simmade med olivia

hejsvejs ♥

som ni kunde läsa imorse så åkte jag till simhallen med Oliva och hennes familj (förutom storasystern Sofia som var på friidrott), det var riktigt skojigt! här ska ni få se några bilder från min förmiddag :) ikväll blir det troligtvis ännu mer fotande, då ska nämligen min familj på middag till Toves, mysigt... :}

såhär var vädret imorse. imorgon är det februari och det snöar ute. haha, jag frågade precis pappa om februari börjar imorgon för jag såg att det var den 31a januari och han ba: "ja, och i övermorgon också". hur dum får man va? XD

efter att vi badat följde jag med och handlade med Olivia och hennes familj. där är hennes syrra också :) jag rekommenderade det här schampoot/balsamet som de till slut köpte.

i badhuset var det jättekul, vi åkte vattenrutchkanan där (ja, det stavas så konstigt). jag var riktigt modig och gled på mage hihi =D annars är jag oerhört feg, hoppa från trampolin och sånt, det säger jag helst nej till! hur modiga är ni i simhallen på en skala 1-10? själv är det nog 3; jag kan ju iaf åka vattenrutchkana och hoppa från bassängkanten, stolt (a)
det är en sån härlig känsla när man badat, bastat, schamponerat sig och gått ut från simhallen. man är så trött, känner att man fått motion och troligen har man haft grymt kul också ;)


en av anledningarna till att vi åkte till just den här matbutiken, var att man fick gratis kakor och te eller kaffe. bra va? ;) haha, inte alla gånger man går proppmät från en matbutik x'O

när jag kom hem låg Skruttan (min katt) nyvaken på min säng. cutie! :*

avslutar med den här fina bilden på min villa. bra kvalité för att vara tagen med en 3,2 megapixels mobilkamera va? :)

nu ska jag byta om för att gå till Tove, vi ska på vår lilla familjemiddag klockan 5. ska bli så trevligt ^^

hoppas ni får en trevlig kväll,
kramar ♥

FRÅGESTUND

ja, ni läste rätt.
nu hade jag tänkt ordna en liten frågestund i och med alla nya läsare, så fråga på! svaren avslöjas imorgon, söndag ;)

nu ska jag åka och simma med Olivia och hennes familj, ska bli kul :D

fick ta en baddräkt istället eftersom alla mina bikinis är för små ;S
hur ska ni se ut på stranden sommaren 09 då? :)

pusshej ♥

sov gott :D


vill bara säga att jag är riktigt glad över att besökarsiffran stigit så :) över 100 besökare idag, tack för det! ♥

nu ska jag lägga mig och läsa Olycksfågeln - Camilla Läckberg. här är en liten recension om boken ^^

"Patrik Hedström och hans kollegor på Tanumshede polisstation har haft en lugn vinter. Men när våren kommer börjar det hända saker. Den omdiskuterade dokusåpan Fucking Tanum drar in i samhället och än en gång drabbas Fjällbacka av ond bråd död.
Det som först ser ut som en vanlig bilolycka visar sig vara ett mord. Sedan Patrik upptäckt kopplingar till liknande fall runt om i Sverige inser han att gärningsmannen troligen har fler liv på sitt samvete. Kort därefter hittas en av dokusåpadeltagarna död i en soptunna. Har detta brutala mord något samband med seriemördaren som polisen jagar?
 Olycksfågeln är en spännande, engagerande och brännande aktuell kriminalroman där Patrik Hedström ställs inför sitt livs största utmaning."

jag vågar bara hålla med, boken är oerhört bra, spännande och jag kan sträckläsa i timmar känns det som! jag läser mkt Camilla Läckberg, Stieg Larson, Håkan Nesser m.m. vilka författare gillar ni? :) Johanna Thydell och Katarina Von Bredow är även stora förebilder. jag skulle vilja bli författare när jag är stor, kanske lägger in nån berättelse här på bloggen senare, skulle ni vilja det? ^^

kram och godnatt! ♥

tusen tack för alla kommentarer ♥


ville bara passa på att tacka er nu innan jag lägger mig med Camilla Läckbergs bok :) har fått så många, söta kommentarer ikväll och jag vill att ni ska veta att det uppskattas enormt mycket. så, tack alla underbaringar!

puss Rita :*

min dag i bilder :D

hejsvejs ♥

nu hade jag tänkt visa lite bilder från min fredag :D

hade de här kläderna (läs förra inlägget, "dagens outfit", om du vill läsa var allt kommer ifrån) :]

såhär var vädret idag. snö, snö och ännu mera snö! konstigt att blomman utomhus har överlevt vintern x') vad har ni för väder hemma hos er, och var bor ni? själv är jag bosatt i Stockholm (:

sen va det badminton. mina badmintonkläder dårå (:

där träffade jag de här underbara tjejerna. fr vänster: flummigaste Violet, släkting Katharina och finaste Sandra. besök även deras fina bloggar! :)

hej jag heter Violet och jag är sötast. haha, vad håller Katharina på med i bakgrunden? Sandra posar fint (a)

hjälp, hur ser jag ut! haha, Katharina måste fixa sig lite ;'D

jag upptäckte att Violet har samma problem som jag; vi är trefotade! x'D

där är vi (jag längst till höger) x'D och sen gjorde Violet och Katharia reklam för några glassar. gubben grön och röd eller vad de kallas för (?) xD

Katharina och Sandra som bytt om :) me love Sandras hår...

sen var jag och Katharina på gymmet en stund innan jag och mamma gick och shoppade i gallerian. haha, Katharina hade lite kul med en gigantisk lila boll, ser typ ut som en färgglad sjöborre eller nått x'D our nailes.

sen körde jag och Violet lite badminton. brorsan tränade både 4-5 (min träning) och därefter 5-halv 7. att han orkar!

i gallerian med mamma köpte vi en present till min brorsas fotbollskompis Sipan som ska ha lasergame-kalas imorgon. jag fattar inte att killar inte gillar att köpa presenter! visserligen inte alla; men min brorsa och pappa slipper helst. själv tycker jag att det är jättekul, och jag valde ut den här t-shirten till brorsans kompis :) den var väl lite häftig till en kille som fyller 10 år, med en bandspelare på? mitt stora mysterium nu är att få in den i H&Ms lilla kartong x'O
vi köpte även en present till Toves familj (min familj ska på middag till dem imorgon). ska bli så kul!

där får ni se Tove då :) hon var min första riktiga vän som jag lärde känna i 3an och hon har en enorm plats i mitt hjärta!

släng gärna iväg en liten kommentar :)
tusen kramar ♥

dagens outfit

gokväll på er alla underbara läsare! ♥

nu hade jag tänkt lägga in en bild på dagens outfit :)

kjol från stylebystars :) 149 kr på rea, finns endast kvar i svart med guldkant.

till det: min tajta topp u-ringad fram o bak från JC (149 kr) och rödmålade naglar.

va tyx? :D
puss å kram ♥

att bli stor

jag tänkte på nått en lärare sa idag. "12 år, det är en perfekt ålder av många anledningar; ni är för små för att städa hela huset (skämt åsido) och stora nog att gå på bio själva, men snart så börjar allt på riktigt och ni måste ta så stort ansvar för allt." det här är nånting jag funderat på tidigare oxå. i sommar blir jag tonåring, och det är skrämmande hur fort tiden går, och hur mycket som kommer hända! betygssättning i skolan, val av gymnasium, jobb, sen rinner tiden på med en jäkla fart... om det fortsätter i den här farten är man ju snart gammelmormor och gammelfarmor! x'S

haha, där är jag när jag va liten, badar typ och äter äpple (?) =D

ja, det är läskigt hur fort tiden går...

håller ni med mig?
pussar ♥

torsdag

hej alla sötnötar! =D

har haft väldigt fullt upp hela veckan, blir ju så med skola o allt så jag har mest skrivit inlägg på kvällarna men idag blir ett undantag ;) vi fick sluta tidigare än vanligt eftersom vår SO-lärare Marika var sjuk, istället kollade vi på nån film om rymnden (vi jobbar med det på NO:n), plus att vi hade en extra lång mattelektion. jag blev klar med kapitlet och jobbade lite i en extra svår mattebok. eller, svår och svår. haha var urlätta frågor... t.ex: väger en brottare ungefär 20 kg, 120 kg, 1200 kg eller 12000 kg. 12000 såklart, den va lätt ju! x'D

här är lite bilder från dagen :P

jag bor jättenära skolan så jag har inte sällskap med nån på mornarna (behöver typ bara gå uppför ett berg o sen är jag framme), med undantag för torsdagar då jag och Olivia går tsm. vi börjar 8 och den andra mentorsgruppen 9:40, som vi gjorde förra terminen; man byter alltså ;) såhär snöit var det då! och vår "roliga" skolgård, haha ^^

idag har jag på mig en tunika från Mango, 399:- (som jag hade på julafton) :)

nu ska jag snart ha utvecklingssamtal, klockan 15:15. önska mig lycka till! :D
sen är det innebandyträning ikväll, vi tar buss o tunnelbana dit som vanligt.

kram och ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll ♥

onsdag

gokväll :)

hoppas ni alla haft en bra dag :} jag ska nu visa lite bilder från min onsdag...

vad gör Julia egentligen? x'S

Lisa och Olivia :D haha, Lisa ser ut som att hon sett ett spöke! x'D

nyklippt Mustafa som inte ville va med på kort... och Lisa igen ♥

haha, sen kom Jesper och dansade (?) lite =D


outfit

höga midjejeans från ginatricot (99:- i somras) och nya, u-ringade toppen från JC (149:-) plus mitt ganska nya halsband från gina på rea.

haha, min badmintonoutfit då ;)
vi slutade 16:10 och då gick jag och Linnea direkt till kören som började 16:30 (efter att ha fixat oss såklart). och efter kören fyllde jag i lite frågor till mitt utvecklingssamtal som är imorgon och sen åkte vi till badmintonhallen, min familj.

här spelade vi då :D har badmintonträningar fredag o söndag men spelar bara med familjen ibland på onsdagar. jag och brorsan körde 500 bollar utan att pausa... (:
och efteråt duschade och badade jag bastu, det var riktigt skönt! =D

haha, när vi satt i bilen påväg hem och lyssnade på "voyage voyage" så frågade Allan (min brorsa) vem som sjöng, och pappa svarade Kate Ryan med typiskt franskt uttal, och Allan ba "vithaj?" som han trodde att pappa sagt då... :P snyggt artistnamn - vithaj... mihii :)

nu ska jag lägga mig ner och läsa lite. missade tyvärr top model ikväll, nån som var extra bra? och vem åkte ut? blir tacksam för svar! ^^

avslutar detta inlägg med att lägga in dagens bild på Tove och Julia.

haha, det verkar som att de har nått allvarligt att säga varann xD

kram och sov gott inatt! ♥

älskarej ♥


ni anar bara inte hur jävla mkt jag älskar min lilla kisse... :')

världens finaste Skruttan ♥

har ni nått djur och om inte; vilket skulle du vilja ha?
kram! :)

tisdag

gokväll bloggen! :)

nu hade jag tänkt visa lite bilder från min tisdag. var ledig idag från skolan (hemstudiedag) så det var väldigt skönt :D
Tove kom till mig idag. hon hade sin nya, tuffa T-shirt på sig som hon köpte när vi var i stan; 50 kr från veromoda :) obäddad säng i bakgrunden, ignonera... ('x

köpte B&J-glass (a) vi kollade även på filmen ondskan baserad på Jan Guillous uppväxt. har läst boken och filmen var väldigt hemsk (men ingenting mot bokens detaljer), och otroligt bra. nån som sett/läst den? :)

sen var det träning. Tove och Linnea till höger (hon gick in i ett litet hörn av omklädningsrummet) x'D vi va typ en halvtimme tidiga så då passade vi på att träna lite, Linnea hade ju väskan med alla bollarna eftersom hennes mamma är tränare (fast hon är bara med på torsdagsträningarna). :)

kolla på presenten jag slog in till Olivia igår. haha, hennes present låg bredvid sängen när jag låg och läste typ klockan 12 igår kväll, så då blev jag tvungen att slå in den, tkr sånt är kul ;) så ca: 12 tassade jag upp på övervåningen...


vi hade tyvärr inget snöre, men det blev väl rätt snyggt ändå? ='D

nu börjar nog snart top model efter pausen, har precis ätit toast om ni undrar över bilden ;) yummi...

