Nu drar jag till vårat land i Värmland


HEJDÅ! Nu drar jag och min familj till vårat land i Värmland ^^, Det ska bli hur kul som helst - älskar att vara där, sitta inne i stugan och läsa en bok, gå runt i det vackra värmländksa landskapet, träffa kusinerna som bor ca: 1 min från vår stuga (på vägen dit brukar vi alltid plocka smultron). Vi ska kanske även till ett vattenland i Sunne som verkar mycket häftigare än Kneippbyn på Gotland. Jag och pappa ska också ut och springa ofta, vi var ute och sprang igår ca: kl 22 - så härligt!

Underbara personer med underbara bloggar jag rekommenderar er ...
Josefine
Carita
Linnea
Vesna
Klara

Ha det så jättebra, jag kommer hem om drygt en vecka!
Puss & kram ♥

Rest in peace Michael Jackson



You'll never make me stay
So take your weight off of me
I know your every move
So won't you just let me be
I've been here times before
But I was too blind to see
That you seduce every man
This time you won't seduce me

She's saying that's ok
Hey baby do what you please
I have the stuff that you want
I am the thing that you need
She looked me deep in the eyes
She's touching me so to start
She says there's no turning back
She trapped me in her heart

En vecka på Gotland, inte i Gotland

Hej alla sötnosar! ♥ Hoppas ni haft en underbar vecka i Sveriges vackra väder. Det har jag, i Sveriges vackra ö Gotland & om ni inte varit där nån gång, åkt dit!

MÅNDAG
Vi var i vattenlandet Kneippbyn där orginalhuset Villa villerkulla från Pippi Långstrump ligger. Det var jättekul, tyvärr inte världens bästa väder men det blev varmare sen! Längst upp till vänster ser ni mig och min 10-årige brorsa Allan :)

Foton från Kneippbyn

På kvällen gick jag & min familj för att beundra solnedgången. Gotland är verkligen så vackert. Köpte även en ny klänning från Lindex under dagen.

TISDAG
På tisdagen besökte vi den omtalade Lummelundagrottan. Grottan upptäcktes av tre tonårskillar och det var lite roligt att få höra mer om detta av en guide. Vi var även nere vid havet, dock badade ingen trots värmen - iskallt i vattnet! ;o

Skylt om grottan samt bilder från en plats vid havet (Östersjön)

Fin himlen är på båda bilderna va? Den översta tagen runt 20 och den andra 23.

ONSDAG
Det här var dagen då både jag och min brorsa tävlade i badminton (pappa tävlade dagen innan, tisdag). Tyvärr åkte jag ut, hade väldigt otur med min lottning och istället för att möta en norrländska som pappa trodde, var det en tjej från Norge som var himla duktig. Den andra tjejen var seedad, dvs ansedd bäst. Men brorsan gick vidare, vann sina tre matcher lätt och inga motståndare tog hem ett set, otroligt duktig! Den här cupen körde man bäst av 5 set upp till 11 poäng, lite ovant..

Blev fler sitta-på-balkongen-dagar och onsdag var också en sån, efter att jag tävlat i badminton & tittat på brorsans matcher. Vi hyrde en lägenhet i Visby och från vår balkong hade man en underbar utsikt över vattnet. Ignonera mitt oborstade hår men ni kan däremot titta länge på mina nya solglasögon! (a)

Haha, brorsan är ju bara för söt ibland! Lite lik Banarne i Trazan & Banarne!
Vi gick runt en hel del på Visbys gamla gator och lekte 'Burken' varje dag ^^,

TORSDAG
Dags för brorsans semifinal i badmintoncupen! Han mötte sin värsta motståndare inom badmintonvärlden och det blev en stenhård 5-setare, som jag förklarade tidigare körde man högst 5 set den här tävlingen men har man vunnit tre så är det avgjort. Brorsan hade hittils tagit hem alla set - det här var den första 5-setaren. Jag var så nervös att jag var tvungen att gå iväg mitt i matchen fast mamma gick först x)

Brorsan vann! Seten var hur jämna som helst & jag gick iväg mitt i matchen =P Förlåt för dålig kvalité på bilden; det är hur svårt som helst att fota badminton!

Snacka om söta youghurtar! Badmintoncupens huvudsponsor var antagligen Arla & de här söta youghurtarna hade man mycket nytta av mellan matcherna. Mums!

FREDAG
Morgonen fick en dålig start. Mamma rusar in i sovrummet jag sov i och säger: "Michael Jackson är död!". Det var en av min familjs största idoler, brorsan sitter jämt hemma och spelar Billie Jean på högsta volym, mamma och pappa har växt upp med hans musik och själv har jag alltid älskat hans musik. Så jävla sorgligt...

Vi betalade för ett tvådagarskort på Kneippbyn på måndagen och det tjänade man mycket pengar på. Det var riktigt roligt, jag åkte inte så mycket vattenruschkanor men brorsan gjorde såklart, så mycket liv som finns i den nyfyllda 10-åringens kropp! Jag satt mest och solade, läste Da vinci-koden & åt mjukglass. Det är livet det ;) Uppe till höger ser ni världens längsta man samt världens tjockaste man. Shit!

