Shopping, Hard Rock Café och släktträff

Lyssna på den här grymma låten medan ni tittar igenom alla foton




Igår på förmiddan åkte jag till stan med Maja, ni hittar mina köp här.

Jag och Maja lunchade på Café Moda vid T-centralen, precis bredvid en H&M.

Jättebra café!


Söta Maja ♥

Rekommenderar verkligen Café Modas lasagne.. yummi!

 

Sen åkte jag hem, bytte om till mina nyinköpta kläder och åkte in till stan igen och åt på Hard Rock Café med Katharina & Violet - jättekul!


Jag och Katharina var taggade inför kvällen! Snyggingar (naat..)

Fina Katharina när vi högg in på våra hamburgare. Heting vid bordet bredvid oss..

Jag och Violet ♥

Haha, jag och Katharina släppte verkligen loss!

Violet och Katharina, så härligt med äkta skratt på fotton!

Älskar er tjejer ♥

Sen åt vi världens godaste efterrätt, var PROPPMÄTT efteråt!

HAHA, Violet och Katharina!

Oh, sexigt Katharina!

Såhär jävla mycket pengar gjorde vi oss av med + en onödig garderobavgift.

.. men det var värt varenda hundring! Tack för en underbar kväll :)


Sov över hos Violet som bor i stan, efter Hard Rock såg vi på film och bara myste. Sen hämtade mamma mig idag och så åkte vi på släktträff!


Från vänster: Christina, jag, mamma, Benita (som fyllde år) och mormor

Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt hur jag är släkt med alla.. hehe

Linnea och lilla Evelina (min fyrmänning) :)

SÅ JÄÄVLA SÖT!

Evelinas brorsa Melvin, han satt typ och åt duken x')


Hur kan man vara så söt?!

 

Ni som kollat igenom alla foton, ni är riktiga kämpar! Blev verkligen en bildbomb.

Vad har ni alla gjort i helgen? =)

Nyinköpt

Hej på er! :* ♥ Har haft en jättetrevlig förmiddag inne i stan med Maja, som jag nämnde i förra inlägget. Vi åt mat på Café Moda vid T-centralen och shoppade :]

Från Monki, 300 kr

Nya leggins från Veromoda 129:-

 

Vad tycks om dagens köp? Och vad har ni alla gjort idag/ska göra ikväll?

 

Nu ska jag snart iväg till stan (igen) och äta på Hard Rock Café med Katharina & Violet, sen ska jag övernatta hos Violet för det är så jobbigt att åka kommunalt hem från stan på kvällen. Och imorgon ska jag på släktträff, en släkting som fyller år ^^

 

Kommer nog inte uppdatera ikväll men vi hörs imorgon alla underbara läsare!


Mot stan!

Hej alla sötnosar ♥ Jag gick upp klockan 7.30 imorse för att min brorsa väckte mig, han skulle upp tidigt för han har badmintoncup - like alwaays. Han öppnade dörren till mitt rum, tände lampan och klappade Skruttan som låg på min säng. Schysst?!

Jag kunde inte somna om och då började jag läsa Katarina von Bredows bok "Som om ingenting", verkar riktigt bra! Nu har jag precis tagit en dusch och fixat mig för jag ska nämligen till stan idag med Maja! Skulle egentligen åkt in till stan med Sofia, en gammal badmintonkompis, men hon skulle på konfaträff klockan 13 så vi ska troligtvis träffas en annan dag på lovet istället. Åh, så himla skönt med lov! =)

Maja med hennes ubersöta hundvalp. Maja är mitt lags duktiga innebandymålvakt, hon går i min parallellklass och vi har tyska tsm (vi är bara 4 stycken i tyskan! ;S)

 

Igår så löste sig förresten bråket med två av mina bästa kompisar, så fånigt allting.. vi började bråka om några jäkla pantburksgrupper? :S Rätt komiskt egentligen.

 

Min klass fick även pris (godis) för att vi varit så duktiga på nutidsorienteringen, alla i högstadiet får göra ett stort nutidsorienteringstest och min klass hade fått bättre resultat än två åttor och en klass i 9:an i skolan. Vårt medelvärde var 13,9 och medelresultatet för Sveriges 7:or var 12,12. Grymt 7B, är så stolt över oss!!

 

 

Idag ska det shoppas loss, har fått 1200 kr för mitt extrajobb på MAX! =D Och ikväll ska jag äta på Hard Rock Café med Violet och Katharina, ska bli jättemysigt :)

Ha en jättebra dag, och njut av att det är looooov!


Japp... you know this


Snabba cash - bästa biofilm 2010?

Förrförra helgen var jag och såg Snabba Cash på bio med Katharina och jag kom att tänka på att jag inte skrivit nån ordentlig recension om den men här ska ni få den!

Jag läste boken i 6:an och tyckte den var otroligt bra, författaren är Jens Lapidus som är försvarsadvokat och fått pris för Sveriges bäst klädda man, det berättade mamma för mig ;o Jag blev inte besviken på filmen kan jag säga, den var så otroligt jäkla bra! Tror den får betyg 5 av 5 av mig, så bra var den. Se den, ni som inte sett den! Handlar om svensk kriminalitet, man vet inte hur jävligt det är för vissa, men efter filmen förstår man. Det var såklart ett plus att Joel Kinnaman var med ;)

Tror nog Snabba cash kan vara 2010's bästa film, tycker den var bättre än både "Avatar" (det tyckte Katharina också) och "Prescious"!

Snygg outfit

Vad tycks om denna vår/sommaroutfit? Topp från Topshop och shorts från Monki, kan upplysa er om att Monki har riktigt snygga shorts ute i butik nu.


