Cykelbyxan - hiss eller diss?

Vad tycker ni om cykelbyxan som är väldigt trendig i vår?

Själv säger jag diss! Nej, gillar den inte alls.


En fotoblogg och en modeblogg

Vill först och främst rekommendera en riktigt fin fotoblogg som Sooz (Susanna) driver. Hon är otroligt duktig på att fota uppdaterar ofta! Hon skriver även om mat, filmer och mycket mer! Rekommenderar den starkt =) Länk här.

Ett riktigt fint foto som Susanna tog idag. För att komma till inlägget, klicka här!


Jag vill även rekommendera söta Idas modeblogg. Men den handlar inte bara om mode utan om mycket annat smått och gott! Ida som driver bloggen har otroligt bra klädsmak och är en väldigt snäll tjej :] Besök hennes fina blogg här!

En av Idas snygga outfits. För att komma till inlägget och kommentera, tryck här!

Besök nu båda bloggarna för det är de värda!
Puss ♥

These things have made me happy today

1. Min brorsa gjorde världens sötaste teckning till mig idag. "You is the worlds best sister" - så jäkla gulligt! Älskar honom trots att vi bråkar ibland, men det gör ju alla?

2. Solen skiner, det är fortfarande ljust och hela 10 grader ;O Så underbart. . .

Det känns att våren är påväg nu och jag är så jäkla glad!

 

3. Jag tränade första gången på en vecka idag! Tränade först badminton 16-17 och nu ikväll mellan 20-21 är det innebandyträning. Har ju varit förkyld ända tills nu :/

 

4. En riktigt snäll tjej vid namn Erica Anderssonn hjälpte mig hur man får bort att det är understryket i menyn, titta hur snyggt det blev! Tack så hemskt mycket för hjälpen och glöm inte bort att besöka hennes fina blogg! Hon tar riktigt fina foton.

 

Ha en trevlig kväll så hörs vi när jag kommit hem efter innebandyn!

» Glöm inte att kika in HÄR.


Salem Al Fakir live 9 maj

Den 9 maj ska jag och Tove och våra mammor se Salem Al Fakir live på Berns! Ska bli så himla kul, älskar verkligen Salem Al Fakir. Så otroligt musikalisk o bra!

En låt jag blir riktigt glad av... "Good song"


Skaffat kontokort!

Då var det måndag igen! Men det känns inte lika jävligt som alltid, för nu är det inte långt kvar till påsklovet! Glöm inte att kommentera vad ni ska hitta på HÄR :}

Idag efter skolan åkte jag till Handelsbanken för att träffa min faster som jobbar där, hon skulle hjälpa mig med att skaffa kontokort. Det var ett trevligt besök, och efter att ha fixat det så skjutsade hennes kille hem mig. De är så snälla, Linnéa och Andreas! =) Känns skönt att ha skaffat kontokort så man slipper ha massa pengar liggandes i fickan, också för att det känns som att jag kommer få bättre koll på min ekonomi. Just nu är det så att jag får pengar lite när jag vill och det känns inte bra, för när jag blir äldre kommer jag ju inte få pengar i handen så fort jag ska ut på stan. Vet inte riktigt hur mycket pengar jag ska få men troligen runt 700 kr i månaden. De flesta av mina kompisar får det är och det verkar lagom och bra tycker jag :]

Vad får ni i månadspeng?

Min faster fixade också så jag ska ha en bild på mitt kontokort, funderar på att ha denna bild på min katt Skruttan, älskar henne så mycket! ♥ Eller på kompisar ^^

 

KRAM!


Väderprognos


Källa: SMHI

 

Ser ut att bli bra väder varannan dag i Stockholm och på torsdag ser det ut att bli riktigt kanonväder i hela Sverige! Då får vi hålla tummarna att det stämmer ;)

 

Hoppas ni får en underbar vecka!


Evelina kommer på påsklovet!

Bild från i somras i Göteborg när jag, Evelina och mamma såg Madonna live

 

Om mindre än en vecka är det påsklov!! Så himla härligt. Min kusin Evelina ska komma till mig från Värmland och det ska bli grymt skoj ^^ Senast jag träffade henne var då bilden ovan togs (i Göteborg när vi såg Madonna live), många minnen.

 

Det här ska vi göra...