kram på er ♥

hemstudiedag nr 2 :)

hej alla sötnosar!

det här är den andra - och sista - hemstudiedagen. vad tycker ni om att ha hemstudiedagar? kanske inte alla som haft det men då får man hem massa skolarbeten som man gör hemma istället för i skolan, när lärarna är borta på möte. jag tycker det är perfekt att ha det måndag-tisdag för då har man haft hela helgen på sig (och hinner man inte med det så gör man självfallet skolarbetet på måndagen och tisdagen). själv blev jag klart med allt skolarbete i lördags och då har jag fått jättemkt tid över till annat kul. b.la. åkte ju jag, Tove, Olivia och Lisa till stan igår (=

så konstigt väder! det är den 27:nde januari och snöar... har ju regnat, haglat och varit isigt och nu kommer snön igen. hmmf? vad har ni för väder hos er? :)

hittade dessa två bilder från bloggen, december 08. snart är det ju dags att börja använda min vårjacka från monki! :D hur ser era vårjackor ut?

idag ska jag träffa Tove, sen är det innebandyträning o Andra Avenyn ikväll :}

ha det så bra!
kramkram, och jättekul med alla nya läsare! ♥

shopping i sthlm city

hej,

hoppas att er dag har varit lika underbar som min :) jag var nämligen i stan med älsklingarna Lisa, Tove och Olivia. nu ska ni få se min dag i bilder :D

inne på veromoda :) Lisa ser ganska missnöjd ut hihi ^^

det var jäkligt mkt rea :'O

jag gillade den här koftan :) där är Lisa som gör...? xD

vi var inne på flera butiker, på Zara och Topshop spenderade vi t.ex. mkt tid ;)

in da omklädningsrum (:

Olivia hittade en väldigt vågad, snygg top från topshop. haha, "topp från topshop" ;D fast lite väl vågad tyckte nog hon, för hon köpte den inte.

Lisa diggade den ^^

haha, mitt och Lisas överdrivna leenden xD jag prövade nog universums fulaste mössa på monki ;) det syns inte men den sticker typ upp 1 m extra. snyggt (?)

sen köpte Olivia den här underbara kjolen med blommor på, från monki. visst är den helt underbar? om inte hon köpt den hade nog jag gjort det. (haha och det sa tove att hon oxå hade.) kan se framför mig i sommar när Olivia har den till sina bruna ben som hon jämt får :P

sen va vi inne på weekday för att Lisa skulle leta efter cheap monday-jeans. de har verkligen allt allt allt där;  stuprörsjeans i alla möjliga färger till utåtsvänga vanliga jeansfärgade. tyvärr lyckades inte Lisa hitta nått som passade henne i smaken, men senare på H&M fann hon ett par skitsnygga jeans! :)
och där sitter sötaste Olivia, haha och jag i spegeln =D

sen åt vi lunch på världens mysigaste café där jag och Tove åt när vi var i stan senaste gången. jag åt det till vänster: lasagne och jättegod smoothie. var tvungen att fråga om det var mkt socker i men de svarade att det var helt utan socker så jag kunde pusta ut. när jag var i Grekland va typ halva min smoothie fylld med socker, usch och fy och blä! xD men den här var supergod. Lisa och Olivia åt pajerna ni kan se på bilden. och Tove åt nått betydligt godare än oss andra ;)

höhö, Tove åt blåbärspaj med varm choklad. yummi... medan jag åt lasagne :}

påväg hem :) undra varför Tove o Olivia satte sig på handikappsplatserna? ;) i bakgrunden ser ni en snubbe som ställde sig och spelade oerhört fult på nått mysko instrument och sen ville ha pengar för det. stackarn, ingen gav honom en krona... efter en station hoppade han av och gick på nästa tunnelbana x'S

jag till vänster och Lisa ♥ haha, vilken blick hon ger mig! x'D

ni betyder otroligt mkt för mig ska ni veta... (':

tack för en underbar dag flummisar, det här måste vi göra om! :'D haha, Lisa ville oxå va med på kort ^^


fick hem många påsar hem... ska snart avslöja innehållet ;)

Olivia skulle på tennis så vi var i stan ca: 2 timmar men sen stannade jag, Tove och Lisa lite i Vby på vägen hem eftersom jag inte hittat nån u-ringad tajt tröja som jag letat efter + strumpbyxor. och Lisa hade inte köpt några cheap monday-jeans som hon ville, men hon fann senare ett par skitsnygga jeans från H&M :) vi köpte även en present till Olivia som fyller 13 snart. jag vågar lova att hon kmr bli riktigt glad för vår present! ='D om jag känner henne rätt så kmr hon läsa min blogg ikväll så jag kan tyvärr inte avslöja vad vi köpte xD sorry...

jag köpte då en u-ringad tajt topp och hudfärgade strumpbyxor precis som jag sagt i början. är nöjd med att jag inte fick hem massa annat onödigt utan la alla pengar på det här ;) hade 350 med mig och har 50 kr kvar. strumpbyxorna kostade endast 50 kr och det var 2 st, vilket bra erbjudande va? :'O köpta från åhléns. toppen var 100 kr dyrare. + att jag la en del pengar på Olivias hemliga present (:

aa, u-ringad bak var den oxå (: kändes som korvskinn på ärmarna xD haha.

tyx? (a)

nu får ni ha en fortsatt trevlig måndagskväll!
mina planer är att jag ska kolla på reprisen av mia och klara, en oerhört rolig humorserie som går på SVT varje söndag (missade det igår pga fotbollscupen). så himla roligt alltså! precis min humor ('= nån som ser på det? första avsnittet var igår så det är ju aldrig försent att börja ^^ det har sänts tidigare oxå. tiden för programmet: 20:00 på söndagar :) rekommenderar det verkligen.

kram er Rita ♥

thank god it's MONDAY =D


haha, inte världens bästa lagbild ;) där är brorsans lag, de vann hela cupen! väldigt starkt med tanke på att de mötte ett år äldre spelare. det var så jämnt att både brorsans lag och de som kom 2a hade samma poäng, målskillnad och hade spelat oavgjort när lagen möttes. men osannolikt nog hade då BP gjort ett mål mer! det är bara att gratta de små kämparna :'D


Jesper fick äran att hålla upp pokalen. och Michelle i laget vann priset som cupens bästa spelare.

grattis! haha, Sipan doftar på sin medalj i bakgrunden xD

yes, vi vann! haha, min brorsa ;D

nu har jag fixat i ordning mig för en dag i stan. ska dit med Lisa, Tove och Olivia och jag känner på mig att det här blir en minnesvärd dag med dem ;) ska leta efter en tröja som är u-ringad fram och bak med korta ärmar.

...som jag ska kunna ha till den här kjolen :) (på bilden har jag ett vanligt vitt linne)

har på mig en av trosorna jag köpte från topshop. visst är den söt? :) ...och nu har jag precis städat rummet, ajm so praudi (a)

dagens outfit
linne; julklapp från Tove, Olivia och Linnea + guldigt nitskärp och Levis-jeans.

förutom mkt shopping så ska vi luncha på ett jättemysigt café där jag och Tove åt när vi var i stan. åh, det kommer bli så himla kul!

hoppas ni alla får en bra dag och för er som tror att jag skolkar från skolan så kan jag berätta att vi har hemstudiedag idag och imorgon (vilket innebär att man får hem massa skolarbeten att göra hemma). jag är redan klar med allt, gjorde det i lördags mellan mina innebandymatcher :)

puss & kram

min kjol

hej alla underbaringar!

en ny dag har börjat, nämligen söndag. vad har ni för planer idag? :) själv ska jag snart gå på en promenad och köpa bussremsa (så att jag överhuvudtaget kan ta mig in till stan med buss och tunnelbana på måndag), badmintonträning och så kolla när brorsans lag kör Täby-blixten, en oerhört engagerat cup där det inte är väntan mellan matcherna; allt går snabbt och enkelt. en cup jag rekommenderar till alla fotbollslag! ska även ta med mig kameran dit och fota en del :)

jag idag. har precis blivit klar med sminkningen och satt på mig mina nätstrumpbyxor från gina (99:-) .

jag bara älskar min nya kjol :D vad tycker ni om den? :)

hoppas ni får en härlig söndag och att det tråkiga vädret inte förstör några planer för er. & glöm inte att lämna en kommentar om kjolen! ♥

pusspuss,
Rita :P

P.s den är köpt från stylebystars, en webbsajt där du kan beställa hem de underbaraste kläder! 8 dagars leverans för min kjol och frakt endast 62,50 kr inom Sverige. ser att du fått flera vårnyheter, ska ta mig en titt nu genast... =D

:D


ni anar inte hur glad jag blir! besökarantalet steg med hisnande fart idag :') så himla kul, kan faktiskt inte beskriva hur jag känner mig. och alla underbara kommentarer! då känner man verkligen att det finns folk därute som uppskattar all tid och energi man ägnar åt bloggen.

var hittade ni min blogg nånstans? vore jätteskoj att veta eftersom jag fått så många nya besökare!

ska lägga mig snart, sov gott inatt!
pussar & kramar,
en glad Rita ♥

underbaraste personen ♥

vill bara ge ett stort tack till universums sötaste person, nämligen sabwandfeffe som hjälpt mig med att få dit musikspelaren. hon är väldigt hjälpsam och ägnade tid åt att förklara utförligt precis hur jag skulle göra så att jag skulle förstå. stort tack till dig feffe! :D ♥ hon förtjänar även ett besök på hennes underbara blogg.
tusen tack till dig,
kram Rita ♥
haha egengjort hjärta, det kanske syns? ;)

LÖRDAAG

hej allihopa!

nu ska jag lägga in lite bilder från dagen :) var som sagt match imorse.


jag är så trött på det här jävla pissvädret! ><

vi förlorade tyvärr matcherna mot Täby. de ligger bra till i serien, 2a tror jag (?) så det var inte oväntade förluster. andra matchen var den jämnaste, men deras målvakt räddade allt, allt, allt. vi skapade många chanser och bra anfallsspel så det var en extra tung förlust. men det var bra kämpat av alla! :)



min katt Skruttan när jag kom hem. jättesöt var hon :)! låg och tittade ut genom fönstret och myste på soffkanten ^^

några timmar senare

jag hjälpte till att skala potatis till potatisgratängen vi åt till middag. skalaskalaskala... :D

vi åt typ nån kasslergryta till som var jättegod (:

sådär såg dukningen ut :)

och nu har vi tända ljus för att lysa upp hemmet i januarikvällens mörker ;) häftiga ljusstakar va? =D


köpte den här pyjamastoppen från Rhodos. texten "I hate mornings!" stämmer perfekt överens med mina känslor xD åh, gud vad jag längtar tillbaka till Rhodos. sol och bad, den dan vi åkte båt och hoppade i havet därifrån, gamla Rhodos stad med massor av mysiga affärer och fik. det var verkligen helt underbart...

... och nu äter jag nyttigt lördagsgodis ;D cashewnötter & apelsin.
höhö, men det är faktiskt rätt gott :)

vad hittar ni på ikväll? (:

pussar, och ha en fortsatt trevlig lördagskväll! ♥

Very yellow-kollektionen (MQ)

MQ har fantastiska accensioarer inför våren! :)

såhär skriver de om Very yellow-kollektionen.

I vår genomsyrar tre trender Very yellow kollektionen. En djurisk inspiration med chunky armband, höga platåer och mycket mönster som zebra och leopard. En annan look är en maritim inspiration där färgerna blått, rött och vitt dominerar och ränder och prickar tar plats. En sista trend är en romantiskt chic look med flätade bälten, spets och blommor som är en av vårens viktigaste mönsterbilder. (Inleverans v.3-8).