Ett litet bloggtips

» Klicka på fotot för att komma till Moas blogg

Vill bara rekommendera Moas fina blogg. Vi bodde grannar när vi var 4 år, gick på samma dagis och samma klass i sexårs. Sen när hennes föräldrar skildes så slutade hon i min skola men vi har hållt kontakten och är än idag bästa vänner ♥ Hon har nyligen startat blogg och den hittar ni HÄR! Gå in direkt och kommentera!

 

Hoppas ni haft en bra dag, glöm inte bort att rösta på mig i fototävlingen, länk här.

Puss & kram!


Fint väder idag

Förlåt för den usla uppdateringen idag.. Gick på promenad med Linda innan teatern, så underbart väder ju :] Förresten så började det en ny kille idag på teatern, eller han var där och tittade, och det var så jäkla pinsamt för precis när jag bytte om till andra kläder så kom han, stod där i BH ;O Tur att de i teatern täckte mig haha x)

Dagens outfit: skjorta (mammas) och jeans, Cheap Monday

En liten hoppbild, moahaha..

Såg ut som en smiley på himlen ;)

Besök Lindas fina blogg HÄR! Fixat hennes bloggdesign lite, vad tycks? =)
Nu ska jag snart lägga mig, skittrött verkligen.. HA DET BRA! ♥

Minnen från Gotland

Satt och kikade igenom fler härliga foton från i somras och så bläddrade jag förbi alla vackra foton från Gotland dit jag åkte med Tove och hennes familj (minus hennes syrra som var på konfirmationsläger). Vi hade några riktigt härliga dagar där och vi gjorde allt från att spela badminton på tomten till Toves farmor och farfars mysiga stuga där vi bodde, till att shoppa på Visbys mysiga gator ^^
Tog Gotlandsbåten hem själv efter några dagar, Toves familj skulle stanna längre :)

En låt både jag och Tove gillar, "Simon says" med Laleh


Vi bodde i Toves farmor och farfars stuga, som var en ombyggd tågstation! Otroligt häftigt, om ni frågar mig. Stugan var jättemysig :>

Toves underbart söta lillebror Henrik på 6 år. Vi spelade mycket badminton, Henrik var inte så bra haha! Men han är SÅ söt. Rälsen i bakgrunden som ni ser :)

Sen var vi och badade :)

Vi spelade Skip-bo, ett jättekul kortspel som jag hade med mig dit :)

Vi shoppade Visby sista dagen innan jag åkte hem (Toves familj stannade kvar några dagar till).

Att shoppa i Visby är så mysigt och annorlunda mot hemma i Stockholm!

Fin bild på underbara Tove! ♥

Fin utsikt


Mmm... saffranspannkaka. Har ni ätit det nån gång?

En av Sveriges finaste parker enligt mig. Almedalen i Visby.


Sen var vi på Sveriges största glassaffär.

Haha, en av glassarna är min så ni vet x) Åhh, glass och sommar.. Ge mig.

Tack Tove med familj för en underbar vistelse på Gotland :)

♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-♥-


Bildbomb från Bockholmen

Längtar så otroligt mycket till sommaren när jag ser dessa foton från mormor och hennes mans ö från i somras, tog med Olivia och Tove dit och vi hade några underbara dagar där! Vi spelade kort, badade bastu, hoppade från bryggan, bakade god blåbärspaj med nyplockade blåbär, gick ut och sprang m.m :)

Påväg till ön :)


Vi bakade världens godaste blåbärspaj ^^

Tove, Olivia och mormor i köket.

MUMS PÅ DEN!

Mormor

Så vacker solnedgång.

Tove, Olivia och jag ♥

Bryggan där vi hoppade ifrån =)

Så vackert, eller vad säger ni?

GASH VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!
Har ni några planer för sommaren 2010 då?

Själv ska jag till Hastings på språkresa 3 veckor, självklart åka till Bockholmen och vara i Värmland där min familj har landställe, pappa delar stugan med sina 5 syrror :] Sen brukar jag alltid följa med Moa till hennes mormor och morfars land, hoppas det blir av det här året igen! Blir nog andra planer med kompisar också ^^,

En rolig måndag

Nån mer än jag som blir otroligt lycklig så fort solen tittar fram? Men det känns som att det aldrig kommer bli riktig vår, så mycket snö som det är ute!

Idag har jag varit med Linda och Tove. Vi stannade kvar efter skolan och pratade lite om pantburksinsamling med klassresegruppen, det är nämligen så att min klass ska på klassresa och då är jag i en grupp som ska bestämma lite saker! Tyvärr blev inte alla nöjda med grupperna för pantburksinsamlingen, vi försökte göra grupper efter hur man bor men det är vissa som inte kan acceptera det. Tråkigt, tycker jag.

Men jag, Linda och Tove hade i alla fall kul, vi gick en liten promenad (det var då jag tog fotot ovan), vi såg på halva "Den bästa sommaren" (en av de bästa svenska filmer som gjorts!), spelade Yatzy haha, och pratade.

Hihi, min brorsa och Tove idag hemma hos mig x) Så härlig bild!


Nu ska jag käka middag och sen är det fysträning med innebandyn, jobbigt men kul! Vad har ni gjort idag? Kram & tack till alla som röstat på mig i fototävlingen ^^ ♥

Mysig helg med bästa vän Moa

Har haft en jättemysig helg med Moa som sov över här igår-idag. Vi har känt varann sen vi var 4 år och hon är/kommer alltid vara en av mina bästa vänner ♥ Igår kollade vi på Melodifestivalen hos Ludde med honom, Jesper B och Jesper W, det var kul! Sen gick vi hem till mig, såg på film, och imorse spelade jag match i innebandyn som Moa följde med och kollade på. Samling kl 8.15 så vi gick upp ca en timme innan :S Men gillar ändå att ha match så tidigt för då har man hela dagen framför sig sen! Nån som håller med mig om att tidiga matcher är bäst?

