jogging i vårvädret, Olivia tillbaka i skolan, Toves födelsedag imorgon

halloj!
idag började vi skolan 8:20, men vi fick sluta tidigare då vi hade halvstudiedag! det var sånt himla härligt vårväder idag och på gympan fick vi gå ut, första gången för i år. vi hade orientering som jag vanligtvis hatar delvis för att jag är så kass på att läsa av kartor och då blir allt bara tråkigt. men vår grupp (Linnea, Lisa och jag), gick det riktigt bra för! haha, visserligen rörde vi oss bara runt skolan, men ändå (a)
det är så härligt med studiedagar, även om det bara gäller en endast lektion som idag.
man fick välja att gå hem och äta eller skolans äckliga lunch, svårt beslut liksom?
jag och Lisa gick hem till mig efter skolan, och så var vi ute och sprang i det härliga vårvädret! vi var så duktiga så ;) jag älskar att vara ute och springa, och det är alltid extra skönt när solen skiner. vi stannade till lite vid isen (det enda som vittnar om en lång vinter), och så satt vi där och solade ca: en halvtimme med t-shirtar och uppkavlade byxor.
hoppas även ni njutit av vårdagen, precis som jag och Lisa :}

dagens outfit, eller iaf eftermiddagsoutfit då jag bytte efter att ha varit ute och sprungit :)
♥ höga midjejeans från Gina, även halsbandet därifrån, och så nya toppen från Lindex (som är benvit, inte vanligt vit!)

Olivia var tillbaka i skolan idag! åh, så glad jag blev när jag såg henne kliva in där genom dörren till enheten. och i sin fina skjorta som finns där på foto ;) hon lät som en häxa på rösten och man fick inte krama henne för att det kunde smittas, men kul att se henne iaf ^^

och här är lilla joggingproffset Lisa ;) en bild från idag när hon myser med min katt Skruttan (det ser snarare ut som om Lisa njuter mer än Skruttan, eller vad säger ni?). och en gammal bild på Lisa från en Let´s dance-kväll med Tove och Olivia.

när jag ändå nämner Toves namn måste jag ju gratulera min bästa vän i förskott, hon fyller ju år imorgon! ska snart slå in ett paket, har självklart köpt en present till henne, en lite speciell det här året...
Tove är sjuk nu, en dag innan sin födelsedag. men när jag pratade med henne på telefon så sa jag: "men du måste komma på onsdag, det är ju din födelsedag ffs!"
så, jag håller tummarna för att hon är helt frisk och kan komma imorgon, som hon måste, haha. stackarn har gått hemma med både förkyldning, halsont och feber :/

ikväll är det final i SM, badminton. mamma har bakat bullar (ni ska veta att mamma är proffs på det!) och så ska vi sälja dem där, tjäna lite pengar till klubben jag spelar i.
gud så spännande det ska bli ikväll... jag håller tummarna för att klubben jag spelar för vinner! :) och det kommer de säkert göra, alla spelare är så sjukt duktiga som spelar!

hoppas ni får en jättetrevlig tisdagskväll! ♥
puss & kram, skumbanan

helgen


i lördags mötte jag upp Katharina i stan (det tog lite tid då vi stod vid olika utgångar från tunnelbanan hela tiden, HAHA). vi kikade i affärer och så fikade vi på Waynés. vi drack båda chailatte (älska!), deras übergoda kladdkaka som jag verkligen rekommenderar. haha, nu låter jag som Katharina när vi stod i kön och skulle beställa. "du måste verkligen köpa deras kladdkaka, jag lovar, den är såå god!" och lättövertalad som jag är så köpte jag den och den var verkligen så god som Katharina sagt ;) och så åt jag scones som de värmde upp. så himla gott...
cafét låg inne i en bokhandel, tro det eller ej. så vi såg på medan folk gick runt bland alla böcker samtidigt som vi satt där på cafét. jag hade aldrig kunnat komma på idén att dela mitt café med en bokhandel, det låg liksom i mitten av den gigantiska affären. haha, så det var lite speciellt! där köpte jag en bok, "Innan jag dör". verkar hemskt sorglig; en tjej som är dödligt sjuk och skriver upp en lista på alla saker hon vill göra det halvår hon har kvar av sitt liv. skriver förmodligen om den här på bloggen senare! Katharina köpte även två böcker ^^
sen gick vi bara runt på stan och kollade i butiker. Katharina kollade på en jättesöt klänning inne på en affär på SOUK (nån som kan lista ut vad den heter?), Blondinbella har klänningar därifrån b.la. Katharina går ju ut 9:an i vår så hon behöver nått fint att ha på sig! ;) shit, vilken glädje att sluta hela grundskolan...

sen på lördagskvällen kom jag hem till Sofia, min barndomskompis, och sov över där. jättemysigt! ;)

vi såg på Robinson, låg och pratade där på kvällen, var ju tvungen att berätta lite om klassen som hon tidigare gått i. alla personer har ju förändrats så himla mycket sen hon gick där; så är det ju. den här lördagen åt jag mycket gott; hennes mamma Rosie är ju för duktig! :)

sen på söndagen följde jag med Sofia som skulle köpa lite saker, b.la. en present till sin moster hon ska till o lite sånt... och då köpte jag mina gladiatorsandaler och tröja ^^

nu ska jag gå och lägga mig, ska läsa "Innan jag dör" som jag köpte när jag var med Katharina, faktiskt på den där bokhandeln där cafét låg!
kramkram ♥

nu ska jag och mamma boka biljetter till Anastacia

» såhär står det på Ticnets hemsida om Anastacia :)
Anastacia, tisdag 9 juni 2009, kl 19.30 Annexet, Stockholm
Anastacia, kvinnan med den kanske allra mest distinkta rösten inom pop är tillbaka. Med över 14 miljoner sålda album i Europa och en ny skiva, "Heavy Rotation" i ryggen bekräftar Anastacia idag en Europaturné. På repertoaren står både nytt material och äldre favoriter som "I´m Outta Love", "Left Outside Alone" och "One Day In Your Life".


den här låten (Sick And Tired) och Paid My Dues är mina favoriter med Anastacia ;)

lite info om Anastacia som haft cancer: I januari 2003 fick den då blott 34-åriga Anastacia diagnosen bröstcancer, vilken hon sedermera opererades för. Som ett led i upplysningskampanjen om bröstcancer startade Anastacia The Anastacia Fund, en organisation som upplyser unga kvinnor om farorna med bröstcancer och uppmuntrar dessa kvinnor att göra mammografier.


här är hon :P

nu ska jag och min brorsa handla lite ;)
see ya! ♥

tandläkarbesök


kom precis hem från tandläkaren och allt såg bra ut, inga hål eller någonting ^^ gick dit tillsammans med min lillebror som inte heller hade några hål, han är inte direkt en förebild när det gäller att borsta tänder noga så blev lite förvånad ;) haha, kul iaf att det gick så bra!

nu ska jag snart till skolan, går så att jag hinner till planeringen som börjar 11:05.

hoppas ni får en superbra dag, jag skriver ett inlägg när jag kommit hem från min privatlektion i badminton.

kramar en glad Rita ♥

detta har jag köpt i helgen...


såhär fint har jag slängt ner alla shoppingpåsar, haha :)

hm, vad hittar vi i den här skokartongen då...?

