Johan Glans och David Batra - Sveriges roligaste komiker

Igår var jag på teater med farfar, fyra av mina fem fastrar samt en av mina kusiner. Jag har väldigt många kusiner men det är inte så konstigt med tanke på att pappa har fem systrar som alla utom en fått barn.. Khadidja, Pernillas dotter som följde med igår (pappa från Algeriet), var riktigt trevlig! Vi firade farfar i efterskott för att han fyllt 70, det var komikerna från svt's Kvartetet Skatan som uppträdde live, så jäkla rolig show på ca: två timmar. De jag skrattade mest åt var killarna, Johan Glans och David Batra. GLANS & BATRA ÄR SÅ JÄVLA SKÖNA!

Här är Johan Glans och David Batra när de spelar kollegor som hatar varandra, ungefär såhär var teatern igår fast roligare scen. Har ni sett "Kvartetet Skatan"?

 

Hoppas ni hittade på nått roligt igår och får en jättebra söndag! Kram ♥


Life on Mars

Igår kollade jag på Idol med Lisa och Tove och det var just Tove som jag berördes mest av. Låten "Life on Mars" är sjukt bra! För övrigt tycker jag att de flesta är riktigt duktiga i Idol, mycket bättre deltagare i år än förra året, håller ni med kanske? Lite konstigt att hon som gör om alla lugna låtar gick vidare och att Jon åkte ut, det var förvånande måste jag säga! Har ni någon favorit i Idol?

I eftermiddag kommer farfar hit från Värmland och sen ska vi kolla på komikerna från Kvaretets Skatan på teater, längtar! Kommer sitta och döskratta hela showen.

Ha en bra dag & njut av att det är lördag och helg! Kramkram ♥

En shopaholics bekännelser

När Tove, tror det var hon, berättade att hon höll på att läsa En shopaholics bekännelser blev jag först lite tveksam till om boken verkligen var så bra som hon beskrev den. En shopaholics bekännelser.. erkänn att det låter rätt patetiskt - en tjej som går ut och shoppar varje dag. På min födelsedag den 30 juli fick jag boken i present av Julia och vad jag trodde fel! Det är en av de bästa böcker jag läst, och då läser jag väldigt mycket. Som jag skrattat och haft kul åt denna galna bok! Den är mycket mer än bara shopping; handlar då om Rebecca Bloomwood (ja, en hel del shopping i hennes liv), hon har världens högsta skulder till banken men kan aldrig betala tillbaka och skyller på allt möjligt, b.la. ljuger hon ihop en berättelse om att hennes faster just dött, att det var därför hon köpte en vacker grön scarf för den var egentligen till henne, att det var därför hon inte kunde svara banken just den dagen. Det är riktigt underhållande att läsa alla ursäkter för att inte betala alla skulder hon har, haha. Hon är journalist på en tidning och skriver om hur man ska få bättre ekonomi, vilket passar Rebecca Bloomwood sådäär om jag får säga det själv. Slutet är så jävla bäst, då får hon verkligen koll på sitt liv (eller gör hon det?)
- Läs boken själva!

Längtar redan efter att få läsa de andra böckerna i serien . . . känner man sig nere eller helt enkelt vill läsa en riktigt bra bok kan jag verkligen rekommendera "En shopaholics bekännelser" eller någon annan av Sophie Kinsellas böcker i serien. Otroligt underhållande - jag kunde t.o.m låta bli att tänka på de kliande lössen, Rebecka Bloomwoods (huvudpersonen) äventyr fick mig på andra tankar ;)

 

Har ni läst "En shopaholics bekännelser" och i så fall; vad tyckte ni?

Kram på er ♥


Första gången i mitt liv har jag löss

LÖSS. Usch, äckliga, krypande djur som lägger bon i folks hår. Vad ska de vara bra för? Är de bra för nånting över huvud taget? Nej, jag tror nog inte det. Nu har jag fått löss - första gången i mitt liv. Jag har inte så många löss men de förökar sig snabbt, pappa hittade två stycken när han satte i lusmedel i mitt hår (stannar hemma från skolan idag). Sedan jag gick hem - Olivia som upptäckte lusen i mitt hår - har jag städat hela huset och inte haft nån tid åt bloggen. Farfar fyller nämligen 70 år i helgen så mamma och pappa vill att vår villa ska vara fint städad när han kommer ;) Hela min pappas släkt kommer från Värmland och vi ska gå på teater med mina fastrar och farfar; vi ska se komikerna från Kvarters Skatan, nån som sett det på tv nån gång? Med komiker som David Batra och Johan Glans. Sedan ska vi äta på restaurang med pappas fem systrar, sen kommer farfar och den av pappas systrar som bor kvar i Värmland övernatta hemma hos oss. Ska bli kul att träffa pappas släkt, annars träffar vi mest mammas; två av pappas systrar bor i Skåne, en bor då i Värmland, två i Stockholm. Träffar sällan mina fastrar i Skåne ;/

De komiker jag kommer se i helgen på teater, från svt's "Kvarteret Skatan".


Har ni haft löss?
. . . och vad ska ni göra i helgen?

Kramkram, hoppas ni mår bra och inte har några kliande löss i hårbotten ;) ♥

RSS 2.0