Hon kan inte mäta sig med Michael Jackson men hon kan mäta sig som en av Sveriges bästa sångerskor, enligt mig. Caroline af Ugglas är en person man antingen hatar eller älskar - då väljer jag det sista. Hon gör sig inte till, lever sig in i musiken och visst kan hon sjunga! Alla kan sjunga, som hennes kör så passande heter.

Caroline af Ugglas - Vi blundar

Gotland är verkligen otroligt vackert, här är solnedgången precis när vi kommit ut från konserten. Bilden längst ner till höger är från Allmedalen i Visby där vi lekte 'Burken' varje dag, haha brorsan ville leka det och vi andra var väldigt schyssta (;

Pappa: Sverige förlorade fotbollen och Michael Jackson är död.
Haha, inte den bästa dagen men vi fick ju ändå åka till Kneippbyn, se Caroline af Ugglas live samt se en otrolig vändning i matchen (Sverige-England). Från underläge, 0-3, kom Sverige ikapp och i andra halvlek stod det 3-3! Amazing!

LÖRDAG

Brorsan spelade final och vann tre raka set. GRATTIS! ^^,

Han vann en skål gjord på Gotland, och han var rätt besviken ska jag säga.
Jag: men det är väl kul med en skål för omväxlings skull, du har ju redan så himla många pokaler. När du är stor kommer du säkert tycka det är kul med den där.
Allan: vafan, vem vill ha den här fula skålen?
Hahahaha...

IDAG, SÖNDAG
The worst day in my life. Haha, nu ska jag inte överdriva, men att bli väckt halv 8 på morgonen när det är SOMMARLOV.. det gillar jag inte xP Vi tog färjan hem, sen träffade jag Tove och badade & nu ska jag träffa henne igen. Tråkigt att inte träffa alla kompisar på så länge, åker till vårat land i Värmland på onsdag (ändrat datum pga det fina vädret hemma i Stockholm). Men man får passa på att träffa alla nu!

Ha en trevlig kväll, kram på er! ♥

Gotland, here I come!

Nu drar jag till Gotland 1 vecka, jag och hela familjen ska tävla i badminton, se på Caroline af Ugglas, bada och göra massa roliga saker. Efter det åker vi till vårat landställe i Värmland 2 veckor, där ska vi sola, bada & ta det lugnt.
Ha det bra!

Älska Kent


Nu ska jag ner och lägga mig med Skruttan, hon sover i min säng varje natt.. aw ♥

Nu sitter jag och lyssnar på Kent - Dom andra, så otroligt bra! Alltid älskat den här låten, sen jag var ett litet barn ;> Den har ju funnits rätt länge... Tycker ni om Kent?

Josefine - en underbar bloggare!


Vill bara göra lite reklam för Josefine Fagrells blogg som jag läser så ofta jag kan, har lite problem att stava hennes bloggnamn bara; jjossues.blogg.se ;) Hennes blogg handlar mest om vardag men också mycket annat roligt, read it!

En låt både jag och Josefine gillar, Justin Biebers Where are you now.

Den bästa torsdagen på länge


Kom på att jag inte laddat upp några foton från i torsdags! Då fick vi nämligen finbesök från London ;) Med finbesök menar jag min morbror och hans flickvän Nicole, även mammas andra bror var där. Vi spelade badminton ca: 2 timmar (hela min familj håller på med det och Nicole har gjort det hela sin barndom i Singapore). Sedan åkte vi hem till oss, åt middag, fikade, såg på Filip & Fredrik på datorn, lärde Nicole lite nya svenska ord, spelade kort & mycket mer. Mysigt!

Vi kollade även på några grymma dansare från Britains got talent  (motsvarar svenska Talang). Och britterna har verkligen talang, spana bara in det här videoklippet! Jag: I gonna show you some videos from the swedish Talent.
Sen kollade jag och Nicole på Knäckebrödsdansen, som vi skrattade! :P

Vi åt mammas rabarberpaj, rabarberte, jordgubbar & banankaka  ... Yummi!

Baksmällor är inte att leka med!


THE HANGOVER. Vill bara rekommendera årets roligaste film, The hangover. Jag såg den på bio och jag kan garantera att man får sig ett gott skratt genom hela biobesöket! Nu när det är så tråkigt väder i Sverige kan man alltid gå in och boka biljetter här, den passar bra att se med kompisar men jag har redan föreslagit för min familj att gå och se den i Gotland (vi ska dit på söndag). Det är en sjukt rolig film som handlar om en svensexa i Las Vegas där allt går fel; första kvällen de kommer dit blir de drogade och hela filmen kretsar kring händelserna som inträffar den här natten. Mannen som ska gifta sig är inte på hotellrummet nästa morgon, en tiger är inlåst på hotellrummets toalett och en bebis ligger i garderoben. Svårt läge?

Har ni sett The hangover/Baksmällan på bio? I så fall, vad tyckte ni?