1
2
3
rangordna gärna vilka accensoarer du gillar bäst.
själv väljer jag nog ordningen 2, 1, 3.

det verkar som att korall i olika nyanser (se bild 1) är vårens färg, är det bara jag som tycker att den är underbar? b.la. H&M kommer satsa mkt på den i vår :}

ha en fortsatt trevlig lördag!
kramar Rita ♥

fredagskväll med badminton / myskväll hos Lisa

hej alla sötnosar! ♥

nu kom jag precis hem från Lisa efter att ha haft en underbar kväll där med tjejerna. tänkte visa lite bilder från dagen, och glöm inte att ingen blir gladare än jag för en söt kommentar! :')

idag hade jag på mig mitt ena par Levis-jeans och en kofta. toppen från N.Y som jag fick av Olivia under :)

vi började 8:50 i skolan, min senaste dag. då gick jag upp 7:30 ^^ det tar lite tid för mig eftersom jag är riktigt morgonseg. i skolan fick vi massvis med läxor till hemstudiedagarna (måndag och tisdag). gjorde SO:n tidigare ikväll och svenskan är jag redan klar med, så kvar har jag att översätta en lång text till svenska i engelska, hålla på med stjärntecken och svara på frågor i NO:n, göra några tal på röd linje i matte. det är inte så mkt kanske, men ändå jobbigt... ska försöka bli klar med det mesta i helgen. på måndag åker vi nämligen till stan; jag, Olivia, Tove och Lisa! jag längtar (a)

sen var det badminton direkt efter skolan. :) vi tränade survar (det visar sig att man kunde ändra på många små detaljer), körde fys och matcher. vann båda dubbelmatcherna med Kalle och vår tränare Kiki (han är bland världens bästa spelare) ;D så det var lite kul.


efter träningen åkte vi till affären för att jag skulle köpa med mig nått gott till Lisa. brorsan poserar fint (a)
... jag köpte sånna där hjärtformade snacks :P


sen bytte jag om till mjukiskläder innan jag begav mig till Lisa. look at mois ögonbryn! de är för smala just nu.

myys... ♥

senare hos Lisa

från vänster: Olivia, Tove och sist men inte minst: Lisa :)

haha, Olivia höll upp sin favoritgodis, ser lite småläskigt ut när ljuset faller in genom ena "ögat" :P och Olivia själv, sötaste ♥

mkt gottigotti ;D

vet att du kommer mörda mig för den där bilden Lisa, men du va söt (tkr iaf jag :P) . och där är Olivia som satt lite för sig själv ett tag ^^

mkt flumm såklart... (a)

där ligger Tove och kollar på avgörandet. haha, var tvungen att täcka över vissa punkter på den högra bilden x')

tack för en underbar kväll!

blondinbella åkte ut ur let's dance! vilken skräll... vad tycker ni?
är bara tvungen att tillägga att hon har en exakt likadan kjol som mig som jag fick hem igår =D

imorgon ska jag upp ungefär 7, ska spela match 9 med samling 8:15. jippi lixom -.- har även match klockan 3. båda matcherna möter vi Täby. ni kanske förstår att jag måste lägga mig hyffsat snart ;)

sov gott inatt!
kramar en trött Rita

lite mer bilder :P

hej alla sötnosar!

nu har jag precis haft innebandyträning :)
när jag kom hem låg brorsan på min säng och myste med Skruttan. ;D

nu ska jag läsa på glosorna en sista gång (tyska och engelska).
ni får ha en fortsatt trevlig torsdagskväll, med massor av pussar från mig ♥
P.s vad tycker ni om kjolen jag fick hemskickad idag? hot or not? x) kommentera så blir jag glad ^^

tränar glosor


ja, nu tränar jag glosor (läxa till imorgon).
är inne på hemsidan hollin, det är superbra & enkelt :]

man skriver bara in det engelska ordet (fast det kan vara vilket språk som helst), och om man svarar fel får man en ny chans. smidigt va? ^^
hur brukar ni träna glosor?

ha en trevlig kväll!
kramar Rita ♥

tursdag

hejhej!

tänk vad snabbt tiden går... eller vad tycker ni? veckorna bara rinner fram! när man är i skolan känns det ibland som att tiden står still, men sen när man lägger sig på kvällarna är det tvärtom. haha, krånglig jag är xD


älsklingarna Olivia, Tove och Lisa (inte så bra kvalité på bilden, menmen) ^^

vi lekte kull, as uuusual (':


när jag kom hem (slutade 14:40, tidigaste dagen)

... fann jag det här paketet liggandes på sängen, snacka om att jag blev glad! 8 dagar tog det för att skicka hem min älskade kjol, det är rätt bra enligt mig :) ni som följt min blogg vet att jag beställt en kjol från stylebystars.

åh, jag älskar den! :'D nåå, vad tyx? (a)
när jag är i stan och shoppar ska jag köpa en vit topp som är u-ringad fram och bak och sedan ha hög midja med kjolen (den var längre än jag trott). tänk dig det med brunbrända ben på sommaren! sommaroutfit nummer ett =D

Olivia och Tove kommer till mig klockan 4 (egentligen skulle vi tagit buss och tunnelbana men eftersom att brorsan är sjuk så är mamma hemma och kan skjutsa oss). då ska vi först panta pantburkar till innebandylaget och sen åka till träningen. ska bli kul!

vad har ni gjort idag och vad ska ni hitta på resten av kvällen?
skriv ett inlägg :}

puss ♥

halv läsdag med mys ;D

hej alla! ♥

det här har varit en bra dag, som jag nu ska skriva om + att ni ska få sen några bilder. trevlig läsning! :]

såhär såg jag ut imorse. jag hade min söta tunika som jag beställde från H&M-katalogen för ett tag sen, den finns nog inte kvar att köpa längre. tyvärr är den lite väl kort för att kunna ha strumpbyxor till, men den är jättefin till jeans!

dagen började med att jag kämpade mig uppför backen till skolan. och det var inte lätt, ska jag säga! snubblade på den hala isen och kröp fram den sista biten. och så ser jag några killar i klassen som tar sig upp hur lätt som helst en bit bort, pinsamt värre! den här backen tar vanligtvis några sekunder, idag hela minuter. haha, en bra början på dagen ;)

men när jag väl var framme i skolan kändes allt bra. pappa hade fixat varm choklad till mig på morgonen och jag såg framemot en underbar läsning (vi hade nämligen halv läsdag). jag hade med mig Molly Moon på engelska, tror det kan vara riktigt bra för att träna mig, och Camilla Läckbergs Olycksfågeln, som verkar himla bra! har läst Isprinsessan tidigare. nån mer som gillar hennes böcker? (a)

Olivia och Lisa när de läser :) blev riktigt mysigt med filtar! ...och Julia när hon "läser". ^^

lika skrattig som alltid :D där är min kopp med rykande varm choklad, Toves goda jordgubbste och så halva Tove ^^

mina naglar och lite text, nån som kan uppfatta nått ord? jag kan se "Dan skrattade" på högra sidan, haha men typ ingenting mer ;)

vi lekte kull på rasten vi fick, skulle bli lite tröttsamt att läsa så många timmar. vi sprang av oss lite genom att leka kull; jag, Tove, Olivia och Lisa, senare joinade Julia och Linnea. det är så himla kul, man blir bara på så gott humör :) haha, mycket flumm såklart.

- YEEEAH! xD                                                  Olivia :)


sen va vi på promenad :)

när vi skulle gå va det nån skummis som dök upp hela tiden, först i skolan och sen bakom Julia O_o

...med "skummisen" menar jag Krille i 6A x'D

här ger vi oss av från skolan :) haha, Jesper och Gurra ^^

vi gick armkrok hela vägen, det fick mig att känna mig liten igen (vi gjorde det 24/7 förut) ;)

så fick man känna sig liten igen. vi kollade nämligen på kung fu panda efter skolan hemma hos mig (jag, Tove, Olivia och Linnea). hihi! :) men den är faktiskt sjukt bra/rolig, fast man kanske inte kan tro det. som vi skrattade åt den där pandan... Skruttan låg och myste i Olivias knä. hon måste ha starka känslor för henne eftersom Skruttan jämnt gick dit (först gick hon dit, sen låg hon ett tag i mitt knä fast hoppade över allas ben till Olivia igen) x) misstänker att hon känner igen Olivia nu, eftersom hon varit kattvakt och ofta är hemma hos mig.
såhär såg Skruttan ut när jag kom hem från kören, då hade hon förflyttat sig till min säng. hon är knappt ute nånting nu när det är så kallt ute. sötnos ♥



på kören sjöng vi ganska bra låtar, några engelska, sol vind och vatten och sen skulle vi typ sjunga olika noter. i pausen fick vi fruktsallad, gott! :) där är Linnea och Johanna.

när jag kom hem (kören slutade 6) möttes jag av en underbar doft. det visade det sig att vi skulle äta pannkakor till middag.

sen gjorde jag läxor. ritade klart min tolkning av rymnden, så fult! ;) planeterna ligger huller om buller i helt fel färger, men det är det som är tanken eftersom vi snart ska få rita en ny rymndbild efter att ha läst om det. då kommer jag bara skratta åt den här bilden ;) sen ska jag träna engelskglosor nu, i pauserna på top model. och som bokens namn, what's up? haha, men vad hittar ni alla på ikväll? nån som ska se top model? :]

vi har förresten fått hem papper där läraren skriver om hur de tror att man klarar sig i 9:an i respektive ämnen. alternativen var "osäkert", "ja" och det bästa: "hög grad". jag fick i hög grad på nästan alla ämnen de bedömt så det är jag glad över! :D dvs svenska, matte, NO, SO och tyska. det jag bara fick "ja" på var idrott (som väntat xD), trä- och metallslöjd (vi har bara haft två lektioner så det är nog svårt att få hög grad) och engelska. på engelskan har jag tre år kvar att kämpa efter ett MVG, kanske behöver träna lite på grammatik. men jag har fått alla rätt på de glosförhör vi haft och varit hyffsat aktiv, så jag tror att jag bara ska fortsätta som jag gjort men som sagt: grammatiken.

ha det så bra!
kramar Rita ♥

meine dienstag

gokväll ♥

nu kollar jag på Andra avenyn och tränar tyskaglosorna till fredag. "hollin" är en jättebra sida att träna glosor på, man skriver bara in de svenska och det andra språket, det kan va vad som helst. smart va? :) sen klickar man på "förhör glosorna!" som ni kan se nedan, och sen svarar man bara så gott det går. sök bara på "hollin + träna glosor" på google så kommer ni få träffar.
hur brukar ni träna glosor då? :)

till slut lyckades jag få alla rätt, och man ska ju sluta när det går som bäst så nu ska jag bara intressera mig för tv:n ett tag :D

lite bilder från dagen då (:

mina kläder idag; nya tunikan från Cubus (99:-) och miss sixty-jeansen.

här är då jag,

idag hade jag hallonrosa läppar. älskar det uttrycket. "hallonrosa läppar" :') + mammas häftiga ring. visst ser det ut som att nån står framför mig? haha, tog kort in i spegeln så det är bara jag.

målade naglade idag oxå, isadora :) jättebra kvalité till skillnad från vissa andra då färgen flagnar bort efter bara några dagar (depend som exempel).
SKOLDAGEN
vi håller på med världens historia, när världen bildades, hur, vad som hänt genom århundradena, hur utvecklades människorna, hur blev de första djuren till osv... under SO-lektionen så pep det till i högtalarna som det alltid gör när det är brandövning, så alla fick typ panik och öppnade sina skåp och drog på sig jackor och skor, vissa hann inte ens med det. t.ex. Tove som bara hade en tröja på sig stackarn.

