Hemstudiedagar

Hej bloggen! :* Igår + idag hade vi som jag tidigare nämnt, hemstudiedagar. Vi var lediga från skolan fast med uppgifter som jag redan gjort, och så har alla haft utvecklingssamtal. Jag hade samtal idag, skulle egentligen haft klockan 10.30 men samtalet innan mig blev inställt så fick ha det tidigare (bor 5 minuter från skolan så var inga problem att komma lite tidigare). Och det var bara bra för mig för efter samtalet skulle jag till stan med tjejerna ;) Mitt utvecklingssamtal gick jättebra!

Bilder från igår när jag träffade mormor

Vi kollade på huset på Fiskargatan där Lisbeth Salander bor i "Flickan som lekte med elden". Ni som sett filmen kanske minns den vackra lägenheten?

Jag och mormor åt på Gondolen uppe i Katarinahissen, ätit där en gång förut. Väldigt lyxig restaurang (billigaste maten kostar typ 150 kr) ;S Så fin utsikt också!

Mormor, påväg till restaurangen. Man kan även ta hiss upp men då båda var lite tidiga till Slussen så gick vi ;)

Var rätt mulet så fick ingen bra bild från restuarangen, men den här tog jag b.la. :]

Idag, fredag
Först hade jag utvecklingssamtal på morgonen, det gick bara bra. Anna-Lena, min mentor, sa att jag var en sån begåvning i skolan och att jag bara ska fortsätta som jag gör så det var ju bra ^^, Efter samtalet åkte jag in till stan med Lisa, Tove och Olivia men eftersom mitt samtal började tidigare än det skulle så var inte Olivia klar än, och då gick jag och Lisa ut och fottade lite! Riktigt kul att fota med dig Lisa :)

Ett fint foto från min och Lisas lilla fotorunda innan vi drog till stan ;)

Haha, jag skulle ta kort när Lisa blåste rök, ser ju.. helt normalt ut! ;)

Världens sötaste Lisa ♥ Besök hennes blogg genom ett klick här!

Hahaha!

Framme i stan =) Vi lunchade på Café 60.

Jag åt skitgod bulgursallad, ignonera att jag spillt ut min dryck där på sidan -.- Det som är så bra på Café 60 är att det INGÅR te, frukt & dryck ;P + att det är så gott!

Olivia som fyller 14 år den 9 februari, grattis i förskott underbaring! ♥

Tove :)

Lisa ♥ Olivia ;) Sötnosar!

Ja, man ska faktiskt vara glad när man är på Café 60. Bättre café får man leta efter! Frågade om man kunde proa där, fick reda på utvecklingssamtalet att vi ska proa i mitten av mars, och han i kassan svarade att det var bättre att proa där en hel vecka. Jag och Tove ska nu både proa på Esters (ett jättemysigt fik på Söder) och Café 60! Och kanske min gudmors café de här två praodagarna som kommer nu ;)

Lisa och Olivia på Zara, var sjukt mycket rea där! Lisa köpte t-shirten hon har på sig för endast 59:-. Själv shoppade jag ingenting, men ska snart få ca: 3000 kr - då! (a)

Imorgon ska jag spela badminton med Tove, Lisa och Linnea, en kompis som är ett år äldre och som jag känt sen vi bodde grannar som små :) Min brorsa är ihop med hennes syrra ;) Ska bli kul! Sen ska jag kanske fika i stan med Maja, saknar henne ♥
TREVLIG HELG! /Rita

Kommentarer
Postat av: Ebba

Mmm, det ska jag! Jag kommer ju ifrån grannlandet!

2010-01-29 @ 23:11:01
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: L I S A

NEJ gud vad Tove blev söt på dendära bilden!!:)

2010-01-29 @ 23:12:52
URL: http://lisaavasjos.blogg.se/
Postat av: j u l i a '

Gud vad kul ni verkar haft. Synd att jag inte kunde följa med. Älskar er mest! <3

2010-01-29 @ 23:18:14
URL: http://juliaholmen.blogg.se/
Postat av: m e l i s s a

fin blogg :D

2010-01-30 @ 09:52:13
URL: http://melissass.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: haha tack det ska jag göra! Tunikan kommer ifrån Bikbok ;)

2010-01-30 @ 13:50:03
URL: http://jcos.blogg.se/
Postat av: MissCM

sv: jo, det är väldigt konstigt. :/

2010-01-30 @ 14:50:37
URL: http://misscm.blogg.se/
Postat av: Katharina

Härliga dagar!

Haha eller hur, längtar som fan!

Orkade helt enkelt inte, håller typ på att bli sjuk också.