Grattis brorsan!


GRATTIS ALLAN ♥ Idag fyller min lillebror Allan 10 år, såhär på midsommar ;) På bilden ser ni när han skottar på en cup i Värmland hans lag var på förra veckan, de var obesegrade hela cupen igenom med vinster som 11-0 och 9-0. Fotboll är en del av Allans liv, samma sak med badminton. Så, grattis min lille sportfåne och tjejtjusare till lillebror! Allan är tillsammans med min kompis lillasyster, sweet...

Märker ni förresten att jag fixat lite på bloggen? Ny header b.la. :)
Nåå, vad tycker ni?

Pusspuss, och ha en underbar midsommar! ♥

Ni är guld värda, kära läsare

Rösta på mig till att bli veckans blogg här...

...för då skulle jag bli väldigt glad!


Tack så otroligt mycket alla som röstat, nu blir ni på sätt & vis länkade! ^^,
+ att ni får en ny prenumenant via bloglovin på era fina bloggar.

Milow - Ayo Technology


Originalet


Den nya - och bättre - versionen.
Vad tycker ni om Milows version?

Löpning i solsken & bio (Baksmällan)


Det här har varit en rolig dag! Först kom sötaste Sofia till mig nån gång runt 12 och då gick vi ut och sprang i det härliga vädret - något blåsigt men ändå sol. Efter det var vi hemma ett tag och sen drog vi iväg på bio! Innan gick vi runt lite i butiker samt fikade på ett café min mamma jobbar på (dock inget heltidsjobb, bara för att hjälpa hennes kompis som äger caféet). Det är jättemysigt där och vi kunde sitta ute i solen. Vi åt varsin ciabatta med mozarella, tomat och basilika och jag drack chailatte, så sjukt gott! Jag köpte även den somriga toppen ni ser på bild ovan, endast 98:- på H&M (kostat 249 kronor!) Ni måste verkligen spana in H&M's rea! Ni får även en bild på min fina katt Skruttan och tidningen Chic som jag köpte.

Så otroligt bra och rolig! Lite snuskig också, hehe. Men bra.
- Boka biljetter nu direkt kanske? Klicka här!

Ni får ha en jättetrevlig kväll!
Kramkram ♥

Bästa avsnittet av D.H


Ikväll, eller igår eftersom klockan är halv 1 på natten, tycker jag var det bästa Desperate housewives-avsnittet, ever! Även det läskigaste, ni som såg - visst trodde man verkligen att Susan och M.J skulle bli dödade? Men de klarade sig ...
En fråga jag har är varför de desperata hemmafruarna alltid syns med äpplen i bild? Det är ju inte direkt så att de går på röda matten med varsitt äpple i handen, men ändå. Tycker ofta jag ser de där äpplena. Är det sexigt eller? ;o

Ser ni på Desperate Housewives? Och i så fall, längtar ni lika mycket som jag till i höst då det börjar igen? Sov gott inatt, bamsekramar! ♥

Picknick ute i det vackra vädret

Hej på er! ♥ Det här har varit en väldig rolig dag och sista dagen på länge tillsammans med Olivia och Tove, eller det är så det känns i alla fall. På söndag åker jag till Gotland och stannar där en vecka (hela familjen ska tävla i badminton), samma dag som vi kommer hem åker vi till vårat landställe i Värmland. Sedan följer Åland, skärgården, Göteborg och skärgården igen i den ordningen. Hemskt att inte träffa mina kära kompisar på så länge... men sista gången jag åker till skärgården i sommar ska de med! Min mormor och hennes man har en ö i Stockholms skärgård så dit ska vi i slutet av sommaren ^^, Jag längtar!

Imorse när jag kollade i tidningen lovades det soligt väder i Stockholm.

... så idag gick jag, Olivia och Tove ut i det vackra vädret och hade picknick i gräset! Det var übermysigt. Coolingen till vänster är Olivia och till höger ser ni Tove ♥

Såhär mysigt hade vi det! Jag hade med mig sallad (när Olivia och Tove sov över hos mig i förrgår blev den väldigt uppskattad, med mammas goda dressing såklart!), Olivia bakade scones på morgonen och Tove hade med sig melon med skinka. Gud så gott! Visst är våra väskor snygga? På bilden med mina fötter ser ni Toves väska från Lindex, den andra väskan är Olivias och den är från Deischmann, det var jag övertalade henne att köpa den ;)

Jag och min underbara vän Olivia ♥ Hennes lillasyster och min lillebror är förresten ihop, de är så söta! Ikväll var jag hemma en liten stund hos Olivia och då lekte vi kull och burken med våra syskon. Aw ... tänk om de gifter sig när de blir stora?

Lite foton från idag som Olivia och Tove tog på mig. Visst är de underbara, allihopa?

På vägen hem plockade vi fina valmos! När jag satte dem var de inte lika fina x)

Nu sitter jag barnvakt åt mammas kompis barn, Malte och Molly.
Hoppas ni haft en underbar dag, och rösta gärna på mig som veckans blogg här!

