Skänk pengar till Haiti

Här nedan kan ni se vad några hundringar kan bidra till i Haiti. Själv ska jag bidra med 100 kr, dvs fyra vattendunkar. Tycker det är så himla sorgligt och Haiti behöver verkligen hjälp nu. Tänk på hur mycket man kan göra för en hel familj där. Varför snåla när vi i Sverige har så mycket pengar?

Klicka för större format

 

Tänk på hur jordbävningen drabbat alla invånare... så jävla hemskt. » Läs mer här.

 

Alla ni som vill bidra med pengar till Haiti, tveka inte - gör det! Kanske bara 50 kr?

 

 


En rolig dag med Linnea och Tove

Hej alla underbara människor! ♥ Jag har inte varit så insatt i Robinson så kollade inte på hela finalen ikväll, (brorsan satte på fotboll sen också, as uusual) men det förstår jag att många av er gjorde. Tycker ni det var rätt att Hasse vann?

 

Idag vaknade jag klockan 5.30 av att brorsan skulle på badmintoncup i Västerås, tar ca: en timme från oss och hans första match var kl 8, härligt liksom ;) Han hade vunnit alla sina matcher, en match med 21-0, 21-0 (man spelar 2 set). Eftersom han är nordens bästa i sin ålder så är jag inte förvånad. Jag hade lite svårt att somna om men det måste jag ha gjort, för sen vaknade jag kl 9.30 av att alarmet gick. En timme senare skulle jag, Tove och Lisa till Linnea få skjuts av hennes pappa till Kista och spela badminton, men tyvärr ringde Lisa och berättade att hennes hals svullnat upp så hon kunde inte följa med. Jag kände exakt likadant och det är ännu värre nu (kan typ knappt svälja) :S Men jag var tillräckligt frisk då för att spela badminton så jag, Tove och Linnea spelade och det var jättekul! Försökte lära Linnea hur man survar men det ville inte riktigt hon lära sig ;) Sen tränade vi lite i gymmet, typ bara 20 minuter för egentligen är det bara jag som får gymma gratis. Därefter lunchade vi i Kista galleria, jättegod mat från Steak house. Linnea köpte ett par sjukt snygga klackskor från Belle, hon fick tveka många gånger innan hon köpte dem men det var absolut rätt gjort :> 500 kronors rea så det var ju extra bra!

Nu knarkar jag c-vitamin och halstabletter ;) Så jävla sur för jag kan inte spela innebandymatch imorgon när jag mår såhär, och har inte kunnat spela match på hela terminen nu, har alltid varit förhinder :S Fan, jag som så gärna ville spela!!

Köpte den här rengöringskrämen i gallerian efter rekommendation av Linnea som bara sett goda recensioner om den. De flesta rengöringskrämer hjälper ju inte ett skit mot finnar/porer (tycker jag iaf) men den här ska tydligen vara väldigt bra ;] Nån som har den?

 

Lyssnar på den här låten 24/7, "Empire state of mind" med Jay-Z och Alicia Keys.

 

Nu ska jag hämta mamma på Arlanda, hon har varit i Alperna en vecka.

KRAM!



Hemstudiedagar

Hej bloggen! :* Igår + idag hade vi som jag tidigare nämnt, hemstudiedagar. Vi var lediga från skolan fast med uppgifter som jag redan gjort, och så har alla haft utvecklingssamtal. Jag hade samtal idag, skulle egentligen haft klockan 10.30 men samtalet innan mig blev inställt så fick ha det tidigare (bor 5 minuter från skolan så var inga problem att komma lite tidigare). Och det var bara bra för mig för efter samtalet skulle jag till stan med tjejerna ;) Mitt utvecklingssamtal gick jättebra!

Bilder från igår när jag träffade mormor

Vi kollade på huset på Fiskargatan där Lisbeth Salander bor i "Flickan som lekte med elden". Ni som sett filmen kanske minns den vackra lägenheten?

Jag och mormor åt på Gondolen uppe i Katarinahissen, ätit där en gång förut. Väldigt lyxig restaurang (billigaste maten kostar typ 150 kr) ;S Så fin utsikt också!

Mormor, påväg till restaurangen. Man kan även ta hiss upp men då båda var lite tidiga till Slussen så gick vi ;)

Var rätt mulet så fick ingen bra bild från restuarangen, men den här tog jag b.la. :]

Idag, fredag
Först hade jag utvecklingssamtal på morgonen, det gick bara bra. Anna-Lena, min mentor, sa att jag var en sån begåvning i skolan och att jag bara ska fortsätta som jag gör så det var ju bra ^^, Efter samtalet åkte jag in till stan med Lisa, Tove och Olivia men eftersom mitt samtal började tidigare än det skulle så var inte Olivia klar än, och då gick jag och Lisa ut och fottade lite! Riktigt kul att fota med dig Lisa :)

Ett fint foto från min och Lisas lilla fotorunda innan vi drog till stan ;)

Haha, jag skulle ta kort när Lisa blåste rök, ser ju.. helt normalt ut! ;)

Världens sötaste Lisa ♥ Besök hennes blogg genom ett klick här!

Hahaha!

Framme i stan =) Vi lunchade på Café 60.

Jag åt skitgod bulgursallad, ignonera att jag spillt ut min dryck där på sidan -.- Det som är så bra på Café 60 är att det INGÅR te, frukt & dryck ;P + att det är så gott!

Olivia som fyller 14 år den 9 februari, grattis i förskott underbaring! ♥

Tove :)

Lisa ♥ Olivia ;) Sötnosar!