<3

2010-01-30 @ 19:30:34
URL: http://himlakattens.blogg.se/
Postat av: KLARA

gud vad mysigt! vill också fika där, här där jag bor finns det tyå inga cafén nästan.. haha :) åh vad söt du är, du kan ränka med mig som läsare med, ÄLSKAR din blogg! hihi kram <3

2010-01-30 @ 20:00:07
URL: http://kkklaraaa.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag kommer ifrån Vietnam :)

2010-01-30 @ 20:31:13
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: L I N N E A

sv: Jaha okej. Jo det är skönt att få det städat.. men det är däremot inte så kul att städa tycker jag. Tycker du? ;)

Tack detsamma!

puss <3

2010-01-30 @ 20:41:40
URL: http://littlemslinnea.blogg.se/
Postat av: Lady K

Men hej!

Ja, beck är bäst, samlar på samlingen tror jag bara har 4 st kvar, men dem har ja sett redaan och tycker ionte dem är jätte bra.Det är från turkiet, canarie öarna, grekland och nya zeeland.. ^^ Om man kunde komma dit nu.. härligt!Älskar caft 60! ^^ hängde alltid där i mina yngre dagar!

2010-01-30 @ 21:01:13
URL: http://outoff.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej!Hoppas du har en fin kväll.Kram /M

2010-01-30 @ 21:09:39
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Lady K

Ja, beck är bäst, älskar gunvald! Ja, jag och min söta mamma brukade sitta och kolla på Anna Phil förut, men det var något år sedan, den serien var riktigt bra den också!Åh, då har du varit utomlands rätt nyligen ju! jag älskar Grekland var på Kreta förut, underbart!

Men jag skulle vilja åka till new zealand, älskar landskapen där!Haha, jag menar bara några år sen, 6-7 år sedan när jag var runt 13-14.. ^^ tills för några år sen! :)Alltid har man sjukt trevlig där! har bara bra minnen därifrån! jätte gullig personal!Kram! (hur gammal är du föresten? )

2010-01-30 @ 21:14:50
URL: http://outoff.blogg.se/
Postat av: Zobeideh

Tack så mycket =)

2010-01-30 @ 21:20:22
URL: http://zobeideh.blogg.se/
Postat av: m e l i s s a

sv ; visst va hon hehe :)

allt bra?

2010-01-30 @ 21:28:02
URL: http://melissass.blogg.se/
Postat av: julia

sv: visst var dom =) tack :D

2010-01-30 @ 21:29:31
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: m e l i s s a

sv; de är bra :D

vad gör du? <3

2010-01-30 @ 21:32:17
URL: http://melissass.blogg.se/
Postat av: Lady K

Nej, vad kul, att man kan jämföra så med sig själv och känna igen sig själv!! Då förstår jag verkligen att dem gillade Anna Phil! Hur tycker din vän att det är att ha en mamma som är polis? Brukar hon vara lite orolig att det händer saker på hennes jobb? (tänker eftersom det är ett riskfyllt jobb) Jag har min moster eller jag har alltid sagt moster men det är min pappas moster egentligen!

Hon är polis, under hennes första period som polis var hon med om mycket, blev bl.a skjuten..Kul att se andra länder, deras kultur och samhälles uppbyggnader.. ^^ tycker jag. Jag har inte varit där men vill jätte gärna dit, min granne hos pappa som är 18(?) tror jag, vi var rätt tighta när vi var mindre när jag var hos honom. hon bor där och hennes yngre syster, så dem har berättat mycket om landet.. Jag har fått se bilder, ja du vet, deras vardag.. ^^ Jag blev intressead av new zealand när jag såg första sagan om ringen filmen.. mycket är inspelat där nämligen..Jaha, åh du är yngre än jag trodde! Jag skulle också vilja vara yngre igen.. ta vara på tiden, för det går jäkligt snabbt. haha. Snart fyller jag 20.. känns som att jag var 10 igår typ..jag läste om ditt försök att praoa där. men som jag förstod så ska ni få det? eller?:)min prao var först på restaurang en vecka i Farsta, trivdes sådär.. dem körde med mig väldigt mycket. Men trevliga kunder, sen andra veckan var jag på förskola.. sen praoen i nian missade jag tyvärr för jag bytte skola.. men sen i gymnasiet var jag första året 5 veckor på en jätte mysig förskola (dagis), söta 1-2 åringar. Sen andra året var jag på min gamla grund skola med 7åringar, vilda som tusan, sen sista året var jag ute med Lugna Gatan på nätterna och på en fritidsgård, har alltid haft turen att hamna på bra ställen! ^^ nästan..Sen har jag hunnit med att jobba på lite olika ställen.. Tyvärr kan jag inte rekomendera att jobba hel tid på cafe.. men om du trivs senare så tycker jag att du kan försöka extra jobba.. då är det kanon.. akta ryggen bara! ^^nu skrev jag dig n'stan en bok! :)kram

2010-01-30 @ 21:34:45
URL: http://outoff.blogg.se/
Postat av: julia

Tack :)

2010-01-30 @ 21:38:49
URL: http://liksomjullan.blogg.se/
Postat av: KLARA

haha isåfall missar du något, är typ besatt av robinson haha! :D jaaa gud ja, jag måste komma dit och vi måste träffas :) fatta coolt hihi :) kram <3

2010-01-30 @ 21:50:42
URL: http://kkklaraaa.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Får väl säga Kenza jag med, men har väldigt svårt att bestämma mig för jag tycker de är snygga på olika sätt! Men visst har hon, det vill jag haa!! =)

2010-01-30 @ 21:56:30
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: Angela.