En bra förebild i bloggvärlden

Hej på er, och hoppas ni fått en bra start av sommarlovet! Det har jag - förutom det tråkiga vädret som bara deprimerar mig. Att inte kunna lägga sig på balkongen och sola, gå ner till Mälaren med kompisar och bada... nej, usch vad det är tråkigt! Men imorgon kommer i alla fall lite värme till Stockholm så det är skönt! Vad har ni för väder där ni bor? =)

Nu tänkte jag ta upp det här med en bra förebild i bloggvärlden,
för det är viktigt för mig. Jag försöker vara en förebild och det gör säkert ni andra fantastiska bloggare också.
Några exempel på en bra förebild i bloggvärlden...
° Man lägger inte ut tusen egobilder på sig själv men kan däremot säga många gånger "jag är stolt över mig själv" - för bra självförtroende är något jag tycker alla borde ha.
° Kommer med bra tips om olika saker & ting - som Isabellas blogg. Hon skriver saker som ger en bättre självförtroende, som det här inlägget.
° Folk som inte bara festar bort sitt liv och lägger ut massa vimmelbilder, det är faktiskt väldigt tråkigt att se på och nu nämner jag Kenza som ett exempel. Hur kul är det för oss läsare att se henne på bilder med cigarett och vinflaska handen? Jag kan tänka mig att många tjejer som just kommit upp i tonåren avundas hennes liv, och hon är väl smart nog att förstå att hon är en stor förebild för många. Men då får hon ställa sig den mest grundläggande frågan: är hon en bra förebild? Nej, helt ärligt så är hon inte det.

Men jag vet många bra förebilder jag har här i bloggvärlden, och en av dem är Klara som tyckte jag skulle skriva det här inlägget - för vi snackade just om Kenza och vilken dålig förebild hon är som röker/festar. En annan bra förebild jag har är Carita som nog aldrig gjort nått ont och driver en fantastisk blogg. Hon har verkligen allt som krävs för att vara en bra förebild i bloggvärlden. Sedan kommer jag fram till en stor bloggare som ni säkert alla känner till, och det är Isabella Löwengrip (mer känd som Blondinbella). Hennes blogg är fantastisk just eftersom hon stärker ens självförtroende, inte lägger ut massa vimmelbilder (till skillnad från många andra stora bloggare) samt inspirerar på många sätt.

Nu ska jag och Tove ut och fota, tjingeling!
Lämna gärna er kommentar om förebilder :)

Jag kan en hel fransk låttext

... eller, inte riktigt. Men jag kan den svenska texten =)

Haha, så klockrent! ;)
Orginalet (Kate Ryan - Desenchantee)

Nån som läser franska eller kan prata det? Otroligt vackert, tycker jag.

Ikväll ska två kompisar sova över, det blir mysigt! ♥
Ha en jättetrevlig kväll allihopa, och missa inte programmet som ersätter G.G!

Twilight, vilken ålder är den anpassad för?

Nu ska jag se på Twilight med mamma. Det var hon som köpte filmen till mig efter mycket snack om hur bra böckerna är så jag vill att hon gillar den nu!

Shit vad lång Robert Pattinson är jämfört med Kristen Stewart... ;o

Gårdagen spenderades med Violet och den här kvällen med Olivia

Hej bloggen, och förlåt så hemskt mycket för min dåliga uppdatering. Hoppas allt är bra med er och att ni fått ett hittils bra sommarlov i Sveriges übertråkiga väder. Vad är det här för sommar, egentligen? Men jag antar att svensk sommar bjuder på annat väder än bara sol - det är inte Grekland direkt.

I förrgår var jag på studentfest, igår var jag med Violet som även sov över, idag var jag i stan med Olivia, Lisa och Tove och ikväll ska jag sova hos Olivia. Full rulle! ;)

Igår var jag med Violet. Tidigt på dagen var vi och shoppade, jag köpte inget men Violet däremot köpte det här söta linnet från Paris Kate & I. Sen BADADE vi utomhus, det hör ju sommaren till att man ska bada mycket - och vi struntade fullständigt i det tråkiga vädret! När vi kom hem åt vi grillat, och till efterrätt unnade vi oss B&J-glass på min balkong :P



Ett foto från när jag och Olivia köptpresent till vår mentor Anna-Lena, sötast!

Ikväll ska jag sova över hos Olivia - pappa och min brorsa är på fotbollscup i Värmland och mamma jobbar, så då är ju den perfekta lösningen att sova över hos en kompis! Vi ska se på film, äta kaka som mamma bakat och bara mysa. Just nu är vi hemma hos mig för att hämta grejer till ikväll men snart sticker vi hem till henne.

Ha en mysig kväll allihopa! ♥
Puss


Grattis Elin till studenten!

Hej allihopa! ♥ Det känns verkligen inte som sommar i det här trista vädret med regn och gråa moln 24/7 och så ska det tydligen fortsätta en rätt lång tid framåt (väderprognos för Stockholm). Men det känns i alla fall som lov, eftersom man hinner med så mycket! Idag har jag både varit med Olivia och firat Elin, mammas kompis dotter som tog studenten ^^,


Om jag längtar tills jag tar studenten?
- JA!

