Fredag, lördag & söndag

I fredags åkte jag till Maja och vi hade helmysigt! Gick och köpte pizza som vi åt hemma hos henne - de bor i världens mysigaste hus och så har de ett torp på tomten där jag sovit några gånger hos henne; den här gången sov vi inne i huset eftersom Maja hade match lördag morgon. Vi åt pizzan som tyvärr han bli lite kall eftersom vi skulle sätta på en dvd (Bridget Jones dagbok som jag aldrig sett) men varken jag eller Maja är några teknikproffs så vi förstod vi inte hur man sätta på x-boxen x') Det slutade med att vi såg en VHS, "En riddares historia", jättebra film faktiskt :) Kollade även på Majas fotbollsmatch på 11-mannaplan lördag morgon, skitduktiga var de! Tyvärr förlust mot Sollentuna, 1-2 :/ Länk till Majas blogg med ny design ♥

 

I lördags var jag tvungen att åka hem samma kommunala väg som dit; ungefär en och en halv timmes resa från mig till Åkersberga men jag satt och läste & lyssnade på Michael Jackson (läste ut tredje Twilight-boken på engelska påväg hem!). Vi spelade innebandymatch i division 1 mitt lag, bästa divisionen. Lite nervöst innan måste jag erkänna. Matchen slutade oavgjort med 2-2 och alla kämpade jättebra! Efter det gick jag hem, åt jättegod middag, sen träffades jag, Julia, Olivia, Tove, Pontus, Jesper W och Jesper B. Nu i september månad blir det kallt och mörkt väldigt tidigt, det slutade med att vi stack hem till Jesper B, vi låg typ ute i en.. hur ska jag beskriva den..? En rund utesäng ;) Så där låg vi alla i den sköna sängen på deras balkong med utebelysning tänd, sen kom hans snälla mamma ut och frågade om vi ville dricka te och äta rostade mackor. Jesper B's familj är sjukt snäll alltså :]


I söndags döpte sig en släkting (mammas släkt).

Lilla Melvin

God mat hemma hos Henric, Lisa, Edvin, Evelina och så Melvin efteråt

Min brorsa och jag gick ut och hoppade studsmatta

 

Idag var jag med Olivia efter skolan. Jag har förhört henne på franska och hon har förhört mig på tyska, vi lyssnade även på Sexy bitch med David Guetta på högsta volym och dansade, haha blev riktigt snygga videos ... vi pluggade även matte och SO, mycket prov framöver. Sen stannade hon kvar hos mig och kollade på Idol, alla killar var jäkligt grymma! Vad har ni gjort idag alla underbaringar? =)

 

 

 


Söndagscafé, dop och badmintonträning på schemat


Mitt nya armband, köpte ett likadant i present till Maja (sov hos henne fredag-lördag) fast i rosa. När jag stod där i kön och mamma undrade om inte jag ville ha nått till mig själv så svarade jag att jag ville ha ett likadant armband som henne ;)

Min katt Skruttan imorse

Hon har så himla häftiga ögon, tycker ni inte?

Nu ska jag fika på söndagscafé med Mikaela och senare idag döper sig en släkting, fler bilder från helgen kommer! ♥ Tack Jesper B för en mysig kväll hos dig igår :)

Mysiga planer med Maja imorgon

Hittade den här bilden på mig på bärbara datan, måste vara tagen i våras någon gång. Vad tycker ni - ska jag klippa lugg igen eller behålla min långa lugg? ^^

 

Imorgon, fredag, ska jag åka till Maja efter skolan. Blir en lång resa till henne; buss, tunnelbana, byte av tunnelbana, buss och så tåg sista biten, sammanlagt ungefär en och en halv timme ;o Jag kommer sitta och läsa tredje Twilight-boken på engelska (blir ju aldrig klar med den!) och "En shopaholics bekännelser". Var och köpte en jättesöt present till Maja idag, tänker inte avslöja här på bloggen vad då Maja läser min blogg, haha.. det får du vänta med att se tills imorgon (a) Vi tänkte hämta upp pizza när jag är framme i Åkersberga som vi sedan ska äta hos henne, och så ska vi köpa Ben och Jerry-glass medan vi väntar på pizzorna, och senare blir det väl film och glass. Mysigt värre! Min mamma har växt upp med Majas pappa; min mormor var gift med hennes farfar. Så vi är kusiner kan man säga :) Älskar dig gumman! ♥

 

Hoppas ni får en underbar helg! På lördag har jag även innebandymatch, söndag dop (en i mammas släkt som döps). Vad har ni för planer?