... jo, ett par gladiatorsandaler!
nu har jag äntligen hittat mina älsklingar. 400:- och i det fina märket Tamaris, jättesköna är de! blev inte tanfärgade som jag tänkt mig (fanns endast i svart), men visst var de snygga?

jag köpte en benvit u-ringad tröja fram (har en liknande som är u-ringad bak också, men den är kritvit). köpte den med anledning av min kjol från London, lyckades inte hitta den röda färgen så det fick bli en benvit då :)

dags för nya vårskor kanske ni förstår?
haha, och ni kan nog också förstå vilken som är min gamla sko, och den nya ^^ så dålig kvalité... köpte mina gamla skor för 750:- från G star raw, såg att de fanns att köpa det här året också. gaah, vad sur man blir på skor som går sönder efter bara ett år!

ska berätta mer om vad jag hittat på i helgen när jag får tid!

puss Rita :*

Magnus vann Let's dance-finalen, rätt eller fel?

hej sötnötar ♥
hoppas ni haft en jättebra fredag :)
skriver detta inlägg såhär sent på kvällen eftersom jag har badmintonträning direkt efter skolan på fredagar, och sen ibland små mysiga Let's dance-kvällar med Lisa, Olivia och Tove. idag var Tove och Olivia sjuka båda två (Olivia förkyld och Tove med hög feber), hoppas de mår bättre snart! men Lisa kom iaf hem till mig och så såg vi på finalen ihop. Magnus vann! han var ju riktigt duktig, och verkar trevlig också ^^ men det var en otroligt jämn final enligt mig, Laila är ju helt grym hon med.
lägger in lite foton från dagen ^^



usch, nu har det kommit snö igen och det är snart APRIL! inte ska det väl snöa nu?
jag och Violet gick iaf ut med en hund hon är hundvakt åt efter badmintonträningen; en jättesöt cocker spaniel med världens sötaste tantnamn - Hjärtrud :) ♥

sen gick vi bara in i några affärer i ett shoppingcentrum :)


aw, Skruttan (min katt) låg på exakt samma ställe som jag lämnade henne på imorse ;) och just där i min lilla klädeshög (den enda som uppskattar att jag slänger av mig kläderna rätt på golvet) sov hon natten till idag. haha, får se om hon gör det inatt med, fast nu har jag ju tyvärr städat undan det lilla klädesberget ;)

nu ska jag snart lägga mig, är dödsstrött fast vi har vår senaste dag idag och börjar 8:50 ;)
sov gott inatt, kramkram!


GLADIATORSANDALER ♥


nu är jag på jakt efter gladiatorsandaler! kanske köper det när jag är i stan på lördag ^^
gillar ni mest höga eller låga? och i vilken färg?
själv gillar jag mest tanfärgade :)

om ni undrar varifrån någon av skorna kommer från collaget så är det bara att kommentera. har ju rätt bra *harkel* minne ^^
nu ska jag se på reprisen av Andra avenyn, hoppas ni har en trevlig kväll!
pusshej ♥

jätterolig tävling

hej på er alla!

nu är jag med och tävlar om att bli veckans outfit-tjej. en otroligt rolig tävling och det har jag redan berättat för ägaren av ciizs.blogg.se, den kreativa tjej som startade den.
jag har anmält två olika outfits och om jag går vidare till en final typ, så är det ni läsare som avgör om jag får bli veckans outfit-tjej. det vore ju såklart kul! :)
låter det kul att anmäla sin favoritoutfit och få chans att bli veckans outfit-tjej tycker du?
» LÄS OM HUR DU SKA GÖRA HÄR!

snyggt från ASOS


Asos är den bästa hemsidan enligt mig när det gäller accensoarer, spana bara in den söta somriga väskan och det fräcka armbandet!

... men även otroligt fina kläder. spana bara in dessa dressar!
vilken gillar ni mest?

nu ska jag snart på innebandy, blir träning fast jag har ont i magen. men kändes mycket bättre efter en alvedon :) svarar på era kommentarer när jag kommit hem vid 7 ungefär, så länge kan ni ju spana in denna hemsida och kolla om ni hittar något snyggt ^^

vad har ni för planer inför helgen? tiden bara rinner fram, tänk att det är fredag imorgon! hoppas ni får en hur mysig helg som helst :)

puss Rita




gratis frakt 23-29 mars på nelly.com


» undra om man ska ta och beställa något från nelly nu när det är gratis frakt hela denna vecka?
har ni köpt någonting från nelly.com tidigare? aldrig jag, men jag hoppas kunna göra det och man vill ju gärna slå till nu när det är gratis frakt! de har så himla mycket fint :)

idag har jag haft ett 50 minuters långt samtal med min gammelmorfar, vi hade som skoluppgift att intervjua en person om hur det var i skolan när hon/han var liten. riktigt intressant att få reda på hur det var i skolan när ens 87-åriga gammelmorfar var ung.
tänk hur mycket som förändrats sedan dess!

idag hade vi musiktävling i vår skola, det var värsta draget! några personer på gymnasiumet som kommit på den här tävlingen så de filmade från tv och allt. vi hade några riktigt bra bidrag och nästan hela skolan var där och tittade. riktigt kul var det! två tjejer som sjöng en Mariah Carey-låt vann och de var faktiskt klart bäst, hejade på dem ^^ de sjöng så himla bra! så nu avgörs det snart vilken av sju skolor som vinner tävlingen, spännande. finalen (ett bidrag från varje skola) kommer vara i ett stort modecentrum i närheten av mig så där hoppas jag kunna sitta med i publiken som kommer vara mellan 2000-5000 personer. då ska jag heja som en galning på de grymma tjejer som vann!