Imorse när vi gick till matchen var det såhär mycket snö :S Min "gräs"matta.

Sen spelade vi innebandymatch kl 9. Jag är nummer 17, närmast på bild ;)

Vi vann med 4-1 och igår med 3-1, härligt tjejer! Vi spelar i division 1 och snart är det slutspel, matchen idag var väldigt viktig för vårt lag men vi vann ju - grymt!

Sen efter matchen gick jag på promenad med Moa, länk till hennes fina blogg här!

Söta Moa ♥

Från den där bryggan brukar jag bada ifrån på sommaren, känns rätt långt borta..

Sen åt vi lunch :)

... och Ludde gjorde oss sällskap. Fast han ville inte vara med på kort x)

Sen tog vi en fika, chailatte och chokladkaka, på det café jag ska proa på i mars ^^

 

Nu ska jag snart iväg på badminträning som Moa ska kolla på, hoppas ni haft en jättebra helg! Och glöm inte att rösta på mig HÄR i Lisas fototävling, nummer 4 :)


Photos from yesterday

Hej på er, hoppas ni får en underbar lördag! Jag ska snart iväg på innebandymatch, men först hade jag tänkt ladda upp lite foton från igår när jag var på Avatar med Linda, Julia, Tove och Olivia. Tack för en trevlig kväll tjejer!

Söta Tove med 3D-glasögon ;)

Haha, drivarbild. Olivia och Julia :)

Jag och Julia, snyggast alltså..


På tunnelbanan påväg hem ca 21.30.

Julia, besök hennes blogg här! :)

Hihi, jag, Tove, Julia och Olivia i väntan på bussen :)

Började tänka på denna låt när jag skrev "i väntan på bussen".

RMK & co som var med i Talang 2008 med den här låten, nån som minns den?

Haha, klockren bild! Linda är den enda med glasögonen på x')

 

Tror ni alla förstår att vi hade en riktigt trevlig kväll.. och Avatar var som sagt skitbra! Rekommenderar den starkt :) Rikigt kul att se den i 3D, gillade glasögonen!

Nu ska jag iväg på match, ha en bra dag allihopa ♥ Svarar på era kommentarer sen :)

 


Rösta på mig i Lisas fototävling

Hej sötnosar ♥, kom nyss hem från stan, såg Avatar i 3D. Den var skitbra verkligen!

Här på bloggen väntade en rolig överraskning: jag är en av finalisterna i Lisas fototävling!

Fotot jag tävlar med (lagt in det förut men lägger in det igen). Fotat i Thailand i år :]



» Rösta på mig här, jag är nummer 4.
- Då skulle jag bli väldigt glad =)

Äntligen fått tillbaka min mobil!

Nu så har jag äntligen fått tillbaks min mobil! Här är en bild från i somras när jag sitter och snackar i den, Olivia som gör en inbakad fläta i mitt hår :] Jag har, precis som Elin, alltid otur med min mobil. Min förra mobil var på lagning säkert 5 gånger, det här var första gången den här åkte in på lagning men det typiska var att den var på lagning ca: 2 månader och när mamma ringde The phone house igår och frågade om den var klar snart sa de att den varit klar jättelänge. Så jäkla dåligt, vi hade inte fått nått sms om det? :S Använder ni era mobiltelefoner mycket?


Nu ska jag strax åka in till stan, Avatar ikväll med tjejerna!

Trevlig helg på er, kram ♥


21-22 mars 2009

Satt precis o tittade igenom foton från London förra året 21-22 mars. Tänk vilken vår det var, det är liksom om drygt en månad! Min morbror (eller inte riktiga morbror, mammas halvbrorsa) bor i London med sin flickvän Nicole som kommer från Singapore. Hon är riktigt snäll, vi skickar långa mail till varandra på facebook så jag lär mig väldigt mycket engelska av det! När jag och Katharina åker på språkresa i sommar kommer vi besöka London två gånger och då ska vi träffa Gustav, som min morbror heter, och Nicole. Vi sov över i deras lägenhet en helg och hade riktigt kul ^^ Här kommer lite fina foton från vår vistelse där!

London Eye :) Nån mer som åkt den?

Riktigt häftigt att sitta där och se ut över hela London.

Utsikt över London, man ser Big ben rätt tydligt.


Ruskigt likt Jack Sparrow eller vad säger ni? :)

Vi såg på fotboll, Tottenham-Chelsea på White Hart Lane, Tottenhams hemmaplan.

Riktigt kul att se livefotboll! Sett Milan-Torino i Milano också.

Efter matchen var det riktigt lång kö till tunnelbanan.

På söndagen, samma dag som vi åkte hem, gick jag och mamma upp 7 och gick till Hyde Park, en otroligt vacker park i London. Enda chansen att vara där utan mycket folk är så tidigt på morgonen men det var ändå förvånansvärt mycket folk.

Vackert.

Våren kommer mycket tidigare till London, det var två stycken som simmade där i Hyde Park ;o Men det var riktigt kallt i vattnet så de var nog lite galna tror jag ;)

Fick kort på några riktigt söta ankungar :)

Mina morbröder på Londons kändaste mötesplats, Piccadilly Circus. Det sägs att man ser en kändis där varje minut, jag höll utkik men såg tyvärr inte nån! ;)

Från vänster till höger: mamma, jag (gud vad liten jag ser ut!), Fredrik (mammas andra brorsa som också följde med), Nicole (Gustavs tjej), Allan och slutligen Gustav som vi bodde hos. Hihi, brorsan ser grymt liten ut! Pappa som tagit kortet.