√ Shoppa (det är nog stor omväxling mot henne som bor på landet långt ifrån närmaste shoppingcentrum)

√ Äta middag med pappas syrra Linnéa (även Evelinas faster) och hennes kille

√ Se Remember me på bio

√ Bowla

 

Vad ska ni göra på påsklovet?


Min helg i ord och bilder!

Hej allihopa, och förlåt för dålig uppdatering! Det är nämligen så att jag haft fullt upp den senaste tiden så jag har inte haft någon tid att blogga :/

I fredags gick jag och Olivia runt i Kista galleria i väntan på Katharina som tränade badminton (jag är fortfarande lite förkyld). Här är vi inne på nyöppnade Monki :)

Sen var vi hemma hos Katharina, det var jättemysigt :) Vi åt jättegod middag, gick till Coop och handlade 1 kg godis (eller rättare sagt Olivia och Katharina, själv gillar jag inte godis), sen gick vi tillbaka och gjorde supergod marängsviss och såg på Mr and mrs Smith och jag höll typ på och somnade hela tiden för att jag var så trött x)

På lördagmorgonen när vi vaknade så spelade vi ett skitroligt spel!

Visst är Katharinas skjorta från Gul & blå så in i helvetes snygg?

Sen på lördagkvällen träffade jag min  kusin/kompis Maja, vi var på bio, "Klara". ALLA läste verkligen de där hästböckerna när vi var små och Majas mamma hade sett att filmen hade fått bra recensioner. Den var inte alls så töntig som jag hade trott utan riktigt bra och fin miljö. Fast det var väldigt stor skillnad från böckerna.

Efter bion åt vi på pizzeria typ precis bredvid bion (Sergel). Det var jättegott och mysigt! Hihi, ser ut som att Majas Coca-cola skimrar ;) Tack för en trevlig kväll! ♥

 

Hoppas ni alla får en bra söndag!

Kramar ♥


Blodgrapefrukt

Mitt mellanmål: blodegrapefrukt! Det är en riktig vitaminbomb och bra när man är förkyld som jag är. Men mår bättre idag och kunde gå till skolan så det var skönt!


Nån mer som gillar grapefrukt?

Kram!


New moon

Jag och mamma var och handlade för ca 1 timme sen och då köpte vi New moon som jag och min 10-åriga brorsa ska titta på nu (hehe, han älskar Twilight) :P

(Ignonera att min tumme ser lite cpad ut..!)

 

Nån mer som köpt New moon på film?


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

- Lägg gärna till mig på bloglovin genom ett klick på länken ovan!

Mina finaste vinterfoton 2010

OBS! All kopiering anmäls.

Vilket foto gillar ni mest?

Själv gillar jag nog bild nummer 4 mest när mina kompisar Tove, Lisa och Linda kastar snö, det var en så himla härlig dag. Men jag är rätt nöjd med alla foton ^^

 

Älskar verkligen min kamera! (CANON EOS 450D)


Andra avenyn

Jag ÄLSKAR Andra avenyn! Fan världens bästa program, har följt det i drygt två år. Alltid lika spännande och bra! Var skitbra igår. Ni som missade, kolla här.

 

A.A's citat är så klockrent: glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya.

Fin våroutfit

Blus: Topshop Jeans: Bikbok Solglasögon: Gina Skor: Converse ♥

 

Skulle inte det här bli en fin våroutfit?

Sitter hemma och suktar efter fina kläder på nätet..


Vad tycks?


Vårtecken

Det har börjat bli ljusare ute, snön har börjat smälta (det går snabbt nu!) och jag är på strålande humör för solen har visat sig hela dagen. Nu vill vi väl alla bara ha bort all snö och få vår? Efterlängtade vår, kom nån gång!! Men den är på väg ;)

Snön håller på och smälter - härlig känsla! Foto taget av mig med systemkameran.

 

Nån mer som vill ha vår NU?


Hemma från Sälen!

Hej gott folk ♥ Hoppas allt är bra! Kom hem från fjällen idag vid 19-tiden, och gissa vilken tid vi åkte? Jo, 10 imorse!! Det är sjukt hur mycket människor som åkte hem samtidigt, det stod helt still i trafiken (inte trodde jag att det skulle va så många som åkte till fjällen den här tiden på året!) + att det var snöstorm ute och snorhalt på vägarna så det var många trafikolyckor som stoppade upp trafiken :/

NU är jag äntligen hemma efter en låång bilresa.. tog sammanlagt 9 timmar, men då ingick en paus i Kupolen (ett stort shoppingcentrum i Borlänge) där vi lunchade på ett mysigt café och shoppade lite vårskor, det behövde jag! Se nedan vad jag köpte.