hoppas ni haft en lika bra dag som jag,
pusspuss ♥


dagens outfit


idag hade jag på mig en tunika, mitt skärp från MQ och strumpbyxor till det :)

förresten, visste ni att det är våffeldagen imorgon? det hade jag totalt missat!

tänker ni äta våfflor imorgon?

puss Rita :*

min kjol från London


jag för lite mindre än ett halvår sen ;P haha, söt jag var ^^

det här är kjolen jag köpte i London. visst är den grymt söt?

nu sitter jag och kollar på Sällskapsresan, ni vet med Stieg Hielmer. så jäkla skön :> det är den när de är ute och åker båt. härligt det ser ut med sommar!

har ni haft en bra dag?
kramkram ♥


London - hela resan dokumenterad

hej alla vackra människor :) ♥
jag passar på att varna för ett väldigt långt - men inte långtråkigt - inlägg. så ni kanske vill sätta på en bra låt? samma låt som jag lyssnat på femtioelva gånger i rad den här måndagsförmiddagen.


tänkte berätta allt om helgens Londonresa.
vi kom till mammas brorsa Gustav och hans flickvän Nicoles lägenhet på fredagskvällen (det var dem vi bodde hos) och då var det lite roligt för när vi kom fram till stationen dit vi åkt tåg, försökte vi ringa Gustav som skulle komma och hämta oss där. vi försökte även kontakta mammas andra brorsa Fredrik som också var med den här helgen (det var min familj, mammas brorsor varav vi då bodde hos en av dem, Gustav). men vi fick inget svar.
så vi tog oss hela vägen till lägenheten på fredagskvällen genom att kika på kartor på busshållplatser - det var inte så långt som tur var och mina föräldrar är rätt bra på att hitta. och vi hade sån himla tur eftersom Gustav och Nicole delade lägenheten med en tjej, och hon var hemma när vi kom dit. så vi klickade bara på en knapp; i vissa lägenheter i London ska man trycka på en knapp utanför huset (knappen är lägenhetsnumret) och prata in ett samtal till personen i lägenheten, så låses dörren upp är hon eller han öppnar åt en. mamma sa: "hello, this is Sofia, Gustavs sister" och tjejen svarade att vi kunde komma in. jäkla tur att hon var där!
och medans vi kollade på Crocodile Dundee i deras lilla mysiga lägenhet var Gustav och Fredrik på nån pub där de inte hade täckning, och Nicole  var på jobbet. men det löste sig, lite senare kom de och de var väldigt chockade över att vi varit så tidiga xD mamma hade nämligen sagt att vi skulle komma runt 21:00 och vi var där vid 19.
så tidigare. när de kom så åt vi middag, de vuxna fick nån typisk singaporisk mat (Nicole är från Singapore) medan jag och Allan åt tortellini med kötbullar, haha, sån mat vi gillar (a)
lördagen började med att vi alla satt och åt jättegod frukost. rostade mackor, jordnötssmör, smoothie - ja, där fanns allt. den där smoothien på bilden vet jag finns i Sverige och det är den godaste smoothien jag nånsin druckit, så himla god!
sen åkte vi The London Eye då, i lördags. ett stort hjul som är precis som det låter, ett öga som hela tiden tittar över London, den fantastiskaste staden i världen. åh vad jag vill flytta dit när jag är stor, kanske plugga där...
lite fakta om London Eye som jag snappade upp; den är hela 135 meter vilket är helt ofattbart högt när man är där på toppen! hela tiden tänkte jag att snart går nån skruv sönder som håller vagnen uppe och så ramlar vi ner i Themsen, floden som ligger där.
det här är det absolut läskigaste jag gjort i hela mitt liv. men det var helt underbar utsikt där uppifrån och jag rekommenderar ändå alla att åka den. det går ju långsamt, i sloooow motion, tänk om det istället hade snurrat snabbt, fy fan.
London är verkligen en vacker stad. och det förstår man om man åker The London Eye.


lite foton jag tog där uppifrån, när vi var så högt upp man kunde komma - 135 m vill säga.
så himla fint.

sen åt vi glass och satt på den stora gräsplätten bredvid The London Eye. där är Gustav, mammas brorsa då, och hans singaporiska flickvän Nicole. man kunde sitta där och sola (fatta, sola!) och det var bara helt underbart.

lätt den bästa underhållningen där vid The London Eye. "statyn" till vänster är i själva verket någon som klär ut sig, jag var tvungen att ge honom eller henne (vem gömmer sig där bakom leran eller vad det är?) pengar. alla som stod där och gjorde roliga saker, eller bara lådsades vara statyer för att då och då skrämma folk med att röra på sig helt oväntat, ville ju självklart ha pengar. den levande statyen imponerade som mest på mig :>

sen var vi på fotboll på lördagskvällen. Tottenham-ChelseaWhite Hart Lane (Tottenham hade hemmaplan). det var världens drag i publiken, men det är det ju i Premier League och på alla stora matcher. en så häftig upplevelse! har tidigare varit på Milan-Torino men det här var något helt annat ;)

två foton från matchen.

Tottenham vann med 1-0. nummer 14 i Tottenham lyckades imponera otroligt på mig med sitt snabba spel och spelförståelse, det var även Luka Modric som stod för målet. han är från Kroatien :) här i landslagströja.

efter matchen var det helt underbar kvällssol utanför White Hart Lane, arenan.
jag älskar när himlen antar röda, vackra färger :>

den kvällen åt vi på nått kinesiskt ställe. till höger ser ni Nicole och Gustav, visst är de söta ihop?
de andra åt anka (bilden). det var tydligen den finaste restaurangen att äta anka på, politiker och kända personer; alla ville dit. fast jag är så feg att jag inte äter anka, fastän "det smakar precis som kyckling" ;P

imorse, 7:50, promenerade jag och mamma till en av de kända parkerna i London, nämligen Hyde Park. har varit här med mormor när jag var yngre och jag kände faktiskt igen mig (= de flesta (jag och mamma var nog de enda som gick) var ute och sprang. hurtiga är de i London! och jag förstår verkligen att man vill springa just här, i Hyde Park, vid vattnet och i grönskan.
i London har våren redan kommit, vi i Sverige ligger drygt en månad efter dem. 15 graders sol i London, och så kommer man hem till Sverige där det snöar! det är ju helt sjukt att den här himla snön ALDRIG vill försvinna och ge plats åt våren.

