy

Nästa måndag har jag prov i engelsk grammatik. Jag frågade pappa om man säger I was eller I were (suger på engelsk grammatik!) Pappa svarade att det är I was men jag började protestera och sa att Beyoncé sjunger "If I were a boy". Det gjorde pappa lite osäker, men han kontrade med att säga att Kiss sjunger I WAS made for loving you. Hm, det verkar som att min pappa är bättre på grammatik än den amerikanska sångerskan Beyoncé!

Jag och pappa sökte även på google om man säger I was eller I were. På någon sida hade man t.o.m. diskuterat Beyoncés låttext och någon sa att were kunde användas som "vore", men att det egentligen också är felaktigt.

I was
You were
He was
She was
They were
We were
Titta vad jag kan!


I was made for loving you baby, you were made for loving me.

Somrig outfit


Dagens outfit.
Tröja från Lindex - 99 kr
Shorts från Åhléns - 249 kr
Gladiatorsandaler från Deuschmann - 179 kr
Halsband från Ginatricot, fast det är köpt förra sommaren ^^

Jag har varit på en fotbollsplan i ca: två timmar (var där medan laget värmde upp också). Det var min bror Allan som spelade, och pappa tränar ju hans lag så han var också med :) De vann med 7-0 (semifinal). Helt grymma, och brorsan gjorde 3 mål plus resten assister (han är högermitt) :) Det är otroligt kul att titta på fotboll tycker jag, plus att det blir extra kul när man kan sitta i solen och njuta! Jag tog kanske 100 bilder idag av matchen, brukar alltid sitta där och fota ^^ Filmade även lite så det lägger jag nog upp på youtube!

Nu ska jag på badmintonträning och tack för ett nytt besökarrekord idag igen med nästan 300 besökare! Ni anar inte hur glad jag blir :O Svarar på era kommentarer senare ♥

Kramkram, nu ska jag iväg på badmintonträning,
jag hoppas ni fortsätter ha en bra söndag! =)

Besökarrekord lördag 16:e maj


Igår hade jag besökarrekord med 197 unika läsare och 651 träffar, tack för det! ^^,

Follow ritas
~ så följer jag din ~

Kram på er, ni är bäst!

Grattis Norge

Igår vann Norge Eurovision song contest 2009 med 75% av alla röster! Otroligt! Och jag säger bara grattis för jag tycker Alexander Rybak är så otroligt charmig och musikalisk. Hela låten och uppträdandet är charmigt :) Synd att Sverige slutade 21:a, det trodde jag inte!


Olivia smsade igår och skrev: Jag är kär, i killen från Norge! Så söt.
Hihi, jag tror nog vi alla blev lite förälskade i Alexander ^^,

Vad ska ni göra idag?
Själv ska jag plugga, ha badmintonträning, se på Gossip girl ikväll.. ja, inte mycket annat planerat faktiskt! Pusspuss, och hoppas ni får en superbra dag ♥

Underbar dag med Olivia


Här är två underbara foton som Olivia fotade på mig. Jag var helt instängd i den där parken och skulle ta mig över det där jäkla stängslet, ni skulle sett mig!
Pannband - 19:50 hos H&M (har redan börjat gå sönder så inte bästa kvalitén!)
Tröja u-ringad fram - Lindex för 99:- (min favorittröja för tillfället) :)
Kjol - har Olivias storasyster Sofia gjort. Så otroligt söt! Fick låna den av Olivia när vi var på promenad eftersom det var så himla varmt ute. Sen skulle Sofia iväg på fest med Gossip girl-tema! Fest med G.G-tema, det kanske man borde ha...? (a) Hoppas de hade det mys!

Här är min underbara vän Olivia. Vi var i en lekpark en stund (hihi, man måste vara barn så länge man kan!) och sen gick vi ner till vattnet, samma ställe som jag och Katharina var på.

Det kan väl aldrig vara vackrare än det är på våren?

Kram på er, nu avgörs snart vem som vinner Eurovision song contest, spännande!
» Vem vill ni ska vinna? ^^ Ändrar frågan från "vem tror ni kommer vinna?" för man vet ju redan att vårat grannland Norge tar hem det här!

Eurovision song contest 09, vem vinner?


Nu är det dags för Eurovision song contest! Vi håller tummarna för att Sverige placerar sig bra ikväll, go for it Malena! Tror hennes bidrag kan gå riktigt långt, vad tror ni? :)
Nej, nu ska jag lämna datorn för en lång kväll framför tv:n med min brorsa och pappa!

Kram Rita ♥
Psst! Malena startar som nr 4 ikväll!

Ny väska och skolavslutningsklänning

Hej på er! ♥ Hoppas ni haft en bra lördag hittils :) Idag har jag cyklat till mamma till ett shoppingcentrum så bläddra neråt i det här inlägget för att se vad jag köpte..! Plus att ni får ett collage av bilder på gårdagens outfit. Förresten, här hittar ni foton från igår! ^^,

Gårdagens outfit
Klänning - present från mormor (Joy)
Skor - köpta på Kungsholmen (märket Tamaris) - 400 kr


Det här är min nya väska! Jag känner mig helt crazy men jag tycker den är så ball. Från Matthew Williamson-kollektionen på H&M, 800 kr. Visst blir man glad av den?