Vilka mysiga bilder! :)

sv: tack detsamma, din header är jättefin!

2010-01-30 @ 21:58:50
URL: http://yeahrockondude.blogg.se/
Postat av: Emma

Måste bara säga att du har ett jätte fint namn. Har alltid gilat namnet Rita :D

2010-01-30 @ 22:13:30
URL: http://jageja.blogg.se/
Postat av: Lady K

Med att känna igen sig i andra tv-serier och filmer håller jag med om. tyvärr har jag inte sett den serien du pratar om, men förstår vad du menar. Det är ganska lätt att känna igen sig, lite av varje. Jag tyckte inte heller att jag tillhörde något "speciell grupp" när jag var som du.. Eller jo ett tag var jag lite/mycket/mellan fjortis.. eller inte riktigt, men lite allafall.. Jag var mest mig själv..Jag tänker utifrån mig själv, så skulle jag också oroa mig otroligt mycket om mamma var polis. men jag är glad att allt gått bra för hennes föräldrar. Rätt häftigt att båda mamman och pappan är poliser. Kanske hon också växer upp och blir snut? ^^

Hon fick skottet i benet och hon valde att fortsätta, man kan inte ge upp ju. Om man blir rädd, rädd så man slutar, så kommer man leva med rädslan, men om man fortsätter så tror jag att man kan ta över rädslan och förvandla det till en lördom. Eller?Min grannes pappa, hihi, jag var nog otydlig, min pappas granne, hon är det som berättat. :)

Ja, egentligen ska man ju bara ta med sig ryggan och sticka världen runt, bara uppleva och se nya saker! det skulle vara ett äventyr,. tyvärr är jag lite skraj av mig, bl.a på min dåliga engelska, eller jag förstår men pratar aldrig, då blir jag skraj och stammar ungefär.. så därför öppnar jag inte munnen (för att prata engelska) Tyvärr är det än så länge ett litet misslyckande från min sida, att inte övervinna min rädsla. Men hade tänkt ta engelska kurser snart =)se sagan om ringen och lägg märkte till dem otroliga landskapen i början (dem gröna) :)Du verkar mogen! Datan är bättre än att supa sig full ute den här tiden.. ??.. ta det inte personligt, vvet inte vad du gör annars om helgerna.. ^^ sorry, men det är vad jag bruakr se ute ..Läste om dina planer för prao, LÅTER SUPPPER BRA! blir imponerad att du faktiskt planerar och tänker så bra! Jag tycker alltid att man ska göra det som känns bra, följa sina drömmar.. !!stark gudmor som klarar så mycket!!!! HEJA HENNE! men hon gör nog rätt som säljerFörfattare.. Låter intressant.. vad vill du skriva om? Något särskillt? Böcker, tidningar, romaner? Romantik? Skräck?Jag vet tyvärr inte riktigt vad jag vill, jag vill så mycket, men ändå inte, (egentligen vet jag inte alls var jag vill) tyvärr blir det inte enklare alltid bara för att man blir äldre. när jag var liten ville jag blir författar, ambulansförare (till jag kom på att jag hatar blod). advokat, öppna cafe, jobba med ungdomar, socionom, fältassistet.. senast ville jag utbilda mig till socionom, men då kommer pengar i vägen, och är det det man vill jobba med resten av livet? nej.. kanske inte.. Så nu är min plan såhär.. jag jobbar på Coop (spel) ska jobba kvar här ungefär ett år för att spara pengar, sen ska jag utbilda mig till make up artist, gå hålla på mig färger och former, (älskar måla) få utvecklas inom naglar, hår och smink och sedan om några år framöver öppna egen salong med en vän.. ^^ Planerna lär ändras några gånger till.. men det är viktigt att vilja något, ha lite mål..^^ hoppas du orkar läsa allt. hahakram på dig!