Sofia och deras ubersöta kattunge Pysen som de hade med sig!

Han ville inte dricka ur sin vattenskål men däremot ur kranen gick bra ;)

Proffsig bild va? Fotot är taget med min familjs digitalkamera, släpade inte med mig min systemkamera för den kändes lite opraktisk att bära med sig till fjällen..

Blev mest bilder på Pysen som ni märker! x)

Det här har vi då gjort.
Vi kom till stugan i torsdags (vi åkte i separata bilar) som var jättemysig verkligen. Jag och Sofia sov i våningssäng på loftet och våra mammor sov i ett rum där nere. På fredagen åkte vi skidor fast det var riktigt dåligt väder; storm och dimma så man knappt såg nånting. Nej, det var inte kul. Jag och mamma åkte bara skidor några timmar, sen åkte vi tillbaka till stugan medan Sofia och Rosi kämpade ett tag till :P Sen på kvällen såg vi på Let´s dance och Solsidan och bara myste!

Igår, lördag, åkte vi skidor hela dagen och det var helt underbart väder verkligen. Så skönt att vi fick en solig dag, jag lyckades faktiskt skaffa mig lite solbränna ;) Tio plusgrader och sol, kunde det bli bättre? Sen på kvällen tjaffsade vi lite om vi skulle äta hemma i stugan för vi hade så mycket mat över, men jag och Sofia stod fast vid att vi skulle äta på restaurang som vi sagt från början. Och vi fick som vi ville! Vi åt på Experium vilket var riktigt lyckat, våra mammor erkände t.o.m. att det var bra att vi fick som vi ville :) Riktigt god mat och häftigt ställe, om ni är i Sälen så besök Experium! Man kan både äta, bada i ett jättehäftigt badhus, bowla, se 3D-bio m.m.


När vi var i Kupolen så köpte jag dessa Converse! Tycker färgen är så himla härlig. Mamma är så snäll, hon sa: "köp vilka skor du vill, bara de är bra kvalité!" Så jag köpte ett par Converse samt ett par vanliga svarta tygskor som matchar till allt :]

Blev ett långt inlägg, så blir det när man är borta flera dagar!
KRAM ♥

Prao och Sälen (Linvallen) imorgon!

Idag proade jag på min gudmors lilla italienska café och det var jättekul verkligen. Hon hämtade mig klockan 8.30, sen åkte vi till cafét och började baka. Jag bakade chokladmuffins samt chokladtårta, det blev riktigt bra! :) Vid halv 12 började det strömma in folk och då fick jag ta emot beställningar, ställa in/ut ur ur diskmaskinen, servera m.m. Rätt fullt upp men kul som sjutton var det!

Imorgon ska jag proa igen men bara nån timme, för sen åker jag nämligen till Sälen! Ska åka dit med mamma, min kompis Sofia och hennes mamma. Vi ska bo i en stuga och det ska bli riktigt mysigt :) Har aldrig varit i Lindalen förut så det är spännande!


Sofia som jag ska åka till fjällen med imorgon med våra mammor. Vi gick på samma dagis och i samma klass tills hon bytte till Adolf Fredrik, hon är grym på att sjunga.

Ni får ha det så bra, kommer hem från fjällen på söndag så då hörs vi!
Kramar

Språkresa 2010 - jag längtar!

Bild på Hastings från google, ser rätt mysigt ut eller hur? :)

 

I sommar ska jag på språkresa med min kära vän Katharina till Hastings och jag längtar som fan! Hastings är en stad i England drygt 1 timme från London, ligger precis vid Engelska kanalen och har ca 85 000 invånare. Här kan ni läsa mer! :]

 

Allt det här ingår i priset...