Klänning från Mango, 499:- Visst kommer den bli grymt söt som skolavslutningsklänning? Jag och mamma gick ut och in ur butiker utan att hitta någon speciell klänning och så genade vi genom Mango när vi skulle till Topshop, och då fann vi den här! Eller, rättare sagt, mammas kompis som jobbar där kom med den när jag stod i omklädningsrummet och provade en annan klänning. Den var inte lätt att hitta inte ;)

Nu ska jag till min bästa vän Olivia,
ha en fortsatt bra dag och njut av solen!

My lips like sugar...



Nu ska jag och mamma cykla till ett shoppingcentrum - jag ska köpa ny skolväska, känns lite onödigt när det är så lite kvar av vårterminen men min väska från Mango gick sönder i kedjan så den går inte att stänga. Kanske kollar på nån väska från Matthew Williamson-kollektionen på H&M, om det finns kvar några väskor vill säga!

Vi hörs senare, och i väntan på mig kan ni ju sätta på låten ovan, Florida ft Wynter - Sugar. Jag och Katharina lyssnade rätt mycket på den igår (a)

Kram på er! ♥ Hoppas ni får en bra dag, och glöm inte att hålla tummarna för att Sverige vinner ikväll i Melodifestivalen!

Bara baddräkter kvar av Matthew Williamsons's kollektion för H&M


Idag när jag och Katharina gick in i en H&M-butik för att kolla efter den omtalade Matthew Williamson-kollektionen, upptäckte vi att det nästan bara fanns ett endaste plagg kvar! Gissa vad det var? Baddräkter! Fast jag måste säga att baddräkterna var sjukt snygga, det fanns likadana som den ovan. Riktigt ball eller vad säger ni? Dock finns det säkert kvar mer kläder i andra H&M-butiker, mamma hade också varit inne i en igår fast på ett annat ställe och då hade det varit fullt av kläder i kollektionen!

Idag (fredag) hade jag först badmintonträning och sen stannade jag och Katharina kvar och duschade/bastade. Otroligt härligt! Sen gick vi till ett shoppingcentrum i närheten medan min brorsa tränade i en grupp till, sammanlagt två och en halv timmes träning för hans del, att den lilla 9-åringen står ut! I alla fall, där blev jag och Katharina väldigt förkrossade över hur snabbt Matthew Williamson-kollektionen tagit slut - kläderna hängdes upp i H&M's butiker igår den 15:e maj, sjukt att nästan alla kläder blivit sålda på en dag.

Jag och Katharina gick en lång promenad i kvällssolen och det var verkligen vackert med solnedgången, vi satt på ett berg vid Mälaren och njöt i fulla drag ;) Så härligt att våren är här nu! Men innan hade vi ätit jättegod middag, b.la. mammas ost och skink-paj ^^

Senare så såg vi på en lite annorlunda film, "Black sheep". En skräckfilm/komedi som var lite speciell kan man säga, haha! Den handlar om ett forskningsprojekt som går fel vilket gör att fåren i Nya Zeeland förvandlas till blodtörstiga monster som terroriserar en farm. Jag kan säga att jag inte gillar får särskilt mycket efter att ha sett den här filmen... Se den själva så får ni reda på skälet! ;D

Har ni sett skräckfilmen Black Sheep?

Visste ni förresten att jag och Katharina som jag lärt känna via min badminton är släkt? Vi har fått reda på det efteråt för en träning när hon sa att hon skulle till sin mormor och jag av ren nyfikenhet frågade var hon bodde, så visade det sig att hennes mormor bodde på samma ställe som min. Så Katharina frågade hennes mormor om hon kände till vem min mormor var, och det visade sig att de var släkt! :O Min gammelmormor är kusin med Katharinas mormor. Visst är det helt tokigt att jag och Katharina inte vetat om att vi är släkt, och lärt känna varann för att vi går i samma badmintongrupp?
» Katharinas blogg hittar ni här..

Kramkram! ♥


Blommigt är inne!


» Några klänningar från Kate Moss kollektion åt Topshop samt
tre själ till att älska blommiga plagg
♥ Det är inne
♥ Bara så otroligt fint!
♥ Blommiga plagg finns att hitta överallt

Jag kommer i alla fall införskaffa mig några blommiga plagg i vår/sommar hade jag tänkt, har alltid gillat blommor (som finns i "verkligheten" och på kläder!) Finns många Kate Moss-klänningar på Topshop med blommigt mönster, tyvärr också riktigt dyrt, men det finns ju blommiga plagg överallt ;) En liten blommig topp från H&M som exempel ^^

Kram!

Playsuit är hett i sommar!


Asos har verkligen helt underbara playsuits! Jag älskar playsuits (byxdress med ett vardagligare ord), och min bästa vän Olivia köpte en jättesöt från VeroModa när vi shoppade i helgen. Gillar ni playsuits? Själv gör jag det om modellen liknar den ovan från Asos, dvs korta byxben! :) Det är fint utan för mycket färger eller mönster; en lila byxdress med stjärnor på hade inte varit något för mig - fast det kan såklart vara fint med mönster ^^

Kram på er, och hoppas ni haft en bra dag! ♥

Såg en skabbräv idag - skabbigt värre!