2010-01-30 @ 22:14:05
URL: http://outoff.blogg.se/
Postat av: Lady K

haha, ett skratt förlänger livet!! ^^

2010-01-30 @ 22:15:45
URL: http://outoff.blogg.se/
Postat av: KLARA

jaha okej! :D ja verkligen! hihi, ja någongång så... annars kommer jag ner någon gång och träffar dig!! :)) idag har jag varit med hannah och sen bara varit hemma, dudå? :) kram <3

2010-01-30 @ 22:16:17
URL: http://kkklaraaa.blogg.se/
Postat av: sara:*

tack!:) ja de är alltid kul med lite förändringar i rummet!;)

2010-01-30 @ 22:27:02
URL: http://saramjauu.blogg.se/
Postat av: CHRJ

sV: Haha SÅKLART det är okej söt! =)

2010-01-30 @ 22:27:18
URL: http://chrj.blogg.se/
Postat av: madde

ja jag fastnade för den klänningen faktiskt :D

2010-01-30 @ 22:34:53
URL: http://madeleineamelia.blogg.se/
Postat av: L I N N E A

sv: Tack så mycket! :) jag älskar också rosetter, det är det finaste som finns (a)

Haha okej, då har vi nånting gemensamt x) Jag ibland är man ju tvungen... tyvärr.

2010-01-30 @ 22:42:15
URL: http://littlemslinnea.blogg.se/
Postat av: It´s you and me baby ! Roliga tävlingar pågår hos mig nu :)

Du jag vet faktiskt inte.. Det är inte jag som gjort min design :)

2010-01-30 @ 22:45:44
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Caroline/Hanna

Besök gärna vår blogg :)

2010-01-30 @ 22:50:11
URL: http://twopiecesofus.blogg.se/
Postat av: ida

hej!

vill du vara med och bli månadens blogg?

då är det läge att anmäla sig på min blogg! :Dwww.iiddaaar.blogg.sekramar ida :)

2010-01-30 @ 22:51:32
URL: http://iiddaaar.blogg.se/
Postat av: anonym

den vänstra bilden på din blogg - jättesöt! :)läs om dödstragedin på min blog…..

rest in peace.

2010-01-30 @ 22:58:21
URL: http://tthisisourlife.blogg.se/
Postat av: ewelinah

tack så mycket. fast det är min mamma som tagit dem. :)

2010-01-30 @ 23:41:29
URL: http://duvethonewelinah.blogg.se/
Postat av: Rebban

jo hehe . tack . allt bra med dej kram

2010-01-30 @ 23:41:35
URL: http://rebbsann.blogg.se/
Postat av: J O S E F I N E

Sv; Haha vad menar du? ;p bakgrunden på bloggen? Om du vill ha det kan du ju bara kopiera? :)

KRAM

2010-01-30 @ 23:43:43
URL: http://jjossues.blogg.se/
Postat av: A.C

hehe..tack så mkt:D

hoppas du har haft en bra lör:D

sj kom hem för en timme sen..svintrött nu..varit ute hela dagen.. godnatt på dig:D

2010-01-31 @ 00:52:00
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: vesna.blogg.se

krya på dig :)

2010-01-31 @ 00:53:18
URL: http://vesna.blogg.se/
Postat av: julia

Haha, ja, det är super att få en syster. Man ser faktiskt när hon blåser röken.

2010-01-31 @ 07:44:21
URL: http://jullehbulleh.blogg.se/
Postat av: Corinne

SVAR: åh tack, gud så glad jag blir ! viss tär skorna helt underbara?? är allt väl annrs?? =)

2010-01-31 @ 10:02:15
URL: http://cuurrie.blogg.se/
Postat av: Sessie

fin blogg!:)

Allt bra med dig :) ??

2010-01-31 @ 10:17:28
URL: http://sofiedanielsson.blogg.se/
Postat av: Elin

Tycker det är bra att hasse vann, han kommer från min hemstad;D

2010-01-31 @ 10:28:37
URL: http://wenameit.blogg.se/
Postat av: Erika

sv: Nepp, har heller inte beställt från Forever21, men älskar det! Kommer troligen heller aldrig beställa därifrån, frakten och tullen är ju skitdyr ;(

2010-01-31 @ 11:22:00
URL: http://icanpikan.blogg.se/
Postat av: L I S A

SV:Japp!:)

2010-01-31 @ 11:58:52
URL: http://lisaavasjos.blogg.se/
Postat av: Ebba

Hehe ja, jag tänkte man skulle testa det.

Men det blev lite konstigt för jag pratade så tyst XD

2010-01-31 @ 12:56:24
URL: http://ebbagratte.blogg.se/
Postat av: frida

sv: okej, visst är det coolt!din bulgursallad ser supergod ut!

kram.

2010-01-31 @ 16:28:04
URL: http://fridaelizabeth.blogg.se/
Postat av: Olivia

söt du e och söööwt blogg ju! :D

2010-02-02 @ 15:51:25
URL: http://alivia.blogg.se/

Skriv en lång, rolig kommentar nu! ^^, ♥

Ditt namn?
Kommer du tillbaka?

Din e-postadress? (publiceras ej)

Lämna din bloggadress om du vill att jag kommenterar tillbaka! :)

Och... SKRIV!

RSS 2.0