förstår att ni får en chock nu, det är ju lätt att man får det när man tittar ut genom fönstret och ser all snö, men det var några tokiga personer som simmade i Hyde Park. simma... nu?! var allt jag tänkte. jag gick ner och kände på vattnet, det kan ju inte varit mer än typ 5 grader.

vi var även på det stora modevaruhuset Harrods - ja, det känner ni väl alla till - i söndags. där var jag också när jag var yngre men nu när man är äldre förstår man mer om hur mäktigt varuhuset är.

här finns allt; skor, väskor, godis, kläder, olika syltar, strumpor i alla modeller och färger (jag köpte mig faktiskt två par små söta strumpor där, typ det man har råd med där xD). det enda tråkiga är ju att allt är så himla dyrt. men jag antar att det ska vara så. det är dyrt på Harrods. jag ville bara kolla så jag spanade in priset på en vanlig t-shirt med en blomma som tryck. den kostade runt 5.000 svenska kronor. jag vet, det är sjukt.

usch, vad fruktansvärt det är med prinsessan Diana och Dodi Fayed. blir alldeles olycklig när jag tänker på bilolyckan de råkade ut för.

sen var vi på Picadilly Cirkus där vi satt i solen och drack ur varsin vattenflaska. en dålig sak med London är att det är svårt att få tag på vanligt kranvatten så det får man köpa. Picadilly Cirkus är en stor mötesplats och över gatan finns ett så himla häftigt museum. jag, pappa och brorsan genade bara vid receptionen (massa människor hade samlats där). det spelades musik och så hade man byggt två dockor som såg helt verkliga ut (som snodda från "Madame Tussaud") och de mimade exakt till musiken, några hip hop-låtar. vi stod där helt förstummade; jag, min lillebror, och t.o.m. min pappa blev jäkligt imponerad. tyvärr hade vi väldigt begränsat med tid innan vi skulle ta flyget hem så vi mötte upp de andra vid Picadilly Cirkus efter att ha stått där och beundrat de där dockorna. jag trodde först att det var riktiga människor som klätt ut sig, de mimade exakt till musiken. men nej, det kan det inte varit. museumet hette typ "do you believe it?" eller nått. and no, I don't believe it. haha xD

Trafalgar square. det är en av platserna vi läst om i skolan och den höga statyn på vänstra sidan är ingen mindre än Lord Nelson som ni kanske vet vem det är?

vi kom hem idag faktiskt, eller vi var hemma lite efter 12 på natten så det hann ju faktiskt bli måndag. hela färden hem satt jag och snöt mig, jag hann bli lite förkyld i London och nu är jag hur dålig som helst så jag sitter här hemma och snyter mig och lyssnar på We cry - The script (låten högst upp i det här inlägget). om ni läst hela det här inlägget eller gjort som jag brukar; kollat på bilderna och läst det som verkar intressant, vore det kul om ni också kommenterade!

så... om ni inte är riktigt tråkiga, KOMMENTERA! ♥

puss & kram,
en förkyld Rita


IDAG DRAR VI TILL LONDON!


London, here I come...

ni får ha en himla mysig helg! bloggar när jag är hemma igen, är bara borta över helgen :)
kram! ♥

halv studiedag, "shopping" av två strumpbyxor, träning, skönt väder!


min lilla lunch med älsklingsflingorna :)
sen träffade jag Olivia och vi åkte och shoppade!

jag älskar KJOLAR i alla olika modeller och mönster.
visst var dessa på bild underbara?

visst var de snygga, eller vad tycker ni? :)
har ni eller vill ni - precis som jag - köpa gladiatorskor?

sen satt vi och solade ;) sötaste Olivia ♥

vi fikade på  mammas bästa kompis Ericas café, min gudmor. kul att det var så mkt folk där för det var det ^-^ vi åt foccacia med parmaskinka och mozarella som vi delade på. när jag ville betala sa Erica: "nejnej, det ska du inte" och när jag sa: "men jag vill" så svarade hon "nej, Rita, du får inte!" haha, så gulligt att jag alltid får äta gratis där. jag får inte ens betala x)
jag köpte bara två strumpbyxor för 59:- från H&M (erbjudande), grymt billigt och bra. haha, jag brukar alltid göra sönder mina strumpbyxor så jag köpte bara vanliga svarta som jag ska försöka att vara rädd om! ;) och Olivia köpte svarta tygskor till våren från Topshop.

det här är skorna Olivia köpte, snygga va? :) 267:- från Topshop.

nu ska jag packa till London, ha en trevlig kväll alla!
kram ♥


halv studiedag med shopping & träning



de här tre tjejerna har en enorm plats i mitt hjärta, bättre vänner får man leta efter ;) ♥
har ni också börjat få vår hos er?

vi har halv studiedag idag! så skönt, hade bara tre lektioner =)

jag ska åka och shoppa med Olivia nu när vi är lediga en halv dag (man måste ju passa på och göra nått kul!) :) sen är det innebandyträning; jag och Olivia tränar i samma lag ^^

nu är det bara en dag kvar tills fredag :) ska ni hitta på nått roligt?
själv drar jag till London!

puss & kram ♥

Beyoncé och Solange som reklam för Samantha Thavasa


» de är nu aktuella med reklam för det japanska märket Samantha Thavasa som är störst för sina handväskor. även stjärnor som Jennifer Lopez, Victoria Beckham, systrarna Penelope samt Monica Cruz dyker upp här på Samantha Thavasas hemsida :)

vad tycker ni om systrarna Knowles överhuvudtaget?
Beyoncé gör iaf underbar musik, och Solange är en grym skådespelerska :P

kram ♥

vårtecken!



ett foto från den härliga promenaden jag och en av mina bästa kompisar Tove, var på idag :)

i det översta collaget kan ni då läsa lite om alla vårtecken jag stött på idag! enjoy :}
glöm inte att svara på frågan om du stött på något vårtecken!


nu ska jag kolla på Desperate housewives, vi ses!
kramkram ♥

jag längtar


jag hejar självklart på Chelsea, haha så lyste upp bilden på dem lite extra ;)
då får man se Drogba och alla världsstjärnor i fotbollsvärlden, häftigt...