Love sex magic - Ciara ft Justin Timberlake

Hej allihopa ♥
Nu sitter jag och lyssnar på låten ovan och ska plugga lite SO eftersom jag har prov imorgon (kan redan allt men är bra att repetera ännu mer!) Det känns skönt att veta att det här är bland våra sista prov; nästa vecka är det matteprov och sedan har vi bara engelskaprov kvar. Sommarlovet närmar sig fort! Senare ikväll ska jag på promenad med mamma i det härliga vårvädret. Har ni haft bra väder idag?

Förresten, vet ni vad jag såg idag när jag kom hem från skolan?! Jo, en räv som hade skabb! Jag har aldrig riktigt förstått vad det är, men läs om skabb här. Jag vet precis vad vissa i min klass kommer säga.. "fett skabbigt" x) Himla konstigt uttryck egentligen?

Kram på er! ♥

B&J, nu som läppbalsam!


Nu finns Ben och Jerry som läppbalsam, kan säga att jag blev rätt förvånad när jag läste detta på en annan blogg! De kostar ca: 50 kr att köpa på B&J hemsida eller i butiken Stockhome på Kungsgatan i Stockholm.

Vill absolut köpa, hoppas läppbalsamet doftar lika gott som glassen smakar!

Kram på er alla B&J-älskare

Semifinal 1 i Melodifestivalen ikväll

Ikväll, klockan 21:00 på ettan, får vi reda på om Malena Ernman tar sig hela vägen till final i Melodifestivalen! Tror ni hon har nån chans? Själv tror jag hon har god chans att vinna! Jag var väldigt osäker på låten i början men nu tycker jag den är riktigt bra. Operapop, det kanske blir mer och mer populärt nu, vem vet? ;)

Går hon hela vägen till final i Melodifestivalen med sin låt La Voix?

Puss på er! ♥

Vinn presentkort hos Ginatricot!


Vill du ta chansen och vinna 250 kr på ett presentkort hos Gina tricot?
» Här anmäler du dig!

Kramkram ♥

Twilight och nybakta muffins


När jag kom hem från skolan idag såg jag att Twilight-filmen låg på köksbordet. Först tänkte jag att den kanske hade skickats fel (låg ett stort kuvert från C-don bredvid), så jag ringde till mamma och hon sa att det var en present till mig ;) Tack mamma!

Jag och Tove sitter och kollar på filmen och äter muffins som vi just bakat, de blev supergoda! Nån mer som ÄLSKAR chokladmuffins? ^^,

Puss Rita ♥

Pluggmåndag

» Det här brödet med smak av kanel är så SJUKT gott, har ni ätit det? ^^,

Ända sedan jag kom hem från skolan har jag pluggat, pluggat, och pluggat... Men det är riktigt kul och jag älskar skolan! Eller, det går i perioder, men nu när jag är medveten om att det är mindre en månad kvar till skolavslutningen och att vi bara har tre prov kvar (SO på torsdag, matte nästa vecka och engelska om två veckor). Idag pluggade jag mest på SO:n, som handlar om Stormaktstiden - då Sverige var som störst. Åren 1611 - 1721 :) Sen har jag även pluggat på lite engelsk grammatik, känns som att det sitter rätt bra nu. Är ni bra på engelsk grammatik?
Idag har jag på mig en svart tunika men det är inte den jag vill att ni ska lägga märke till, utan mitt häftiga halsband! Man knyter det själv så man kan göra lite hur man vill med det. Har ni något liknande halsband som man knyter själv sådär smidigt? ;)

Nu ska jag på BP-Helsingborg,
hej då! ♥



Michael Jackson är galet bra

Nu sitter min lillebror och spelar Billie jean på högsta volym och jag försöker plugga till mitt prov på torsdag. Idag var jag förresten och såg när brorsan spelade match (mot ett år äldre), de vann med 7-2 ^^ På 8 matcher har min brorsars lag gjort 63 mål, otroligt va?
Snyggaste dansen eller vad säger ni? xD HAHA!

Är det nån som ska se Michael Jackson live i London i sommar?
Lycko er i så fall! ^^

Kramkram ♥

Anastacia 9 juni

Något jag inte skrev som en sommarplan i det senaste inlägget var min Anastacia-konsert, för den äger faktiskt rum samma dag som skolavlutningen! Den senaste skolavslutningen stack alla i klasen till en badplats och det hoppas jag att vi gör det här året också (; Men sen på kvällen sticker jag och mamma till Annexet i Globen och ser Anastacia, grymt kul!

Ni känner nog alla igen Anastacias Left outside alone? Otrrrrrroligt bra, som de skulle sagt i Hey Baberiba x) Låten kommer igång på riktigt efter en stund så ha tålamod/spola framåt ^^
» Låttexten hittar du HÄR :)

Kram! ♥

En månad kvar tills den efterlängtade skolavslutningen!

Nu är det exakt en månad kvar tills min skola har skolavslutning, fatta vad underbart!