... sen upptäcker man att det bara är vi, sexorna, som sprungit ut på fotbollsplanen som vi alltid gör om det är brandövning eller verkligen skulle brinna i skolan. snacka om att känna sig lurad! det var bara nån elektriker som fixade med brandlarmet. vår enhet hade tydligen glömt att blivit informerade, gaah! xD

Linnea hade på sig tunikan vi gav henne i födelsedagspresent. ja, Linnea är äntligen frisk nu! hon hade influensa den stackarn. nu är det Lisa som är sjuk istället, krya på dig gumman! ♥

Olivia borde bli modell!

or not? x') hur GÖR hon för att se ut sådär egentligen!?, ser Victoria ut att tänka (Olivias syrra). hahaha x')
vi flummade lite på rasten efter biblioteksrådet, kuligtkuligt.

vi skulle sluta 14:50 (vår tidigaste dag) men fick sluta 10 minuter tidigare pga att vi inte fick nån rast på musiklektionen. vi hade en vikarie som var helt grym, utan att överdriva. på slutet av lektionen hade han lovat att han skulle spela gitarr och sjunga en låt. vad alla blev överraskade när han satte sig ner och började spela gitarr utan noter och sjöng som... som jag vet inte vad! xD alla applåderade efteråt och jag tror alla tänkte samma tanke; den här killen kommer bli nånting stort. det var det nog ingen som tvivlade på.

efter skolan gick jag hem och bytte om till innebandykläder, sen mötte jag Tove nedanför backen upp till hennes hus. vi va en stund på bibblan (jag lånade b.la. Molly Moon på engelska för att träna mig). och så köpte vi Ben&Jerry-glass! så fucking gott asså. (:

det var typ chokladglass med deg i, eller nått :)

vi la 25:- var och så åt vi direkt ur paketet, haha var proppmätt efteråt! alla ni som inte ätit Ben&Jerry-glass, ni kommer bli glatt överraskade... många bloggare som har glasspaketen på deras bloggdesigner, och nu förstår jag verkligen varför det är så uppskattat. :)

sen var det träning. vi mötte Linnea och tog bussen lite över 5 till hallen. vi var på busshållplatsen ungefär 17:25 (träningen började halv). vi fick lite bråttom, men hann! nästa vecka tar vi troligtvis en buss tidigare så att vi slipper stressa, och så kan man göra lite läxor i hallen eller nått. brukar inte finnas nån ledig innebandyplan eftersom det är en badmintonhall också så det är jämnt upptaget av badmintonspelare.
vi körde nån övning i syftet att vi skulle få igång anfallsspelet, körde match, passningar och lite sånt. det var en rolig träning! hoppas alla lärde sig något av att träna på anfallet, det gjorde iaf jag. ^^

imorgon har vi halv läsdag i skolan, så mysigt!
man får ta med sig nån dryck och frukt, jag ska ta med varm choklad och... ja, vad är gott till egentligen? typ apelsin. som ni hör på namnet, halv läsdag, så läser vi halva dan. jag ska ta med min Håkan Nesser-bok (Van Veetaren-serien) och nån bok jag lånade idag. vi börjar halv 9 istället för 8:10, så det är ju lite skönt! :) men tyvärr läser vi första halvan av dan, vi slutar 16:10 imorgon så det hade varit skönare att avsluta den långa dagen med läsning (idrott sista timmen så då är man extra trött). but that's life.

vad har ni andra hittat på idag då?
ha det så himla bra, och sov gott inatt!

PUUUUSS, Rita ♥
P.s rubriken betyder "min tisdag" på tyska för er som inte hajade det :}

some photos from yesterday

bara lite bilder från igår. jag var ju på gymmet och i badmintonhallen ca: 3 timmar (skulle egentligen va där 2 och en halv men vi stannade kvar ett tag). jag var i gymmet med Katharina men sen skulle hon åka hem så när 5-träningen va slut höll Julia mig sällskap. haha, det var fett kul. vi va typ ensamma där förutom en kille på badmintonnen och några andra (som inte syns på bilden.)

Julia satte båda fötterna i en sån där grejs. såg så kul ut ;D

Katharina och jag på högra bilden :P

nu ska jag läsa lite ur en bok vi läser i skolan. egentligen inte läxa men vill läsa ut den så att jag bara kan svara på frågorna om boken ist för att sitta och läsa varje svenska-lektion för det pallar jag verkligen inte. bättre att få det gjort, lixom :)

ha en fortsatt trevlig måndagskväll och sov gott inatt,
puss & kram Rita ♥

tänk vad världen är liten!


jag och Katharina, släktingar (!)

ja, du läste rätt. jag och min kompis Katharina som jag känner via badmintonnen, är SLÄKTINGAR! det är helt osannolikt ju. på fredagsträningen när jag frågade vad hon skulle hitta på i helgen, berättade hon att hon skulle till sin mormor och jag frågade av en slump var hon bodde. då svarade hon i Tyresö och jag ba "men vilket sammanträffande, det gör ju mormor med" osv... och sen visar det sig att hennes mormor inte bara vet vem min är, de är tydligen släkt också! hennes gammelmorfar var typ kusin med min gammelmormor, eller nått. på något konstigt sätt blir iaf min mamma och Katharina bryllingar. tänk, det här hade inte jag nån annan om sen i fredags. vad världen är liten! släkt med ens kompis... som Katharina skrev på sin blogg; uttrycket att världen är liten har fått en helt annan betydelse efter att det här inträffade ;)

kram! ♥

sunday §

hejhej ♥ har inte kunnat skriva nånting idag för jag har varit i badmintonhallen. :]
det var Sveriges bästa badmintonspelare u13 (under 13 år) som spelade semifinaler och finaler, de var helt grymma! första videon är två spelare för min klubb; Klara Nistad och Andy Tsai.
videosarna blev lite sega när de laddats upp på youtube, dåligt... :/


sen har jag självklart fotat lite också :)

dagens: tunika från Cubus som jag köpte i fredags, 99:- (hade kostat 249:-)

älskar sånna här ärmar :D ... och älskar mitt hår idag, så lockigt (a)

inte världens vackraste bild, men där är jag (:


det här är mina vårstövlar och jackan från topshop. köpte den för 900:- i höstas, har nu upptäckt den på halva priset x) frustrerande!

sen åt vi lunch på Donken, jag pappa och Allan. brorsan köpte även presenter eftersom han ska på bowlingkalas idag. nu blir man inte direkt bjuden på bowlingkalas längre, men jag minns att det var väldigt kul! ;D han köpte två t-shirtar med tryck från stadium, 3 för 199:- (han behöll en själv) ;) sen fick jag slå in dem väldigt fint oxå (a)

nu ska jag snart åka på träning. min träning är 4-5, Allans 5-halv 6 och sen kommer pappa lite över 7 eftersom han ska träna fotbollslaget, så det blir många timmar i badmintonhallen! kanske är med lite på 5-träningen, och så kanske gymma  :P mamma kommer dit med tunnelbanan också, hon har varit i Åre (åkte i onsdags). ^^

vad har ni gjort idag?
hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagseftermiddag!

kramar Rita ♥
p.s tack för alla söta kommentarer! (:

fruktsallad :)


jag blev så himla sugen på smoothie men upptäckte att vi inte hade banan så det skulle bli ganska missbildat. istället gjorde jag fruktsallad! nu ska ni få se hur den blev till ;)

vi har en jättesmart äppelgrejimoj så man stoppar bara in äpplet i den så får man ut "bitarna". och själva mitten med alla kärnorna, är det bara att plocka ur. smart va? köpte jag och mamma på ICA. :)

sen hackade jag bitarna enormt fint, haha not? :D

... och la dit apelsinbitar :)

sen började det likna nått, med vaniljglass och choklad som dekoration. :)

dä resultat. what do ya tink? =D

nu ska jag gå ner och läsa min spännande Håkan Nesser-bok och sen soova ;) ska upp tidigt imorgon igen för att se på semifinaler och finaler i badminton. hoppas ni har några roliga planer inför morgondagen!

god natt älskon ♥

ni har gjort mig så glad :) <3

hej alla underbaringar ♥

OMG, såhär många kommentarer har jag aldrig fått förut. och nytt besökarrekord! det här är ju för bra för att va sant, ni anar inte hur glad jag är nu :) och jag blir så otroligt glad för alla kommentarer, det ska ni veta... (a) ♥

pussar & kramar,
er Rita ♥

500 kronors presentkort på H&M (tävling!) :D

gokväll :)

hittade en tävling på stefhunny.blogg.se där man kan vinna ett presentkort på H&M, hela 500 kronor! anmälde mig direkt och det tycker jag att ni också ska (:
det ända du behöver göra är att lämna ett kommentar på hennes blogg där du skriver din e-postadress så du kan kontaktas ifall du vinner, plus att du ska skriva om tävlingen, precis som jag gjort nu :}

» vill du va med och tävla?
då klickar du bara här ;P

puss & kram ♥

mina tre klänningstips

jag vill bara göra lite reklam för stylebystars; en webbsajt som erbjuder mode till otroligt bra priser. här är några av mina favoriter därifrån :D

den här underbara, festiga klänningen för 399:- (rea).

nån mer som blir helt förälskad i den blåa färgen? så sjukt snygg!

underbar, beige klänning. jättesöt nu till våren :]

» tre underbara klänningar för 400 kronor. blir du inte lite sugen på att beställa? ;)
allt du behöver göra är att klicka här...

nån som beställt från stylebystars?
själv väntar jag på den här underbara kjolen därifrån ♥


hoppas ni alla får en mysig kväll. :)
kram Rita ♥

LÖRDAG

hej alla underbaringar ♥

för det första ska jag lägga in lite bilder från igår, men ni ska även få läsa om min lördag, det blev mycket fotande också (: har äntligen hittat min mobil! eller, jag och jag. det var pappa som upptäckte den imorse xD

Katharina på gymmet ;D

21 kg i vikt när jag körde nått redskap som tränade benen. in the mirror (;

här är brorsan och hans dubbelpartner Jakob när de spelade match mot Julia och nån annan tjej på träningen igår. fattar inte att han pallar, först spelade han 4-5 (gruppen jag tränar i) och även en träning 5-halv 6.


LÖRDAG
idag vaknade jag tidigt av att brorsan och pappa var uppe. jag frågade varför de var uppe så tidigt, och pappa sa att de skulle se de bästa badmintonspelarna i Sverige (u13) tävla. jag ville såklart oxå följa med ;P här är massa bilder från badmintonhallen.

här är Martin som spelar för vår klubb.




en liten tjej som imponerade (;


till höger Europas bästa badmintonspelare för sin ålder.

Veronica som tävlar för min klubb :)


några matcher jag kollade på :P


den här killen i rött var grymt bra. Allan, min brorsa alltså, är poängvändaren för matchen (;


till vänster Andreas Bruhn som är brorsans kompis, och där sitter Allan och skriver upp matchresultaten :P

Allan hade kunnat delta i kvaltävlingar och haft chans att få vara med idag och tävlat eftersom han är bland de bästa i Sverige, men han är född 99 så det vore ganska tufft. han ska satsa på att va med nästa år istället :]


haha, tog det här kortet för att visa hur soligt det var ute, blev ju helt bländad x')
det var så himla fint väder när vi kom hem för att äta lunch och därefter åkte till Åkersberga (jag spelade innebandymatch där). vi skjutsade även dit Tove, hon kom till mig kvart i ett (samling klockan 2.) btw, hon gjorde ett jättesnyggt mål på matchen! :D
min katt Skruttan ville t.o.m gå ut, hon är typ inte ute nånting nu under vintern, om man kan kalla det vinter i januari. men nu började det bli dags, tyckte hon ^^


vi vann över Åkersberga med 8-1! det var en väldigt rolig match att spela :')
och en bra start på innebandyåret 2009 :}

vad har ni hittat på idag då? (a)

kramar, och ha en trevlig kväll! ♥

nattinatti...

nu är klockan närmare 12. har letat efter mobilen ända sedan jag kom hem från Lisa, den är spårlöst försvunnen :S aja, kan ju berätta lite om vår kväll och lägga in bilder imorgon (om jag hittat mobilen tills dess). vi kom dit klockan halv 8, det var första gången jag var hos Lisa och gud vad det var fint! hennes rum ska vi inte tala om. det är helt nyrenoverat, jättefina tapeter, två höga moderna pallar vid hennes skrivbord, det var bara så himla fint. efter att ha beundrat hennes rum ett tag gjorde vi nån jordgubbsdryck i hennes soda stream + en med lime. båda var jättegoda och smakade fräscht :) först placerade vi oss framför tv:n i Lisas rum, men eftersom det blev lite trångt flyttade vi ner till hennes storebrorsa Kims rum där vi alla fick plats på hans stora säng. med "vi" menar jag mig, Olivia, Tove, Lisa, chips, godis och popcornskålar m.m haha ;D vi kollade på Let's dance och kommenterade alla personerna. Olivia hade med sin kamera så det blev många flummiga foton som jag så småningom lägger in här :) sen snackade vi mest om allt möjligt som vi alltid gör :) jag gjorde massage på Tove och Lisa, jag suger på det men det var inget tjejerna brydde sig om. Lisa sa att hon höll på att somna, så skönt var det ('x
Let's dance-favoriten blev nog Laila, hon är grym! men alla kämpade på bra (:

lite kritik till juryn som ger så låga poäng. Kitty fick ju en 4:a både förra programmet och ikväll. så dålig var hon väl inte? :O
vilket Let's dance-par hejar ni på då? :) kommentera!

kramkram och sov gott inatt! ♥

thank god it's friday :D

åh, som jag längtat! fredagar är den underbaraste dagen jag vet, med en hel lång helg framför sig... men också en skoldag med massor av flumm & minnen. :]

på lunchrasten satte vi oss på vårt vanliga ställe (Tove, Olivia, Lisa). Tove fick smaka min hallonsmootie oxå (alla högstadieelever kan köpa massa smått & gott från ett café).

