Brorsan bästa 99:an i Sverige på badminton!

Imorse gick jag upp klockan 7 för att åka till Uppsala med familjen och heja på brorsan som spelade Svenska cupen i badminton. Är rätt trött nu haha ;) Jag föddes faktiskt i Uppsala - inte många som vet - men flyttade till Stockholm när jag var 3 år så har inga alls minnen därifrån, men det är en väldigt vacker stad måste jag säga :]

Allan (brorsan) spelade mixed med en jätteduktig tjej vid namn Maria (Stockholms badmintonförbund valde mixed- och dubbelparen). De vann allting och spelade med varann första gången så det var kul! Tyvärr förlorade Maria sin singelfinal :/

Allan vann både singel och mixed, singeln var det han satsade mest på. Han blev bäst i Sverige andra året i rad, så stolt över honom! Han är så jääävla grym!

Stockholm var det landskap som lyckades vinna mest under Svenska Cupen. Det var flera tävlande från Göteborg, Småland och andra delar av landet så det var lite kul! Göteborg kom på andra plats, många bra spelare därifrån. GRATTIS ALLA!

Nu ska jag lägga mig, som sagt väldigt trött efter att ha gått upp så tidigt.
Hoppas att ni haft en underbar helg! ♥

"Luftslottet som sprängdes"

Nu har jag ca: 2 timmars film framför mig: Luftslottet som sprängdes på ettan!

Har faktiskt inte sett den så det ska bli kul!

Följer ni också Millenium?


Skaffat Guldkort på Grönan!

Hej alla kära läsare ♥ Den senaste tiden har jag haft fullt upp så jag har inte haft någon tid/ork att uppdatera, men nu så! :} Tänkte berätta lite vad jag haft för mig.

På påsklovet var min kusin Evelina hos mig och vi hade verkligen fulla scheman varje dag. Vi shoppade, såg Remember me på bio (som var asbra!), bowlade och myycket mer. Så ni förstår ni nog varför jag inte haft tid att uppdatera på lovet!
Sen har det varit mycket med skolan och annat senaste tiden..

IDAG
Idag åkte jag, Lisa, Linda och Moa till Djurgården och skaffade Guldkort på Gröna Lund. Vi hade lite problem att hitta dit från Kungsträdgården haha! Vi fikade även på Blå Porten, jättebra ställe med supergod mat och fika :] Nån som varit där?


Lisa och Linda på Blå Porten med sina nyköpta Guldkort :)

Guldkortet ger en fri entré och åkband hela sommaren på Gröna Lund! Man slipper dessutom köa när man ska in på Grönan och åkbandet är guldigt, lite extra haha x] Det kostar 1300 kr och går man på Grönan fyra gånger så har man tjänat in det. Om man köper sitt Guldkort den här helgen får man ett åkband + gratis entré åt en kompis så passa på att köpa den här helgen (erbjudandet gäller imorgon också) :)

Hoppas allt är bra med er läsare och jag ber så mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, ibland behöver man en bloggpaus när man har mycket att göra!
KRAM ♥

Sovit hos mormor och Fred igår-idag

Hej på er! ♥ Hoppas allt är bra med er, och förlåt för usel uppdatering. Jag sov hos mormor och hennes man igår och hade lite svårt att uppdatera. Vad gjorde ni igår?
Här kommer lite foton!

Vi var ute på promenad i det härliga vårvädret.

Solen strålade. Man blir alltid på så himla gott humör när solen visar sig, eller hur?

Mormor och hennes man Fred (inte min riktiga morfar).
Vi såg tussilago! Vårtecken.

Sen på kvällen var vi på middag hos min gammelmorfar Olle, det var trevligt. När vi kom hem kollade vi på reprisen av Flickan som lekte med elden, jag hade inte fattat att de på tv visar massa scener som inte var med på bion :O Massa extra scener ju..

Imorse när jag vaknade såg jag nått riktigt hemskt - det SNÖADE! Nu har det - som tur är - slutat snöa och väderprognoserna visar att det inte ska snöa nån mer dag i veckan, hoppas det!! I helgen har man liksom suttit ute och solat :S

Nu ska jag ta privatlektion i badminton med Katharina, wish us good luck! ;)
Vi hörs senare, puss ♥

Mobilbloggning

Nu gör jag ett försök till att mobilblogga! Det är nämligen så att jag har gratis internet en månad på mobilen och det måste jag ju utnyttja ;) Mamma som betalar min mobilräkning har - utan att vi vetat om det - betalat för gratis ringsignaler 3 år i streck, 45 kr i månaden. Vi känner oss väldigt lurade för på räkningen som vi fått hemskickad varje månad har det inte stått nått om det, bara när vi gick in på telenor.se.. Jaja, som ett litet plåster på såren får jag ju gratis internet en hel månad och det är ju inte helt fel! :) Nu sitter jag ute på balkongen och solar i mina nya Monki-brillor som ni kan se ett tidigare inlägg. Läser även "Allt för min syster", så jäkla bra! Lyssnar på musik samtidigt, just nu spelas "Free fallin" med John Meyer. Kärlek. Verkar inte gå att lägga in bilder när man mobilbloggar så ni får nöja er med ett inlägg helt utan foton (mitt första på länge)! Hoppas ni har en bra dag, njut av solen och sitt inte inne framför datorn ;)<3 GLAD PÅSK!

Blommig våroutfit

Blommig kavaj med axelpuffar från Ginatricot: 99:- på rea

Solglasögon från Monki: 150:-

 

Nu ska jag gå ut på balkongen och sola, så härligt väder! Senare idag kanske jag ska gå på promenad med nån kompis, troligtvis Julia om hon kan :] Ha en bra dag!