Tack för en trevlig kväll, Elin med vänner & familj!
Nu ska jag snart lägga mig - klockan närmar sig 12 och imorgon ska jag möta upp min vän Violet (som jag känner via badminton) kl 11, hon ska även sova över (: Sov gott, kramar! ♥

Anastacia live på Annexet 9 juni

Kvällen igår började med att jag och mamma överraskade Sofia (bilden). Hon fyllde 13, hon hade skolavslutning samma dag (precis som jag) och hon och hennes mamma skulle gå på Anastacias konsert. Vad hon inte visste var att jag och min mamma också skulle på Anastacia, så jag plingade på i deras lägenhet på Kungsholmen och försökte se oskyldig ut. Det lyckades rätt bra, från början iaf x')
Jag: hej Sofia, jag skulle bara svänga förbi och säga att jag ska på Anastacia ikväll.
Sofia (helt paff): va? SKA DU?! Men jag fick ju reda på att jag skulle dit idag...
Då kommer Sofias mamma skrattandes och säger: "här får du en överraskning, Sofia och Rita ska äta födelsedagsmiddag här hos oss och sen ska vi på Anastacia!"
... min mamma heter också Sofia om ni inte förstod det ...

Innan jag börjar visa foton från konserten vill jag bara lägga ett gott ord om den nya trenden; nämligen träskor. Både Sofia och hennes mamma hade införskaffat skor från märket "Knulp" (ett otroligt vackert namn om ni frågar mig!). Men då är det bäst att köpa riktiga träskor, t.ex. från Knulp!

Sen drog vi iväg på Anastacia som uppträdde i Globen, Annexet. Det var en helt grym konsert skulle jag vilja säga, och Anastacias röst gav en rysningar. Anastacia, tycker jag, är den artist som har häftigast röst på vår jord!

Konserten är igång!
Ja, ingen av de här kvinnorna är Anastacia utan hennes begåvade sångare!

Här är Anastacia, hon var helt grym.

Det var jättehärliga bilder i bakgrunden, medan hon sjöng en lugn låt så såg man havet i bakgrunden. Ger en härlig känsla, eller vad säger ni?

Här ser ni medelstora Annexet och hela scenen, samt några huvuden x)

Det här var ett av de coolaste uppträdanderna under kvällen. Hon sjöng om en man hon förälskat sig i, innan hade hon spelat upp en scen där hon satt med sina sångerskor och de sa "not again" med en suck. När Anastacia började sjunga tog han upp en målarpensel och lådsades måla bilden ovan, såg så äkta ut!

Cool belysning va? ;)

Anastacia: "And then a happy surprise for you girls!"

Anastacia sa att barnen var framtidens hopp och sjöng en låt om hur det är att vara förälder. Den var väldigt fin, och hela tiden dök det upp nya foton där ovan.

Lite Christina Aguilera över den här bilden!

Idag ska jag på studentfest, ha en bra dag!
Vi hörs, och jag svarar på era kommentarer ikväll ^^,

Sista dagen innan skolavslutningen, lovely!

Hej på er! ♥
Det här är sista dagen innan sommarlovet och det firade jag och min klass genom att ha femkamp nära en badplats (jag, Felicia samt några killar badade t.o.m!). Femkampen var hur rolig som helst, b.la. att man skulle stå i led och passa en boll genom allas ben, sen skulle den sista personen springa fram. Vi är två mentorsgrupper i min klass och min mentorsgrupp ("Delta") vann! :) En annan rolig sak var att man hade en penna i ett snöre, och det knöt man runt sin midja och sen skulle man få ner pennan i en flaska, inte det lättaste ;) När vi slutade gick jag och Tove hem till Linnea, vi körde Cluedo och flummade!
Idag köpte jag och tyskagruppen (läser tyska i skolan) skolavslutningspresent till vår lärare Sara. Jag är väldigt glad att jag valde tyska, vi är en så härlig grupp på sex personer (nästan alla valde spanska), + att Sara är riktigt bra på att lära ut! Vilket språk läser ni?
Såhär såg min katt Skruttan ut när jag kom hem. Åh, så söt! ♥

Idag köpte jag jordgubbar, mums! Egentligen var det tänkt att vi (familjen + mormor & gammelmorfar) skulle äta det imorgon efter skolavslutningen men mamma sa att vi kan äta upp det ikväll. Senare ikväll ska jag läsa underbara tidningen Elle som jag prenumererar på!