Mikaela gjorde oss sällskap. fin min? x) <3 ... det gjorde även den här killen (lite suddig bild). han höll på att underhålla oss med nån mysko dans som han utför på den här bilden. hans kompisar ska vi inte prata om... haha! xD

nu ska jag på badminton (: träningskläderna på... ska träna i 4-gruppen och brorsan 5-halv 6 så då tänkte jag träna lite på gymmet med Katharina, fett kul :D

my nailes ...

ikväll ska jag, Tove och Olivia till Lisa. vi ska se på Let's dance och ha en riktig myskväll! :D vad ska ni läsare hitta på då? svara med ett inlägg så blir jag glad (:

Puss & kram Rita

torsdagskväll

jag har fått världens chrisbrown-attack xD
CHRIS BROWN ÄR SÅ FUCKING BRA, för att inte tala om live. gaah, hade velat se hans konsert! nån som ska dit? och när är den förresten? han är så sjuukt bra! och den killen kan verkligen dansa :'D
 



hej alla, där var två låtar som alltid kommer ha en liten plats i mitt hjärta (a) nu går jag omkring i min mysiga I ♥ NY-tröja :D


min brorsa Allan är jättelycklig som fått sitt Barcelona-täcke, underkast och kudde + klocka :)

tidigare ikväll förklarade pappa nånting med decimaler. om man delar ett tal med 10, flyttar man decimaltecknet ett steg åt vänster, två steg om man delar med 100. det var ett jättebra knep!
min brorsa älskar matte. han hjälper lixom mig ibland (han går i 3:an och jag i 6:an) så han är verkligen duktig!

jag gjorde ett mattehäfte åt honom i Word. haha, alldeles för lätt tydligen x')

Allan: men filma inte då! moi: jag filmar inte, jag tar kort. Allan: va? man kan väl inte ta KORT? haha, den gullungen tror att jag filmar honom hela tiden.

nu ska jag läsa igenom engelskglosorna en sista gång (läxa till imorgon).
pusspuss! <3

magont :/

ja, fy fan vad jag har ont i magen :/ och det känns så jobbigt att inte kunna lista ut orsaken för det är inte mensen, och knappast nånting annat heller för den delen eftersom jag inte är hungrig eller nått. nån som kan tänkas veta?

idag gick det framåt på träslöjden, alla ska göra skålar och nu börjar det faktiskt likna nått, redan andra lektionen :D fast jag måste förstås få ett hål man ska äta ur, det kan ju inte bara va en rund träbit. men jag är på god väg! ;)
sen hade vi SV där vi läste och svarade på några frågor om "Mötet", boken vi läser.

den är rätt bra faktiskt :) vi såg den på film i min gamla klass, men det var ju rätt längesen nu. men ibland känner man igen det man läser så jag får mig en bild i huvudet.
på SO:n var det jättekul. vi har jobbat med etik och innan dess med Egypten. Marika (vår lärare) visade oss bilder därifrån när hon var på semester i Egypten nu på jullovet, och så berättade hon samtidigt. det är faktiskt ett väldigt bra satt att få in all information, se bilder samtidigt som läraren pratar om allt mellan himmel och jord. i alla fall mer än vad man lär sig av att läsa en trist bok fullproppad med info.
dagens sista lektion: matte med Bengt, vår vikarie.
det var rätt stökigt måste jag säga. Mustafa (klassens clown) höll på att driva med honom x'S

nu får vi se om jag mår bättre efter en alvedon. är ju innebandyträning idag och isf ska jag träffa tjejerna klockan 4.

hoppas ni mår bättre!
kramkram <3

torsdagsmorgon

idag är min NO och mattelärare Nelly på konferens så vi får börja 9:40 istället eftersom vi missar NO:n (i matten kommer vi få vikarie). så skönt! jag har slöjd första lektionen istället :) hann ta lite bilder imorse...
dagen började med att jag duschade och krämade in mig med en bodylotion från H&M (som jag köpte till mamma i julklapp). den doftar underbart av lime och nånting annat fräscht! ( fick en kommentar på det här inlägget att det var päron. haha, måste va blind xD "pear & lime" )

här är krämen (: billig och bra! (från H&M alltså.)

mina kläder idag. långt linne från H&M, lila strumpbyxor (Lindex) och ett skärp från mormor som hon hade när hon var ung =D

sen åt jag frukost (te och macka) i sällskap av Skruttan som tålmodigt satt och väntade på mig! aaaw <'3

nu ska jag gå ner och borsta tänderna m.m (: välja ut nån god parfym inför dagen.
hejs! <3

I'VE GOT THE SWEESTEST SKIRT IN THE WORLD x')


den här fantastiska kjolen från stylebystars.com ligger snart och väntar på mig i brevlådan. åh, vad glad jag är! de har världens rea på webbshoppen stylebystars.com, den här har tidigare kostat 349:- och på rean 149:-.
vad tyx? :) det syns inte men den är faktiskt marinblå som jag älskar (a)

detta rekommenderar jag till er som vill fynda på stylebystars rea.
fr: höger: klänning för 349:- & 429:- (väldigt nedsatt pris)

bild nr 1. väldigt vacker nu till våren, enkel och passar på vardag som till fest.
bild nr 2. en helt fantastisk klänning som är perfekt för fester. jag hade kunnat använda den på mitt bröllop, så fin är den :'O <3
läs mer på stylebystars hemsida!

värsta dan blev till den bästa (:

onsdag är den värsta skoldagen. vi börjar tidigt (8:10) och slutar sent som fan (16:10!) :'O men det här har varit en rolig dag :)

vi var på promenad, ingen hade nånting att ta upp på klassrummet och då sa Hans, vår lärare, att han föreslog att vi skulle ut på en promenad eftersom det var så fint väder. det var jättemysigt! tog massa kort oxå (:

Tove på den vänstra bilden, Lisa till höger <3

och fint väder var det verkligen! strålande sol är nog det bästa som finns... och glada kompisar :') haha, vi sjöng fett fint (not?)

klassen där framme, vi va lite efter ;) som vi skrattade åt bilden till höger. julias jacka flyger upp så fint där bak ^^

Lisa skuttade iväg, glad för ingenting (; & när vi sjunger

sötnos <3                                       ja, som sagt, var väldigt soligt ute.


dä boys. Jesper blev lite kissnödig sen ;P haha, skojaa (: han ställde sig typ och tittade på nått hus ;D

Lisa, Tove, jag och Olivia :) den här bilden blev riktigt fin på oss ♥

sen gick vi in och chillade lite innan lunchen.

Lisa är uttråkad x'D                       Olivia har världens underbaraste halsband som hennes storasyster gjort helt själv. jag måste säga att jag är imponerad ;D så grymt fina pärlor, väldigt speciellt och ja... me love it!

sen va det lunch, min favorit, pasta med italiensk tomatsås (a)

här är mina naglar idag. jag var med om ett riktigt äventyr imorse. när jag öppnade skåpet till alla nagellacken, ramlade det ner ett nagellack som förstärker naglarna (mammas som hon köpte för några hundringar). det kraschade i golvet och låg i glassplitter över hela badrumsgolvet :'O FUCKFUCKFUCK! var det enda jag tänkte då. jag hämtade en disktrasa och började torka upp själva nagellacket, allt glas la jag i ett hörn. men det gick inte så bra så jag ropade på mamma. hon blev såklart förkrossad, men hon sa att det inte gick att tvätta bort med vatten, aceton var det enda man kunde använda till att få bort nagellacket. hon damsög glassplittret på golvet och sen hittade vi inget aceton. :/ men när jag skulle borsta tänderna lite senare (hade så himla mkt skuldkänslor men nu känns det bättre), så såg jag en acetonflaska i skåpet så när jag gick till skolan tvättade mamma bort allting. när jag kom hem visade hon att det inte var nånting kvar, inte en minsta fläck. så det var tur i oturen kan man säga... ifall det hade hamnat nagellack på trägolvet istället (som tur var hände allt inne i badrummet) så hade det inte gått att tvätta bort, för använder man aceton på trägolv förstörs hela golvet. usch :/ gör inte samma tabbe som jag och tappa er mammas dyra nagellack säger jag bara! och använd inte en disktrasa med vatten heller. var tvungen att slänga den trasan efteråt x'O

dom här tjejerna betyder så otroligt mkt för mig ♥♥♥


hittade den här roliga bilden på en "pink lady" uppsatt i skolan. tänker på gänget i grease då, väldigt likt oxå ;) hahaha!

lite suddig bild med min tumme i vägen, höhö. Tove har iaf världens coolaste tröja. älskar den... köpt på MQ för endast 79:- i stan, kika runt bland rean där så kan du säkert få tag på nått fint! om några helger hade jag tänkt åka in till stan med Olivia, Tove och Lisa. fett kul ju! :D men vi hittar aldrig nått datum det funkar för oss alla :/ innebandymatcher nästan varje helg. så vi tänkte åka in på en hemstudiedag (vi har två st i rad i samband med att vi ska ha utvecklingssamtal) så vår plan är att göra alla läxor på den ena dan och åka in till stan på den andra. jag längtar... (aa)

awiee <3

vi satt i kapprummet och Tove visade en jätterolig grej (a little sicret). jag hade iaf skjortan från sisters idag :) GUD VILKEN REA! brukar inte köpa så mkt kläder därifrån, men nu när jag var där med Tove i helgen så var det rea överallt. jag hittade en jättesöt topp, liknande den här skjortan, fast ett helt annat material i en annorlunda grön färg. inte sådär lysande grön. mera oliv :) kanske köper den om den inte är borta nästa besök hos sisters.

efter att vi slutat med idrott klockan 16:10 gick jag hem, åt snabbt mellis och gick till kören. Linnea har influensa stackarn, så hon är hemma från skolan. såhär såg det ut den tiden.
jag spelade in några låtar vi sjöng. åh, en låt var helt underbar... :') man blir riktigt förvånad över hur bra det låter sen när man lyssnar. har ju typ aldrig hört kören sjunga, nu har jag det inspelat på mobilen, riktigt kul att lyssna på (a)

kanske inte ser så gott ut men det var det. middagen bestod av kyckling med ris och lite grönsaker :P

OMG råkade trycka på nån knapp så att jag gick tillbaka, sen när jag klickade på "framåt" igen fanns inte det här inlägget kvar! men sen när jag gick in på "översikt" hittade jag det. har typ suttit och kämpat med att skriva allt detta sen klockan 7 nu x') tänk om allt bara försvunnit O_o då hade jag blivit freaking pest, som de säger på min favoritfilm White chicks. nån mer som sett white chicks och ÄLSKAR DEN? skriv en kommentar isf :)

pusspuss <3

en helt vanlig tisdag =)

morgonen började med att jag gick upp klockan 7 (började 8:20). duschade, åt frukost, fixade mig inför dagen. det är ungefär vad jag hinner med. eftersom det vanligtvis går ut ungefär en halvtimme på mornarna bara till klädvalet, har jag börjat välja kläder kvällen innan. tips till alla er som delar mitt problem ^^
första lektionen var SO, där hade vi debatt. vi jobbar med att argumentera oss, alltså kunna komma med många bra skäl till saker och ting. man blev indelad i grupper på 3 och sen så fick man ett ämne man antingen var för eller emot. jag var i samma grupp som Jessica och Shayan och vårt ämne var att vi var emot att man bygger bostäder på en lokal badstrand där jag bor. det var väl ganska lätt att komma på argument för det. t.ex. skulle det kosta jättemkt eftersom man blivit tvungen att göra något åt bottnen (det är ju sand), det har just byggts hus med havsutsikt ungefär där, det skulle vara jättedyrt eftersom det ligger vid vattnet och det ligger en soptipp i närheten, badplatsen försvinner och det är många som skulle sakna den o.s.v... sen fick klassen rösta på vilka de tyckte argumenterat bäst; min grupp eller de andra som då var för att man byggde bostäder där. vår grupp vann :) men de andra var oxå duktiga, men jag tror det var svårare för dem att hitta argument.
sen förflöt dagen på... idrott (vi kör gymnastik som jag SUGER så fett mkt på), läsning och musik som är nytt för terminen. innan jul hade vi NO-labb istället, nu får halva klassen det och den "halvan" jag är indelad i, får alltså musik. vi blev indelade i band med olika instrument; gitarr, trummor, keybord och nån som sjunger. jag sjunger o spelar typ keybord oxå. fast jag vet inte hur det kommer bli... vi har låten sommartider - gyllene tider, det låter skitlöjligt när jag sjunger "sommartider hej hej sommartider!" haha x'D
efter skolan gick Tove hem till mig och det första vi gjorde var att äta ett rejält mellanmål (maten va skitäcklig i skolan) ;D
vi hittade en tysk hemsida där vi mejlade med några tyskar (både mitt och Toves språkval), det va kul! :')
klockan kvart i 5 taggade vi till Tove, då var det såhär mörkt.