har ni varit i London?
jag var där med mormor när jag var yngre och då var vi i Hyde park - en underbar park i London, och promenerade runt på gatorna där, åt god mat m.m. Madonna hade konsert precis i närheten av hotellet vi bodde på så vi kunde höra alla hennes låtar när vi var i hotellrummet, det var en mäktig känsla (; jag älskar staden och nu ser jag framemot mycket shopping; när jag var i London med mormor ville jag ju inte shoppa så mkt (var så liten då). mormor gav mig en underbar, rosa klänning med rosor som såg helt äkta ut när vi var där, det minns jag. en av mina starkaste minnen från London bara för att jag var så lycklig den dagen ;) den är förstås för liten nu, men jag kommer alltid spara den som ett fint minne :P hade den b.la. när jag var brudtärna på ett bröllop :) men nu är jag stor nog att gå på Londons gator och shoppa! pappa och brorsan kommer inte vara så intresserade av det - men jag och mamma däremot.
vi kommer bo hos mammas halvbrorsa, han är mycket yngre än henne (under 30), och bor i en lägenhet med sin flickvän Nicole ^^ vi kommer dit på fredag, och åker hem på söndag. på fredagskvällen kanske vi äter på nån restaurang, på lördag är fotbollsmatchen och så kanske vi gör nått roligt som att gå på museum eller kanske åka i The london eye (det som är på bilden längst till vänster på det översta collaget). och söndag, innan vi tar flyget hem, kommer bli den stora shoppingdagen! :} självklart kommer min kära vän kameran hänga med överallt!

kram och sov gott inatt! ♥

fin sommarklänning


är inte denna klänning alldeles underbart söt?



» från Stylebystars

slitna jeans och färgen korall, otroligt inne våren 09!


slitna jeans är väldigt inne i vår. de finns att köpa i butiker som Ginatricot (bilden) och Zara; där fanns ett otroligt snyggt par för endast 300:- som min kompis spanade in! och så går det ju att fixa de här hålen själv, men det blir ju långt ifrån samma sak. och när det ändå går att finna slitna jeans i butik, så varför inte slå till?
och färgen korall är så otroligt fin. den färg som uppmärksammas mest i vår.
till vänster ser du en söt kofta från Mango, och till höger en festklänning från Top shop.

har ni shoppat nånting fint den senaste tiden då? :)

kram på er alla fina människor ♥

mysig outfit


det här är min lilla mysoutfit idag; somrig kofta (H&M) och mina Levis-jeans. :) vet att det inte syns så bra, men det får duga!
nu är Sofia och hennes mamma här; min kära barndomskompis här som jag alltid varit bästis med genom alla år ^^ hon går i A.F men har tidigare gått i min klass. en riktig sångbegåvning! det är så kul för vi har kort från när vi var små hemma hos oss :}
vi har ätit jättegod middag och nu myser vi bara. ska snart äta pannacotta (stavning?) till efterrätt (a)
kramkram, ♥

middag hos min barndomsvän Moa i fredags, stan med Tove och sen övernattning hos Julia med Melodifestivalen...

hej allihopa :> här kommer lite bilder från min helg!

igår...

och sen sov jag över hos min kompis Julia igår-idag då mamma hade tjejmiddag och jag behövde sova hos nån kompis. vi sjöng Sing star, hade några samtal med några killkompisar till Julia, och kollade på Melodifestivalen (ingen missade väl det?). låten som vann SÖG - det höll vi alla med om xD vad tyckte ni? och vem borde vunnit?


både jag och Julia älskar att fotografera ^-^

och nu är jag hemma igen.


mamma hade tjejmiddag igår så då sov jag över hos Julia. hon hade fått jättemånga, fina blommor av gästerna ^^


åh... vem gillar inte hallon?

och nu är jag med Olivia och vi sitter och kollar på en jätterolig film, "Mäklarna" :)
och i eftermiddag kommer min kompis Sofia med hennes mamma och ska vara här hos oss en stund.

pusshej, leverpastej! ♥

fullt upp de senaste dagarna!

hej alla kära läsare ♥
ni har nog lagt märke till den dåliga uppdateringen på sistonde, men som ni kan läsa på rubriken; jag har haft fullt upp de senaste dagarna och det har jag verkligen x'O men ska skriva ett långt inlägg så ni kan få höra om vad jag hittat på! (: (laddar över bilder till datorn nu).
hoppas ni har haft och har en underbar helg!
kram en Rita som saknat sin blogg otroligt mkt ♥

Castelbajae höst/vinter 09



ja, det där var då inte de normalaste kläderna, eller vad säger ni? men jag blir bara så himla glad av fransmannen Castelbajaes höst och vinterkollektion - så annorlunda kläder som sticker ut och det är häftigt hur han lyckats! det kanske inte direkt skapas några nya trender men man kan ju alltid drömma sig bort ^^ klänningen i det översta collaget med mupparna, jag säger bara en sak och det är me love it! haha, men ja, det är nått barnsligt sött över den (': och vem gillade inte mupparna som liten?

och vad tycker ni om leopardmönster? själv tycker jag att det är riktigt snyggt! =)

sov gott inatt!
kram ♥

nu är det en vecka och en dag kvar tills vi reser till LONDON

hello sweeties ♥
vill ni se bilder från min dag? ...tänkte väl det ;)
» kommentera gärna vad ni hittat på för kul idag som ni vill dela med er av till mig ^^

dagens outfit. ni har nog förstått att jag älskar nitar?
 observera att jag är väldigt morgontrött när bilden tas.. xD

låter bilderna med bildtexter tala för sig sjäv.

...sen var det träning.


haha, och innan innebandyn festade jag och Tove på b&j-glass (aa) det är den där kakglassen (kaka med glass inuti så jag hade nog satt den på kakhyllan) - och den var supergod verkligen. har ni prövat den? om inte, gör det! ^^

kram ♥

igår på musikmuseet i stockholm


igår var vi på Musikmuseet med kören, vi kom hem väldigt sent så därför kunde jag inte skriva något om besöket igår, men nu kan ni få läsa om det :)
först fikade vi på ett jättemysigt café, nämligen Sturekatten (den smaskiga bullen är därifrån), sen gick vi då till museumet och fick en guidad tur. vi gick på en utställning om trummor och fick själva testa att spela (vi lärde oss några roliga låtar med trummor från Afrika), kolla runt, lyssna på olika saker - you name it. och det var faktiskt riktigt kul!
det fanns trummor från alla världens hörn, så häftigt att se.

nu har jag innebandyträning men jag svarar på era kommentarer ikväll och kanske ni får se ytterligare ett inlägg då? ja, vi får se (:

kramar ♥

I want summer...