Nu ska Allan få datorn, han har suttit bredvid mig medan jag skrivit det här inlägget och jag har hela tiden sagt "du ska få datorn snart", och NU ska han äntligen få den. Sorry att du fick vänta så länge brorsan ;)

Har ni varit i London o isf; håller ni med mig om att det är en underbar stad? Skulle faktiskt kunna tänka mig att plugga där när jag blir äldre :)

Avatar imorgon, wiho!

Imorgon ska jag, Julia, Linda, Olivia och Tove se Avatar inne i stan. Tyvärr såg Lisa den förra helgen, annars hade hon självklart fått följa med ♥ Det ska hur som helst bli superkul, hört så många bra recensioner om den och nu får jag se om den är så bra som alla säger! ;) Ska se den i 3D, vad tycker ni som sett den i 3D?

 

Vad har ni för planer för helgen?

Jag ska, förutom Avatar imorgon, spela innebandymatch både lördag och söndag. Söndagmatchen är klockan 9 (samling 8.15), härlig tid.. som tur är hemmamatch ;) Lördag-söndag ska Moa sova över hos mig, ska bli jättekul! Hon tyckte inte det var något problem att gå upp tidigt på söndag ^^ Vi ska antagligen se Melodifestivalen och ha det mysigt, vet ni vilka som ska vara med på lördag? Hoppas det är nån bra!


JAG VILL HA VÅÅÅÅÅR!

Nån mer än jag som längtar ihjäl sig till våren? Eller behöver jag ens fråga?

Jag fixade sallad, Tove gjorde typ melon/skinka-grejer och Olivia bakade scones :]

Olivia & jag. Älskar dig gumman! ♥

Jag hade lugg ^^ Kjol från Monki, längtar till att plocka fram alla vårkläder!

Fina Tove, visst har hon underbart hår?

 

Där var några underbara foton från förra våren som får mig att längta ännu mer!


Min brorsa var sjukt söt när han var liten

Måste bara säga att min brorsa var sjukt söt när han var liten, nån som håller med?

Allan nu under julen på Phuket, Thailand

 

Lite grejer om min brorsa: han heter Allan och är 10 år (fyller 11 på Viktoria och Daniels bröllopsdag 19:e juni), han är nordens bästa badmintonspelare för sin ålder, grym på fotboll, alltid glad & positiv. Har en flickvän vid namn Lovisa :) Älskar honom även om han kan vara en riktig retsticka ibland!

 

Allans och min favoritlåt, Oh Susie med Secret Service

 

Har ni något syskon?

Hoppas ni har en bra dag, kramar! ♥


Gör som mig - anmäl er till Lisas fototävling!

Nu är jag med i Lisas fototävling med tema semester, riktigt rolig tävling! Jag tävlar med det här fotot från Thailand, Phuket. Rätt kul när en elefant gick förbi på stranden en dag ;) Tycker fotot är härligt och så roligt med elefanten!

 

ANMÄL ER OCKSÅ TILL LISAS TÄVLING › länk här!


Annorlunda tisdag

Idag hade vi kort dag i skolan, endast tre lektioner (NO, bild och matte). Skönaste dagen på hela veckan! =) Efter skolan stannade jag kvar ett tag med klassresegruppen, vi diskuterade hur vi ska tjäna pengar och kom fram till att loppis, fikaförsäljning och pantburksinsamling är bra idéer. Har egentligen två träningar idag men eftersom det är så mycket med plugget den här veckan hoppade jag över badmintonnen och gick hem till mig och gjorde läxor med Tove istället. Vi drack jättegott chaite från NK medan vi pluggade tyska- och engelskaglosor samt tränade SO-redovisningar, sen gick vi ut och fotade. Först gick vi förbi Linda som var sjuk idag och frågade hur hon mådde - hon mådde bättre och skulle komma till skolan imorgon. Sen gick vi förbi Maja och hälsade på hennes söta schäfervalp ^^ Så söt! Vi gick ut på en kort promenad med henne (valpar orkar ju inte gå så långt).

Dagens outfit: tunika från Veromoda i Berlin, strumpbyxor från Twilfit och skor som är mammas :)

 

Nu ska jag snart iväg på innebandyträning, kl 20-21. Hoppas ni haft en bra dag! Hugs ♥


Evelina kanske kommer till mig på sportlovet!

» Foton på mig och Evelina från i somras när vi var på Madonnas konsert

Ringde min kusin Evelina igår, blogg.se laggade (som vanligt) så jag kunde inte skriva nått inlägg då. Bilderna ovan är från i somras när pappa inte kunde följa med på Madonna med mig och mamma, och då frågade jag Evelina. Vi hade riktigt kul, annars träffas vi bara i Värmland där hon bor och vi har landställe (pappa kommer från Värmland). Vi var på ett jättemysigt hotell i närheten av Göteborg, konserten var på Ullevi. Hon kanske ska komma till mig på sportlovet, och om inte det går på påsklovet, skulle vara skitkul! =) Eftersom hon bor mitt ute på landet är det nog lite skillnad för henne att vara här i Stockholm, även om jag inte bor i stan.

 

Träffar ni ofta era kusiner? Jag har bara låtsaskusiner på mammas sida, Maja som jag träffade i helgen och hennes brorsa Filip. På pappas sida har jag ett 20-tal kusiner men nästan de enda vi har kontakt med är Evelinas familj, de träffar vi varje sommar i Värmland. Sen har vi väldigt bra kontakt med Linnéa och hennes kille Andreas som bor i Stockholm, och Linnéa är gravid! SKITKUL verkligen!

