Innebandycup i Falun 13-16 maj

Nu drar jag iväg på innebandycup till Falun över Kristi Himmelsfärd! Det ska bli riktigt kul, en väldigt stor cup med många lag från hela Sverige. Vi har inte åkt på så mycket på cuper med laget det här året, vilket varit rätt tråkigt.. :/

Mitt lag när vi spelade match nån gång i vintras, jag är nummer 17.

 

Ta hand om er, och glöm inte att skriva namnförslag till kattungen!

KRAM


Ska skaffa kattunge!

Som ni ser på rubriken.. vi ska skaffa kattunge!

Från början var den tänkt som en födelsedagspresent till min brorsa som fyller år den 19 juni (på Victora och Daniels bröllopsdag!) men jag och mamma kunde inte hålla oss, så det blev en lite för tidig födelsedagspresent. Pappa och Allan åkte dit som en överraskning i söndags när jag och mamma var på Salem Al Fakir-konsert, och Allan visste ingenting. Han fick typ värsta chocken, pappa berättade att han blev mer chockad än glad, kan tänka mig att han blev det.. men nu har han vant sig vid tanken på att skaffa kattunge och jag tror nog han är lika glad som mig innerst inne! Ska bli så himla kul, det var tydligen den busigaste katten av alla syskonen ;P

 

Har ni något förslag på namn till denna sötnos?

Kramar en glad Rita


Pappas födelsedag, cirkusuppvisning och Salem Al Fakir-konsert

Hej alla fina läsare ♥ Jag har haft otroligt mycket den senaste tiden och jag ber om ursäkt för den extremt usla uppdateringen. Mycket i skolan m.m.. Sen när man väl börjat en bloggpaus kan det vara svårt att dra igång igen, ni känner nog igen er?

Kan ju börja med att berätta vad som hänt den senaste tiden.. I fredags sov jag över hos Katharina med Violet - riktigt kul! Vi åt på en nyöppnad jättemysig pizzeria och hyrde film (2012) :] Idag så fyller pappa år men det är faktiskt inte dagens största händelse.. jag såg på SALEM AL FAKIR live! Det var sjukt skoj. Jag, Tove och våra mammor. Han hade konsert klockan 17 i Berns, en riktigt bra lokal inne i stan (nära Kungsträdgården) där jag aldrig hade varit förut :] Här kommer foton från dagen!


Klockan 12 idag kollade jag och Tove på Lisas cirkusuppvisning, riktigt duktiga var de! Det var några små barn med också, så jäävla söta.. blev typ kär i en av dem x')

Några timmar senare. Riktigt lång kö till Berns där Salem Al Fakir uppträdde.

Tove som jag var på konserten med. Vi stod på femte raden så rätt långt fram alltså! Om ni undrar vad Tove har i håret så är det konfetti som kastades ner från taket ;)

En riktigt bra bild jag fick på Salem Al Fakir.

Sammanfattning av konserten: den var över mina förväntningar! Det är en större konsert som håller på just nu (började 21) med 18-årsgräns så jag tänkte att han kanske skulle spara energi till den konserten, men nej! Han öste på och visade mycket energi på scenen. Hans glädje smittade verkligen av sig och hela publiken stod och sjöng med/dansade till låtarna. Det märktes verkligen att han lever för sin musik. Han är oerhört musikalisk; spelade både fiol, gitarr och piano under kvällen. En av de bästa konserter jag varit på och jag har varit på rätt många! :)

Hoppas allt är bra med er! ♥
Nu blir det troligtvis inga fler bloggpauser framöver..

RSS 2.0