• En heldagsutflykt till London med sightseeing
• Town Walk i Hastings
• Ett besök på Old Town Museum
• Ett besök på Hastings Museum & Art Gallery
• Ett besök på Fisherman's Museum
• STS Club Evening
• STS Treasure Hunt
• STS Crazy Games
• STS World Championship
• STS Sportsday
• STS Disco 2ggr/vecka

• En heldagsutflykt till London med möjlighet till shopping

• En heldagsutflykt till Brighton " London by the sea " med besök på Royal Pavillion

• Brighton Aquarium

• Smugglers Adventure
• Hastings Castle
• Bowling
• Underwater World

Nån som varit på språkresa?
Isf, berätta gärna hur det var! ^^

Färg på musikspelaren

Little bit - Lykke li

Har precis fattat hur man ändrar färg på musikspelaren, det var mycket enklare än jag hade trott! ;o Här nedan kan ni se i den röda rutan hur man gör, sen lägger man bara in koden som står efter "Bädda in" i HTLM, precis som vanligt. Enkelt va?


Klassresa

Min klass håller på och samlar in pengar till att åka på klassresa, vi har tänkt att spara länge och göra en stor resa i 9:an :] Idag hade vi pantburksinsamling och min grupp som tog tre gator tjänade drygt 700 kr så vi drog in massa pengar ;O


Åkte till Vaxholm på klassresa med min förra klass, riktigt lyckat! Bild: google

Nån som har tips på vart man kan åka på klassresa?

Middag hos familjen Hemmander

Hej på er! ♥

Igår spelade jag ju innebandymatch, vi mötte Tullinge som vann Mitt i-cupen förra året, alltså bäst i Stockholm, så jag hade inte förväntat mig vinst. Men vi kämpade på bra ändå tjejer! Vi kan fortfarande gå till slutspel i division 1, i divison 2 är det klart att vi kommer gå vidare. På kvällen var vi bortbjudna till Toves familj på middag, det var riktigt trevligt & god mat! Vi kollade även på Melodifestivalen :]

Toves syrra Rebecca, Tove och så jag :)

Min och Toves brorsa hade lite kuddkrig när vi kollade på Melodifestivalen x')

Henric är såå söt! Vi åt nån jättegod kycklingryta :)

Anna Bergendahl vann Melodifestivalen, hon har fan GRYM röst för att vara 17 år! Tror tyvärr inte att en ballad har så stor chans i Eurovision song contest men man vet ju aldrig :] Jag hejade på Salem Al Fakir men Anna var absolut värd att vinna!


Tyckte ni det var rätt att Anna vann?


Dagens planer!

Hej allihopa, och förlåt för dålig uppdatering! Har haft fullt upp den senaste tiden. Igår (fredag) kollade jag på brorsan som kvalade in till SM i badminton, han gick vidare i singel men inte dubbel. Jag är så stolt över honom! Sen var jag hos Lisa :]


Brorsan igår på SM-kvalet, han är grym!

Dagens planer
› Innebandymatch (väldigt viktig!)
› Plugga matte (prov på tisdag)
› Familjemiddag hos Tove

Kulturdag (teater och museum) + härlig vårpromenad

Hej allihopa ♥ Det har varit en riktigt rolig dag idag! Först var hela klassen + vår parallellklass på teater, "Gul måne" hette den. Lite annorlunda men bra! Därefter åkte alla till olika museum i stan, jag hade valt Polismuseet. Innan vi åkte dit så åt min grupp på Subway som låg på samma gata som teatern. Jättegott, som alltid :)

Teater med alla sjuorna på Södermalm :) Julia, Olivia och Lisa som har ny fin blogg!

Maja, Linda, Filip, Nelli (vår matte- och NO-lärare) & Felicia.

Jag hade valt att åka till Polismueet som ligger på Östermlam, det visade sig att jag valde rätt för det var väldigt intressant! Och vår lilla grupp var jättetrevlig :)

Vi fick b.la. titta i detta rum och försöka lista ut vad som hade skett.

Vi fotade i det här svarta "rummet" med min kamera, tog lite hoppbilder också xP
Felicia, Linda, Maja och Tove :)

Haha, wtf Felicia?

Efter många timmar i stan åkte vi hem, och då tog jag en härlig promenad med Tove och Linda!

Så himla härligt väder, det känns verkligen att våren är påväg nu ^^
Fina Linda :)

Haha, jag och Tove!