vi hade lite bråttom eftersom vi skulle ta bussen 18:11 och det tar typ en kvart till Tove (vi hade tänkt gå halv men stannade kvar lite för länge vid datorn), men det gick snabbare än vi trodde. haha och sen sprang vi typ till busshållplatsen och lyckades komma 7 minuter för tidigt. och så kommer bussen självklart försenat så vi satt där och väntade ('x men vi hann i alla fall till träningen. vilket äventyr!

två foton från matchen. vi körde mest en övning som gick ut på en lång pass längst sargen till en av tränarna, sedan fick man en pass tillbaka efter att ha sprungit fram till målet och så direktskott. sen när jag satt på bänken de sista 5 minuterna innan träningen var slut, förstod jag att jag inte skulle spela nått mer eftersom jag just bytt, så jag fotade lite de sista minutrarna :) vi har alltid match sist på schemat, jag tillhörde gula laget den här träningen ;P

på matchen

Olivia på föräldramatchen (; fick inte fota henne idag så lägger in den här bilden istället. sötnöten ♥

nu duschade jag precis. kolla vad mörk jag är runt ögonen... min mascara måste va vattenfast :/ fast jag har speciella oljade "bomullstussar" från H&M för 39:-. perfekt om man inte hittar nått annat sätt att tvätta bort sminket!

Skruttan är för söt. hon vill inte dricka ur sin vattenskål men ur glas går det bra :')

nu ska jag kolla på top model och sen börjar ANDRA AVENYN! tidigare har det varit 3 avsnitt/vecka, en halvtimme långa, nu har tiderna ändrats. det är bara två avsnitt, en timme långa, ikväll klockan 9. (:

PUSS

finaste låten just nu <3

den här gamla eva & adam-klassikern har fastnat i mitt hjärta o stannar där föralltid x') <3 älska!
 


We get it on most every night
When that moon is big and bright
It´s a supernatural delight
Everybody's dancing in the moonlight

Everybody here is out of sight
They don't bark and they don't bite
They keep things loose they keep it tight
Everybody's dancing in the moonlight

refräng: Dancing in the moonlight
Everybody's feeling warm and bright
It´s such a fine and natural sight
Everybody's dancing in the moonlight

We like our fun and we never fight
You cant dance and stay uptight
It´s a supernatural delight
Everybody was dancing in the moonlight

refräng We get it on most every night
And when that moon is big and bright
It´s a supernatural delight
Everybody's dancing in the moonlight


en dag i badmintonhallen

hejhej, :)

idag har jag varit i skulan, allt var bra förutom att vi fick massvis med läxor. vi fick möjlighet att göra läsläxan och skriva läslogg i skolan ist för hemma, jag behöver bara skriva läslogg för typ tre kapitel nästa lektion. men vår SV-lärare var sjuk idag så en annan lärare sa hur mkt vi skulle läsa, och det var riktigt jobbigt när vi kom på att vi blivit "lurade" eftersom vi skulle läst 20 sidor mindre (fast det visste inte han). gaah x'D

idag hade jag på mig mitt festiga tunikaliknande linne. som ni kan se så har den väldigt fina fejk-diamenter x'D sen så har jag mina nya jeans.


fixade naglade imorse oxå, nya lila nagellacket. vad tyx? (:


den här t-shirten hade jag på mig idag när vi spelade badminton.
samma varje år på tjejlägret, nån ny färg eller modell kanske vore roligt, men nej... samma varje år (x

aa, efter skolan tog jag bussen till Kista och träffade Violet för att spela badminton. här är lite bilder från busshållplatsen när hon va så snäll och höll mig sällskap i kylan när jag väntade på bussen. det blåser ju som F*N ute! :'O

vi flummade lite ;D

och när det var dags att säga hejdå, blev Violet ganska (!) förkrossad...

haha, not :'D hon är grym på att spela teater ^^

vi spelade bara badminton mot varandra, vi tränade på flackt spel (hårda bollar som går lågt över nätet) och clear (som går högt och långt). sedan körde vi smash, stop, lyft. ni kanske förstår vad det innebär, annars är det bara att fråga som en kommentar :) sen körde vi väl mest "vanligt" utan att träna på nått speciellt.
det var helt öde i badmintonhallen, endast vi och ett par till. eftersom vi spelar för klubben brydde sig ingen om att vi inte betalade, jag tror inte man behöver det.

när jag kom hem låg Skruttan kvar på exakt samma ställe som igår.

hon kollade typ på mig med sina häftiga ögon :))

yesterday... ♥

nu kollar jag på Lilla sportspegeln med pappa och Allan, ska snart äta köttfärssås med spaghetti, yummi!

puss ♥

seriespel i badminton & nystädat rum

idag har jag varit i badmintonhallen hela dan. klubbarna vi tävlade mot var Skogås o Spårvägen :)

lite suddiga bilder från dagen x]

det är omöjligt att få skarpa bilder eftersom man aldrig står stilla när man spelar badminton. haha, ett väldigt vackert foto på Julia när hon spelar singel. vi spelade även dubbel tillsammans och vår jämnaste match ledde till en tresetare (vi vann båda ett set så då kör man ett tredje för att matchen ska avgöras) då de vann. det var en tung förlust men det var ändå kul att vi var så jämna så det blir lite spel ;D


Veronica och hennes kusin Martin körde mixed (när kille och tjej spelar) och de vann :)

sen när jag kom hem...

det har blivit is och halt som fan. här i trappan påväg upp till mitt hus så hade jag vissa svårigheter, ni skulle sett mig!

i alla fall.. det kändes som läge att städa eftersom rummet såg ut såhär när jag kom hem. obäddad säng, kläder och prylar på golvet, shoppingkassar från gårdagen.. aa men sen så fixade ju jag Rita dä städproffs jobbet (a) haha

efter ett tag började det likna nånting...

smyckena låg i ordning i min lilla låda :)

och alla parfymer/läppstift och läppglans, krämer och deodoranter stod uppradade på garderoben. höhö allt stod helt i oordning så sent som imorse x'D


min favoritparfym är Marc Jakobs Daisy. underbar flaska och doft! locket av en blomma är ju en konst för sig.


sen älskar jag märket KENZO. jag vet inte vad som är så speciellt med deras parfymer, men nånting är det...
här är mina gulliga miniparfymer (a)


under sängen fann jag det här skärpet som jag fick av Maja på min födelsedag i somras. snacka om att jag blev överraskad! hade helt glömt bort det. förut gillade jag det inte så mkt, men nu är jag som förälskad (a) hade ett nitskärp förut men det var mkt större och dessutom i silver, det där är mer tjejigt och i min stil =)


Skruttan var glad som fick sova i en nybäddad säng :) sötnosen min <3


här är tygkassen som Olivia tillverkat i syslöjden, hon gav den till mig i julklapp för att jag sa att jag så gärna ville ha den :) hur kan man ens tänka tanken att slänga bort nått så fint som hon tänkt från början? jag hade varit superdupernöjd om jag lyckats ens hälften så bra med min kasse. men nu har ju Olivia lite övermänskliga krafter när det gäller syslöjd :'D

får jag presentera *trumvirvlar* ruuuuuummet! x'D

lite skillnad va? :)


efter att jag städat rummet var det lunchdags. vi åt pannkakor, det är pappas specialitet :'D alla mina kompisar har nog ätit pannkakor nån gång hos mig ;P

jag har även varit med Tove, vi träffades klockan 4 och då bytte jag om till det här.

mina nya miss sixty-jeans (gårdagens köp) och en tröja från Milano/Italien. visst har jag väl lockigt hår? här är det helt naturligt.

jag och Tove kollade på hey baberiba och snackade, hade grymt skoj, som alltid! hon gick precis hem (skulle äta middag klockan 6).

nu är pappa och brorsan är på fotbollsträning, att han orkar! Allan har varit igång sen imorse precis som jag, dessutom spelade han även seriespel för u11 (han är 9 men han spelar för min klubb i u13 oxå). "u" står för under så i u13 är man under 13 år. efter sommaren kommer jag gå upp till u15 eftersom jag då blir tonåring. så Allan var iväg till två olika hallar idag... och innan fotbollsträningen skulle han på badmintonträningen oxå. omänskliga unge! x)
jag och mamma är alltså hemma ensamma. vi ska snart gå på promenad, kanske lämna för små kläder till Lovisa, brorsans tjej och posta ett tack-kort till farfar för de 300 kronorna han gav till mig i julklapp. han bor i Värmland så vi ses typ en gång om året, det kan ju va kul för honom att få ett kort från mig nån gång ;)

kramkram, och hoppas ni alla haft en bra helg! <3

god natt alla (:

är så himla trött eftersom jag la mig ca halv 1 igår och gick upp rätt tidigt imorse oxå. plus att jag kommer bli väckt klockan 8 imorgon eftersom jag ska spela seriespel i badminton med samling klockan halv 10... underbart x')

hittade den här underbara kissen på google, jag som katt mihii (a)
ser ut att ha det rätt skönt eller vad säger ni?

ni får sussa gott inatt och hoppas ni får en fin dag imorgon!
kommer nog inte kunna skriva så mkt eftersom det blir en lång dag i badmintonhallen. men nått litet inlägg på kvällen ska jag väl hinna med... ;)

pusspuss §

tävling på www.amorina.blogg.se

tävling!
hittade en tävlng på www.amorina.blogg.se som jag blev väldigt sugen på att delta i, så nu är jag med :)!

kopierade den här bilden från hennes blogg och det man kan vinna är följande:
* Två nagellack
* Läppglans
* Body lotion Oliva från Ccs
* Den populära perfymen Hypnose från Lancome
* Filmen; Den andra systern Boleyn
* Örhängen från Glitter
* Plus en hemlig bonus inköpt i Thailand ;)

var med ni också!
kram Rita

min lördagseftermiddag :}

såhär såg det ut när jag och mamma gick till Erica, min gudmor. var lite molnigt.. ;)

vi hade med oss presenter till hennes barn på 4 och 6, det var kläder som jag och min brorsa Allan växt ut. fint inslagna va? man kan ju undra vem som stått bakom allt jobb... (aa) *tindra med ögonen*

sen kom vi dit, jag var lite med barnen (+ Leons kompis som var där) & sen fikade vi.

mamma och lilla Clara som inte verkar vilja bli fotad ^^ plus Leon till höger.

han hade sin kompis där och de körde E-toy, här är Leon när han bowlar :)



här kommer lite bilder från Italien när vi var där i höstas nångång... (:

så söta dom är <33

det där var typ några av flera tusen foton som jag tog tog där ^^


imorgon ska jag spela seriespel (badminton), om jag vinner nån match så får min klubb poäng och så gäller det att vinna över klubben vi möter. spelade seriespel för några helger sen oxå, då vann jag min singelmatch och dubbeln med Julia, en annan badmintonkompis! imorgon kommer Julia va där, och Veronica (stavas hon med c eller k?) ;D

hoppas ni alla får en fin lördagskväll!
kramar i lass <3

shopping!

hej alla underbaringar!