Skola till 12, shopping med Julia, promenad med Mikaela

Hej på er, idag hade vi kompensationsledigt halva dagen eftersom vi guidat på Drottningholm utanför lektionstid. Därför åkte jag och Julia och shoppade lite ^^ Eller rättare sagt; Julia shoppade och jag hjälpte henne ;} Hon köpte både det ena och andra, allt ifrån nya strumpbyxor till Adidas-byxor. Sedan, när jag kom hem, ville Mikaela träffas & ta en promenad så det gjorde vi. Märks att hösten är här...






Härlig bild på Mikaela eller hur? Hon är nog min kompis som har häftigast ögon.

Mikaela och hennes kompis Sofia driver en jättebra blogg som ni hittar här ! :)
Hoppas ni får en trevlig kväll, kramkram ♥

Fika på Wayne´s, badminton- och innebandyträning

» Topshop.com

Imorgon ska jag shoppa med Julia eftersom vi har kompensationsledigt efter guidningen på Drottningholm. Vi ska äta lunch i skolan, därefter blir det shopping!

Nu när jag tonat håret mörkare klär lila, senapsgult och andra höstnyanser bättre än något. Inte för att man ska vara så noga att man matchar håret till kläderna x) Tunikan ovan på bild (Topshop) är väldigt söt men kanske inte någon höstklädsel.

Sov gott inatt & hoppas ni haft en riktigt bra dag! Det har jag :] Direkt efter skolan åkte jag till Violet som bor i stan (buss & tunnelbana). Tyvärr hann jag inte se hur hon bor då det blev väldigt ont om tid innan träningen, men vi hann dricka varsin chailatte på Wayne´s Coffee (älska chailatte!) och prata lite innan det var dags för badminton. Sedan har jag gjort matteläxan, pluggat tyska och haft en till träning nu under kvällen; innebandy. Även kollat på världens bästa program Andra avenyn på svt.se (avsnitten visas samma dag som de sänds på tv). Nån mer som följer A.A?

Språkresa 2010

Bilder från Katharinas tjejmiddag förra helgen

 

Det är så sant som det är skrivet . . . Nästa sommar drar jag och Katharina på språkresa till England! Det känns helt ofattbart att jag tillsammans med Katharina som fyllde 16 för inte alls längesen, sticker till Hastings ensamma tre veckor för att bo hos en (förhoppningsvis) trevlig engelsk familj och träna upp oss i det engelska språket. Jag åker lite tidigt för min ålder och hon lite sent så det blir nog perfekt (a) Det kommer inte enbart bli språkträning förstås (varje dag går man i skola) - en hel del annat såklart! =) B.la. disco 2 ggr/vecka, en heldagsutflykt till Brighton (väldigt fint där tydligen) samt vistelser i London, då blir det shopping! :D + myycket mer..

 

» Här kan ni läsa allt om vår resa.

Har Du varit på språkresa? I så fall vill jag gärna höra mer! :)

 

HASTINGS, HERE WE COME! Lite information som jag hittade på Wikipedia:

Hastings är en stad i East Sussex i England med omkring 85 000 invånare. Den är en kuststad vid Engelska kanalen. Staden är mest känd för slaget vid Hastings (1066) som medförde att normanderna erövrade England. Numera är staden en semester- och utbildningsort. Jag längtar som F*N till nästa sommar..! ^^

 

Just nu har jag den här låten på hjärnan (Say say say - Michael Jackson och Paul McCartney). Får fan gåshud när Michael Jackson börjar sjunga, han är odödlig genom sin fantastiska musik. Rest in peace Michael Jackson; the King of pop.