Något seriösare bild. Älskar dig Tove ♥

Man borde se på teater och gå på museum med klassen oftare - det var riktigt roligt!
Vad har ni gjort idag? Och ska ni hitta på nått roligt i helgen? :)

Musikdag

Idag var det "Bäst i väst" i min skola, en musiktävling för årskurs 7-9. Det går vidare en artist/band från varje skola i Västerort, väldigt rolig tävling faktiskt :) Det var fyra bidrag med; Meghmik, Rilles band, ett annat rockband i 9:an + Evelinn och Amanda från 8:an. Evelinn hade skrivit deras låt, stort plus! Alla var riktigt duktiga.

Rilles grymma band som tog hem segern! Skitbra låt som jag glömt namnet på (?)

Meghmik i min klass som sjöng Christina Augileras "Beatutiful", hon var GRYM!

 

Efter "Bäst i väst" som slutade ca 16 åkte jag och Linda och tittade på några artister från årets Melodifestivalen som uppträdde i ett modevaruhus. Riktig musikdag ^^

Linda Pritchard som uppträdde med "You're making me hot-hot-hot"

Vi såg även Lovestoned uppträda, de var riktigt bra faktiskt! Hade inte hört dem :S

Nu ska jag kolla på Andra avenyn, wiho!
Hoppas ni haft en bra dag :) ♥

Fortfarande ljust ute!

Foto taget från min balkong klockan 17:50. Det är fortfarande ljust ute, så härligt!

Vårtecken?!


Sovmorgon till 10.15

Så himla härligt... har sovmorgon till 10.15 idag, snacka om skönt! Vi bygger broar på NO:n (jättekul faktiskt!), jag är klar med min så då får jag sovmorgon ^^

Just nu sitter jag och lyssnar på denna otroligt musikaliska tjej, Regina Spektor. Hon är så sjukt duktig! Var på hennes konsert i höstas, den bästa konsert jag varit på. Hon kunde spela piano, gitarr m.m (musikalisk?) och gjorde om låtarna så bra.

En till skitbra låt, You don't know me - Ben Folds feat Regina Spektor

 

RITAREGINA SPEKTOR


Himlakattens.blogg.se

» Klicka på bilden för att komma till Katharinas blogg :)

Katharina & jag lärde känna varann via badminton, och vet ni vad vi fick reda på en träning?! Jo, att vi är släkt. Vi visste inte om det, jag frågade Katharina en fredagsträning vad hon skulle hitta på i helgen och hon svarade att hon skulle till sin mormor och jag frågade (tänk om jag inte hade frågat!) vart hon bodde, och det visade sig att hon bodde i Tyresö, precis som min mormor. Så hon frågade sin mormor om hon kände min mormor, och det visade sig att vi var släkt!

 

Ett rätt stort sammanträffande att man är släkt med en kompis, eller hur?

(Visserligen inte så nära släkt, menmen..)

 

I sommar ska jag och Katharina på språkresa tillsammans, ska bli otroligt kul! =)

Glöm inte bort att besöka hennes fina blogg HÄR, precis fixat ny design till henne.


Bra avslutning på lovet

I fredags åkte jag direkt från Moa som jag sov över hos torsdag-fredag in till stan och mötte upp Katharina. Vi skulle nämligen övernatta hos min mormor! Vi gick runt ett tag i Södermalm, Katharina var jättegullig och bjöd mig på te och bulle på Esters, ett jättemysigt fik på Folkungagatan. Därefter tog vi buss till Östermalm där mormor har lägenhet (hennes man Fred var inte där - lägenheten rymmer knappt fyra personer!). Vi tog en promenad nästan direkt när vi kom dit och när vi gick runt Djurgårdsbrunn fick vi syn på Benny Andersson som varit och hälsat på Björn Ulvaeus som har sitt hus precis vid vattnet, superfint verkligen. Så det var lite coolt! Sen gick vi hem till mormor, åt jättegod middag och kollade på Solsidan.

 

Igår, lördag

Vi gick till Rosendals trädgård igår! Det är restaurang och blomförsäljning där. Riktigt mysigt på sommaren att äta ute, vissa som satt ute igår som ni kan se ;o

Inne på Rosendals restaurang, så god mat! Fast rätt dyrt, mormor var snäll o bjöd.

Fina Katharina :)

Skitgott var det.. och solen sken in genom fönstret, underbart! :) Tack mormor ♥

Sen gick vi ännu mera.. haha.

Mormor och Katharina. Strandvägen till höger; en av Stockholms finaste gator.

Så härligt väder!