Här är mina planer för sommaren:
♣ Äta mycket glass och jordgubbar!
♣ Åka till vårat landställe i Värmland (pappa kommer därifrån)
♣ Åka till Skärgården med kompisar; mormor och hennes mans ö
♣ Använda lätta sommarkläder, kjolar och gladiatorsandaler på så fort det är varmt!
♣ Sola, bada så mycket som möjligt
♣ Åka till Åland med släkten
♣ Madonna live i Göteborg i augusti (!!)
♣ Träffa kompisar
♣ Ta det lugnt och njuta av att inte ha läxor
♣ Läsa ut många böcker
♣ Cykla, gå ut och springa ofta
♣ Spela badminton med min lillebror utomhus
♣ Gå på långa promenader med mamma
Ja, det och mycket mer...

Nån mer än jag som bara ääälskar jordgubbar och gladiatorsandaler?

Ska du hitta på nått roligt i sommar?
» Kommentera och skriv åtminstonde en plan för sommaren 09! :)

Kram på er, och sov gott inatt ♥


Pappas födelsedag, Caroline af Ugglas-konsert, En shopaholics bekännelser

Hej på er! ♥ Hoppas ni haft en jättebra dag; har ni det? Idag fyller pappa 41 år och det var mest igår vi firade honom för då kom hans syster Linnea och hennes pojkvän Andreas hem till oss. Vi åt pastasallad, en barnvariant för mig och min brorsa och en för de vuxna, fast jag åt inte barnsalladen, höhö x) Och så såg vi på en läskig deckare ...
Eftersom det är pappas födelsedag hade vi först planerat att ta med honom till Grönan fast det ville han inte - Gröna Lund är nog mer för mig och min brorsa + att det är så himla mycket folk nu när det just har öppnat för säsongen. Istället var vi på Caroline af Ugglas! Trodde inte jag skulle kunna åka in till stan så det sa jag både till Tove och Olivia som ville åka in dit och shoppa. Fast, i och med konserten som höll på 13-14 så hann jag ju dit en stund! Tove hade åkt dit med sin familj istället men Olivia kunde fortfarande :)
Vi blundar
Innan var vi på Caroline af Ugglas!
  Det är pappas födelsedag idag, men eftersom han inte ville åka till Grönan så såg vi på konsert (utomhus) istället. Hela min familj gillar Caroline af Ugglas, hon är så bra! :P Hon har verkligen sin egna stil, men det är delvis därför jag gillar henne så mycket, och för att hon en så bra sångare. Ni borde se henne live om ni får chansen. Och vilken röst!

Dagens outfit :)

Jag köpte ett par bruna gladiatorsandaler, 170:- från Deischmann, en skobutik från Tyskland som har över 100 försäljningsställen i Tyskland och över hela Europa. Fler butiker kommer öppnas i Sverige 2009-2010! (: Många nya har nog redan byggts, vi var på den på Kungsgatan. Har ett par svarta gladiatorsandaler så det kan tyckas vara lite onödigt med ett par till, men det är bra att ha två och ibland kommer jag vilja ha de bruna och ibland de svarta. Plus att de var så billiga! Har ni gladiatorsandaler?

Vi kollade på En shopaholics bekännelser på bio, den var superbra!
På den tredje bilde ser ni Isla Fisher och hennes brittiske pojkvän Sasha Baron Cohens - komikern som ni säkert känner igen som Borat eller Ali G. Jag älskar honom i Ali G, så jävla skön! Och längs till höger ser ni deras lilla söta dotter Olive, född år 2007.

Isla Fisher på Golden Globe Awards 2009.

"En shopaholics bekännelser" är absolut en tjejfilm, inget att se med sin pojkvän om man inte vill riskera att göra honom uttråkad! Och det vill man ju oftast inte ;) Haha, men en typisk tjejfilm och Isla Fisher spelar rollen som Rebecca Bloomwood. Hon har problem med hela sitt liv och är en riktig shopaholic, som ni säkert kan lista ut bara av att se namnet. Riktigt rolig är den! Hon måste frysa in sina kontokort, men det går sådär kan man ju säga... och den handlar inte bara shopping som jag var rädd för; man får följa hennes liv då hon söker jobb (som journalist). Och hennes trassliga kärleksliv.
» Har ni sett/vill se den?

Kram, nu ska jag fortsätta se på Robinson! ♥

INTERVJU

Skruva upp volymen!
Nu har jag intervjuat Klara som driver en otroligt bra blogg, och dessutom är en väldigt målmedveten tjej som redan planerat vad hon vill göra i framtiden. Visste ni t.ex. att Klaras familj har 11 Siberian huskys? Eller att hon älskar låten här ovan (Oh susie)? Nej, jag tänkte väl det.

Nu börjar jag med en lite klurig fråga ... hur nöjd är du med din blogg på en skala 1-10? Hmm, jag vet inte riktigt, som det ut nu är det inget jag vill ändra på, och jag har lagt ner väldigt mycket tid på den, så kanske .. 8? :)

Bra svarat tycker jag - du borde vara hur nöjd som helst med din fina blogg!