En dag med systrarna Johnson + söndag med fik & träning

Hej på er! ♥ Här kommer lite försenade foton från gårdagen; hade inte så mycket tid att skriva då jag umgicks med Olivia och hennes storasyster Sofia på förmiddan, spelade innebandymatch med matchstart klockan 17 samt hade Tove som sov över på kvällen. Här kommer i alla fall lite bilder med de fina systrarna Olivia och Sofia ♥

Hihi, kramar träd. Tänker på när Stig Helmer, Sällskapsresan, går i terapi x')


"Öhm, vad håller du på med syrran..? ;S"

Haha, älskar den här bilden!

Äkta syskonkärlek.

Sofia hade lite kontakter på ett stall - vi hälsade b.la. på Julias sköthäst i hagen.

Så härlig bild.

Avslutar med en fin bild på det tindrande vattnet. Vilket underbart väder det var!


Som jag nämnde längst upp i detta inlägg sov Tove över igår-idag (hennes pappa hade enligt Tove gubbmiddag hos dem så hon behövde någon att sova hos) ;P Vi hyrde film ("Tretton"), satt ute på balkongen till villan jag bor i och snackade, sen somnade vi rätt tidigt, trötta efter matchen som slutade 3-3. Första halvlek låg vi under med 3-0, sen visade vi att man inte ska sluta kämpa! Tove gjorde förresten ett skitsnyggt mål efter assist från mig =) Olivia som fick spela center (vanligtvis back) gjorde också ett mål, stenhårt skott. Imorse vaknade jag o Tove tidigt så vi lämnade tillbaka filmen vi hyrt och efter det gick vi ner till vattnet, samma ställe som jag alltid promenerar på längs Mälaren och sedan åt vi på söndagscafé. Jag åt korv m. caféets hembakade bröd + Pago, min favoritdryck, o äppelkaka. Yummi!




Rätt fin bild eller vad säger ni?

Alla bilder är fotade med systemkameran jag fick på min födelsedag den 30:e juli, jag är så himla nöjd! Har ni systemkamera, och i så fall; vad heter den?
≥ Själv heter min CANON EOS 450..,

Sov så gott & hoppas ni får en alldeles underbar vecka! Själv har jag massor med planer; imorgon ska jag vara med Olivia, Lollo och Otilia, på tisdag kanske jag ska hälsa på hos Violet som flyttat till stan (!), på onsdag shoppa med Julia & ännu mer.


The ugly truth

Igår var jag på bio med Olivia, det var riktigt kul! Längesen man var på bio; senaste gången för mig var med Maja, Jesper L och Gurra i somras då vi såg på Brüno, sjuk film alltså xS The ugly truth var däremot över mina förväntningar!

Katherine Heigl, en av mina favoritskådespelare, tillsammans med Gerard Butler.

Från att gå från värsta ovänner till... ja, se filmen själva ;)

 

Boka biljetter till The ugly truth nu på direkten, länk här.

Nu ska jag spela innebandymatch, hoppas att ni har en trevlig dag!

 


Rolig kväll med L+L+L+V+T+S+J ♥

Hej på er, hoppas ni haft en bra torsdag! Nu är det snart helg, alltid samma härliga känsla. Fredagar, det är bästa dagen på hela veckan det. Imorgon tänkte jag träna i 5-gruppen (17.00-18.30) och efter det ska jag och Olivia se på bio, The ugly truth.
≥ Någon som sett den?


I somras på Olivias land i Alingsås.. ska bli så kul imorgon!


Idag har jag först tränat, innebandy 16-17. Sedan gick Sofia, ny i innebandylaget, hem till mig, vi käkade lite middag, och sedan gick vi hem till henne och hämtade jultidningar som vi gick ut och sålde tillsammans med Tove, Lisa, Linda och Julia. Haha, det gick ju riktigt bra, vi fick ingenting sålt på drygt en timme xP Alla hade samma svar: "ni är sena, det har redan varit tio stycken och plingat på." WTF, för sent att sälja jultidningar i mitten av september? Aja, efter att vi "sålt" jultidningar (snarare försökt sälja jultidningar) träffade vi Ludde och Viktor. Vi var ute med dem en stund, sen kollade vi på Idol hos Viktor. Sofia & Linda var tvugna att gå, Linda hade ännu inte ätit middag, vi andra stannade kvar hos Viktor tills Idol var slut. Det var riktigt roligt, det får vi göra om! Ludvig går i min parallellklass, inte känt honom så bra tidigare men han är jäkligt snäll :P Haha, sjunger fint också..