 

Ha en underbar tisdag, nu ska jag snart gå till skolan! Kram ♥


Slutspurt i skolan innan sportlovet

Den här veckan:
Idag, måndag: plugg och fysträning i innebandyn
Tisdag: ska stanna kvar i skolan med klassresegruppen som jag kallar den, vi ska diskutera vart vår klass ska åka på klassresa, hur vi ska samla in pengar osv =) Badminton och innebandyträning.
Onsdag: kanske ska träffa Denise som jag lärde känna i Thailand. Teater! :>
Torsdag: plugg och innebandyträning
Fredag: badmintonträning + träffa Moa (?)

Vi har sjukt mycket i skolan nu; engelskaglosor, tyskaglosor, redovisningar om Romarriket som börjar på onsdag, inlämningsuppgifte + häfte i NO som ska in. Jag gillar skolan men det är jobbigt att det ska komma så mycket såhär innan lovet! Spana in Lisas inlägg här om alla läxor.
» Har ni det likadant i era skolor?

Vill ha sommar - NU! Underbart foto från Bockholmen, mormor och hennes ö i Stockholms skärgård där jag är varje sommar. Älskar att vara där; sitta i bastun och titta ut över havet, läsa en bok i hängmattan och ta det lugnt, höra alla fiskmåsar ...

 

Nu ska jag träna på redovisning av Romarriket, min grupp ska redovisa om slavar.
Ha en underbar vecka, kram på er! ♥


Solsidan, B&J & Snabba cash på bio

Hej allihopa! Det här har nog varit den bästa helgen på länge. I fredags hittade jag på det ni kan läsa om i mitt tidigare inlägg, det var skitkul verkligen. Igår-idag sov kusin Maja över! Vi hade också riktigt kul, nu ska ni få se foton från kvällen :)

Maja, hihi :)

Hihi, tog lite oseriösa foton (lägger inte upp alla här på bloggen) x)

Söting! ♥

Typ alla våra tjejkompisar var upptagna, men vi träffade Ludde och Jesper i drygt en halvtimme, Maja ville träffa några gamla kompisar - vi har gått i samma klass förut. När vi gick till skolgården träffade vi Linnea, Emma och Daban i åttan, de hade rätt sjuk humor haha ;P


Sen gick vi hem till mig och åt B&J och kollade på Solsidan på tv4.se/play, så jävla skönt! Hade inte sett det men många kompisar har gjort det. Skitkul verkligen!


Söndag

Jag och Maja gick upp tidigt imorse för att se min brorsas badmintonmatch, sen skulle jag och Maja vidare till hennes brorsas hockeymatch och då såg vi Solsidan på tunnelbanekartan! Tv-programmet är ju inspelat där.. :P Sammanträffande ;)

Majas brorsa (95:a) spelar i division 1, hans lag mötte AIK och de vann med 3-1. Skitduktiga!

Inte för att jag är så insatt i hockey, brorsan spelade förut, men det var spännande!

Sen träffade jag Katharina, vi skulle nämligen se Snabba cash klockan 16! Vi letade efter bra café att fika på, det första vi tänkte fika på var svindyrt, jag menar: kaffe och en liten bakelse för 60 kr?! Nej, jag och Katharina var ekonomiska och letade billigare caféer. Slutade med Waynés, helt sjukt men det var det billigaste ;s

Katharina drack hallonsmoothie och jag latte & vaniljbulle. Hallå, det är ju ändå Alla hjärtans dag? Moahaha.

Katharina i sin nya fina tröja :)

Besök Katharinas blogg här!

 

Vi såg alltså på Snabba cash och den var sjukt sjukt bra! Mycket bättre än Precious som jag såg förra helgen, enligt mig. Jag läste boken för ungefär 1½ år sen, och jag hade inga problem med att läsa boken och då var jag liksom 12, så jag sket i att det var 15-årsgräns för jag ville så gärna se den och mina föräldrar tyckte det var okej att jag gick och såg den ;) REKOMMENDERAR DEN VERKLIGEN! Och Joel Kinnaman är ju så snygg.. Det jobbiga på bion var att det satt ett par, eller jag vet inte om de var tillsammans, bredvid mig och Katharina och de sa hela tiden att vi skulle vara tysta. Vi satt bara och viskade kommentarer till varann, jag menar - vem sitter helt tyst på en bio? Så jag och Katharina försökte viska ännu tystare, men ändå sa tjejen argt: "kan ni vara tysta då?!" och efter det satt vi typ tysta sista halvtimmen av filmen (nästan i alla fall) :S

Jag menar, vissa sitter fan och skriker i biografer och DET är jobbigt, men att sitta och småviska med sin kompis kan väl inte vara till något stort problem?

 

» Spana in trailern till Snabba cash här! Nu har jag bara Avatar kvar att se, den såg Lisa idag, ringde henne tidigare ikväll och hon sa att den var skitbra :P

 

 

Det här blev ett långt inlägg haha, ni som inte orkade läsa det jag skrev om Snabba cash kan jag sammanfatta lite för: det var nog den bästa film jag sett, och DÅ är den bra! Hoppas Ni haft en riktigt lyckad Alla hjärtans dag! Puss å kram ♥

Tack för en trevlig kväll, Olivia & Katharina

Hihi, lite disco blev det i mitt vardagsrum!

Det kanske märks vem som är 14 och vem som är 16 år..? ;)

Katharina och Olivia, sötnosar! ♥

Hihi, Katharina :) Besök hennes blogg här!

Avslutar med denna grymt snygga bild på tjejerna..