Klara Ekmans blogg handlar om vardag samt viktiga diskussioner och mycket humor. Vill ni få er ett gott skratt kan ni alltid spana in det här inlägget på Klaras blogg!
© Kkklaraaa.blogg.se

Berätta lite om dig själv! Jag heter Klara och fyller fjorton nu i maj. Jag har bara bloggat i lite över en månad men tycker det är superkul. Det roligaste är nog kommentarerna man får. Jag älskar djur! Jag och min famlij har 11 Siberian huskys - draghundar. Jag brukar tävla med dom. Under hela mitt liv har jag ridit och tävlat och haft 4 egna hästar. Men i februari det här året var jag för gammal för att tävla B-ponny och eftersom min Regina älskar att tävla och träna vill jag att hon ska göra det. Vi sålde henne till en jättebra familj i Norge där hon har det super, vi ska hälsa på där i sommar! Annars gillar jag att vara med kompisar och gå på stan. Men största intresset är självklart ridning och min hund Karmen som är ett år. 
Klaras hund Karmen

Har du något udda intresse som inte så många känner till? Ja det här med hundkörning är ju ganska udda för att vara i min ålder, men det är ganska många som känner till det. Jag tävlade tillexempel VM förra året med hundarna. Också jag är otroligt intresserad av skolan, jag älskar skolan. Jag älskar att få läxor och plugga till prov, jag älskar att redovisa. Alla tycker det är helt sjuk men det är helt enkelt så jag är. Nu låter jag förmodligen som 67 år men jag tycker verkligen det är kul.

Vad vill du bli när du är vuxen? Åh jag har hela min jobbkarriär planerad. Först ska jag gå naturlinjen och utbilda mig till läkare. Jag ska bli en jättebra läkare och rädda liv. Sen ska jag flytta till USA och ha en egen hästranch med flera hundra hästar som jag föder upp, tävla och utbildar. Självklart tillsammans med mina barn och anställda. Därefter ska mina barn förhoppningsvis ta efter och hästranchen ska gå i arv.

Vilka bloggar läser du dagligen? Jättemånga. Kända bloggar som Blondinbellas, Kenzas och Kissies, eller ja massa mer. Och jättemånga okända som jag klickar in mig på och läser. Men på min bloglovinlista ligger det över 50 bloggar!

Vad tycker du själv är roligast att få läsa om på en blogg?
Humor blandat med seriösa saker. Jag älskar mode och kläder, så det är kul och titta på inspirationsbloggar. Men det är viktigt att inte vara för seriös utan ha med humor ibland. Jag gillar de mesta bloggar tror jag.

Vilka är dina favoritämnen i skolan? Jag har massor. Idrott, Matte, Alla No-ämnen, engelska, bild och slöjd tror jag.

Berätta om hur en vanlig Klara-dag skulle se ut.
Först är jag med någon kompis, vi åker kanske in till stan. Eller så går vi hem till mig, värmer Dumleoboy, brer 10 kanelmackor och käkar det till Sex and the City. Sen sitter jag vid bloggen, är med djuren, eller så springer jag.

Tack för intervjun och trevlig helg!
Ska du göra något skojigt? Igår kom min syrra hit, idag är det släktmiddag och imorgon ska jag bara med någon kompis. Tack själv sötis :)
© Kkklaraaa.blogg.se

» KLICKA HÄR för att besöka Klaras blogg! :)

Twilight-beroende


Det är sjukt hur svårt det är att lägga ifrån sig Stephanie Meyers böcker i Twilight-serien. Jag är mitt inne i den andra boken och igår läste jag ända tills midnatt. Jag lovar, man blir helt fast - och det kan ni säkert intyga som läst Twilight-böckerna! Igår läste jag om när Isabellas (huvudpersonen) kompis Jacob blev till en varulv precis innan jag skulle lägga mig, och det var ju inte särskilt smidigt gjort... Jag hörde ljud utanför och även om det är fånigt så blev jag skiträdd. Twilight är inte bara varulvar för er som inte läst tvåan ännu ;) Så, jag ropade på pappa som var vaken och skrek: "pappa, jag tänker på varulvar och kan inte sova!" Haha, pappa svarade bara: "försök att inte göra det" x/
Twilight-böckerna kan verkligen vara skrämmande ibland!

Taylor Mamsen-inspirerad look


Ojoj, extremt dålig kvalité på min mobilkamera. Haha, i alla fall när man ser skillnaden så tydligt på bilderna ovan ... Men här får ni en bild på dagens outfit, och vem som inspirerade mig! Vi börjar se lite lika ut, jag och Taylor Mamsen; vi har ju båda klippt lugg och därmed ändrat våra stilar lite (men mest hon) och idag hade vi liknande kläder, haha (a) Såg henne första gången i Gossip girl men när jag sökte på hennes namn på wikipedia såg jag att hon varit med i många fler filmer - första gången i en reklamfilm som 3-åring. Haha, reklamfilm kan ju inte vara något undantag ;)

På lördag fyller pappsen år och imorgon ska vi fira honom för hans syster, Linnea, och hennes pojkvän Andreas som vi umgås väldigt mycket med. Andreas är även pappas kompis sen länge och ni förstår nog vem som gjorde att Linnea och Andreas träffades ;)
Troligtvis skippar jag min badmintonträning, trodde inte att jag skulle bli tvungen att göra det men nu meddelade mamma att det var bäst så. Tråk, har ju inte kunnat träna badminton på länge nu pga min förkylning :/ Men på söndag kan jag träna :)
Och vet ni? Nästa vecka kommer vi börja få utomhusträning med innebandylaget, så istället för vanliga innebandyträningar kommer vi springa ute och göra olika fysövningar. Låter rätt jobbigt, men bästa konditionen kommer vi ju få! ^^,

Idag har jag planterat jordgubbar och lite smultron med mamma. Vi planterade allt där våra kaniner bodde förut (visste ni att jag haft kaniner?). För inte vill man att det ska växa ogräs där man haft sina älskade kaniner, nej - vi ville göra något fint för deras minne! Min första kanin Love togs av räven och hittades med avbitet huvud på skolgården. Ni anar inte som jag grät den dagen...och jag saknar honom fortfarande.