Bättre lycka nästa gång tjejer!

Kvällens låt eller vad säger ni?


En härlig höstdag

Hej allihopa, då var man tillbaka till skolan igen, utvilad efter hemstudiedagarna. I skolan rullade allt på som vanligt, vi fick SO-planeringen inför hela året och det verkar som att vi ska göra mycket skoj! B.la. jobba med lag och rätt vilket ska bli extra kul då jag kan tänka mig att bli advokat. Författare och fotograf också (a)

Idag efter skolan gick jag hem till Julia och vi pluggade matte, drack smoothie och flummade, som vanligt haha! Vi var även ute på en mysig promenad i höstvädret :)

Sötaste Julia, besök hennes blogg här. Hon har en splitter ny header, made by moi.

Världens finaste bild på mig och Julia eller vad säger ni?

Jag och Julia lärde känna varann innan vi började i samma klass i sexårs (gått i samma klass sju år) av ett stort misstag. Jag skulle skicka inbjudningar till mitt 6-årskalas och råkade bjuda fel Julia så Julias mamma ringde och frågade vem den här Rita var som Julia var bjuden till ;P Men Julia dök upp på mitt kalas för hennes mamma tog reda på att vi skulle börja i samma klass, och idag är vi bästa vänner. Det har hänt mycket med tiden men idag är allt bra och det är jag tacksam över ♥

 

Ebba frågade mig hur jag hinner med allting; träningar, shopping, läxor, bloggen...

Här har ni mitt schema inför hösten!

Måndagar: min enda lediga dag - blir mycket plugg och kompisar

Tisdagar: badminton 16-17 och innebandy 20-21, A.A på kvällen (a)

Onsdagar: teater fast inte kommit in än - än så länge ingenting ^^,

Torsdagar: innebandyträning 16-17 och efteråt blir det oftast plugg

Fredagar: badmintonträning, antingen tränar jag 16-17 elr 17-18.30

Lördagar: Ofta matcher/cup men är helst med kompisar och har kul!

Söndagar: badmintonträning

Haha, vilken bild såg bäst ut? Före och efter..

 

Nu ska jag snart kolla på Inter-Barca och äta julgröt, yummi! Ha det så bra :]


Badminton och innebandy på en och samma dag

Halli hallå, hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Hemstudiedag idag igen, det är riktigt skönt, speciellt när man är klar med alla uppgifter och kan roa sig med annat. Jag hade mitt utvecklingssamtal idag och det gick strålande! Min mentor gav mig massor beröm, nästan så man fick en tår i ögat x') Haha, mamma grät faktiskt :S Förutom utvecklingssamtalet har jag hunnit med två träningar; badmintonträning 16-17 samt innebandy nu på kvällen 20-21. Innan dess var jag med Mikaela och vi skickade våra teateransökningar - vi vill nämligen börja på teater tillsammans ^^,

Vilken underbar dag det varit! Jag och Mikaela cyklade ner till vattnet (samma plats som bilden på headern), satte oss på en bänk, pratade och solade. Mys :)

Mikaela på bryggan, lika fin som alltid.


» Vad tycker ni om min nya header?

Kram på er & ha en fortsatt trevlig vecka!



Fredag, lördag, söndag & måndag

Hej allihopa, och förlåt för min usla uppdatering. Jag har helt enkelt inte haft den tid som krävs för bloggen, och inte konstigt.. I fredags kände jag mig dålig så jag gick tidigare från sista lektionen (SO) så fort jag blivit klar med min polisrapport om mordet på Gustav III, sedan tog jag en Ipren och kände mig bättre efter ett tag. På fredagskvällen åkte jag och mamma till stan, åt middag med våra kompisar Rosi och Sofia (Sofia är min barndomskompis som jag känt sen dagis). När Sofias föräldrar skilde sig flyttade hennes mamma till stan och nu bor hon i en übermysig lägenhet där varannan vecka :] Sofia dansade två och en halv timme kl 18:30-21.00 så efter att ha ätit middag gick jag, mamma och Rosi och mötte upp henne efteråt.