Ja, man ska faktiskt vara glad när man är på Café 60. Bättre café får man leta efter! Frågade om man kunde proa där, fick reda på utvecklingssamtalet att vi ska proa i mitten av mars, och han i kassan svarade att det var bättre att proa där en hel vecka. Jag och Tove ska nu både proa på Esters (ett jättemysigt fik på Söder) och Café 60! Och kanske min gudmors café de här två praodagarna som kommer nu ;)

Lisa och Olivia på Zara, var sjukt mycket rea där! Lisa köpte t-shirten hon har på sig för endast 59:-. Själv shoppade jag ingenting, men ska snart få ca: 3000 kr - då! (a)

Imorgon ska jag spela badminton med Tove, Lisa och Linnea, en kompis som är ett år äldre och som jag känt sen vi bodde grannar som små :) Min brorsa är ihop med hennes syrra ;) Ska bli kul! Sen ska jag kanske fika i stan med Maja, saknar henne ♥
TREVLIG HELG! /Rita

Saknar Thailand


Stranden, Bangtao beach

Jag och Elin som jag lärde känna där. ♥

Nyårsafton!! De var helt galna på stranden med fyrverkerier, när vi åt middag sköt de typ fyrverkerier mellan borden, så vi gick upp på vår balkong ;P Härlig känsla :)

Nån mer som var i Thailand under jul och saknar paradiset? Puss! ♥

Vilken design är snyggast?

 

Vilken design gillar ni läsare mest är min fråga till er? ^^

TILLÄGG: de allra flesta röstade på designen överst så den får det bli!


Gina tricot byter modell

Källa: Chic

 

Vad tycker ni om att Gina tricot byter från den välkända 32-åriga norska modellen Pernille Holmboe till brasilianskan Emanuela De Paula? Själv tycker jag att det känns lite konstigt med en ny modell, Pernille har samarbetat med Gina så tidigt som år 2002 så hon har hängt med länge kan man säga! Jag kan tänka mig att Gina vill ge plats åt en ny modell efter ett så långt samarbete, ett annat skäl kan vara att Emanuela endast är 20 år (12 år yngre) och har ett långt liv framför sig som modell.

 

Ha det bra allihopa! Imorgon och på fredag är jag ledig, hemstudiedagar. Så skönt! Mitt utvecklingssamtal är på fredag och efter det ska jag till stan med tjejerna, och imorgon ska jag äta med mormor på Gondolen, riktigt lyxig och bra restuarang ;]

 

 


RITA 'HJÄRTA' ANDRA AVENYN

» Andra avenyn, Sveriges bästa tv-serie?

Ja, enligt mig så är den det. Sveriges bästa serie, alltså. Det händer så otroligt mycket varje avsnitt, och det är ALLTID lika spännande. Just nu har Liv (näst längst till vänster) blivit våldtagen och ni som följer A.A, vem tror ni att det är? Själv tror jag att det är Markus eller Hamza, även om jag inte gärna vill tro det.


Till er som inte tittar på Andra avenyn: sätt på ettan imorgon (onsdag) kl 21.00!

Sov gott ♥ Jag vet att klockan är 23:30 men jag har sovmorgon till klockan 10 imorgon, HÄRLIGT! Om jag går upp tidigt kanske jag hinner se A.A på svt.se.. ;)



Orsa, Dalarna

I helgen var jag på min kompis Lindas landställe i Orsa i Dalarna, det var verkligen hur mysigt som helst. Vi åkte dit efter skolan i fredags och kom fram på kvällen. På lördagen åkte vi skidor i Orsa Grönklitt och de första vi träffar på är Fredrika och Elin i vår parallellklass, ett sånt sammanträffande att de skulle till Fredrikas land exakt samma helg som mig och Linda! Så vi åkte med dem, Fredrika och Linda som är i Dalarna så ofta var skitduktiga, till skillnad från mig och Elin (hehe). På kvällen bowlade jag med Lindas familj, det var kul fast jag var inte bra förrän i andra serien.

I söndags åkte vi skridskor, det komiska var att jag fick ont i fötterna av att åka snabbt och Linda fick ont i fötterna av att åka långsamt så vi åkte några meter ifrån varann hela tiden xS Men det roligaste på hela dagen var ändå att åka skoter - det var en sån härlig känsla när Lindas pappa Thomas körde på! Fick även att testa att köra själv, gick väldigt ryckigt till en början men sen gick det bätte efter ett tag ^^
Har ni åkt skoter nån gång?

Stugan

Det mysiga köket

Mitt lilla fina rum

Linda på lördagskvällen när vi var och bowlade! =)

Söta Casper

 


Ny start för bloggen!

Hej på er, och tack till er trogna läsare som väntat på att jag ska börja blogga igen. Jag tror att man alla kan må bra av att ha en lång bloggpaus någon gång under sitt bloggande, jag känner i alla fall att det var just vad jag behövde. Nu är jag tillbaka med en ny header, det ena fotot från helgen på Linda (min kompis) landställe i Orsa, samt från Thailand där jag var under julen. Det finns mycket jag inte skrivit som hänt den senaste tiden i mitt liv märker jag! Fotot till vänster är ett av mina favoritfoton som togs nån gång i höstas, en underbar dag med min barndomsvän Moa. Alla foton på headern för med sig något minne helt enkelt. Nu hoppas jag att jag ska kunna fortsätta blogga utan fler bloggpauser, även om det varit nyttigt för mig med en paus. Tack bla. till Lisa, Katharina o Klara som alltid stöttat min blogg!

Ett foto från helgen (Dalarna)


» Har ni några roliga planer inför veckan? Kramar ♥


RSS 2.0