Fler foton från idag

Hej allihopa! ♥ Hoppas att ni haft en lika underbar dag som jag. Efter att jag och Tove cyklat och ätit Ben&Jerry och jordgubbar träffade jag Lisa och Julia (Olivia kunde tyvärr inte vara med) för att förbereda överraskningen till Tove för att hon fyllde år igår. Men vi gjorde lite annat också, som att gå ut på en härlig promenad i  vårvädret och fota. Sen nu under kvällen var vi hemma hos Lisa; jag, Julia, Tove, Olivia, Ludde och Jesper W. Det var roligt, vi såg på Talang + överraskningen =)


Julia, Lisa och så jag :] Förlåt för dålig kvalité på fotona, de är tagna med min mobil.

Haha, Julia påminner faktiskt lite om en gädda på den här bilden, tycker ni inte? x')


Söta Lisa ♥ Besök hennes blogg här!

 

Överraskningen var...

... en tårta till Tove! Den la vi ner mycket tid på tjejer ;) Men visst blev den fin?

Vi tände tomtebloss och gjorde fint =)

Hemma hos Lisa, vi kollade på Talang :) Från vänster: Tove, Julia, Jesper, Olivia o Lisa. Ludde var också med men han satt i en fotölj bredvid och ville inte bli fotad x)

Nu ska jag snart lägga mig - så sjukt trött!
Trevlig helg på er!

Cykling och picknick med Tove!

Klockan 12.30 idag träffade jag Tove och så cyklade vi ner till vattnet (eller, isen) och åt Ben&Jerry och jordgubbar, riktigt gott! Förra våren gjorde vi det typ varje vecka och jag överdriver inte ;O Jag bjöd henne som en liten födelsedagspresent ;)

Så fint väder!

Vi köpte en Ben&Jerry-smak jag aldrig hade testat förut, "Chokolate Macadamia". Sjukt god var den, rekommenderar den verkligen! Sen köpte vi jordgubbar också.

20 kronor för typ 8 jordgubbar.. men ändå - så sjukt gott! =) Härlig sommarkänsla.

Hahah, jag äter jordgubbe. Vilken tugga x')

Söta Tove ♥ Så härligt, man kunde sitta ute i bara tröja och strumpbyxor!

 

Nu ska jag träffa Lisa och Julia, vi ska fixa en överraskning för Tove till ikväll när vi ska träffas hela gänget (jag, Julia, Lisa, Olivia, Jesper och Ludde tror jag). Jag vet att Tove kommer läsa det här på min blogg så jag tänker inte avslöja vad vi ska göra =)

 

Hoppas ni har en bra dag!

Kramar ♥


Påskpresent

Igår fick jag en påskpresent av mamma, gulligt va? Gillar modellen på överdelen, sen tror jag att den blåa färgen kommer vara riktigt snygg när jag är solbränd! (:

Har ni fått någon påskpresent?


Springtur i morgonsolen

Hej allihopa! Idag har jag fått en riktigt bra start av dagen. Det är så himla härligt att gå ut och springa på morgonen tycker jag! Plus att det är riktigt fint väder, solen strålar och fåglarna kvittrar. Så gå ut och spring eller gå på promenad i det härliga vädret ^^ Eller varför inte cykla? Jag ska ta årets första cykeltur idag med Tove :]

Så härligt väder! Känns att våren är här nu, och all snö är nästan borta. Underbart.

Min frukost :) Försökte forma muslin till ett hjärta, fick lite inspiration av Ellen här!

 

Nu ska jag gå ut på balkongen och läsa "Allt för min syster" om det inte är för kallt.

Kram, ha en bra dag och sitt inte inne framför datorn hela dagen! ;)♥


"Allt för min syster"

Nu ska jag lägga mig och läsa "Allt för min syster", skitbra är den! Handlar om en tjej som stämmer sina föräldrar för att de tvingar henne att ge kroppsdelar till sin syster som är dödligt sjuk. Riktigt hemskt. Fick låna den av Katharina som brukar komma med bra boktips :) Tänk vad hemskt att bara bli född för att hjälpa sitt syskon att överleva. Jag skulle inte klarat ett sånt liv.. Läs mer om boken här!

Nån som sett filmen?

 

Läser ni någon bra bok just nu? Isf; vilken?

För er som inte vet så älskar jag att läsa! =)


Grattis Tove! ♥

Tove, en underbar vän för livet ♥

 

Jag vet inte hur jag ska börja, men jag kan väl börja med att säga att jag är oerhört tacksam över att jag lärde känna Tove nån gång i 4:an (tror jag?) och att vi idag är bästa vänner. Hon får mig alltid att le och är världens snällaste. En vän som alltid stöttar och som finns där. Vi delar otroligt många minnen, b.la. från i somras när vi var på Gotland på hennes farmor o farfars landställe (spana in detta inlägg!). Vi var även på min mormors landställe i skärgården (: Och mycket, mycket mer..

 

Idag fyller min fantastiska vän Tove fjorton år, STORT grattis till dig gumman!

Älskar dig och kommer alltid göra, du betyder så mycket för mig!


Vårig outfit

♥ Skinnjacka: mammas ♥ Tunika: mammas ♥ Leggins: Veromoda ♥ Skor: converse

Undrar ni över vad nånting kostar, så fråga :]

 

Så härligt att bara kunna gå i leggins och converse ute! Var i Kista galleria idag med Julia, följde med som sällskap eftersom jag är pank ;) Men det var trevligt!


RSS 2.0