Stockholm är för fint.

Tack för en trevlig helg, Katharina! Glöm inte bort att besöka hennes fina blogg :) Och stort tack till mormor såklart, som vi fick sova hos och som bjöd på all mat.


Idag, söndag

Idag träffade jag söta Sofia inne i stan, vi har inte träffats på ca ett halvår! Vi gick i samma badmintonklubb förut, en otroligt snäll tjej :) Sofia på Drottninggatan.

Så fin!! Vi måstes ses snart igen Sofia =)

 

Så hemskt med skola imorgon.. men som rubriken lyder: fick en bra avslutning av lovet! Hoppas ni alla haft ett riktigt bra helg och får en underbar vecka! Kramar ♥


Ett litet boktips för alla Katarina von Bredow-fan!

Den här helgen har jag läst ut Katarina von Bredows "Som om ingenting". Den var jättebra, handlar om en tjej (Elin) som blir kär i sin bästa kompis pappa och deras omöjliga kärlek. De träffas av en slump på en skrivarkurs och då startar ett speciellt förhållande mellan dem. Ni får läsa själva hur deras förhållande utvecklas!

 

Mormor berättade att det var stor uppståndelse när Katarina von Bredow gifte sig med Einar von Bredow som var mycket äldre än henne själv, så jag sökte på nätet om detta och fick fram fakta. Einar är 36 år äldre än Katarina von Bredow och de levde tillsammans (gifta) i sjutton år. Man förstår varför kärleken i boken känns så verklig; Katharina von Bredow har ju känt så själv så hon vet vad hon skriver om.

 

Nån mer som älskar Katarina von Bredows böcker?


"Farsan", shopping & mina planer för helgen!

Hallå alla underbara människor, hoppas allt är bra med er! ♥ Igår var jag med min kära vän Moa inne i stan. Jag skulle ta bussen klockan 9.39 hemifrån för att sen byta till tunnelbana som jag alltid gör när jag ska in till stan. Jag var på busshållplatsen 37, och då ser jag bussen som åker iväg.. irriterande. Bussar kan komma lite försent, men för tidigt. Jag tycker det är väldigt dåligt. Nästa buss gick klockan 10 så jag väntade drygt 20 minuter på den. Men den kom inte heller i tid, den var försenad och kom 10.10 när Moa egentligen skulle hoppat på t-banan. Sen när jag äntligen var framme och skulle ta t-banan gick den precis så jag fick vänta 10 minuter på nästa. Nu är jag sur på SL! Blev försenad drygt 40 minuter -.-


Fick med mig detta hem + solglasögon från Monki, lägger in bild på dem framöver ;)
Blommig kavaj från Ginatricot på rea, 99 kronor (hade kostat 350!). Riktigt fynd. Långt linne och headband för endast 10 kr, fynd det med :)
Vad tror ni om att mixa kavajen med linnet och ett par tights?

Efter att ha varit i stan åkte jag och Moa hem till mig för jag skulle på innebandy-träning, vi var bara sju stycken eftersom så många är i fjällen nu på lovet :S

Sen var jag på bio med Moa, Ludde, Jesper W och Jesper B. Vi såg "Farsan" som var riktigt bra, rekommenderar den verkligen! Man fick sig ett gott skratt men den var sorglig också vilket jag inte hade trott. Tycker att Jan Fares är jäkligt skön, bäst ju!

Efter bion blev jag och Moa hämtade av hennes mamma, sen åkte vi hem till henne och sov över igår-idag, så här är jag nu :) Jag och Moa sitter vid varsin dator (socialt va?). Vi ska snart ut på en promenad & klockan 13.30 ska jag träffa Katharina inne i stan, vi ska nämligen sova över hos mormor inatt! Det ska bli jättekul tycker jag :]

TREVLIG HELG!
Eftersom jag sover hos mormor ikväll så kommer jag inte kunna uppdatera på ett tag.. åker direkt från stan där mormor bor till badmintonhallen för privatträning klockan 16 på lördag så uppdaterar tidigast lördag kväll. Ha det så bra tills dess!