 

Vi hade en sjukt mysig kväll :] ♥ Först tränade jag och Katharina badminton (det är via badminton vi lärt känna varann), sen kom Olivia till mig 19.30 och så åt vi middag, mammas goda paj :) Sen skulle vi träffa Ludde och Jesper och vi väntade på dem ute i säkert en halvtimme, vi tog fotona ovan i väntan på dem, och när de väl kom så var vi rätt frysna, haha. Vi hade också hunnit iväg och hyrt film, det blev en skräckfilm, "Barnhemmet". Den var skiitbra! Fast Ludde och Jesper vågade inte kolla, de satt i min brorsas rum och spela FIFA med honom, riktigt socialt ;)

 

Barnhemmet var riktigt bra, väldigt läskig också men då tog jag kudden för ansiktet haha ;P Hon vi hyrde av frågade inte hur gamla vi var, jag och Olivia är ju bara 13 år och det var 15-årsgräns :S Sen hade vi bara med oss 30 kronor och filmen kostade 35, men vi fick lämna 6 kr idag istället. Det var stränga regler va? xP Or not... haha!

 

 

Ikväll kommer Maja till mig, vi får se vad vi hittar på. Kanske träffar några? Maja gick i min klass så vi har många gemensamma kompisar :) Min mamma växt upp med hennes pappa så de är inte riktiga syskon men vi kallar oss kusiner ändå.. (a)

 

Spelat innebandymatch idag på Värmdö, vi hittade först inte till hallen (Olivias pappa skjutsade), och vi kom fram 10 minuter innan matchen började. Alltså 35 minuter försenade men det fanns ingen karta för hallen på gulasidorna :S Vi var långt ifrån de enda som kom försent, trodde ett tag att vår målvakt aldrig skulle hitta ;s Vi vann med 1-0, det var en viktig match för vårt lag, härligt tjejer!!

 

KRAM, ha en jättetrevlig lördagskväll!


Planes for the weekend


Miss u Elin ♥

En av de roliga sakerna när jag var i Thailand två veckor i julas var att jag lärde känna Elin, besök hennes fina blogg här :) Vi gick ut och fotade med varann (fotona nedan), jag följde med hennes familj till Patong där vi shoppade och åt på Hard Rock, våra familjer åt med varann flera gånger & hon följde med min familj och snorklade sista dagen ^^ Alltid kul när man hittar en kompis på semestern!

Man ser verkligen vem som är brunetten och vem är blondinen x)

Några härliga foton från en härlig dag :)

Följde med Elin och hennes föräldrar till Patong en kväll, där shoppade vi och så bjöd de mig på skitgod mat på Hard Rock Café, så snälla! Det var jättetrevligt och riktigt häftig restaurang, den häftigaste Hard Rock jag varit på. Livemusik och allt!

Sötnos ♥


Elin drack öl på restaurangen och blev rätt hög ;P

Där var några fina bilder på mig och Elin från Thailand! Åh, vill tillbaka dit - till värmen, alla snälla thailändare, havet.. vill inte ha vinter mer!!

Många av er har velat läsa min recension om Precious...

... så här ska ni få den! =)

"Precious" var bra, men uppnådde inte riktigt mina förväntningar. Den var så sorglig hela berättelsen, och visst hade jag inte förväntat mig något annat, jag menar... Precious är 16 år, har två barn med sin pappa som våldtar henne, hon är kraftigt överviktig, svag i skolan, blir misshandlad av sin mamma. Men någon sorts lycklig vändning borde filmen ändå tagit, på trailern ser det ju ut som att hon och hennes barn har ett bra liv, men det visade det sig att de inte hade. Ett av barnen var även mongo vilket också var sorgligt... Filmen var, som ni nog förstår, riktigt sorglig och för er som gillar sorgliga filmer är det något för er! Man kände verkligen hur lyckligt lottad man är efter att ha sett filmen. Det var skönt att det inte fanns massa otäcka våldtäcksscener - man fick se lite men inte för mycket.

Kram, nu ska jag iväg på innebandyträning ♥

Promenad med tjejerna

Idag var jag på promenad med Lisa, Linda och Tove i det härliga vädret. Tyvärr har det inte funkat att kommentera inlägget på hela dagen, blir så ibland för mig, why?!

Lisa och Linda :)

Hihi, Lisa och Tove.

Sen skulle vi hoppa nerför det här diket men Tove var den enda som hoppade x')

Fina istappar.

Fina tjejer! ♥

... eller inte alltid. ASG, Tove är så jäkla skön på den här bilden!

Lisa och Tove var inte så bra vänner.

ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT DET VAR SOL IDAG!!!

Haha, Lisa!

Tänk, härifrån brukar jag bada på sommaren :S

Sen gick vi på isen :) Så fin solnedgång!

Älskar er!

 

Sen efteråt gick vi hem till mig, drack te och rostade mackor.

Nu ska jag och Linda på teater, vi hörs! :)

 


BÄSTA VÄN 14 ÅR IDAG

Olivia på min mormor och hennes mans ö Bockholmen i somras

 

Olivia är en underbar person på alla sätt. Hon är världens snällaste och vågar stå för det hon tycker. Hon är otroligt duktig i skolan (kommer gå ut 9:an men mvg i alla ämnen är jag säker på!) och grym på innebandy och tennis. Hon är alltid snäll, gör aldrig nått dumt, får en att le. Vi har otroligt många minnen ihop, i somras var vi på hennes landställe nära Göteborg (ön Bokö), vi var också på min mormor och hennes mans ö Bockholmen i augusti. Vi har otroligt många andra minnen också, och de kommer bli fler! Hon har alltid funnits för mig när jag varit ledsen och behövt tröst. Alltid fått mig på bra humör igen. Det är så roligt att vara med Olivia, vi kan bara sitta och äta mammas goda bullar och spela kort, haha en kväll hade vi disco själva i mitt vardagsrum, skithög musik i hela huset x) GRATTIS! ♥

 

Kommer alltid älska dig Olivia ♥


Hoppas ni har nån lika underbar kompis som Olivia, är så glad att jag har henne :)

KRAM PÅ ER, nu ska jag iväg på badminton, sen innebandy!