Har ni varit med om sorgen att förlora ett djur?
Kram, sov gott inatt! ♥

Satsa på afrikanskt tema i vår!


» AFRIKANSKT ÄR INNE i VÅR/SOMMAR
1.
Tunika från Forever21 - $22.80
2. Armband från Asos - £8.00
3. Sjal från Farfetch - 299:-
4. Väska från Chique - 449:-
5. Skor från Topshop - £65.00

Nu ska jag ut med mamma och plantera jordgubbar, kram på er! ♥



SJÖMANSTEMA I VÅR


Idag låg Elle i brevlådan (jag prenumererar). Där stod - som alltid - en hel del om mode och b.la. om att sjömanstemat är tillbaka vår 09!
Här ovan ser ni lite snygga kläder jag hittat...
1. Klänning från Topshop, £45.00
2. Linne från Topshop, £14.00
3. Shorts från Asos, $15.80
4. Brosch från Topshop, £20.00
Satsa på marint, rött, vitt och söta accensoarer med skepp på
 i vår/sommar! (;


Kram Rita ♥

Ett tips för er choklad-älskare!


Idag var det Operation Dagsverke, något många skolor i Sverige ställer upp i. Alla elever får ledigt från skolan en viss dag (i mitt fall idag då) och man får göra något jobb som man får pengar för. Jag var hemma och rensade ogräs och höll på i trädgården, min kompis Linnea var i ett shoppingcentrum och frågade folk där om de ville bidra med pengar, Olivia packade ihop hemma eftersom hennes familj snart ska flytta. Ja, man kunde göra i princip vad som helst, bara man fick pengar för det. I år går alla pengar till Afghanistan och eftersom det är ett fattigt land där inte många kan gå i skola, så passar det väl alldeles utmärkt. För dessa pengar ska det nämligen byggas skolor i Afghanistan.
Visst är det bra med Operation Dagsverke?

Nått annat som är bra med Operation Dagsverke är att man får en dag ledig, iförsig arbetar man ju många timmar men man får ändå lite tid över! Då kan man t.ex. cykla ner till Mälaren om man bor i Stockholm och äta B&J-glass med sin bästa kompis. Chokolate Fudge Brownie är bara choklad; chokladglass med bitar av chokladbrownie. Rekommenderas verkligen till er choklad-älskare! ;)

I mittenbilden ser ni var vi tillbringade några härliga timmar. Kunde sitta med uppdragna mjukisbyxor och det var riktigt soligt, sen kom ju regnet :/ Fast på bilden till höger är det bara ringar efter att vi dragit med halm över vattnet, var rätt ballt :)

bloglovin
Det här är mina unika prenumeranter via bloglovin, bli en av dem vettja! ;)
Börja prenumerera på min blogg, så prenumererar jag på din . . .

Har ni haft en bra dag? ♥
Pusspuss!

Min namnsdag idag!

Gissa vem som har namnsdag idag?
Jo, jag! ;)
Tack alla sötnosar som smsade/ringde imorse och grattade ^^

Hoppas ni har haft och har en riktigt bra dag, vi är lediga från skolan idag med skäl av Operation Dagsverke, i år går pengarna till Afghanistan. Alla får samla in pengar på ett eller annat sätt; hemma, på föräldrarnas jobb, eller vara kreativ och hitta på något annat. Jag har varit hemma och fixat i trädgården, rensat ogräs, vattnat och planterat. Sen, när jag var klar med det, träffade jag Tove och vi cyklade ner till vattnet och åt B&J-glass :)
Mer bilder får ni se senare!


Kram! ♥

Chris Brown 20 år idag

Här nedan ser ni mina favoritlåtar med Chris Brown. Vilka är era favoriter med honom?

» Spola framåt om ni vill skippa intervjun i början av videoklippet!

Har svårt att tänka mig att Chris Brown, här som 17-åring, misshandlat Rihanna. Men det är helt sant, tyvärr måste jag säga, eftersom jag älskar Chris musik. Läs mer här ...

Gimme that, gimme that... Håll med om att det verkar jävligt grymt att se Chris Brown live!


Grattis säger vi till Chris Brown som fyller 20 idag!

Kram ♥ Hoppas ni får en mysig kväll :} Nu ska jag läsa andra Twilight-boken ("När jag hör din röst") och sen är det Desperate housewives samt fotboll i Champions League!


I like to move it, move it!

Idag har jag varit med Tove (närmast) och Olivia ♥ Tove kom senare eftersom det bara var jag och Olivia som fick sluta tidigare, vår musiklärare var sjuk men Tove hade NO.