10 saker ni (troligen) inte visste om mig

1. Mitt ena öga är brunare än det andra. När jag var liten och skulle måla självporträtt målade alltid ett brunt och ett grönt öga men riktigt så uppenbart är det inte ;)

2. Jag är född i Uppsala. Båda mina föräldrar pluggade i Uppsala och där föddes även jag, men nu bor jag i Stockholm =)

3. Jag älskar att skriva. Jag har som dröm att bli författare, ÄLSKAR att skriva!

4. Jag hatar bild. Även om jag heter Rita så är jag kass på att rita, och då menar jag verkligen kass. Fast jag tycker inte man kan betygsätta bild, egentligen. Alla har ju sin egna fantasi. Och det jag ritar kanske nån tycker är fint och nån annan inte :S

Lärarna tror i 9 av 10 ämnen att jag ska gå ut 9:an i hög grad, dvs VG/MVG-nivå. Det enda ämnet lärarna tror att jag kommer få godkänt i är bild, är inte förvånad.

 

5. Jag går på teater. De flesta vet nog att jag går på innebandy och badminton som aktivitet, men jag går på teater på onsdagar också! :) Det är otroligt kul.

 

6. Jag gillar inte godis. Nej, det är konstigt, men så är det.. det enda godis jag gillar är typ choklad, men jag gillar inte lösgodis, bilar, vingummi osv ;S

 

7. Har släkt i Värmland och har landställe där. Pappa kommer därifrån och min farfar bor där (farmor är död). En av pappas systrar bor kvar där men resten har flyttat ut till olika delar av Sverige, två av hans syrror bor i Stockholm som oss.

 

8. Jag har haft tre kaniner och en annan katt. Nu har jag bara min katt Skruttan kvar (hennes syskon Tuff som dog). Jag är otroligt glad att hon finns ♥

 

9. Jag sjöng i kör ca 5 år. Började i 6:års tror jag, sen gick jag några år, tog en paus och började igen. Slutade för att vi sjöng tråkiga gudsånger :/ Men jag lärde mig mycket under alla år! Sjöng b.la. solo med Linnea på julspelet förra året precis innan vi slutade, vi spelade Josef och Maria; jag var Maria och Linnea Josef x']

 

10. Jag har varit på många konserter. Har b.la. sett Madonna, Laleh och Regina Spektor live.

 

Lärde ni er någonting nytt om mig?


Promenad, stan med tjejerna och privatträning i badminton

Hej allihopa ♥ Imorse vaknade jag ca 7.30 och kunde inte somna om (så jobbigt, har typ gått upp tidigt varenda dag på lovet!) :S Jag och mamma tog en promenad, solen strålade så det var perfekt promenadväder :) Tyvärr var det minusgrader :/

3:e mars och det är såhär mycket snö.. men det var soligt - gör en alltid lika lycklig!

Bor rätt nära vattnet (Mälaren) så det är bra; många bra badställen på sommaren.

Fint va?

Helt blå himmel, vårtecken?! =D

Sen åkte jag, Lisa, Tove och Julia in till stan. På t-banan påväg dit, Tove och Lisa :)

Hihi, Julia på Veromoda i Gallerian. (Den bästa Veromoda i stan enligt mig!!)

Julias tvilling i omklädningsrummet bredvid? ;o

 

Klockan 16 hade jag privatträning med Cecilia, en tjej som spelar för min klubb i Elitserien. Hon tränade mig i 1 timme, otroligt bra träning men det är jobbigt..! ;) Tränade mest på beckhand som jag är rätt dålig på. Har privatträning med henne på lördag också, då ska vi träna mer på beckhand samt dubbelsurvar och fotarbete ^^

 

Ikväll är det ANDRA AVENYN, snacka om att jag är glad!

Igår var det D.H och idag A.A - det är ju för bra för att vara sant x') Ska ni kolla?


Gårdagens kväll hos Jesper B

Igår ändrades planerna, vi gick hem till Jesper och såg Desperate Housewives istället, det var kul! Tack för en trevlig kväll Julia, Lisa, Tove, Ludde och jesprarna.

Naw, Jesper var så jävla söt när han var liten!!

Fin bild på jesprarna :) Jesper W till vänster och Jesper B som vi var hos till höger.

Haha, klockren bild! Jesper och Jesper håller på med sina flodhästar och Ludde ser jäkligt intresserad ut, erkänn? Även killar kan ju gilla D.H och Ludde är en av dem..

Söta Lisa :)

Söt bild på Jesper, Julia ville inte fottas ;) Jag hade med mig mammas goda bullar.

Haha!

