Bästa helgen på länge

Här får ni lite foton från helgen ...

I fredags hade jag väldigt roligt med mina underbara vänner Olivia, Lisa, Linda, Sofia och Tove. Direkt efter skolan som slutade 14 (specialschema) tog vi oss in kommunalt till Djurgården. Vi skulle nämligen till Grönan, som ni nog listat ut på bilderna ovan ;) Vi fick en minnesvärd dag med oss hem och vet ni? Jag åkte både Tilt och Insane! (a) Fotografer är Sofia och Lisa, tack för många fina foton (:

Lite bilder jag tagit med min systemkamera ;) I lördags sov jag över hos min kompis Moa, tycker hon ser ut som en modell på bilden längst ner till höger, så fin! Vi gick på promenader med hennes übersöta hund Lucky, åt jättegod middag i hennes mammas lägenhet och såg nån film som gick på tv. Jag bodde granne med Moa när jag var väldigt liten och vi har hållt kontakten efter det, en sann vän för livet

På söndag, efter att jag kommit hem från Moa, åkte jag och mamma och shoppade lite. Jag köpte toning och senare igår kväll fick jag håret färgat av Ekeram, hon var så duktig! Innan var jag och Olivia hemma hos Eki och kelade med hennes kattunge Poppi. Jag är helt kär, det finns nog inget sötare i hela världen, eller vad tror ni? ;)

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, ha det så bra! ♥


Bild från helgen

Hejsan, hoppas ni haft en riktigt bra måndag :) De senaste två veckorna har vi bara haft mjukstart i skolan, alltså inget vanligt schema, men nu i veckan börjar allvaret på riktigt. Det är faktiskt riktigt kul - jag älskar skolan och ska försöka nå alla mål med god marginal när vi får slutbetyg :} Nån som redan är skoltrött? Hihi, inte jag!

En väldigt fin bild min kompis Moa tog på mig med min systemkamera i helgen
» Jeansleggins, tunika & kofta från H&M

Hoppas ni får en riktigt härlig vecka! ♥


Foton från i förrgår

Hej bloggen, och tusen gånger förlåt för min usla uppdatering! Skolstart, träningar som just startat; det är väl alltid fullt upp i augusti eller vad säger ni? Tänkte bjuda på lite bilder tagna med min systemkamera i förrgår ^^,

Olivia, lite häftig bild eller vad säger ni? :) Det blir mörkt snabbt nu...

Från vänster: Linda, Olivia och Sofia
Passar på att göra lite reklam för Linda och Sofias gemensamma blogg » pladaask.blogg.se

Sofia, Linda & Olivia ♥

Haha, Linda skrattar så sött ;)

Vi hade lite kul på vägen hem (a)

Nu ska jag på innebandyträning 20-21 (faktiskt rätt bra att ha träning så sent!), ska börja blogga lite mer så fort jag får tid :)  Hoppas ni haft en bra skolstart! ♥

Sommarens foton med systemkamera

På min födelsedag fick jag världens bästa present. En systemkamera; CANON EOS 450. Snacka om att jag blev glad! Tusen tack mamma och pappa :)

Här är lite fina foton från Åland dit vi åkte med mammas släkt dagen efter min födelsedag, 31 juli. Vi åt gott, bastade och badade i Östersjön ni ser på bilden samt hade boulturnering som vi har varje år på min födelsedag x) Vi hade riktigt mysigt! Åland tillhör Finland för er som inte vet, och en annan häftig sak att veta är att man inte får flytta dit, man måste vara uppväxt på Åland för att få bo där ;o Knäppt!

Vi kom hem från Åland söndagen 2:a augusti och för 6 dagar sedan, tisdag, drog jag och Toves familj till Gotland! Tove är, för er som inte vet, en av mina allra bästa kompisar och imorgon tar jag med henne till min mormor och hennes mans landställe i skärgården. På Gotland bodde vi på Toves farmor och farfars landställe och som ni ser på bilden längst upp till höger (Toves söta lillebror Henric när vi spelar badminton) är det en tågräls i bakgrunden. Landstället har nämligen varit en tågstation för ett antal år sen, kändes lite häftigt att bo där :P På de andra bilderna ser ni ett bad vi badade på en dag, vi hade riktigt lyckat väder alla dagar (tisdag-fredag) samt den vackraste platsen på hela Gotland, Allmedal. Fikabilderna är glass på Sveriges största glasscafé (drygt 100 smaker) och saffranspannkaka som vi åt sista dagen. Vi åt mycket gott sista dagen innan jag tog Gotlandsbåten hem själv; det var inte alls läskigt och jag satt ute på soldäck och läste, riktigt skönt var det :)

Kom hem från Gotland 7/8, åkte till Göteborg i lördags, såg Madonna live & kom hem sent söndag kväll. Idag sprang jag 3 km med pappa, kändes riktigt bra, och sen badade vi hela familjen (brorsan åkte direkt från sitt fotbollsläger). Sedan nu under kvällen gick jag, Olivia och mamma ut med en hund på Hundstallet. Olivia är också en av mina allra bästa kompisar och vi hade riktigt mysigt på den här promenaden.

Vill bara göra lite reklam för Hundstallet där jag och mamma är s.k. Doggywalkers. På Hundstallet hamnar hundar som farit illa ut, eller som bara haft ägare som dött eller liknande. Om man blir Doggywalker får man gå ut med hundar och den här promenaden gick vi ut med en otroligt fin afghanhund som de heter ^^, Vill man skaffa hund är det en bra början att bli Doggywalker på Hundstallet!