Nu ska jag möta upp Olivia och köpa en blomma till vår mentor, Anna-Lena.
Ha en trevlig kväll allihopa! ♥


Söndagens köp: bikini från Bikbok/Gina & peace-halsband


Picknick vid Mälaren & första träffen med Nils

Jag och Tove lever fortfarande på 80-talet, den här låten lyssnade vi på vid vattnet ^^,
(Madonna - Papa don't preach)

Vi satt nere vid vattnet (Mälaren) och åt picknick. Jag hade med mig nektariner, kiwi och mackor. Tove tog också med sig mackor + honungsmelon, så jäkla gott! Sen gick vi på promenad samt tog en paus och gungade, hihi. Mina lacoste-skor och Toves converse :P

Vi såg världens sötaste katt när vi var på promenad, den stannade och kelade med oss och vi ville inte lämna den x) Min katt skulle aldrig stannat för att kela med okända människor!
Aww! ♥ Vi döpte katten till Nils fast vi vet inte om det är en hane x)

Imorgon ska vi bada med klassen (om det blir bra väder), och i övermorgon är det skolavslutning! Jag kan inte fatta det.. sommarlovet är så nära nu :P

Henrik Larssons yngre bror död efter landskampen igår

Fy, det här är hemskt! Henrik Larssons bror dog samma kväll som Sverige mötte Danmark igår, efter matchen. Efter förlusten (0-1) blev han informerad om att hans yngre bror dött. Tänk att först förlora mot danskarna, sen få veta att ens bror avlidit. Vilken tragedi, jag tycker så jäkla synd om Henke som är en av mina favoritspelare.

Henrik Larsson spelar i skånelaget Helsingborg

Såhär sa förbundskapten Lars Lagerbäck, förbundskapten för svenska landslaget: Jag skulle vilja göra det här ganska kort. Som jag förstått det vet ni om att Henrik Larsson haft ett dödsfall i familjen. Det är dubbla anledningar till att det är ganska tystlåtet där borta (i omklädningsrummet) så det känns inte så jätteviktigt att prata fotboll.
» Läs hela artikeln här!

Hoppas ni haft en hittils bra dag, nu ska jag heja på Robin Söderling (tennis).
Kramkram! ♥

Biljetter hämtade till Anastacia och soligt väder

Hej hörrni! =) ♥ Det här verkar bli en rätt varm dag - i alla fall här i Stockholm. Jag är väldigt förvånad eftersom det regnat så himla mycket de senaste dagarna, samt att väderprognosen visat dåligt väder idag. Vi får hoppas att det soliga vädret håller i sig till i övermorgon, DÅ ÄR DET SKOLAVSLUTNING! Tänk hur lite tid det är kvar nu...

Idag ska jag träffa Tove och det här var vårat samtal runt klockan 10.
Jag: det är jättebra väder ute, typ 17 grader, så vi kan ju vara ute?
Tove: alltså .. jag står här i pyjamas och har helt smutsigt hår, så jag måste duscha först!
Jag: HAHAHA
Vi bestämde att vi ska gå ut och ha picknick - mysigt! =)

Jag och mamma var förresten och hämtade ut Anastacia-biljetterna imorse, vi ska på hennes konsert samma dag som skolavslutningen - alltså på tisdag. Otroligt kul, jag längtar!

Den här gamla hiten med Anastacia är jag säker på att ni känner igen!
» Spola fram tills det står tiden 0:43 för det är då den börjar på riktigt ;)


Tävling hos Carita

Nu har Carita en underbar tävling där du kan tävla om smycken från hemsidan SagoliktGott.se! Det är en hemsida med hemgjorda smycken (och annat!) som mest föreställer små söta bakelser, man blir ju sugen på att äta upp dem ;) Läs mer här!
Collaget ovan är länkad till Sagoliktgott's hemsida

Gör som jag - välj ut det smycke du gillar mest från Sagoliktgott och sen hör du av dig till Carita! Om du skriver om tävlingen ökar din chans med 3 gånger ^^

Kram, och sov gott inatt! ♥

Önskeoutfit


Det här vore väl en himla fin outfit till sommaren? De neonfärgade solglasögona som matchar till fåglarnas näbbar på t-shirten.. korta jeansshorts, brunbrända ben + skorna!

Bowling och film igår, scones och cirkus idag

Hej alla! ♥ Hoppas ni haft en hittils bra helg, det har jag ;)
Igår hade jag en störtmysig kväll med Katharina, min galna och underbara kompis ^^
Vi bowlade och jag vann, gjorde 2 strikar och 3 spärrar (a) Fast jag fick jätteofta ner 9 och så satte jag inte den sista, så irriterande att klotet jämt rullade åt ett annat håll än jag ville x)

På kvällen kollade vi på två jättebra filmer (fast vi orkade inte se klart hela Mrs Doubtfire eftersom klockan var över 1 på natten). Här får ni lite information om filmerna!