De häftiga ljusstakarna vi köpte till Rosi och Sofia i present för att vi fick komma :)

Sofia ♥

Deras katt Merilyn som går runt och vaktar lägenheten ;)

På lördagsmorgonen gick vi på promenad i Kungsholmen. Vill också bo i stan & när jag börjar gymnasium och brorsan högstadiet kanske vi flyttar från förorten i Sthlm där jag bor nu :) Även om jag trivs här vore det skoj, skulle ju träffa Sofia oftare :P

Stockholm är för vackert ...

Stadshuset.

 

 



 

På lördagskvällen var jag på tjejmiddag hos min kompis Katharina. Vi spelar båda badminton för samma klubb och i måndags fyllde hon 16, grattis gumman! Det är väldigt wierd för jag och Katharina visste inte om det men på våra mammors sidor är vi släkt på något konstigt sätt, be mig inte att förklara. Tänk att helt plötsligt inse att ni är släkt med någon på er aktivitet.. nej, jag fick en chock. Så Katharina är min badmintonkompis och släkting, hur konstigt det än känns. Framförallt är hon en bra vän och sommaren 2010 drar vi på språkresa tillsammans, ska bli så kul! Jag kom lite tidigare till henne och hjälpte henne med sin blogg, resultatet hittar ni här. Vi planerade även lite inför språkresan; vi bestämde oss för att åka till Hastings på Englands sydkust. Sen kom Violet (Sandra meddelade i sista sekunden att hon fått ifluensa; smittad av sin pojkvän) & då åt vi tacos + världens godaste kladdkaka till efterrätt. Sen kollade vi på nån oerhört snuskig och dålig film som vi stängde av efter en halvtimme, istället såg vi "Allt flyter" som var mycket bättre än jag trott från början! Vi hade väldigt kul och när jag åkte hem vid 23-tiden var jag på bästa humör :P Gav henne örhängen, höstte samt "I ♥ Hångel"-tuggummin i present x')

Innan jag åkte till Katharina var jag ute och sprang, blev rätt mycket god mat hos Sofia och Rosi på fredagskvällen, samt att man åt mycket (o)nyttigt på lördagen ;P Sedan åkte jag och Tove till Stinsen, ett centrum i Sollentuna där Katharina bor. Första gången jag var där och det fanns många bra butiker måste jag säga :} Ingen av oss köpte nånting men vi drack latte på Wayne´s Coffee och gick runt o kikade.

 


 

 

På söndagen finns inte mycket mer att säga än ett ord: innebandy. Ni har väl också haft cup sen tidigt på morgonen tills sent på kvällen? Fast det här var lite skillnad; dagen var inte fullproppad av matcher utan det var tre matcher men med vääldigt lång väntan. Första matchen började 10 (tog ungefär en timme med bil) och den sista matchen 19, så ni förstår ju att det var en lång dag. Men tiden förflöt på bra i hallen! Första matchen vann vi med 8-2, andra spelade vi oavgjort men vi hade förtjänat att vinna enligt mig och den sista avgörande matchen åkte vi ut med 3-1. Sista matchen var alla himla trötta och ville inget än att gå hem och sova, vilket var det första jag gjorde när jag kom hem. Orkade inte ens duscha, det gjorde jag imorse istället x) Bra kämpat hela innebandylaget! Nästa år ska vi komma till SM ^^,

På bilderna: jag, Olivia, Frida & Julia som inte vill synas :P Inte bilder från cupen..


En rolig sak var att min kusin Maja (vi kallar iaf varann kusiner) kom och kollade på sista och näst sista matchen. Hon bor där cupen spelades så det var ju perfekt för henne att komma och titta :P Mamma har växt upp med Majas pappa (min mormor var gift med hennes farfar) och jag har känt Maja så länge jag kan minnas. När jag och Maja var små bråkade vi 24/7 haha, vi gick i samma klass ett tag också innan hon flyttade. Jag har många fina minnen tillsammans med Maja & hon är otroligt snäll tycker jag idag ♥ Hon kom hem från Kroatien igår så hon var jäkligt brun!

