Min lördag

Hej allihopa! Min lördag har varit väldigt händelserik. Imorse ställde jag alarm klockan 9 men lat som jag är låg jag kvar typ 40 min och halvsov... men sen bestämde jag mig för att gå ut och springa, så det gjorde jag! Sedan tog jag och Tove buss/tunnelbana in till stan och mötte upp Violet och Katharina på Café 60 som ligger på Sveavägen. Sen gick vi runt i lite olika affärer, jag köpte Röda mulen-te från NK, lite udda namn jag vet. Det fotades mycket också, lägger in bilder på bloggen när jag kommit hem! Nu skriver jag nämligen hemma hos Moa som jag varit på tjejmiddag hos. Kom typ 40 minuter försenat, var så jävla arg. Missade nämligen bussen som jag skulle ta innan tunnelbanan och den gick en gång i halvtimmen, och sen fick jag vänta på tunnelbanan 10 minuter. Men jag kom i alla fall fram nån gång, och tjejmiddagen var riktigt rulig, trevligt folk som jag inte träffat förut. Bilder kommer från Moas tjejmiddag det med ;) Och innan Moas tjejmiddag, efter stan, hann jag med att gå till min gudmor på inflyttningsfest. Hon har nyligen flyttat ihop med sin nya kille som redan har två barn och det har Erica också, så de ville ha ett stort hus att bo i med alla fyra barnen. De har fått det jättefint! Vi gav Erica och Stefan en digital fotoram i present, vi har det hemma i min familj också, det är jättebra faktiskt. En ram som "spelar upp" foton av sig självt. Nån som har digital fotoram? Kan verkligen rekommendera det!

Lite tråkigt att jag inte kan ladda upp några bilder nu men det kommer som sagt!
Ska ligga uppe och snacka med Moa nu... Sov så gott inatt ♥


Planer för helgen

Imorgon har Moa, min kära barndomskompis som jag känt sen jag var 4 år, ha tjejmiddag. Ska bli så mysigt! =) Har även tre andra planer för imorgon; gå ut och springa på morgonen, åka in till stan under dagen och käka lunch med samma gäng som såg på New moon idag (läs mer om filmen längre ner) + att min gudmor Erica har inflyttningsfest så då ska min familj till henne. Sen ska jag sova över hos Moa efter hennes tjejmiddag och på söndag har mormor "fest" för att hon fyllt 65 år ;)

New moon var otroligt bra, mycket bättre än 1:an! Rekommenderar den starkt. Nu har de även tagit bort 15-årsgränsen, egentligen hade vi inte fått gå men så igår kväll ändrade de, en dag innan premiären.. det var verkligen i sista stund, sån tur!!

Ha en trevlig helg!
Kramkram ♥


New Moon-premiär 20/11

Yees, imorgon är det New moon-premiär och gissa vem som kommer titta på den? Jo, jag! Tillsammans med Violet, Katharina, Tove, Olivia & Lisa. Skojskoj!

Nån mer som ska se New moon? Boka biljetter här!

 

Ha det så jättebra! Kramar ♥


Nu kommer jag igång med bloggen igen

Hej allihopa, nu kan jag äntligen meddela att jag ska komma igång med bloggen igen. Skolan tar verkligen upp så himla mycket av ens tid numera.. sen får ni inte glömma bort att jag har aktiviteter varje dag utom måndagar & lördagar, så det är fullt upp. För er som inte vet går jag på innebandy och badminton, sen går jag även på teater som är otroligt kul! Jag hoppas att allt är bra med mina underbara läsare ♥

Hösten är en underbar årstid, eller vad säger ni?

 

Sköt om er!LOVE


RSS 2.0