Vi har även valt ut musik till vårdiscot, här är vår låtlista :]
Justin Timberlake - Sexyback, My love, Rock your body
Lady Gaga - Just dance
Madonna - Hung up
Florida - Right round
Alcazar - Stay the night
David Guetta - Everytime we toutch
Agnes - On and on
Basic Element - Feelings
Byz - Karatefylla
Nelly - Hot in here
Madagascar - I like to move it
Usher - Yeah
Katy Perry - Hot and cold
Lazee - Rock away
Beyoncé - Check on it
Rihanna - Please don´t stop the music
Britney Spears - If U seek Amy
Modjo - Lady


Hehe, vi valde även den här låten till discot. Så jävla skön!

Pusshej ♥

Sitter och kollar på Kopps


Vi fick sluta tidigare idag så jag och Olivia stack hem till mig. Vi skippade lunchen i skolan eftersom det var strömming, blää! Istället gjorde vi mannagrynsgröt, första gången jag gjorde det själv och det var väldigt enkelt ;) Bara att koka upp vatten med salt, sedan lägger man i grynen. Klart! Min katt Skruttan är så söt för hon verkar känna igen Olivia, hon har varit kattvakt åt henne och de blev best friends forever efter det (;

Sitter och kollar på Kopps med Olivia, den är så jäkla rolig! Handlar om (ja, det ser ni ju själva) några poliser. Just nu går det jättedåligt för dem och de måste lägga ner sin polisstation eftersom det aldrig är några brott där de bor. Nu försöker två av dem övertala ett fyllo att snatta så de får något jobb att göra. Hur roligt som helst, verkligen.
Har ni sett den? ^^,

Kram ♥

Skön video från Pippi Långstrump!


Idag fyller Ingrid Nilsson som spelade Pippi Långstrump 50 år. Älskade verkligen Pippi när jag var liten, och det tror jag säkert ni också gjorde som små ;) Det här är en av mina favoritscener ur Pippi, tror en av mina läsare säger detsamma, eller hur? (A)

Sov gott inatt, puss! <3

24 skoldagar kvar till skolavslutningen!

Hej söton! ♥ Hoppas ni fått en bra start av veckan (:

Idag hade jag på mig min hyffsat nya kofta från Indiska som jag använde första gången, visst är den rätt söt? (A)



Tycker den här bilden blev så fin från idag i skolan. Julia till vänster (ser ut att ha nått riktigt intressant att berätta!) och Tove till höger. Sötaste! ♥

Idag i skolan fick vi även hem omdömen; eftersom vi inte får betyg än så får vi något som kallas P.O.D.B och då kan man få dessa resultat i respektive ämnen: osäkert, når målen, når målen i hög grad, samt en kommentar från läraren. Jag fick i hög grad i nästan alla ämnen så det var väldigt kul :) Fick även tillbaka hemuppgiften vi haft i NO och den nådde jag med god marginal, wihoo!


Efter skolan

Jag och Tove gick hem till mig, käkade mellis, tränade lite SO och lärde oss alla engelskaglosor till på fredag (A) Vi har prov om stormakstiden nästa torsdag, vilket just nu känns lite jobbigt med tidsschemat. Vi har haft väldigt få lektioner och det är inte alls så många kvar innan provet. Så det gäller att plugga i god tid!
Sedan, vid 4, cyklade jag och Tove ner till Mälaren :P

Här ska vi bada i sommar! Vet ni, jag och Tove har redan badat ;) I lördags (2:a maj) gjorde vi det, tokiga som vi är (a) Fast, nu väntar jag hellre tills det blir riktigt varmt i vattnet. Idag var det en väldigt varm och solig dag, NOT! Men det var skönt att få cykla lite, och det är alltid mysigt att umgås med Tove ^^,

Hoppas ni får en underbar kväll,
kramkram ♥

Köpte födelsedagspresenter till m&p idag

Gokväll bloggen! ♥ Idag har jag varit med Moa och först var vi i ett shoppingcentrum där jag hittade presenter till både mamma och pappa. De fyller båda 41 år nu i maj :) Efter att ha varit där ett tag och sprungit ut och in ur butiker, åkte vi hem till Moa...

Imorse träffade jag min kompis Moa (som jag känt i all evighet) klockan 12 i ett shoppingcentrum och det var verkligen jättemysigt! Vi lunchade på Subway, har ni varit där nån gång? Man säger exakt vad man vill ha på mackan; vilka grönsaker, vilket bröd osv... sen rekommenderar jag er verkligen att köpa kakorna som säljs där, yummi!

Sedan var vi hemma hos Moa, och en hel del utomhus. Vi hoppade studsmatta, gick ut med deras hund Lucky, sjöng Sing star och såg Twilight-filmen. Filmen var verkligen hur bra som helst, ni borde se den! Filmen och boken är minst lika bra ^^

Nu har jag just kollat på Gossip girl, följer ni det?

» HÄR hittar ni underbara foton som Moa fotat med sin nya systemkamera, kommentera hos henne så blir hon glad!

Sov gott inatt och hoppas ni får en bra vecka (:
Puss & kram ♥

Underbar jeansjacka!