passar på att komme med ett litet modetips; hjärtan är inne i vår/sommar enligt Elle. förut var det stjärnor som gällde, men nu kommer hjärtan pryda många kläder... otroligt sött! :>

hoppas ni får en bra dag, vi har halv studiedag i min klass och börjar 12:40 (tyvärr måste vi då vara i skolan på eftermiddagen men det är ändå skönt med så lång sovmorgon!)

puss på er ♥


skola, Lasse Åbergs hälsoresa, träning, plugg med melon, SNÖ

gokväll på er! ♥
hoppas ni får en mysig kväll :) jag ska som vanligt se på Desperate housewives och mysa framför tv:n, ser framemot ett spännande avsnitt (som alltid!)
tyvärr krockar Desperate housewives med A.A men istället ser jag reprisen HÄR.


nu myser jag omkring i nya mjukisbyxorna som jag älskar (verkligen "mjukis"byxor, så jäkla sköna!) och min t-shirt som jag sover i, köpt i Rhodos/Grekland (: I hate mornings, haha - eller iaf ibland. imorgon kommer bli en skön morgon och den älskar jag istället - vi har nämligen halv studiedag och börjar 11:40! wihoo ^^
och melon är verkligen supergott. alltid när jag pluggar brukar jag vilja ha nått att tugga på vid sidan om, och frukt är det perfekta alternativet :) har precis duschat eftersom jag haft innebandyträning, skönt! på träningen hade vi flera småmatcher i mindre lag (45 sek).

lite foton jag tog idag. wtf, det är mars månad! inte ska det väl snöa nu? :S

ja, efter skolan var jag då med Olivia, min söta b.v (: ♥

jag älskar dig sötaste Skruttan ♥
och om det är nån Skruttan älskar, så är det Olivia. alltid när hon är hos mig så stryker sig Skruttan mot Olivias ben (det är kärlek det) och vill alltid vara i närheten av henne. aw... mycket möjligt att Skruttan känner igen Olivia eller typ hennes doft, vad tror ni? ^^

vad har ni gjort idag?
puss & kram, Rita ♥

dagens outfit


fotbollsmatch, shopping & badmintonträning

hej alla fina människor! :) ♥
min brorsa kallades in till att spela en match med ett bättre lag än det han går i så den matchen var jag att tittade på. de var helt grymma, laget han fick vara med i idag, seger med 6-0 ^^ sen åkte jag och mamma till ett shoppingcentrum jag inte varit i sen jag var liten, och lite längre ner i inlägget kan ni se vad jag hade med mig hem ;) sen är det ju alltid badmintonträning på söndagar och jag var sjukt trött hela den träningen. la mig ungefär 1 igår (vi kom hem sent från middagen också), imorse gick vi upp 9. underbart -.-


vad tyx? (: mjukisbyxorna är helt vanliga, gråa. men bikinin kan ni ju altid lämna en kommentar om :)


inte ska det väl börja regn nu :/ jag vill bara ha vår och sol!

nu sitter jag och kollar på G.G, och det gör väl ni med :>
kram ♥

denna veckas boktips

hej alla glada bokälskare (:

förra veckans boktips valde jag ut "Om jag kunde drömma"; första boken i den uppmärksammade Twilight-serien. om du är sugen på att läsa min recension om den så ska du gå in på kategorien "Boktipset" :)
men den här veckan tänkte jag berätta om en otroligt stark berättelse, nämligen...

... "Hur kär får man bli?" av Katarina von Bredow.

bokens huvudperson, Katrin, börjar 9:an efter sommarlovet och det är då Adam börjar i hennes klass. det är han som tvingar henne välja mellan hennes bästa vän Frida och kärleken. det är inte alltid det lättaste.
hon bor med sin lillebror, pappa Kasper och hans flickvän Mari som hon aldrig lärt sig acceptera. mamman har lämnat familjen för att göra karriär med sitt jobb i Bryssel och den historien är väldigt svår att gå omkring och bära på. det hon gjort mot Katrin, hennes bror och pappa är något Katrin aldrig tänker förlåta henne för.
såhär står det på bokens baksida:
"Om inte om vore, tänkte jag. Om inte om vore skulle jag bli kär i Adam. Hur kär som helst. Blossande, vanvettigt gnisterkär. Ursinnigt sprängförälskad. Men nu var ju om. Och bara själva tanken på att bli kär i Adam var totalförbjuden, straffbar, ohygglig och fruktansvärd. Ändå tänkte jag den. Ändå fladdrade kolibrin där inne. Trots att om var."

det är en otroligt stark berättelse om familjekonflikter, vänskap som står för spel, och... kärlek. Katarina von Bredow skriver otroligt bra ungdomsböcker, hon har b.la. skrivit
Expert på att rodna, Som jag vill vara och Syskonkärlek.

här är författaren och en bild jag fick fram när jag googlade på hennes namn ^-^

nån mer som tycker Bredows böcker är otroligt bra?
kram Rita ♥

lust att dokumentera min kväll bild för bild?

godkväll - eller snarare god "natt" på er - klockan är närmare 12 när jag skriver det här :)
hoppas ni haft en lika händelserik och rolig lördag som jag har haft!

om svaret är ja på min rubrik så skulle jag bli väldigt glad om du läste igenom inlägget (eller iaf kolla lite på fotona, som jag brukar göra när jag läser bloggar), och sedan skickade iväg en liten kommentar. och glöm inte att det är förbjudet med kopyering så stort © på alla bilder! :)


'

ja, det där var då alla foton från kvällen ^^
visst ser vi ut att ha haft mysigt? isf; svaret är ja på det!

en liten sammanfattning av kvällen; supergod middag, melodifestivalen (alltid en trevlig tradition), sen var jag uppe en del i Linneas rum och vi sjöng b.la. lite låtar. hon är grym på att sjunga, har vunnit en talangjakt i vår skola och jag tror säkert hon kan gå långt med sin röst, eller tror - jag vet. jag skulle bli uppriktigt förvånad om nån sa nått annat!

nu lyssnar jag på Smile - Lily Allen, och det är Toves fucking förtjänst x') haha, men hon visade mig den idag och sen dess har jag gått och nynnat på den hela dagen. GAAH!
at first when I see you cra-a-aj
yeah it makes me sma-a-ajl
haha, just den repliken har satt sig på hjärnan. fin stavning också på "cry" och "smile" (a)
vet ni nått botemedel mot låtar som lyckas sätta sig på hjärnan och aldrig försvinna?