nu ska ni få se lite bilder från igår och idag när jag var och shoppade :)

igår låg jag och läste medan klockan tickade.
och efter en stund när jag kollade....
jag låg och läste expert på att rodna, nån mer som läst den och tkr att den är helt underbar? tyvärr lyckades jag läsa ut den under halvtimmen jag läste. så nu ska jag fortsätta med min Van Vetareen-bok (deckare av Håkan Nesser som oxå är jävligt bra!)
nån mer som är underbar är ju min katt Skruttan. hon var för söt när hon höll på och tvättade sig igår :)

awiee <'3


_________________

idag =)

idag träffade jag Tove klockan halv 12 och vi taggade till busshållplatsen för att åka till vällingby och shoppa! när vi gick under tunneln som ligger typ en halv minut ifrån hållplatsen så såg vi bussen, så vi sprang och hann i sista sekunden. vilken timing!
här kommer lite bilder från dagen :)

innan jag begav mig till Tove åt jag min lilla egna specialitet som består av lättyoghurt, mammas nyttiga flingor, banan och kanel! ser kanske inte världens godaste ut, men pröva... och njuut :)

hade på mig linnet från Tove, Olivia och Linnea med mitt underbara halsband som man knyter själv så att man kan välja lite själv hur det ska se ut :)

ser lite missnöjd ut men det är jag inte, haha möjligen över att mitt rum är så stökigt just nu ;)

vi var inne på ur&penn där de har 50% rea i hela butiken. vi hade otur när vi skulle ta bussen hem som skulle komma 14:11 och vi var där lite innan två precis då den bussen vi skulle ta åkte iväg, så vi kikade runt lite bland alla smyckena (fast själv tkr jag att det är ganska dålig klass på ur&penn). bild nummer två på alla mina påsar som jag snart ska avslöja innehållet på... (a)

Tove har världens coolaste väska med nitar från ginatricot. snyggt och inne!

jag hade en jätterolig dag i Vällingby som jag verkligen rekommenderar, där finns alla affärer och det  är mysigt att gå utomhus under belysningen. sedan finns det även ett shoppingcentrum som kallas K-fem där man går inomhus, där finns allt från Topshop till Sisters. det finns även ett ställe med massor av olika restauranger från alla håll och kanter. kinesiskt, italienskt, grekiskt... vad man nu är ute efter :) men jag och Tove åt på vårat klassiska ställe, nämligen Subway :) där hittar ni förmodligen oss sittande med varsin gigantisk macka ^^

såhär såg min villa ut när jag kom hem efter vår dag i vällingby. visst blir man väl lite deppig när det är dåligt väder ute? inte för att det är speciellt dåligt just nu, men lite sol hade inte skadat!


JAG KÖPTE ETT PAR MISS SIXTY-JEANS!!! :'D

halva priset på MQ :) mamma var på ett gym i närheten medan jag och Tove shoppade så jag frågade om man kunde lägga undan jeansen (i väntan på mamma som skulle betala de när hon var klar) men de sa att man inte kunde göra det så jag gömde jeansen under några kjolar så att jag skulle hitta dem igen HAHA :D det var det sista paret i just den modellen/färgen, men det fanns många fler märkesjeans.

on me (a) vad tyx?


inne i topshop-påsen gömde sig dessa underbara trosor. erbjudandet: tag 3 betala för 2 :) little miss-sunshine trosa till höger, till vänster Toves favorit som hon fann åt mig med en underbar rosett på baksidan, och så den blå- och vitprickiga med volanger.


'mina strumpbyxor pajar hela tiden, så kass kvalité på en del! plus att de alltid är för små så det ser ut som att jag har häng med dem. pinsamt ju :$ så jag köpte rejäla strumpbyxor från gina, storlek M-L så de slipper hänga sådär vackert (x fick med mig det där underbara halsbandet från rean (50% på massa smycken, ginatricot).

nu ska jag till min gudmor.
ni får ha det så bra och kommentera gärna! igår hade jag nästan 90 besökare, var kommer ni alla ifrån? :O det får ni gärna oxå berätta i ett inlägg ^^

kramkram <3
                                       

laleh-konsert på circus

JAG OCH MAMMA HAR JUST BOKAT BILJETTER TILL LALEH! :D
har lyssnat rätt mkt på henne och hon är ju faktiskt bra, älskar den här låten <3

It's cold around me, the night is young
The sun has fallen and I've become
The lonely one

The moon is dancing among the clouds
And my knees are shaking And my dreams are breaking
But I know I live
But I know I live, today

refräng: I know we could live tomorrow
But I know I live today I know we could live tomorrow
But I don't think we should wait, no (2x)

I know we could..

Taking my life in my hands (The power who has it?)
Taking my life in my hands (The power who has it?)
I don't like to wait, no no
It's happening, it's happening
I don't like to wait, no no
It's happening

refräng I know we could live tomorrow (live tomorrow)
But I know I live today (I live today)
I know we could live tomorrow (live tomorrow)
But I don't think we should wait, no

La-la-la, love


vill ni hitta låttexter så gå in på www.lirama.net och sök på din låt/artist :)

nu blir det nog inga fler inlägg för idag, har skrivit 3 st ;O

ha en fortsatt trevlig kväll då!
kramar

ÄNTLIGEN FREDAG

hej alla glada!

idag började vi 8:50 (min senaste dag) så jag gick upp halv 8. lite onödigt tidigt eftersom jag bor 1 minut från skolan och t.o.m kan se den från min villa :} men jag tycker inte om att stressa på mornarna så jag försöker att gå upp senast en timme och 10 minuter innan jag ska gå till skolan (undantag för mina speciella "duschdagar", en av dem var idag). =)

vad kan jag säga om skoldagen? fredagar är alltid jävligt soft, rätt kort dag, roliga ämnen. dagen började med engelska och om jag inte tar helt fel var nästa lektion SV, sedan utvärdering av veckan, EPA (eget planerat arbete) och slutligen tyska. på svenskan gjorde vi nått jättekul, vi arbetade nämligen med särskrivning, för er som inte känner till det så innebär särskrivning nånting med sammansatta ord, haha jag kommer aldrig kunna förklara för er men det hela handlade om att lösa problem med mellanrum på fel ställen i orden. så man fick själv peka ut felet. t.ex. "jag såg en röd stjärt utanför fönstret". kommer ni på var mellanrummet sitter fel? HAHAHA, jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg det där :'D så bäst... och den här: "fryst kyckling lever". då är ju felet att det ska stå "fryst kycklinglever". annars tror man ju att den frysta kycklingen lever. haha, så fel det kan bli! x')

när jag kom hem bakade jag muffins, det var tänkt att vi skulle ha middag för mammas kompis och hennes kille men det ställdes tyvärr in :/ aja, ni ska ändå få se hur muffinsarna blev till! jag hade skitstressigt eftersom jag skulle på träning sen och vi skulle åka så fort som möjligt.

yummi yummi :D asså den där smeten var så inihelvete god!

sen gjorde jag s.k jättemuffins, formerna va typ gigantiska ;'O

efter att ha bakat muffins bytte jag snabbt om till träningskläder och jag, Allan och pappa begav oss till badmintonhallen. så dåligt engagemang, man såg ingenstans om det var träning eller inte, Violets mamma hade ringt till hallen och de hade svarat att det inte var nånting, medan pappa fått reda på att det faktiskt var träning. det är ganska dåligt av klubben, eller vad säger ni?
men jag och Violet bestämde att vi skulle träffas och spela med varann, oavsett träning eller ej. Katharina kom oxå (en annan badmintonkompis) så vi spelade vi tre. det blev självklart inte träning, det är så typiskt på nått sätt ('x vi spelade badminton den mesta av tiden och sedan gick jag och Katharina upp till gymmet och tränade. hon går i 9:an medan jag är en liten plutt på 12 år så jag är väl egentligen för ung för att träna, när går gränsen egentligen? Violet påstod att det var vid 16, men man vet ju aldrig säkert. men man får träna gratis om man tränar för min klubb (a) vi cyklade och sprang på löpband. man kunde se hur många kalorier som brännts oxå, det var rätt många, över 100 ;D jag och Katharina tävlade om vem som brännt flest kalorier så på slutet när vi cyklade så gick det SKITSNABBT, utan att överdriva! efter den cykelspurten var jag helt slut...
sen skulle Katharina på bio med sina kompisar och se "yes man". den vill jag oxå se, med jim carrey i huvudrollen (han är fan världens roligaste komiker, sett så sjuka klipp med honom på youtube) :'D han måste typ säga ja till allting, det förklarar ju titeln "yes man", och det får ju sina konsekvenser :D
nån som sett/ska se den?
i alla fall, sen så ropade Kiki på mig och frågade om jag skulle träna. Kiki är bland de bästa i världen på badminton och man blir imponerad av hans teknik, hans smashar, det är ju SJUKT hur bra de allra bästa badmintonspelarna är!
så jag tränade med 5-gruppen istället (en grupp bättre än min). det var så jävla jobbigt... x') bara uppvärmingen! drop, stop, lyft är den värsta övningen. sen körde vi clear (bollar som går högt och långt). därefter skuggbadminton, som det kanske hörs på namnet så har man ingen boll, Rizal (en indonesisk tränare) visslade när vi skulle börja och då springer man som ett fån på banan utan boll och lådsas slå clear och motta stopbollar och efter kanske 1 minut så fick man vila för att sedan göra det om och om igen. sen var det dags för matcher! jag mötte först en tjej som vann över mig, i det jämnaste setet fick jag 15 poäng (man går alltid till 21). sen mötte jag Violet, vi hann tyvärr inte spela klart våran match men det får vi väl tillfälle till en annan gång. efter det; FYS! killarna för sig, och sen tjejerna, vi körde spurter. efter den här en och en halv timmes långa träningen kändes det som att det var precis vad jag längtat efter, haha xD

sen när jag kom hem möttes jag av en underbar doft av paj som vi egentligen skulle ätit på vår middag som ställdes in pga att mamma kände sig dålig.

köttfärs och ost och skink-paj :D

synd att middan ställdes in, vi som gjort så fint... :/ aja!


suktas jag inte lite med den här bilden på de färdiglagade muffinsarna? så jävla goda :D

nu kollar jag på let's dance samtidigt som jag bloggar.
har ni någon favorit?
känner tyvärr inte till så många av kändisarna som lär sig dansa, blondinbella såklart och hon som är programledare, kitty väl? men just nu var det ett jätteduktigt par, George och Maria! :'D
men vad har hänt med juryn egentligen? hittils har ju typ tony orwing eller hur han stavas, nästan bara utdelat 1:or. och de andra har inte heller varit särskilt generösa med att ge poäng. trååk ju :/

trevlig helg på er alla!
puss & kram <3

trött efter en jobbig träning

gokväll, om man kan säga det nu vid klockan 7 :)
kom precis hem från träningen, det va jobbigt som fan.. kondisen måste försämrats under lovet. vi tränade skott, passningar och så körde vi som vanligt match på slutet, mitt "lag" vann med 2-1 (man delar in hela laget i två). nu lyssnar jag på håkan hellström på nån skiva (mamma och pappas) och myser i min stora kofta som mamma stickat, chill :D

lite bilder från idag :]

Tove och Olivia tävlade om att få läppen att snudda näsan, HAHAHA! x) pröva själv, det är skitsvårt, men de lyckades (;

efter träningen smaskade Olivia på russin som hon haft med sig. Tove ville oxå smaka...

vems hand...? ;O


så Olivia började "mata" Tove och kastade ner russin i munnen. flummisar :'D


Tove var väldigt uppspelt som fått tag i sina älskade russin XD
me don't like it...


påväg till bilen                                 och inne i bilen :D

har nån märkt hur varmt det blivit ute? temperaturen har stigit från -14 grader imorse och nu är det PLUSGRADER! hoppas värmen håller i sig. men det är ändå så typiskt eftersom det just blivit jättemkt snö som säkert kommer smälta.  jag håller med Tove om att det känns lite som veckan innan julafton. min princip lyder såhär: antingen ska det va kallt med mycket snö, eller inget av det :S

nu ska jag läsa och sen äta. har fått en liten läsattack känns det som ^^
pusspuss!

SKOLSTART!

hej alla :)

idag började somsagt skolan och det var blandade känslor. visst hade jag överlevt några veckors mer lov, men det var på ett sätt kul, som alltid :D
dagens största höjdpunkt var att vi fick en ny tjej i klassen! snackade knappt nånting med henne, men jag fick iaf ett bra intryck det lilla jag såg (;
sen så har bara skoldagen förflytit på. nya kollegieblock, ny mattebok, mycket nytt. fick träslöjd ist för syslöjd, började kl 8 istället för 9.40 eftersom tiderna ändras för halva klassen nu på vårterminen. men det känns bra att vi börjar 8 nu eftersom det ljusnar tidigare på mornarna nu när det snart är vår! åh, jag längtar så tills våren, nån mer som gör det? ;)
sen så fick jag alla rätt på matteprovet! (a)
efter skolan gick jag, Olivia och Tove hem till mig. vi myste framför tv:n och åt asgoda saltade kex med ost på (a) och så låg Skruttan bredvid och njöt av uppmärksamheten (x
nu ska jag snart tagga till Linnea för att åka till innebandyträning.

ni får ha det så bra!
Xoxo

sista dan på jullovet

hejsvejs,
dagen började med att jag träffade Linnea och vi gick på promenad i riddersvik. vi har knappt träffats på hela lovet med undantag för julspelet på julafton och Linneas fest så vi förstod att vi hade mkt att prata om och då kunde vi lika gärna ta det över en liten promenad :D
här kommer lite bilder från dagen =D

såhär ser det ut..