Mrs Doubtfire
Handlar om "tanten" på framsidan, ni kan nog aldrig gissa att det är en man! Han klär ut sig till en gammal tant och börjar jobba som hembiträde hos sin egen familj - han har just skiljt sig och får ingen vårdnad över barnen och då kan man ju alltid lådsas vara nån annan (a) Det är verkligen en sjukt rolig film och ni får se själva vad som händer; hur barnen avslöjar honom, hur frun reagerar när hon förstår att han varit hembiträdet hela tiden osv..
Den bästa sommaren
En av de bästa svenska filmer som gjorts, enligt mig. Den handlar om två sommarbarn som får bo hos farbror Johansson en sommar - den bästa sommaren. Men... farbror Johansson är inte riktigt som de trott, och ni får se själva! Det här är också en oerhört rolig film och Kjell Bergqvist som farbror Johansson gör en utmärkt roll, så jäkla skön! Det är väldigt hemskt när barnen, som hunnit bli mer än vänner, måste skiljas åt i slutet av sommaren...



IDAG, LÖRDAG.


Imorse fixade nog jag och Katharina ihop årets godaste frukost. Jag drack chai-te (älskar chai-latte och chai-te!) och Katharina drack te från NK. Vi bakade scones på morgonen och på det bredde vi på sylt och cream cheese. Muffinsarna orkade vi inte x)

Sen kollade jag och Tove när vår kära vän Lisa uppträdde med sin cirkusgrupp. Grymma!
Efter uppvisningen gick jag och Tove till ett shoppingcentrum i närheten och vi köpte present till Julia (hon fyllde år i onsdags), samt att Tove köpte skolavslutningslinne, haha :) Det var massa dansuppvisningar samt folk som spelade basket, däribland massa killar i klassen, Gustav och Jesper kom fram och snackade lite innan vi åkte hem :P

Nu är jag hemma och ska snart på middag till mammas kompis,
pusshej! ♥

Cykel 1,5 mil med innebandylaget plus honungsmelon

Hej alla ♥ Hoppas ni haft en jättebra dag, det har jag! Efter skolan gick jag och Olivia hem till Tove och såg på O.C, en riktigt bra serie! Fast jag kollade inte så mycket utan skrattade mest åt ingenting xP Sen var det kondition/fysträning med innebandylaget, det var bara jag och fem andra som kom plus vår tränare (Fredrikas pappa). Vi cyklade 1,5 mil, det ni!

Nu ska jag äta honungsmelon som mamma var så snäll att hon köpte åt mig!

Fina blommor mamma fick på sin födelsedag va? :)

Zlatan sitter i vårat fönster, visste ni det? ;) Den här lilla "skulpturen" har min 9-åriga brorsa gjort helt själv, visst är den snygg? ^^, Läs om Zlatan och att han vann skytteligan här!




Idag blir min kära vän Julia tonåring, grattis gumman! Historien bakom hur vi blev vänner är lite lustig, det var året innan jag började sexårs och jag skulle bjuda några kompisar på kalas. När jag delade ut inbjudningskorten försökte pappa hitta adresserna till alla mina kompisar, och så sa han "Julia, hon bor här va?" - och det roliga är att det INTE är Julia ovan på bilden jag skulle bjuda. Jag försökte säga pappa att det var fel när vi delade ut inbjudningskorten, men pappa trodde självklart att han hade rätt xP Sen ringde Julias mamma (Julia ovan alltså) till pappa och sa: "vi har fått inbjudningskort av någon som heter Rita, är det er dotter?" - vi hade alltså delat ut inbjudningskort till fel Julia. Men Julias mamma sa: "jag vet att min dotter Julia och Rita ska börja i samma klass så Julia kanske kan komma till kalaset ändå?" Så Julia kom till mitt kalas, vi hade alltså aldrig träffats förut (i alla fall inte medvetet). Det var första gången jag träffade Julia men nu har vi gått i samma klass i sex år och du kommer alltid vara en av mina allra bästa kompisar! :) ♥

Nu ska jag snart lägga mig ... man blir trött av att cykla och springa i regnet!
Sov gott ♥

Sista riktiga skoldagen!


Nu har jag just ätit macka (mammas hembakta bröd), druckit te samt tagit alvedon. Jag har skitont i magen, och ni kanske kan lista ut varför ... i alla fall ni tjejer! xP


Jag sitter och lyssnar på Lose yourself med Eminem, hans bästa enligt mig.

Nu ska jag ut i duggregnet och träna med innebandylaget, vi har fysträningar utomhus varje tisdag och torsdag. Idag ska vi mest springa i skogen - underbart!
Ha en mysig kväll allihopa, puss & kram ♥

Alexander Rybak samt kvällspromenad i vårvädret

Dessa tjejer + några till såg på Alexander Rybak idag! Han uppträdde i Stockholm där jag bor, i ett modevaruhus som heter K-fem och ligger i Vällingby. Otroligt fullproppat med folk, flera tusentals människor .. men han är ju ändå USC-vinnare! ;)

Tänkte att ni skulle få se mina kompisar i svartvita bilder. Till höger är sötaste Lisa, till vänster min släkting Katharina och bilden längst ner är på en underbar vän - Olivia. ♥

Vi njöt verkligen i fulla drag av Alexander Rybaks vackra fiolspel samt sång!





Den här kvällen gick jag och Tove ut och gick ^^, Här får ni lite foton.




Min katt älskar när man kelar med henne!

Blake Lively gör byxdressen rättvisa!