Bloggtips

Hejsan ♥ Vill bara rekommendera de bloggar jag gillar mest bland mina kompisar :)

Lisaavasjos.blogg.se
Lisa är en av mina bästa kompisar och hon skriver mest om sin vardag, gå in och läs/kommentera :) Gjorde ny design till henne igår, blev riktigt nöjd faktiskt ^^,


Juliaholmen.blogg.se
Julia är, precis som Lisa, en av mina bästa kompisar. Hon uppdaterar ofta på sin blogg, igår 8 inlägg (bra jobbat gumman!) ;) Hon har nyligen fått systemkamera så räkna med många, fina foton på hennes blogg - en riktigt duktig fotograf är du!!


Himlakattens.blogg.se
Gjorde ny design till Katharina idag, hoppas ni gillar den! Är nöjd med den med :) Katharina ska jag, för er som inte vet, på språkresa med i sommar och vi spelar på samma badminton. En otroligt snäll och underbar person ♥ Hon skriver om sin vardag, inte så jättemånga foton men väldigt läsvärd blogg! Fin bild ovan va? :]

Nu har ni fått tips på tre av mina kompisars bloggar! Besök även Meghmik och Lindas bloggar :)

Söndagsbio

En vanlig söndag hade jag troligen spelat match eller träffat nån kompis på förmiddagen och sen åkt på badmintonträning 17-18.30, men idag är planerna lite annorlunda! Ska nämligen hoppa över träningen och har ingen match. Jag, Tove, Lisa och Linda se på bio, "Prescious", inne i stan. Söndagsbio, det låter väl bra? =)

Många av er läsare rekommenderade Prescious i det här inlägget (se även trailern där!) och åter igen: tack för era kommentarer! :] Många rekommenderade även Avatar o Snabba cash, och lugn kära läsare: jag hinner nog med att se dem också ;)

Gabourey Sidibe som spelar rollen som Precious Jones, en 16-årig tjej som blir våldtagen av sin egen pappa och föder två barn, blir slagen av sin mamma m.m.

 

Har stora förhoppningar på bion ikväll, får hoppas att den är så bra som jag tror! Fick liksom betyg 6 av 6 av SVD - det är inte alla filmer som får...



Keep on walking med Salem Al Fakir

Salem Al Fakir är en otroligt duktig musikalisk kille. Han förtjänade absolut att komma till Globen. Han växte upp med sina sex syskon i Huddinge och redan som 4-åring började han spela fiol och som 13-åring (som mig) turnerade han i Sverige och Ryssland ;o Läs mer om Salem här. Han verkar ha en så härlig personlighet!

 

» Tycker ni som mig, att Salem Al Fakir var grym i Melodifestivalen ikväll med sin låt Keep on walking? Mamma sa direkt efter att han uppträdit: "gå in på internet och sök efter konserter så vi kan gå och se honom!" Hittade tyvärr ingen konsert ;/

 

Ska lägga mig snart, gick upp 7 imorse för min första badmintonmatch var klockan 9 -.- Det gick sådär, jag och Katharina kom trea i dubbel och jag var nära att komma trea i singel också men gjorde tyvärr inte det. Vi åt lunch på ett jättemysigt ställe; jag, Katharina och hennes pappa. Har varit en rolig dag trots att det inte gick så bra.

Men nästa tävling Katharina, då jäävlar!


Jonas Gardell, badmintoncup & bio

Hejsan, nu är ÄNTLIGEN fredag!! Wiho! Alltid samma härliga känsla ;)
Ska träna badminton 17-18.30 ikväll och efteråt ska jag faktiskt göra något som kom lite oplanerat; ska se Jonas Gardell på Folkoperan :] Han är komiker, sångare och författare som ni kanske vet och ikväll ska vi se honom som det förstnämnda: komiker :) Egentligen skulle mamma och pappa gått med pappas halvsyrra Linnea och hennes kille Andreas, men mamma är sjuk (hela familjen har varit sjuk den här veckan) så jag får gå istället för henne! Och imorgon har jag badmintoncup hela dagen, ska spela singel och dubbel med Katharina. Får hoppas att det går bra! På kvällen vet jag inte riktigt, men kollar antagligen på Melodifestivalen. Det är ju ändå tradition :P På söndag ska jag, Tove, Lisa och Linda se Prescious på bio, den gick inga bra tider på lördag men vi ser den på på söndag istället, då är man glad resten av veckan också ^^ Många av er läsare rekommenderade den, tack för era åsikter! Hoppas den är så bra som jag tror :)


Min onsdag

Hej sötnosar ♥ Allt bra med er? Själv är jag typ helt frisk nu, så skönt!

När vi hade lång rast i skolan stack jag och Olivia hem till mig som alltid, bor typ 1 minut från skolan så ;) Vi hade tänkt kolla på A.A men varken bärbara eller vanliga datorn funkade, vet inte varför :S Olivias söta kjol är från H&M - älskar den!

Försökte lära Olivia den enda låten jag kan på piano idag ;) Jag spelar typ aldrig på pianot fast det är i mitt rum, kan inte läsa noter :S Gick på piano förut men slutade, tyckte helt enkelt inte att det var kul, men nu ångrar jag mig lite att jag slutade när jag inser hur duktig jag kunde blivit.. men kanske borde be mamma att hjälpa mig?