Linnea :) hon syns inte så bra men hon är finast i sin lugg!

.. och massa änder :D

det var typ hälften is/vatten och änderna var shetasöta när dom "promenerade" fram på isen.


lyckas alltid va fint väder i riddersvik :D visserligen för att det är då man vill promenera där, menmen ;D

Olivia hade ringt på morgonen oxå, hon sa att hon behövde fixa några grejer innan vi sågs, men runt 1 när jag och Linnea hade ätit lunch på pizzerian så ringde hon och kunde träffas. vi spelade let's dance-spelet och bakade chokladbullar, mums (aa)

när de gått hem (först följde jag med Linnea och lämnade tillbaka några filmer hon hyrt) så gjorde mamma nypressad apelsinjuice på en sån där mixer. då samlas allt fruktkött och ut kommer själva "drinken" :) kanske inte ser så gott ut, men det är det! kärlek ('x

och kärlek till min underbaraste <33
hon ligger så fint i vår soffa att jag blev tvungen att fota henne.



otroligt sööt :'D

imorgon börjar skolan, ska försöka att inte lägga mig alltför sent ikväll, kanske vid 10? sen tar det ju typ 2 timmar för mig att sova oxå.. vår gympalärare berättade att om man har bra kondition somnar man lättare, kanske är nånting att fundera över. ska då läsa expert på att rodna - katarina von bredow, sjukt bra asså!

pussar!

näst sista dan på jullovet : D

idag följde jag med på brorsans privatträning i badminton. satt mest och tittade på, kunde inte spela så mkt pga min dryga träningsvärk -.- men jag köpte nya badmintonskor där i badmintonhallen pga att jag växt ur de gamla :) det är äkta Yonex-skor så det är bra kvalité, de enda tillverkarna av badmintonskor. kostade drygt 1000 kr men som sagt... bättre skor får man leta efter ;)

där är de ^^ tyckte att de skulle passa bra ihop med kista-tröjan.

och nu kollar jag på en lasse-åbergfilm :D brorsan fick ju hela sällskapsresan i julklapp (:

Allan är helt normal och ligger typ och.. dansar (?) samtidigt som han gör olika miner x'D


jag har oxå varit med tove idag. det var jävligt chill, vi kollade på desperate-housewivesavsnitt i flera timmar, moahaha :D<3 det va jättekul!


snart ska jag gå ner och lägga mig och gosa med Skruttan, min katt. hon betyder så otroligt mkt för mig <33 hon är en vän, har haft flera djur men Skruttan är den enda som är kvar i livet och hur skulle jag kunna klara mig utan den underbaringen?


dagens outfit: koftan från mango (bilden e inte fotad idag så jag har gamla hårfärgen) + levis-jeansen.
armbandet från tove blev den perfekta accessoaren =D

alla stackare som börjar skolan imorgon, hoppas ni får en bra skolstart!
pusshej :) <3

sorry

har inte skrivit på länge nu, men det beror på att jag varit på badmintonläger igår till idag. det var skitkul, precis som förra året (: tränarna var Cilla och Amanda som båda spelar i elitserien för min klubb. vi var ca 15 badmintonspelare, och vi delades in i två olika grupper som tävlade mot varann, så vi körde många tävlingar, t.ex. evighetsstafetten, rundbadminton och så hade vi sing star-tävling på kvällen :'D min grupp vann (aa) vi har kört många matcher, b.la. nånting med ett kortspel, man fick dra ett kort från en kortlek och fick man t.ex. en 3a så var man tvungen att vinna med 3 poäng så det var väldigt mkt tur, den ena kunde ju få ett ess (1 p) medan den andra fick en kung (13 p).
men de jag sov i samma rum som snackade typ på natten och lite inpå morgonen, och det var inte tillåtet att prata när man skulle sova så alla vi som sov i samma rum (en squashbana) fick straff, vi gjorde sit-ups, upphopp, hopp fram och tillbaka, spurter osv idag... det var riktigt jobbigt! straffet bidrog nog lite till träningsverken som drabbat mig, kan knappt röra en muskel. och det förbättras ju inte direkt av att det gör som ondast dan efter x'S
jag va mest med Violet och Julia som jag känner sen tidigare, sen delade vi rum och va ganska mkt med Sara och Jessica som spelar för Skogås, de är faktiskt rankade etta och tvåa i sthlm (Sara etta, Jessica tvåa) :O <3


jag på match

här är mitt hyffsat nya badmintonracket (:

två kvällar sen sov Violet över, vi skulle ju på samma badmintonläger så de va perfekt :) vi var i vby, shoppade & gick på bio, sen la vi oss sent efter att ha sjungit sing star (övade inför badmintonlägret, vi tog med mitt sing star abba)... har knappt sovit nånting de senaste två dagarna, på badmintonlägret somnade vi typ halv 2 om inte ännu senare (x

nu ska jag snart se på parry hotter.
hejs <3

en dag med Linnea ;D

idag träffade jag Linnea (i sjuan). det har varit en jävligt soft dag, vi har spelat kort, ätit glass och varit inne på datan, höhö (aa) + varit på promenad.


fin häst, va? :')


lite bilder från promenaden ^^





det var helt underbart ute i solnedgången :)

jag och Linnea städade mitt rum sen oxå. såhär såg sängen ut efter att vi varit där. haha!

fett kul, Linnea vek ner ett hörn av täcket bara för att driva med mig och sen la hon typ ut två bhar och böcker. "det blev ju så mkt finare så", HAHA not? :D

annat smått å gott

idag hade jag på mig linnet Olivia köpte till mig i n.y. älskar det :) <3

god natt alla älsklingar!
var tvungen att redigera det här inlägget lite :). nu är klockan över halv 11, kom precis hem från Linnea, vi gick hem till henne tidigare och åt middag där, körde dansmatta och lite annat :} nu ska jag sova så det snabbare blir morgon... och då kommer Violet till mig! :P aja, vi hörs <3

nyårsdagen

hej allihopa, nu ska ni få höra om min dag :)

(klicka på bilden för att få den i större format
)

jag lovade ju att skriva in namnet på min nya mascara, och nu har jag tagit reda på att den heter Loreal Lash Architect. vad kan menas med det? ser inget samband mellan mascaror och arkitekter x'O
lägger inte in nån bild på dagens klädsel, bara gråa mjukisar och marinblå och vitrandigt linne från gina. blev fint med knalliga naglar (=


JAG ÄR SÅ FUCKING GLAD xxxxxx :'D
tove och jag var med varann idag och då gav hon mig det här supersöta armbandet från topshop som jag gett många blickar i butikerna. hur söt får man va på en skala 1-10? har lite skuldkänslor för att jag inte köpte nått till tove men det blir dubbelt så mkt presenter den 1:a april på hennes födelsedag (aa)



sen var vi på promenad i riddersvik :D

det var så himla fint ute :)

världens finaste tove <33 :)
1a januari: månen lyste upp himlen som skiftade i rött och orange och jag spenderade dagen med tove. 2009 kan inte ha fått en bättre start!

förutom promenaden var vi och pantade burkar till innebandylaget från nyårsafton, 7 kr menmen :'D allting är bättre än ingenting. sen kollade vi på film, spelade let's dance-spelet med brorsan, åt middag (rester från igår) och åt mycket glassbomb! :D



mammas halvbrorsa var här idag oxå, vi har bokat en resa till London den 20:nde mars och stannar där en helg. det är mammas andra halvbrorsa Gustav som bor där med sin asiatiska tjej från Singapore. vi ska se på nån stor fotbollsmatch, vi får se vad det blir! tidigare har jag sett Milan-Torino på San Siro, vilken upplevelse... men i London går ju alla stormatcher ;)
sen blir det väl mkt shopping och annat (: vill gärna besöka lite platser vi läst om på engelskan. har varit i London förut, älskade staden från första början! och nu ska jag alltså dit igen :]

varning för känsliga tittare! x)

min brorsa har just tappat en tand, han gör det äkta sent, tappar typ alla sina tänder nu och han går i 3:an, vid det laget var alla mina tänder tappade för längesen o_O aja, det skiljer sig väl person till person.
nu ligger den i ett glas och väntar på att tandfen ska komma. hihi, senaste gången allan tappade en tand och hittade en 10:a i glaset morgonen därpå, frågade han: "hur har den kommit dit?" han hade alltså inte fattat att det är ens förälder som lägger 10:an där, så sött :')

nu får ni ha det så himla bra!
jag ska kolla på E.T som går på tv.
pusshej <3

GOTT NYTT ÅR!

ja, gott nytt år på er alla! :'D
hoppas ni har haft/har en finfin kväll, klockan e ju lixom bara halv 3 nu (a)
nu ska jag berätta lite om min nyårsafton.
först vaknade jag, jävligt sent för den delen... klockan 11 ringde Linnea och undrade om vi kunde ses, och jag svarade att det kanske skulle ta nån timme eftersom jag just vaknat x'D
sen så gick jag till Linnea, vi åt lunch där, letade lite reccept eftersom vi stod för efterrätten idag och lite annat... :)


idag hade jag på mig pälsen, linnet från tove, olivia och linnea, hög midjekjol från HM och leggins med knästrumpor över (julklapp). den perfekta festlooken! :D sen piffade jag upp håret med hjälp av mitt hårmousse jag fick i julklapp, det ger verkligen resultat.

infogar lite små bilder, om ni klickar på dem så får ni i ett större format. eftersom de blev så många bilder tänkte jag att det blev enklast så ^^


maten:
förrätt: typ kex med olika ostar m.m
varmrätt: kött med potatisgratäng           
efterrätt: min och linneas glassbomb!  :D

sen så hade allan (min brorsa) och hans tjej lovisa köpt allt snacks så det räckte långt in i natten (;


sen kollade vi på film i mitt rum (jag, lovisa & linnea). vi såg på den här filmen
den har tidigare gått som serie på tv4, så jävla skön asså :'D
handlar om olika personer som går till samma psykoterapeft, det är exakt vår humor. haha (aa)

vi spelade guitar hero band oxå, min pappa och lovisa på gitarr, allan på trummor och anna sjöng :)
fast de körde ju inte hela tiden, jag och linnea var oxå med, vi kom lite då vi kände för det, annars pendlade vi mest från datan och mitt rum :'D



jag och Linnea följde recceptet till Leilas glassbomb, nån kock på tv4 som linnea kände till. hon hade t.o.m. sett på tv hur denna magnifika glassbomb blev till :'D såhär såg vår ut.

lite skillnad ;)
och det blev ju lite skillnad eftersom jag och linnea inte gjorde egen maräng utan köpte (tar ju fett lång tid) och så fuskade vi lite med hallonsorbet som vi oxå köpte. men sheat, vad de va gott! och så med hallon på toppen.

med tomtebloss på i nyårsnatten :)

tiden går snabbt när man har roligt.
kvart i tolv ställde vi oss på vår balkong och beundrade alla fyrverkerierna. lägger inte in så många bilder (nu är jag trött på fyrverkerier ett bra tag). jag plockade bara ut en tusendel av alla bilder jag tog :'D

får jag presentera... *trumvirvel* nyårsaftons bild!

tahaa, men tyckte den här bilden var jävligt cool. ser ut som ett parishjul med små maskar längst ut :'D haha en sån fantasi...


det här är väl en otroligt fin bild?
 
det förvånar mig men jag är inte ett dugg trött. pappa ropade just och frågade vad jag höll på med häruppe, och jag svarade att jag fixade med bloggen. "men det är ju läggdags för längesen!" jag svarade "näru pappa, för det är nyårsafton!"
haha, men nu har jag faktiskt skrivit klart om min nyårsafton.
hoppas ni alla lämnat ett toppenbra år och än en gång: gott NYTT år!
2009 here I come! :')

RSS 2.0