Nån mer än jag som tycker Blake Lively ser fantastisk ut i denna byxdress?
» Här hittar ni fler fina byxdressar!

Idag såg jag Alexander Rybak, tyvärr missade jag hans första låt men jag hann i alla fall i tid till Fairytale! Mer om konserten kommer senare, men jag kan säga att Alexander var grym!

Pusshej, och hoppas ni haft en jättebra dag sötnosar ♥

Hiss eller diss för att få sin bästa vän genom TV?

Kollade ni på Paris Hiltons program ikväll? Det handlar om att Paris Hilton ska få välja ut sin bästa vän - 20 tjejer flyttar in i samma hus tillsammans och tävlar om titlen BFF; best friends forever. Men får jag fråga, blir man verkligen bästa kompis med någon när det sänds på TV inför miljontals människor runtom i världen? Är man verkligen sig själv då? Alla tjejerna blir utsatta för tester och  koras sedan av Paris Hilton, då får man helt enkelt se vem som duger bäst som BFF för henne. Om man tänker efter så kan väl vem som helst inse att det är otroligt fånigt att man ska få sin "best friend forever" genom tv.

Nej, DISS för Paris Hiltons "BFF"!

New Moon-trailern

Om någon (och det tvivlar jag på!) missat trailern för New Moon, kan ni se den nu :]


Trailern har funnits ute på youtube i två ynka dagar och den har redan 26681 visningar, otroligt! Skulle vara kul att veta hur många visningar den har när ni kollar (;

Anastacia live om en vecka, jag längtar!


Anastacia - left outside alone

Om exakt en vecka är det skolavslutning, och för mig även en minnesvärd konsert. Jag ska nämligen på Anastacias konsert i Globen samma kväll. Fyfan vad jag längtar! :P

Ha en fortsatt trevlig tisdagskväll och missa inte desperata hemmafruar ikväll ^^,
Hugs! ♥

Fick dissen av Lisas frisör

Hej på er alla sötnosar! :* ♥ Hoppas ni fått en bra start av veckan. Nu är det ca: en vecka kvar till sommarlovet och jag är bara på så himla gott humör! Första juni är en bra dag ^^,

Idag badade jag - för femte gången i år - med mina kära vänner Lisa, Olivia och Tove (från vänster). Skorna ni ser på bild är Toves och jag tycker de är grymt balla! 150 kr på H&M, otroligt bra pris ;P Det var faktiskt riktigt varmt i vattnet efter ett tag! Jag och Tove badade allra längst (snacka om stolt) medan Olivia och Lisa tyckte det var läskigt med alla fiskar. Visst kan fiskar vara äckliga men de är ju knappast människoätande monster, haha ;)

Lite foton från när jag låg hemma på balkongen efter en lång dag

Jag, Olivia och Tove tänkte kolla när Lisa klippte sig och slingade håret, och det här var dialogen med frisörskan som Lisa var oss.

Frisörskan: Jag har en ny tid om en halvtimme så det är knappt att jag hinner klippa dig.
Lisa: Hinner du slinga då?
Frisörskan: Ja, slinga men i så fall får du klippa dig en annan dag.
(Lisa går med på det)
Frisörskan: Vill ni vara med och kolla på?
Tove: Ja, om vi får?
Frisörskan: Jag tror nog inte jag vill det!

Haha, vad snopna vi blev! Men vi accepterade att hon inte ville ha oss där och cyklade hem till mig. Vi satte oss på min balkong, spelade Uno, njöt av solen, lyssnade på musik, åt mackor och saft, satt och pratade. Vi får se din nya look imorgon istället, Lisa :) ♥

Ha det så bra, puss! ♥

Alexander Rybak i K-fem (Vällingby) på onsdag klockan 17:30

Ni kan nog gissa vilken låt det är ..

På onsdag, den 3 juni, kommer Alexander Rybak (vinnaren av Eurovision Song Contest) och uppträder i modevaruhuset K-fem i Stockholm. Här hittar ni mer information!
Såhär ser K-fem ut på kvällen, där Alexander alltså ska uppträda på onsdag. Ett riktigt bra shoppingcentrum och butikerna är alla från Ginatricot till Topshop. Har ni varit i K-fem?
Tror allt det kan bli ett jäkla drag när Alexander Rybak stiger upp på scenen!

Rätt häftigt att Alexander Rybak kommer till K-fem nu på onsdag (klockan 17.30), och när jag ändå bor i Stockholm ska jag absolut gå dit! Tänker ni? ^^

Puss på er och hoppas ni haft en riktigt bra dag! ♥

Härlig sommarkänsla över en rhododendron


Det känns att sommaren är här nu. Här ser ni vår gigantiska rhododendron.

Idag är det lika soligt som det varit i helgen (ca: 30 grader), helt underbart! :) Jag, Olivia, Tove och Lisa ska bada om en liten stund. Sen ska jag kolla när Lisa klipper/slingar sitt hår.

Hoppas ni har en bra dag och lika varmt som vi har i Stockholm!
Kramkram ♥

RSS 2.0