avslutar detta inlägg med dessa två underbara foton på min bror Allan och vår katt, Skruttan.


sov gott inatt!
kramar ♥

min outfit


såhär ser jag ut ikväll när jag ska på middag till en annan familj :)
det är Linnea, som jag umgås med (ett år äldre), hennes lillasyster som är tsm med min brorsa och deras föräldrar. även våra gamla grannar :) supertrevliga allihopa i deras familj!

hoppas ni får en mysig lördagskväll! vilka hejar ni på ikväll i melodifestivalen då?
kram ♥

sålt godsaker för innebandylaget och busat med Tove


vi stod och sålde bullar, kärleksmums och kladdkakor m.m.
då träffade jag b.la. dessa sötnosar :}
det bästa tipset när man vill tjäna pengar åt sitt lag när man ska åka på cup (som vi planerar), är faktiskt att stå och sälja hembakade saker i nått köpcentrum. otroligt bra!

nu är jag med Tove, jag har fixat hennes naglar, vi har spelat buzz, kollat på hey baberiba och spelat kort (a)


ikväll ska vi på middag till Linnea (min kompis som går i sjuan), hennes lillasyster Lovisa (som min brorsa är ihop med) och deras föräldrar. ska bli så trevligt! (:
och så är det ju melodifestivalen, det är lixom en tradition varje år.

kram!

gud så skönt med fredag och en härlig helg framför sig!

hej sötnosar ♥ hoppas ni haft en bra vecka och förhoppningsvis lite lugnare än min varit, jag har haft fullt upp hela dagarna vilket har bidragit till få inlägg och dålig uppdatering, men nu ska ni få domuntera gårdagen och allt som skett idag med bilder och text - precis som vanligt! :)

igår var jag och mamma i ett shoppingcentrum och då passade vi på att köpa strumpor (vi i min familj lyckas alltid slarva bort våra strumpor, har ni samma problem kanske?). ett pack med korta strumpor från H&M i färgerna vit, grå och svart + de där söta strumporna på bilden med en rosett på :) so sweet ♥
och när vi var på Sisters (strumporna är därifrån för 50 kr) höll mamma med om att dessa örhängen var otroligt fina, så de fick jag. tack mamma! :* det står hope på den ena och love på den andra. otroligt fina ord med stora betydelser, eller vad säger ni?

efter innebandyträningen som jag lyckades glömma bort tiden till (kom igen Rita, du har ändå spelat innebandy ett bra tag nu!) så åkte vi nästan raka vägen till min faster Linnea. lyckades inte få ett så bra kort på henne, menmen; det där kortet är bättre än ingenting! ;) vi gav henne en blommig topp från Espirit som gav en härlig sommarkänsla - Espirit har otroligt många vårnyheter för er som gillar den butiken (ni kan isf bilda klubb med min mamma). den toppen satt jättefint på henne så det var kul ^^ vi fick hemgjorda peroger där som inte smakade som Billys direkt, Linnea och Andreas hemmagjorda var verkligen helt suveräna! och så marängsviss till efterrätt (bilden). ja, ni förstår nog själva att det var otroligt gott!

IDAG
från vänster: Olivia, Lisa och Felicia :]
det blir mycket flumm på rasterna med de här underbara vännerna!


aw, fotade Skruttan lite idag. hur söt får man vara egentligen?


sen var det badmintonträning och då träffade jag Katharina, min underbart söta kompis och släkting. hur skulle ni reagera om ni plötsligt fick reda på att er kompis även är er släkting? det ni, jag har varit med om känslan när Katharina berättade. vi hade ingen aning och var lika chockade båda två...
men det är så kul för vi är samtidigt otroligt bra vänner också, och det har vi alltid varit! :> ♥


vi tog lite foton för att visa hur jag och Olivia ser ut efter en lång kväll tillsammans ^^
Vi såg på Systrar i jeans 2 som är en nyhet här i Sverige och den var superbra, verkligen.

en bild jag tog precis i slutet av filmen när Bridget, Tibby, Carmen och Lena håller om varandra så som riktiga vänner ska när de återförenas i slutet av en lång och händelserik sommar. så fint slut att man nästan ville gråta, och då slog det mig (ja, inte för första gången såklart) hur otroligt viktigt det är med vänner.

ska lägga mig snart, vill bara hälsa lite extra till Emelie i min parallellklass som är så söt och brukar säga att hon gillar min blogg. idag sa hon något om att hon brukar läsa min blogg varje dag och det värmde enormt mycket. aw, så snäll hon är alltså! :') ♥

ha en underbar helg!
kram Rita


bilder från igår b.la :)

hej bloggen ♥ förlåt att jag varit lite inaktiv på sistonde och inte kommenterat hos er jag brukar kommentera hos, men nu ska det bli en ändring! :) har varit riktigt mycket på sistonde; i måndags kom jag hem sent efter att ha badat, igår kom jag hem lite efter halv 10 efter att ha sett på badminton och idag kom jag hem ungefär halv 7 och så har jag gjort läxor. och under dagarna har jag fullt upp, först skola och sen nån aktivitet (har det varje dag utom lördagar; innebandy, badminton, privatträning i badminton, kör).

tänkte bara lägga in lite foton från igår :]

bilder från en annan utställning vi gick på när vi var på museum. kolla, längst upp till vänster är en ko med två huvuden, läskigt :S
men vi var på utställningen 4,6 miljarder år av liv och den rekommenderar jag verkligen, till skolklasser och bara att åka dit med familjen/vänner om man är intresserad av världens historia. vi fick även göra en frågesport för högstadiet-gymnasiumet eftersom lärarna tycker att vi är duktiga nog att klara av för lite äldre (fanns även för mellanstadiet - sexan och vi går i sexan). min grupp som bestod av Filip, William och Sara lyckades få alla rätt och därmed blev vi vinnarna i klassen, det var tävling :P vårt pris blev ett presentkort på... *trumvirvel* skolcafét! haha, men det är bra när man är hungrig på rasten :)


efter att ha varit i museumet hela dagen, gick jag och Mikaela hem till mig.
vi hade supermysigt, kollade på "Hjälp" (har det hemma på dvd, ni vet tv-serien som går på fredagar nu?) och så städade vi mitt rum, dammade av osv. det blev jättefint, och jag och Mikaela bestämde att vi ska starta städfirma ihop när vi blir äldre ^-^ och så åt vi pannkakor (blev över från pannkakssmeten idag) till middag. sen skjutsade vi hem Mikaela, hon skulle på innebandyträning, hon tränar med 95:orna eftersom hon är så duktig, och så åkte vi vidare och kollade på semifinal i badminton som min klubb spelade.