 

Efter skolan träffade jag min kompis Moa på det café jag ska proa på den 17-18 mars. Vi delade på en focaccia och sen åt vi morotskaka till efterrätt, inte så lite gott! ;) Vi hade det riktigt mysigt, längesen jag träffade henne. Vi bodde grannar som små, har känt varann sen vi var 4 år så det är snart 10 år, älskar dig Moa ♥

Moa, bild från i höstas :)

 

Sen klockan 18:20 var det teater, Viktor i min klass skulle testa och vi åkte kommunalt tillsammans. Han tyckte det var jättekul och ska fortsätta, han var riktigt duktig så det var ju kul :) Vi tränade mest på pjäsen vi ska visa upp i april, skriver nån annan gång om vad pjäsen handlar om ^^,

 

Svarar på alla kommentarer imorgon, ska sova snart, klockan är redan 23 ;o (ibland flyter tiden bara iväg när man bloggar!)


Mysig promenad med Sofia

Hej allihopa! Imorse kände jag mig bättre så gick till skolan, är ändå kort dag idag ;) Slutar 13.30 på tisdagar, otroligt skönt! På NO:n bygger vi broar, det är jätteroligt, men vi har bara tre lektioner kvar att bli klara på så kände att jag behövde komma lite därför. På mattelektionern satt jag och kompisar och ritade gubbar, ni vet - man gör ett ansikte, viker, gör en överdel osv, och sen skickar man vidare. Också kul ^^

Efter skolan träffade jag min kompis Sofia. Vi gick på samma dagis och i samma klass tills 3:an då hon bytte till Adolf Fredrik, och efter det har vi inte träffats lika ofta (blir ofta så när nån byter skola) :/ Men kände att det var dags att ses så hörde av mig till henne - visste att hon också slutar tidigt på tisdagar och tränade inte idag eftersom jag fortfarande är lite småförkyld, så det var perfekt att ses just idag! :)

Sofia igen, blev lite småförälskad i hennes kappa. Visst var den fin?


Sån himla skillnad på att fota med och utan blixt; blir mycket mörkare foton med blixt men utan blir det sämre skärpa ;s Jaja, tycker det här fotot var lite häftigt!

 

Nu ska jag kolla på "Mästarnas mästare" med mamma, pappa och brorsan är på elitserien i badminton. Vi hade tänkt göra lite smoothie senare också, så gott!!

 

Vad har ni gjort idag? Puss & kram

Mina favoritoutfits från Elle-galan

Hej alla sötnosar ♥ Hade tänkt att jag ska skriva om Elle-galan men det blev inte av i helgen, så nu kommer foton på mina favoritoutfits! Alla foton är från elle.se


Blondinbella

Kenza (älskar halsbandet som är från H&M)

Emilia de Poret

Agnes Carlsson och Vincent Pontare, tycker Agnes klänning är fantastisk!

Systrarna i Minimarket, vet inte vilka de är :S Vet ni?

ELLE och H&M:s designvinnare Joanna Mäki i egendesignad klänning, med vännen Anna Maran. Förstår själv att hon vann, skitcool klänning (!) ;O

» Kommentera gärna vilken outfit ni gillar bäst, och tack till er som kommenterade inlägget om filmer på bio! Alla tre filmerna verkar riktigt populär bland er läsare ;)

Se mer från Elle-galan här...


En sjuklings dag

Gjorde smoothie med mamma idag :)


Det enda som behövs är lite frysta jordgubbar, en banan och vaniljyoughurt...

... och walla! Klart (; Jag äääälskar smoothie!

Bara för att jag gillar att suktas... hihi

Tove och Olivia kom ner till mig när de hade lång rast i skolan, alltid lika snälla ♥ Vi drack lite smoothie, de berättade vad som hade hänt hittills i skolan och jag visade dem de filmer jag vill se på bio. Olivia vill se Avatar och Tove Precious - perfekt ju!


Tog lite fina foton på min katt Skruttan när hon satt i köksfönstret och tittade ut.



Skruttan fick leka lite modell i det här inlägget som ni kanske märker ;) Hon är fan världens sötaste; sover på kudden bredvid mig varje kväll, står utanför dörren och mjamar när jag är inne i badrummet... det enda minuset är att jag är lite allergisk :/

Vad har ni gjort idag och har ni nått djur som ni älskar lika mycket som jag älskar min kissemiss? - Hoppas att ni fått en start på veckan! ^^,

Tre filmer jag vill se på bio

Idag är jag hemma och sjuk, och vad passar då bättre än att sitta vid datorn och ta det lugnt? Har kollat runt på filmer jag vill se på bio (alla texter är kopierade från SF). Om ni sett nån av dessa filmer så kommentera gärna er åsikt! :]

PRECIOUS

Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sitt liv, utan gör det även till hennes eget för första gången.

» Läs SVDs recension här. Fick riktigt bra kritik, betyg 6 av 6! ;o


AVATAR

Mästerregissören James Cameron är tillbaka med ett actionpackat äventyr olikt allt vi tidigare sett. AVATAR tar oss med till en spektakulär ny värld bortom fantasins gränser där en motvillig hjälte tvingas ta stridför vad han egentligen tror på.

Den desillusionerade marinsoldaten JakeSully skickas tillplaneten Pandora för att med alla medel övertyga urbefolkningen att låta människan exploatera deras natur för att utvinna en ny energikälla. Allteftersom Jake lär känna planeten och folket blir han mer och mer osäker på sitt uppdrag och när kampen ställs på sin spets måste han välja sida. Om jag ser Avatar tänker jag se den i 3D - är så häftigt!

 

» Läs Aftonbladets recension eller DN's recension här.

SNABBA CASH

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan är att göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado- brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand om sin 5-åriga dotter.

 

Köper förhoppningsvis Snabba cash när den kommer ut på film, är inte 15 än så kan inte se den :/ Men har läst "Snabba cash" o "Aldrig fucka upp" på bok, så jäkla bra!!





Ja, det där var tre filmer jag vill se på bio, glöm inte att kommentera om ni sett nån!
Kram från sjuklingen. ♥

RSS 2.0