» Spana in hennes blogg här.




Idag, måndag, hade vi hemstudiedag. Jag gjorde klart alla hemstudieuppgifter (dvs matte, SO, SV, tyska, engelska, NO m.m) redan i fredags innan jag åkte till Sofia. Imorgon har vi också hemstudiedag, underbart! :) Istället för att sitta hemma och plugga, jag är ju klar med allt, åkte jag, Lisa, Tove och Oliva in till stan och shoppade =) Det var riktigt kul, vår roligaste dag i stan tillsammans tycker jag. Förra hemstudiedagarna shoppade vi också, haha. Idag åt vi lunch på ett jättemysigt ställe vid T-centralen :] Det var lite olyckligt för Olivia glömde sina splitter nya Cheap Monday-jeans som hon just varit och köpt på cafét och servitrisen sa att de inte hittat dem, och ingen hade suttit vid bordet vi satt vid. Sedan ringde hon upp Olivia med glada nyheter så ni förstår nog att de hittade jeansen, stackars Olivia blev ju så ledsen - lägga 400 spänn på nya jeans som man slarvar bort direkt. Det hade ju inte varit så kul.. Men vi kom hem, nöjda och glada!

Jag köpte te från NK samt örhängen från Indiska.

Älskar mina nya örhängen! 39:- från Indiska.

Tack för en trevlig dag Olivia, Tove och Lisa! ♥

 

Efter att vi varit i stan och shoppat ville mamma att jag skulle föja med henne och hjälpa henne att lägga ner hennes kajak i vattnet så jag och Lisa följde med, köpte sallad på pizzeria innan, la oss på en brygga och åt medan mamma paddlade + att jag hjälpte Lisa med hennes polisrapport om Gustav III. Lisa var jätteduktig och skrev en riktigt bra polisrapport, eller hur Lisa? ;) Efter det gick Lisa till sig och jag till mig, lång dag har det varit. Kvällen avslutades med att jag och pappa gick ut och sprang ca: 3 km. Märks verkligen att hösten har kommit nu, kylig höstkväll..

 

Sov gott inatt, kramkram!

P.s imorgon, tisdag, ska jag ha utvecklingssamtal. Får hoppas att det går bra :}

 

 


Foton från Drottningholm

Hej på er, nu sitter jag här hemma med Olivia och Julia på lunchrasten. Vi kollar på MTV och tittar på bilder på Julias blogg som ni hittar här. Jag ska också ladda upp lite foton som min mamma tog igår på Drottningholm (klassen redovisade) ^^,

Julia K och Linda redovisade om Engelska parken på Drottningholm.

Fr vänster: Jesper B, Jesper L, Shayan och Lisa.

Gustav, Jesper W och Olivia.

Tove, Sofia, Daniel (ny i vår klass) och så Simon.

Vi valde väl den vackraste kvällen på Drottningholm?

Titta på fler bilder på Julias blogg, länk här.
Nu ska vi tillbaka till plugget, ha det så bra! ♥


Miniatyrglasögona på!

Hejsan! ♥ Har ni haft en bra måndag? Det har jag, bortsett från att jag fick dissen från en viss person.. inte första gången. Men jag och Mikaela i min parallellklass stack hem till mig efter skolan och hade väldigt kul, vi kollade på Beck (Mannen utan ansikte), käkade äppelkaka som jag och mamma bakade igår efter att jag kommit hem från innebandyn och pratade. Sen gick vi hem till henne, åt middag där, fixade våra naglar och lite sånt. Hjälpte även Mikaela med hennes matte, hon var jätteduktig när jag lärt henne lite om algebra och hur man räknar ut vad x är (a)

Här är en till bild från innebandylägret, fotat av Julia H :) ♥

Fr vänster: Olivia, Julia A, Rodjin & så jag, gjorde mig suddig i Picasa 3; googles bildredigeringsprogram som jag använder, rekommenderar det till er alla! ^^,

Idag hade jag på mig mitt halsband med miniatyrglasögon (ja, de är riktiga). Jag har inte visat dem på bloggen förut men nu vill jag höra din kommentar! Vi hade två killar från svenska kyrkan som kom och pratade livskunskap i halvklass på EQ:n idag, det var jäkligt kul, och en av dem frågade: "har du ett väldigt litet synfel?" ASG! Jag har inget synfel alls men erkänn att mina miniatyrglasögon är grymma?