Efter Desperate såg vi på "Cougar Town" med Courteney Cox som var riktigt roligt!

Flummflummflumm

Ludde vill bli fotad, Lisa är drogad och Tove.. är bara söt (?) :P

BÄSTA PÅ HELA KVÄLLEN! Vi lyssnade på Bob Marleys "Get up stand up" och då är ju texten: stand up for your right. Ludde sjöng stand up for your rice, hahaha så jävla kul! Vi höll på och skämtade om det där hela kvällen, askul ju xP

Nu ska jag på promenad med mamma, sen ska jag åka till stan med Julia, Lisa och Tove, blir mycket stan det här lovet! Sen ska jag på privatträning i badminton :]
Ha en bra dag, pussar ♥

Tisdag

Idag träffade jag Elin i stan (känns som att jag är i stan hela tiden!). Vi har inte träffats sen Thailand där vi lärde känna varandra. Vi lunchade på Café 60 och gick runt i butiker (köpte ingenting - duktiga jag). Vi måste ses snart igen gumman! :) ♥

Söta Elin idag på Café 60, vi åt paj och smoothie och till efterrätt varsin chailatte :]

- Besök hennes fina blogg här!

Sen gick vi in på nån affär för Elin ville kolla på datorer. Snacka om stora skärmar!

 

Sen åkte jag hem; Lisa, Tove och Eki skulle komma till mig 15:30 för vi skulle spela badminton mellan 16.30-17.30. Det var jättekul och de var jätteduktiga alla tre! =)

 

Ikväll kommer Tove och Lisa hit, vi ska kolla på Depserate Housewives.

Nån mer som ska kolla på D.H?


Planer för lovet

Idag, måndag varit med kusinerna, jättemysig kväll verkligen. Jag och Maja träffade även Lisa, Julia och jesprarna. Hon gick i vår klass innan hon flyttade ^^
Tisdag ska shoppa/fika på Café 60 med Elin som jag lärde känna i Thailand. Ska även spela badminton med Eki, Lisa & Tove :) DESPERATE HOUSEWIVES, jippi!
Onsdag ska kanske träffa min gamla badmintonkompis Sofia, alternativt söndag. Privatträning i badminton och kanske ska övernatta på mammas jobb (Arlanda)!
Torsdag ska shoppa i stan med Moa, + se på bio, "Farsan", med henne, Ludde, Jesper B och Jesper W. Sen sova över hos Moa, ska bli jättemysigt! =)
Fredag ska övernatta i mormors lägenhet på Östermalm med Katharina, ska bli hur mysigt som helst! Får se vad vi hittar på, mormor har några planer ^^
Lördag umgås lite med Katharina och mormor på förmiddagen, sen privatträning i badminton + middag med brorsans flickväns familj på kvällen, alltid lika trevligt!
Söndag ?

Vad ska ni hitta på under lovet?

Middag med kusinerna ikväll

Hej allihopa! Snart kommer våra kusiner på middag, eller låtsaskusiner rättare sagt (mamma växte upp med deras pappa). Ska bli trevligt med familjemiddag! :]

Vårt vardagsrum. Har hållt på och städat hela sista timmen!

Första mars och det är värsta snölandskapet utanför.. är trött på snön nu!!

Försökte ta kort när mamma tände ljus :)

Bordet är dukat för middag! Mina tallrikar som jag fått av mormor (a)

Köpte dessa rosdekorationer när jag och mamma var på Plantagen idag. Fina va?

Hyrde den här skräckfilmen åt mig och Maja, "Mandy Lane". Nån som sett den?

Ikväll har jag parfymen längst till vänster som jag köpte på flyget ner till Thailand, doftar så otroligt gott!

Ska bli en jättetrevlig kväll, ni får ha det så jättebra! ♥
Puss & kram, och tack för alla era söta kommentarer :)

Helgens outfit

När jag var ute och åt på Hard Rock hade jag på mig mina nya kläder, vad tycks?

Topp: Monki, 300 kr

Leggins: Veromoda, 129 kr

Skor: mammas

Väska: fejkad Louis Vuitton, Thailand

Mina accensoarer. Mitt häftiga glasögon-halsband från Gotland, hade kostat 500 kr men var på lite rea ;o Armband från Topshop i London, en present från Katharina ♥ Hon har nyckeln på sitt armband ^^