Erkänn att båda dessa foton är himla fina? Tove till vänster, när vi shoppar i Visby sista dagen och Olivia till höger från hundpromenaden idag. Imorgon drar vi till skärgården, ska bli så kul! Jag fick ju följa med Tove till Gotland och till Olivias fina landställe i Alingsås en vecka innan min födelsedag. På hennes land badade vi, plockade hallon och gjorde världens godaste hallonkaka samt flummade massor! Vi hade riktigt kul :) Sista dagen var vi på Liseberg med våra kompisar Gurra, Jesper L och Jesper B, minnesvärd dag =) Tänk att jag åkte Balder, haha extremt stolt (a)

Ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommit hem på fredag, men då har jag också en hel del planerat - ska nämligen till Grönan med min underbara kompis Maja, se på Måns Zelmerlöv (håll utkik efter oss på Sommarkrysset!) och sen sova över hemma hos henne. Kuligtkuligt! ♥

MADONNA LIVE PÅ ULLEVI 8/8

Bilder tagna i Kungälv där vi bodde på hotell lördag-söndag

I lördags åkte jag och mamma in till Gtb från Sthlm för att se Madonna och Evelina tog buss från Värmland. Hela min släkt på pappas sida är från Värmland (han är uppvuxen där med 5 systrar, Evelinas mamma en av dem). Evelina och hennes familj är de vi har mest kontakt med, vårat land ligger ca: 1 minut från Evelinas hus där de bor året om så varje sommar umgås jag väldigt mycket med henne. Den här sommaren har vi också varit på landstället, tyvärr träffade jag inte Evelina så mycket det tillfället eftersom de var på deras landställe i Sundsvall den mesta av tiden. Visst syns det väl att vi är kusiner, jag och Evelina? (a)
Kvällens outfits: tröja u-ringad bak från JC samt kjol från Stylebystars, Evelina fick låna en klänning av mig som jag fick på min födelsedag av Katharina, så otroligt fin!

Lite bilder innan konserten. Längst upp ser ni tröjorna man kunde köpa, jag och Evelina köpte likadana t-shirts; den gråa med tryck och text på baksidan ^^,

En bild från konserten. Madonna var i toppform, dansade bra och hade coola uppträdanden, men jag hade gärna velat att låtarna inte skulle vara så uppoppade; ingen låt gjorde hon i originalet. Nej, jag tycker Madonna var bättre på 80-talet..

Efter konserten på vårat hotellrum i Kungälv, nära Göteborg. Fråga inte vad jag gör med munnen för det vet jag inte själv, haha. Snygga t-shirtar har vi i alla fall :P

Nu ska jag snart bada med min familj, rätt kallt i luften men i Mälaren är det drygt 20 grader. Sedan ska jag träffa Olivia, vi kanske ska gå ut med en hund på Hundstallet som det heter, övergivna hundar som på något sätt farit illa ut och blivit omhändertagna. Jag och mamma är s.k Doggywalkers så vi går ut med hundar gratis där, som senare ska få ett bra hem. Känns som en god gärning, plus att jag älskar hundar :) Har tyvärr ingen men vill skaffa när jag är vuxen ^^,

Ha en bra dag!
Kramkram ♥

Fullspäckad sommar

Hej bloggen, nu var det ett bra tag sedan jag bloggade och det har att göra med allt jag gjort i sommar! Först var jag på Gotland med familjen i början av sommaren (tävlade i badminton), sedan åkte vi till vårat landställe i Värmland + att jag varit i skärgården. Jag har följt med till min kompis Olivias landställe på Bokö, en ö i sjön Mjörn (Alingsås), förra veckan var jag med min kompis Tove på Gotland (bodde på hennes farmor och farfars land) och helgen innan dess var jag på vackra Åland. Den här sommaren har jag verkligen haft fullt upp, det har knappt gått en dag tills jag besökt ett nytt ställe. Jag kom hem från Gotland i fredags, i lördags åkte jag till Göteborg och såg Madonna. Och imorgon åker jag, Tove och Olivia till skärgården. Ja, rätt fullt upp kan man väl säga. Sedan har jag fyllt år! Tack alla underbara vänner som var med och firade med födelsedag, det blev riktigt lyckat tyckte jag, mysigt att kunna sitta ute i solsken. Tack även för alla fina presenter.

Katharina, Violet, Moa (har tidigare bott i London, välkommen hem gumman!), Julia, Mikaela, Lisa, Olivia, Tove, Linnea, Maja & Linda. Ni betyder så mkt ♥

Allt jag fått av kompisar, familj & släkt.

Tunikor, nagellack, smycken, "En shopaholics bekännelser", smink, läppbalsam med doft av jordgubb och en necessär. Av mina föräldrar en SYSTEMKAMERA, andra Twilight-boken på engelska, en jättefin kjol från Indiska (jag och mamma brukar tycka helt olika om kläder men den här gången hade hon lyckats bra!).
Dagen efter min födelsedag, den 31 juli, åkte min familj och mammas släkt till Åland och det var hur mysigt som helst. Vi hyrde stugor, åt grillat, bastade och badade; på bara en helg kan man hinna med mycket! På en boulbana nära stugorna hade vi även min årliga boulturnering som vi annars brukar ha på fotbollsplanen nära vårt hus hemma, pappa segrade i SM som vanligt. Haha, SM står för SläktMästerskap. Lite lustigt med boulturnering på min födelsedag när jag själv är så extremt dålig :} Av släkten fick jag sammanlagt 700 kr (500 av världens snällaste person, min gammelmorfar), tre böcker på engelska och en blåvit skjorta. Tack för allt!

RSS 2.0