» 19-årig tjej från Singapore (Lookbook)

Tycker om den här outfiten för att den är så enkel; tröja, jeansjacka och några armband.
Älskar dessutom jeansjackan :)

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag snart träffa min kompis Moa och vi ska åka in till ett shoppingcentrum, jag ska leta efter en present till pappa och eftersom hon är pank så ska hon väl mest hjälpa mig (A) Sen drar vi hem till henne och kollar på Twilight-filmen!

Kramkram ♥

Fashion Against Aids

Det tyska bandet Tokio hotel designar nu för H&M. Kampanjen heter Fashion Against Aids och bidrar, precis som det låter, med hjälp mot den dödliga sjukdomen aids. Ett gäng artister (Katy Perry m.fl.) är med i kampanjen, även Tokio hotel (Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing och Gustav Schäfer). Sådär ser deras t-shirt ut och den börjar säljas i butik den 28 maj, lägg datumet på hjärnan! Tänker ni köpa er en t-shirt designad av Tokio hotel?

Andra som bloggat om detta:
Kenza (oväntat, eller hur?)
Mariam (hon fanns med på startsidan av blogg.se)

Hoppas ni får en underbar söndag! ^^,
Kramkram ♥

Tjejmiddag hemma hos Violet

Kom precis hem efter en störtmysig kväll hemma hos Violet! ♥
Eftersom hon nyligen fyllde 15 bjöd hon in några kompisar på tjejmiddag.

Violet hade på sig rosettdiademet jag gett till henne i födelsedagspresent, sötnos! :*

Här är vad jag köpt, fast det här gav jag till henne tidigare eftersom det inte var idag hon fyllde år :) Idag hade jag köpt med mig ett par doftljus och små söta rosor (A)


Ikväll hade jag på mig min kjol från Zara (London), till det en benvit tröja som är u-ringad fram från Lindex (99:-)



Några utav gästerna ...

Sandra (i blått) och Katharina är så rara båda två :) De går i min badminton, börjar gymnasium efter sommaren, har underbar humor. Dessutom är Katharina min släkting, det ni! Tänk att helt plötsligt få reda på att er kompis även är en släkting ;O

Vi åt tacos, tårta till efterrätt, såg på film, myste, tog flummiga kort, sjöng Sing star... tack för allt, Violet! :)

Kram på er ♥

Jag och Tove badade idag!

ÅRETS FÖRSTA DOPP
09-05-02 

Nu har jag badat! Den andra maj är det idag, och jag har badat, kan ni fatta det? Jag och Tove (på bilden däruppe) sprang till badet så vi skulle bli varma runt 10 imorse, sedan bara rusade vi i vattnet utan att bry oss det minsta om hur kallt det var. Haha, galna vi är va? Visserligen sprang vi bara i, doppade huvudet, sprang upp igen. Menmen (a)

Är ni badkrukor som väntar med att bada (precis som min pappa, han är världens största badkruka!) tills juli-augusti då vattnet är som varmast?

Kram, hoppas ni är ute och njuter av vårvärmen! :)

Madonna och Anastacia live i sommar, längtar!


Just nu sitter jag hemma och lyssnar på Madonna, vår skiva med henne som spelas upp om och om igen på datorn. Längtar så till hennes konsert i augusti på Ullevi!

Sedan längtar jag till Anastacia-konserten, hon är en av de artister jag tycker har jäkligt häftig röst.

Nån som ska på Madonna i augusti (Göteborg)? Eller Anastacia i juni (Stockholm)?

Hoppas ni får en underbar dag,
kram ♥

Gladiatorsandalerna kom till användning soliga första maj!


Hej på er! ♥ Det har varit en underbar dag och det har varit så kul att hjälpa till på fotbollscupen! (En cup skapad av min brorsars lag för pojkar födda 98 och 99). I mitten ser ni mig och min flummiga kompis Tove, vi gjorde precis det jag skrev i inlägget tidigare idag; stod i cafét, fotograferade och sålde lotter. Lotterna sålde vi på BP-Elfsborg (allsvenskan). Lite kul att vi fick gå och se den matchen! Matchen slutade 1-1, bra jobbat av BP måste jag säga.
Solen sken och mina gladiatorsandaler kom till användning idag igen, hade de igår på valborg också (:

Vad har ni gjort idag?

Valborg

Hur firade ni valborg? :)

Det här året firade vi valborg med mammas kompis Magda och hennes familj (man, tre barn, och deras nya hund räknas väl också som familjemedlem). ^^, Det var jättemysigt och innan vi gick till majbrasan hade vi hoppat studsmatta, suttit ute på balkongen i solen och pratat, plus att vi åt grillat! Senaste gången jag träffade familjen var vi i Orsa Grönklitt och åkte skidor, har fortfarande minnen från när jag och Hanna (äldsta barnet på bild ovan) åkte knapplift där tillsammans x')


Idag ska jag hjälpa till på en fotbollscup min brorsas lag anordnat och eftersom pappa är tränare så har han varit en av arrangörerna ;) Jag och min bästa vän Tove har tagit på oss rollen att hjälpa till, riktigt vad det innebär har jag inte riktigt förstått men typ som att sälja lotter, stå i caféet där, fotografera. Vi får se!
Men först och främt vill jag bli frisk från min förkylning, ni ser däruppe vilken medicin jag tar för att bli av med den :/

Kram, hoppas ni får en underbar första maj!

Njut av att vara ledig (;

RSS 2.0