ja, lite ointressanta badmintonbilder kanske ni tycker ;)
nån som gillar att spela badminton eller kanske gör det på sin fritid? ^^

och idag hade vi vår låånga skoldag till 16:10 och vi började 8:10. ni anar inte hur trött jag brukar va när jag går hem efter sista lektionen, gympa. eller, "går hem". jag går direkt till kören och är där till kl. 18:00. så det är en riktigt lång dag på onsdagar.
gympalektionen var faktiskt rolig, vi har gått in på temat bollsport. vi gjorde en superkul lek som gick ut på att man skulle springa sig genom gympahallen utan att bli träffad av sånna här mjuka bollar som andra laget kastade på en, och hämta en ärtpåse på andra sidan. det var ju inte det lättaste att komma över ärtpåsarna... och sen skulle man tillbaka utan att bli träffad av bollarna (två personer som satt på plintar och sköt). det gick ut på att hämta så många ärtpåsar som möjligt till sitt lag, och vi vann! :] det enda negativa är att det kan göra lite ont om man blir träffad av bollarna, Gurra blev t.ex. träffad i ansiktet stackarn :/ fast det gick ändå bra :)

hoppas ni haft en bra onsdag! nu är det bara två dagar kvar tills det bli fredag, och sen är det helg! gash va skönt. :) ska ni göra nått roligt då?

ha det så bra,
kram! ♥

trött som fan

hej alla, nu är jag så trött att jag inte orkar lägga in alla bilder från dagen, men gör det imorgon istället :) kan sammanfatta dagen lite hastigt; först var vi på utställning med klassen på Naturhistoriska Riksmuseet och jag rekommenderar verkligen utställningen "4,6 miljarder år av liv" som vi var på! jätteintressant och så fick vi även göra en frågesport för högstadiet-gymnasium, så den var lite extra klurig då vi går i 6:an. men inte för klurig - alldeles lagom. efteråt var jag med min kompis Mikaela och vi gjorde knasiga videos, kollade på "Hjälp" och städade mitt rum, värsta fint blev det! :) och sen har jag varit på badminton, kom hem ungefär 21:40. klubben jag tävlar för vann i semifinal över Umeå så nu är de klara för final! wihoo ^^ missade lite på Desperate Housewives pga att vi kom hem så sent, men herregud, vad spännande det var! och läskigt... :S
Tove är fortfarande sjuk, och det är sjukt tråkigt, haha. krya på dig, I miss you
hoppas ni haft en bra dag! :)
kram

min måndag

halloj :} ♥

hur har eran måndag varit? nån mer än jag som börjar skolan denna vecka efter en veckas härligt sportlov? det är på både gott och ont skolan börjar igen, visst hade det varit skönt med lite mer ledighet fast... man får ju träffa alla kompisar och skolan kan vara riktigt rolig! =)

idag har jag först varit i skolan, sedan hade jag privatträning i badminton (en timmes lektion med en personlig tränare kan man väl säga, hon heter Cecilia och är med i svenska landslaget), sedan åkte jag, min brorsa och pappa och simmade, idag igen. min brorsa har typ fått en simattack sen han lärde sig simma för inte så längesen. "men kan vi inte åka och simma då? snälla, snääälla?" haha. vi åkte både vattenrushkana och så motionssimmade jag lite. brorsan vågade tillslut åka den "läskigaste" rushkanan (egentligen var den väl inte så läskig) och den åkte han kanske femtio gånger :P

dagens 



redigerade bilderna till svartvitt som jag älskar, visst blev det snyggt? :>
tänk hur tråkiga era skoldagar varit utan era kompisar, de livar liksom upp hela dagen.
nej, jag hade fan inte klarat mig!

vi är lite kreativa i vår skola ibland, hihi :]

imorgon ska vi på Naturhistoriska riksmuseumet med klassen och gå på en utställning som heter "4,6 miljarder år av liv" just för att vi arbetat med projektet "Min plats i universum" och då har vi lärt oss mycket om jorden, hur den skapades, solen, planeter. ja, allt. det har varit väldigt intressant måste jag säga!
vi ska samlas kl. 9 på en busshållplats i närheten (riktigt skönt med lite sovmorgon, skulle egentligen börjat 8:20). jag ska ta med mig pappas pannkakor som är supergoda, alla mina kompisar vet att det är vad pappa är bäst på; pannkakor. haha, men de är supergoda! ;)

sov gott inatt!
kramar ♥

shoppat och simmat, hela eftermiddagen med bv Olivia

hej alla sötnosar!
hoppas ni haft en bra dag och att ni ser framemot veckan som väntar. skolvecka för min del, nu är ju sportlovet slut och det känns riktigt surt måste jag säga :/ men ändå kul att träffa alla underbara klasskamrater, trivs så otroligt bra i min klass! :>

här är lite bilder från dagen. eftersom jag inte kunde träffa Katharina (vi hade tänkt åka in till stan och shoppa men hon mådde inte riktigt bra) så föreslog mamma att vi två skulle shoppa istället. jag fick med mig lite grejer hem sen... :) plus att vi simmade i badhuset, riktigt skönt. simmade hela 1000 m, dvs 40 längder fram och tillbaks (a)
låter bilderna tala för sig själva :}

det här fick jag med mig hem... två böcker från bokrean, überbilligt! 69 respektive 79 kronor :]
har ni läst nån av böckerna jag köpte? och har ni handlat nått på bokrean i år? ^^

sen träffade jag Olivia...


ibland är livet för underbart,
speciellt en kväll med den
här underbaringen ♥

sov gott inatt, nu måste jag lägga mig snart efter att ha läst. somnar nog vid 11 nån gång...
pusshej, och en hälsning till Tove: krya på dig älskling!


1 mars 2009, dagen då våren börjar


hej på er :* såhär ser jag ut idag :)



















sidenlinne (present), Miss sixty-jeans och nymålade naglar som passar till de rosa dekorationerna på linnet :]

hoppas ni får en fin söndag! jag ska till stan med mamma snart men jag svarar på era kommentarer senare ^^
kram ♥

RSS 2.0