 

Hoppas att ni haft en riktigt bra måndag, skolstart, jobbstart & allt vad det innebär med ny vecka - ha det bra & kramar från mig! Vill passa på att säga att min kära vän Olivia klippt page, ska bli så spännande att se henne :]


En minnesvärd helg med innebandygänget

Fotograf: Olivia

På bilderna (längst upp fr vänster): Frida och Julia A samt Julia H, Frida och Bell

Längst ner: Julia H, Rodjin, jag (haha, oseriös!) och Julia A samt Frida och Bell ♥

 

Hej allihopa, nu är jag hemma efter vårat träningsläger i Flen med innebandylaget. Vi har haft grymt skoj! På fredagskvällen åkte vi upp i olika bilar (jag fick åka med Mari, vår ena tränare) och klockan 19-20.30 hade vi träning på kvällen, därefter åt vi kvällsmat. Sedan gick vi mest runt och lyssnade på musik, låg och snackade i våra sängar och ja, ni ser ju på bilderna ovan att det blev rätt mycket flumm.. haha. Igår, lördag, hade vi två träningspass (en och en halv timme var passen) + match mot Flen. Vi förlorade med 6-3, de var riktigt duktiga. Menmen :) Idag, söndag, hade vi också två träningspass och på den sista träningen delade vi upp laget så som vi gjort hela helgen; svart (de fick använda våra vanliga svarta träningströjor) och så färgade som jag var, vi använde röda och gula västar (a) Matchen slutade 3-3, kändes lite surt att det blev oavgjort men det var jättekul att spela + att jag gjorde första målet efter en pass av Frida (vår duktiga center) :) Alla kämpade på bra, Olivia gjorde självmål men det gjorde ingenting - vi var glada ändå!
Den här låten har vi alla haft på hjärnan ända sen vi anlände till Flen . . .

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig fast klockan bara är 20:30, skola imorgon och igår gick jag och la mig ca: halv 2, vissa senare ;P Vad har ni gjort i helgen då?

Kram på er & ha en jättebra vecka!

So fruidelicious

Igår, efter skolan, drog jag och Tove iväg och shoppade. Jag skulle fixa nya nycklar på en nyckelservice men man vet ju aldrig vad som följer med hem ;) Förutom ett par Homer Simpsons-nycklar (nån mer än jag som är ett galet Simpsons-fan?) köpte jag parfymen Fruidelicious; Make Up Stores egna märke. Har ofta gått in på Make Up Store och doftat på just den parfymen och tänkt att "äsch, den kostar för mycket", men så frågade jag. Den kostade under 200 kronor, snacka om att vi blev förvånade! Jag och Tove gick även och drack chailatte på Wayne's Coffee, mums..

Har ni druckit chailatte nån gång? Om ni inte har, så gör det!

I


Gå in på Make Up Store nästa gång du får tid och dofta på den..

Vad har ni gjort idag? Själv har jag varit i skolan, haft innebandyträning, packat till innebandylägret som är i helgen.. och nu ska jag träna lite på min redovisning om Drottningholm; jag och tre klasskompisar ska redovisa om Demosthenes ^^, Imorgon är det bara redovisning inför klassen men nästa vecka ska vi redovisa för alla familjer till klassen på Drottningholm. En rolig sak var att jag satte rekord på multiplikationstestet idag i skolan, rekordet hade Gustav (runt 6 min) men nu satte jag alltså nytt rekord: 190 tal på tiden 5,26. Fast jag fick lite hjärnsläpp ibland ;)

Hoppas ni får en jättebra helg, själv sticker vi (mitt lag) på innebandyläger.


Tonat håret, vad tycks?


RSS 2.0